PDA

View Full Version : Ne moga da se vazbudq...

...............
07-15-2006, 02:13
Zdraveite...Na 18 godini sam.. i sam devstvena... S priqtelq mi sme zaedno ot 4 meseca ... Obicham go,iskam da pravq sex s nego, no... kogato zapochne da me celuva ne se vazbujdam izobshto. Pls kajete mi kakvo da pravq.. toi vse poveche nastoqva za tova... a az ne che ne iskam da go napravq, prosto me e strah, che nqma da se poluchi... ](*,) Imam nujda ot savet... Blagodarq predvaritelno...

07-15-2006, 03:31
Или те е страх от това че си девствена и ще ти е за първи път или твоя приятел не става. Накарай го да ти поближе триъгълника и пак ако не стане вече има сериозен проблем

Dez
07-15-2006, 04:32
аз мисля че доста се страхуваш :) но няма нищо страшно, за всичко си има първи път :) давай смело напред :)

maybelline
07-15-2006, 06:18
Ако само те целува,нормално е да не се възбудиш много.Може би приятелят ти просто не е открил как да те възбужда.Всяко момиче се страхува поне малко от първия път.Момчето не трябва да настоява,трябва да изчака ти да си готова.Ако наистина те обича,ще се съобрази с нежеланието ти да избързвате.А и вие ходите само от 4 месеца - не е задължително веднага да почвате със секса.За всичко си има време.Нека приятелят ти първо се научи да те възбужда без секс,а после ще изпитате по-голямо удоволствие и от секса

TALIBANA
07-15-2006, 06:28
а може и да си ФРИГИДНА-не е зле да помислиш и върху това

Ka6kaval4eto_f
07-15-2006, 07:58
според мен не ти си виновнна или дефектна ,а приятелят ти не е намерил точното място кадето най-много се възбуждаш понякога от целувки само не става...И не се страхувай смело всеки е минал през този пат не боли...

07-15-2006, 08:15
nqma frigidni jeni, ima samo myje koito ne znaqt kak da deistvat;)

`Death`Whore`
07-15-2006, 09:17
Ако не се възбуждаш и когато те пипне между краката, проблемът е сериозен.

alkobalko
07-15-2006, 09:21
Ne vsichki momicheta se vuzbujdat samo ot celuvki. Mislq, che problema e v tova, che se strahuvash, vse pak shte ti e za purvi put. Ako vse pak si sigurna, che iskash da go napravish s nego, davai smelo bez da se panirash. Nqma nachin da ne se vuzbudish i ako vse pak se sluchi znachi neshto ne e nared.

SuN4o_F
07-15-2006, 09:33
spokoino mili4ka i az ot na4aloto bqh taka,no s vremeto vsi4ko se opravq vse pak priqtelq ti ne e opoznal tqloto ti... pozvoli mu da go razu4i i sled tova i sex-a 6te e strahoten govorq ot li4en opit :) ne se pritesnqvai prosto se otpusni i 6te vidish kak vsqko edno negovo dokosvane 6te ti dostavq udovolstvie :) haide uspeh i pi6i kak e minalo {}

krem4et0
07-15-2006, 09:34
Е споко и аз бях така в началото-просто не беше открил ерогенните ми зони.Нека действа малко с ръчичка,с устенца-да изследва всеки сантиметър от тялото ти-пък да видим дали няма да ти хареса!

sweet_loser
07-15-2006, 17:44
Zdraveite...Na 18 godini sam.. i sam devstvena... S priqtelq mi sme zaedno ot 4 meseca ... Obicham go,iskam da pravq sex s nego, no... kogato zapochne da me celuva ne se vazbujdam izobshto. Pls kajete mi kakvo da pravq.. toi vse poveche nastoqva za tova... a az ne che ne iskam da go napravq, prosto me e strah, che nqma da se poluchi... ](*,) Imam nujda ot savet... Blagodarq predvaritelno...
"PROSTO ME E STRAH 4E NQMA DA SE POLU4I"samiqt strah,i mije bi tova 4e ti e za prav pat ti deistvat depresira6to.otposni se.ako pak ne stava mu kaji.nie majete izmislqme kakvi li ne za da pravim sex.ako i tva ne pomogne mu predloji felacio.nqma kak da ne se vazbudi6 ot tova.
USPEH! :lol: