View Full Version : Moderated by W.I.M.: Май има приятелка. Да го заговоря ли ?
Нека и аз да споделя проблема си с вас.
Харесвам едно момче.Не се познаваме.Аз съм на 15,той е някъде 2-3 години по-голям.Идва,макар и рядко да играе футбол с неговите приятели и с други момчета на един стадион в града.Тъкмо когато си мислех следващия път,когато го видя да се запозная с него и нещата се объркаха.Най-добрата ми приятелка днес го е видяла с едно момиче хванати за ръце и си мисля,че те най-вероятно са гаджета,обаче не е сигурно,че е така.И сега се чудя дали да се запозная с него,при положение,че може това момиче да му е приятелка.Струва ли си?Не знам...Не искам отново сърцето ми да е разбито и да ме наранят.Какво бихте ме посъветвали?Да му предложа ли да излезем някой път?Моля за съветче.
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§
teenkopele
07-15-2006, 03:45
Като за начало се запознай с него. Помисли, нищо няма да загубиш, а можеш само да спечелиш.
Успех. :wink:
мда, запознай се с него апак съдбата си знае работата по-нататака :)
6e te posuvetvam da razbere6 nai na pred dali tova momi4e e gadjeto mu i ako da nai dobre da ne se opitva6 da pravi6 ni6o za6oto 6e bade6 otblusnata ,a tova e naistina mnogo tejko ......no jivota produljava ima i drugi mom4eta prosto se ogledao po dobre okolo sebe si i moje6 da otkrie6 tvoq 4ovek.......
DeSiTo0o
07-15-2006, 09:55
Ami zapoznai se s nego,dori i ni6to da ne se polu4i pone priqteli 6te ste si :wink:
Като за начало се запознай с него. Помисли, нищо няма да загубиш, а можеш само да спечелиш.
От опит глава неболи.
`Death`Whore`
07-15-2006, 09:57
Запознай се с него като с евентуален приятел. Като гледам поста си, си малка, а на вашата възраст ако двама души се държат за ръчичка, значи са гаджета. Не се бутай между тях.
LP_girl_14
07-15-2006, 10:53
Това че той вероятно си има гадже,съвсем не значи че не може да сте приятели.Освен тва какво губиш,ако просто се запознате?Ти сама каза че нне го познаваш,незнаек къв е характера му и дали ще си паснете въобще!Иди при него,запознай се,ако ти хареса какъв е като човек сближете се!Така ще научаваш все повече неща за него,ще разбереш дали онова момиче му е приятелка,какво изпитва към нея,как вървят нещата между тях..Ще си в течение с това,което става.Ако се окаже,че наистина се обичат и са щастливи заедно,остави ги да се радват на щастието си.Ако пък нещата между тях не се получават и скоро се разделят ,може би ще дойде и твоето време,но недей да заставаш между тях и да искаш да ги разделяш.Засега се примири само със запознанството и евентуално приятелство :wink:
Estestveno , 4e 6te se zapoznae6 s nego!!!!! ne si propilqvai 6ansovete (ako ima6 takiva) zapoznaite se, zavedi go nqkade i pogovorete za nego , za teb. no ako vidi6 4e ni6to nqma da izleze , togava o.k ne e do6al kraq na sveta vse pak. a i ti ne moje da se privarje6 kam nego i da go zaobi4a6 za edin den , taka4e sarceto ti nqma da e razbito. NI6to ne ti pre4i da probv6 :!:
Ами запознай се с него и вече като се поопознаете ще разбереш дали са гаджета или не.Ако не са можеш да действаш,но ако много я обича не се меси в живота им.
6e te posuvetvam da razbere6 nai na pred dali tova momi4e e gadjeto mu i ako da nai dobre da ne se opitva6 da pravi6 ni6o za6oto 6e bade6 otblusnata ,a tova e naistina mnogo tejko ......no jivota produljava ima i drugi mom4eta prosto se ogledao po dobre okolo sebe si i moje6 da otkrie6 tvoq 4ovek.......
mi i az sym syglasna
Krem4eto
07-15-2006, 17:12
DA!Пък и не е сигурно,че тя му е приятелка!