Влез

View Full Version : Май съм отворил гаджето си?

Escc
07-15-2006, 10:34
Възможно ли е с пръст да съм отворил гадежето си?Поне така мислим...но нямаше кръв само каза,че я заболяло :-k От тогава всеки ден вкарвам по някой пръст и казва,че само отначасото леко я боли(предполагам недостатъчно навлажнено влагалище),но после вече не.Възможно ли е да съм я отворил и как може да се разбере?

`Death`Whore`
07-15-2006, 10:36
Ще я отвориш, когато вкараш пенис във вагината И. От пръст не се губи девственост.

07-15-2006, 10:38
Ще я отвориш, когато вкараш пенис във вагината И. От пръст не се губи девственост.
не е ли равносилно?

`Death`Whore`
07-15-2006, 10:41
1. Девствената ципа има отвор, през който излиза менструацията! Омръзна ми да го пиша вече!
2. Виж диаметъра на онова между краката си, виж диаметъра на пръста си - има разлика, нали? Пръстчето влиза през отвора, а другото разкъсва ципата.

Devil`s little sister
07-15-2006, 10:41
Не
ако можеше с пръст всички 10 годишни курвички щяха сами да се отварят а и за кфо ти е онуй между краката кат` не го ползваш?

07-15-2006, 10:43
1. Девствената ципа има отвор, през който излиза менструацията! Омръзна ми да го пиша вече!
2. Виж диаметъра на онова между краката си, виж диаметъра на пръста си - има разлика, нали? Пръстчето влиза през отвора, а другото разкъсва ципата.
Два пръста съм вкарвал :-k
Много ще съм ти благодарен,ако дадеш още мъничко информация относно девствената ципа

`Death`Whore`
07-15-2006, 10:46
И в мен са влизали 2 и пак ме болеше, когато го направих - бях девствена. Важна ли е ципата? Девствеността не се губи, когато се поразкъса ципата.

Escc
07-15-2006, 11:17
Девствеността не се губи, когато се поразкъса ципата.
:shock: :shock: :shock:

07-15-2006, 12:05
devstvenostta se gubi,kogato pravi6 istinski sex za pruv put,a ne kogato se porazkusa cipata e iskala da kaje i + tova pri vsi4ki jeni e razli4no-moje tazi cipa da ne se razkusa cqlata 4ak do purvoto rajdane.zavisi dali e elasti4na ili ne.

Ka6kaval4eto_f
07-15-2006, 13:04
е чакайте малко сега чувала сам че първия път преди да си вкара пениса в вагината е по добре да е отвори с 2 пръста такаче ако си е мушнал двата пръста е напълно възможно да е отворил....!

_Jessy_
07-15-2006, 13:13
`Death`Whore` много добре го написа, ама понягога не знам и аз какво правите, все едно въобще не четете!
С 1-2 пръста може единствено леко да се поразкъса ципата, НЕ И ДА СЕ РАЗКЪСА ЦЯЛАТА! Може и хич да не се разкъса, ако е достатъчно еластична, тва си е до момичето вече!
Освен това наистина, кво значение има тва, след като СЕКС не е правила. Докато не прави секс си остава девствена... ПСИХИЧЕСКИ...

alkobalko
07-15-2006, 13:15
е чакайте малко сега чувала сам че първия път преди да си вкара пениса в вагината е по добре да е отвори с 2 пръста такаче ако си е мушнал двата пръста е напълно възможно да е отворил....!
I az taka sum chuvala. No vse pak mislq, che ne si.

Nadelina
07-15-2006, 13:21
Девствеността не се губи, когато се поразкъса ципата.
:shock: :shock: :shock:
Nima?

07-15-2006, 13:22
Възможно ли е с пръст да съм отворил гадежето си?Поне така мислим...но нямаше кръв само каза,че я заболяло :-k От тогава всеки ден вкарвам по някой пръст и казва,че само отначасото леко я боли(предполагам недостатъчно навлажнено влагалище),но после вече не.Възможно ли е да съм я отворил и как може да се разбере?

oooo da napulno vuzmojno e!! (ot lichen opit go znam) \:D/ \:D/

07-15-2006, 13:23

taka e,no ako e vkaral pove4e ot edin prust??! :idea:

07-15-2006, 13:24
`Death`Whore` много добре го написа, ама понягога не знам и аз какво правите, все едно въобще не четете!
С 1-2 пръста може единствено леко да се поразкъса ципата, НЕ И ДА СЕ РАЗКЪСА ЦЯЛАТА! Може и хич да не се разкъса, ако е достатъчно еластична, тва си е до момичето вече!
Освен това наистина, кво значение има тва, след като СЕКС не е правила. Докато не прави секс си остава девствена... ПСИХИЧЕСКИ... =D>

Mike-Jones
07-15-2006, 13:54
veselo

koalka
07-15-2006, 13:56
Ами сигурно я боли,защото е тясна.Това,че си си вкарал пръста не означава,че си я отворил.

Escc
07-15-2006, 14:45

oooo da napulno vuzmojno e!! (ot lichen opit go znam) \:D/ \:D/
хаха...значи и ти така...
Поледно какво остава,че с 1 пръст е невъзможно,а с повече е по-вероятно

07-15-2006, 15:09
не е ли равносилно?
mi ako pi6kata ti e kolkoto prusta ti e ravnosilno.GLUPAK

07-15-2006, 15:25
не е ли равносилно?
mi ako pi6kata ti e kolkoto prusta ti e ravnosilno.GLUPAK
Глупак!Казах няколко пръста!Чети :evil:

wAnTmORe
07-15-2006, 15:41
xahxahxahxahxahxaxa ne ne she me umorite v toq site golqm smqh :lol: :lol: :lol:

07-15-2006, 16:08
xahxahxahxahxahxaxa ne ne she me umorite v toq site golqm smqh :lol: :lol: :lol:
mi smei se kato ti e sme6no :-#

sweet_loser
07-15-2006, 16:17
ok vijda se kolko si na "ti" s tova.imam priqtelka koqto se otvori s tanpon.

sweet_loser
07-15-2006, 16:19
a dali si q otvoril:vazmojno,no za po sigurno napravete go vednaj.to se use6ta

Chiana
07-15-2006, 16:36
Аз като гледам нито един от вас, освен _Jessy_ и
`Death`Whore`, не са в час по тия въпроси. Върви им обяснявай, че девствената ципа има отвор, че тя не е тапа, която може да се разкъса цялата от едно тампонче, че тя е с различна еластичност при всеки човек, затова някой хора повече ги боли, а други не. Че някои хора дори се раждат без девствена ципа, но това не означава, че те не са девствени. Девствената ципа се разкъсва напълно чак при първото раждане. Едно момиче не е отворено, когато до някаква степен е разкъсана девствената й ципа! Едно момиче вече не е девствено, когато е ПРАВИЛА СЕКС! Когато са й вкарали мъжки полов член!!! А вие спорите с колко пръстчета ше се отвори момичето... :-s
Това с вкарването на пръсти преди секс се прави, за да се предразположи момичето към секс и да не я боли толкова в началото...
Да де, ама някой хора си нямат и на понятие от елементарна човешка анатомия. #-o

Nasindo
07-15-2006, 16:42
Аз като гледам нито един от вас, освен _Jessy_ и
`Death`Whore`, не са в час по тия въпроси. Върви им обяснявай, че девствената ципа има отвор, че тя не е тапа, която може да се разкъса цялата от едно тампонче, че тя е с различна еластичност при всеки човек, затова някой хора повече ги боли, а други не. Че някои хора дори се раждат без девствена ципа, но това не означава, че те не са девствени. Девствената ципа се разкъсва напълно чак при първото раждане. Едно момиче не е отворено, когато до някаква степен е разкъсана девствената й ципа! Едно момиче вече не е девствено, когато е ПРАВИЛА СЕКС! Когато са й вкарали мъжки полов член!!! А вие спорите с колко пръстчета ше се отвори момичето... :-s
Това с вкарването на пръсти преди секс се прави, за да се предразположи момичето към секс и да не я боли толкова в началото...
Да де, ама някой хора си нямат и на понятие от елементарна човешка анатомия. #-o

mnogo si open \:D/

kin
07-15-2006, 17:29
абе защо на натиснете червения Х в горния десен ъгъл на екрана и не си земете по 1 бира и тетака.....

Mileniuma
07-15-2006, 18:57
Значи в такъв случай и аз не съм отворена,така ли? :oops:

Escc
07-15-2006, 21:44
До колкото знам съм й разкъсал девствената ципа.А цялата ципа пада след раждането :!:

Chiana
07-16-2006, 09:29
Не, спокойно, не си отворена.
А пич, за да й разкъсаш девствената ципа, трябва да си го вкараш.
НЕ СИ ОТВОРИЛ ГАДЖЕТО СИ! ТЯ Е ДЕВСТВЕНА!!!!

ajishdjkas
07-16-2006, 18:14
fasdas

Frank_Lampard
07-16-2006, 18:56
Не, невъзможно е ... ципата й е по-навътре и не можеш да я достигнеш с пръст

`Death`Whore`
07-16-2006, 21:29
Не, невъзможно е ... ципата й е по-навътре и не можеш да я достигнеш с пръст
Моля те, спри.

psiHopaT4o
07-16-2006, 21:33
Освен това наистина, кво значение има тва, след като СЕКС не е правила. Докато не прави секс си остава девствена... ПСИХИЧЕСКИ...
в интерес на истината част от ципата винаги остава-ципата напълно се отстранява при първото раждане.

machoka
07-16-2006, 22:14
Безпочвен спор.

Четете какво са писали _Jessy_, Чайна и Дет'хор.

Лека вечер ви желая.