.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36
    Escc
    Guest

Май съм отворил гаджето си?

Възможно ли е с пръст да съм отворил гадежето си?Поне така мислим...но нямаше кръв само каза,че я заболяло От тогава всеки ден вкарвам по някой пръст и казва,че само отначасото леко я боли(предполагам недостатъчно навлажнено влагалище),но после вече не.Възможно ли е да съм я отворил и как може да се разбере?

Мега фен
    Ще я отвориш, когато вкараш пенис във вагината И. От пръст не се губи девственост.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Ще я отвориш, когато вкараш пенис във вагината И. От пръст не се губи девственост.
    не е ли равносилно?

Мега фен
    1. Девствената ципа има отвор, през който излиза менструацията! Омръзна ми да го пиша вече!
    2. Виж диаметъра на онова между краката си, виж диаметъра на пръста си - има разлика, нали? Пръстчето влиза през отвора, а другото разкъсва ципата.

Не
    ако можеше с пръст всички 10 годишни курвички щяха сами да се отварят а и за кфо ти е онуй между краката кат` не го ползваш?

Guest
    1. Девствената ципа има отвор, през който излиза менструацията! Омръзна ми да го пиша вече!
    2. Виж диаметъра на онова между краката си, виж диаметъра на пръста си - има разлика, нали? Пръстчето влиза през отвора, а другото разкъсва ципата.
    Два пръста съм вкарвал
    Много ще съм ти благодарен,ако дадеш още мъничко информация относно девствената ципа

Мега фен
    И в мен са влизали 2 и пак ме болеше, когато го направих - бях девствена. Важна ли е ципата? Девствеността не се губи, когато се поразкъса ципата.

Escc
    Guest
    Девствеността не се губи, когато се поразкъса ципата.

Guest
    devstvenostta se gubi,kogato pravi6 istinski sex za pruv put,a ne kogato se porazkusa cipata e iskala da kaje i + tova pri vsi4ki jeni e razli4no-moje tazi cipa da ne se razkusa cqlata 4ak do purvoto rajdane.zavisi dali e elasti4na ili ne.

е чакайте малко сега чувала сам че първия път преди да си вкара пениса в вагината е по добре да е отвори с 2 пръста такаче ако си е мушнал двата пръста е напълно възможно да е отворил....!

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    `Death`Whore` много добре го написа, ама понягога не знам и аз какво правите, все едно въобще не четете!
    С 1-2 пръста може единствено леко да се поразкъса ципата, НЕ И ДА СЕ РАЗКЪСА ЦЯЛАТА! Може и хич да не се разкъса, ако е достатъчно еластична, тва си е до момичето вече!
    Освен това наистина, кво значение има тва, след като СЕКС не е правила. Докато не прави секс си остава девствена... ПСИХИЧЕСКИ...
    The art of love is not to let your heart get broken !

Цитирай Първоначално написано от Ka6kaval4eto_f
    е чакайте малко сега чувала сам че първия път преди да си вкара пениса в вагината е по добре да е отвори с 2 пръста такаче ако си е мушнал двата пръста е напълно възможно да е отворил....!
    I az taka sum chuvala. No vse pak mislq, che ne si.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от Escc
    Девствеността не се губи, когато се поразкъса ципата.
    Nima?

Guest

Re: Май съм отворил гаджето си?

Възможно ли е с пръст да съм отворил гадежето си?Поне така мислим...но нямаше кръв само каза,че я заболяло От тогава всеки ден вкарвам по някой пръст и казва,че само отначасото леко я боли(предполагам недостатъчно навлажнено влагалище),но после вече не.Възможно ли е да съм я отворил и как може да се разбере?
    oooo da napulno vuzmojno e!! (ot lichen opit go znam) \/ \/

Guest
    taka e,no ako e vkaral pove4e ot edin prust??!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от _Jessy_
    `Death`Whore` много добре го написа, ама понягога не знам и аз какво правите, все едно въобще не четете!
    С 1-2 пръста може единствено леко да се поразкъса ципата, НЕ И ДА СЕ РАЗКЪСА ЦЯЛАТА! Може и хич да не се разкъса, ако е достатъчно еластична, тва си е до момичето вече!
    Освен това наистина, кво значение има тва, след като СЕКС не е правила. Докато не прави секс си остава девствена... ПСИХИЧЕСКИ...
    =D>

Голям фен
    Град
    Memphis
    veselo
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Мега фен Аватара на koalka
    Ами сигурно я боли,защото е тясна.Това,че си си вкарал пръста не означава,че си я отворил.

Escc
    Guest

Re: Май съм отворил гаджето си?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    oooo da napulno vuzmojno e!! (ot lichen opit go znam) \/ \/
    хаха...значи и ти така...
    Поледно какво остава,че с 1 пръст е невъзможно,а с повече е по-вероятно

Guest
    не е ли равносилно?
    mi ako pi6kata ti e kolkoto prusta ti e ravnosilno.GLUPAK

Guest
    не е ли равносилно?
    mi ako pi6kata ti e kolkoto prusta ti e ravnosilno.GLUPAK
    Глупак!Казах няколко пръста!Чети

;]

xahxahxahxahxahxaxa ne ne she me umorite v toq site golqm smqh
    My Love for u... Insatiable !!!

Guest

Re: ;]

Цитирай Първоначално написано от wAnTmORe
    xahxahxahxahxahxaxa ne ne she me umorite v toq site golqm smqh
    mi smei se kato ti e sme6no

ok vijda se kolko si na "ti" s tova.imam priqtelka koqto se otvori s tanpon.

a dali si q otvoril:vazmojno,no za po sigurno napravete go vednaj.to se use6ta

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си