- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Май съм отворил гаджето си?
Възможно ли е с пръст да съм отворил гадежето си?Поне така мислим...но нямаше кръв само каза,че я заболялоОт тогава всеки ден вкарвам по някой пръст и казва,че само отначасото леко я боли(предполагам недостатъчно навлажнено влагалище),но после вече не.Възможно ли е да съм я отворил и как може да се разбере?
Ще я отвориш, когато вкараш пенис във вагината И. От пръст не се губи девственост.
не е ли равносилно?Първоначално написано от `Death`Whore`
1. Девствената ципа има отвор, през който излиза менструацията! Омръзна ми да го пиша вече!
2. Виж диаметъра на онова между краката си, виж диаметъра на пръста си - има разлика, нали? Пръстчето влиза през отвора, а другото разкъсва ципата.
Не
ако можеше с пръст всички 10 годишни курвички щяха сами да се отварят а и за кфо ти е онуй между краката кат` не го ползваш?
Два пръста съм вкарвалПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Много ще съм ти благодарен,ако дадеш още мъничко информация относно девствената ципа
И в мен са влизали 2 и пак ме болеше, когато го направих - бях девствена. Важна ли е ципата? Девствеността не се губи, когато се поразкъса ципата.
Девствеността не се губи, когато се поразкъса ципата.![]()
![]()
![]()
devstvenostta se gubi,kogato pravi6 istinski sex za pruv put,a ne kogato se porazkusa cipata e iskala da kaje i + tova pri vsi4ki jeni e razli4no-moje tazi cipa da ne se razkusa cqlata 4ak do purvoto rajdane.zavisi dali e elasti4na ili ne.
`Death`Whore` много добре го написа, ама понягога не знам и аз какво правите, все едно въобще не четете!
С 1-2 пръста може единствено леко да се поразкъса ципата, НЕ И ДА СЕ РАЗКЪСА ЦЯЛАТА! Може и хич да не се разкъса, ако е достатъчно еластична, тва си е до момичето вече!
Освен това наистина, кво значение има тва, след като СЕКС не е правила. Докато не прави секс си остава девствена... ПСИХИЧЕСКИ...
The art of love is not to let your heart get broken !
I az taka sum chuvala. No vse pak mislq, che ne si.Първоначално написано от Ka6kaval4eto_f
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Nima?Първоначално написано от Escc
oooo da napulno vuzmojno e!! (ot lichen opit go znam) \Първоначално написано от Escc
/ \
/
taka e,no ako e vkaral pove4e ot edin prust??!Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
=D>Първоначално написано от _Jessy_
veselo
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
Ами сигурно я боли,защото е тясна.Това,че си си вкарал пръста не означава,че си я отворил.
хаха...значи и ти така...Първоначално написано от Анонимко
Поледно какво остава,че с 1 пръст е невъзможно,а с повече е по-вероятно
mi ako pi6kata ti e kolkoto prusta ti e ravnosilno.GLUPAKПървоначално написано от Анонимко
Глупак!Казах няколко пръста!ЧетиПървоначално написано от Анонимко
![]()
xahxahxahxahxahxaxa ne ne she me umorite v toq site golqm smqh![]()
![]()
![]()
My Love for u... Insatiable !!!
mi smei se kato ti e sme6noПървоначално написано от wAnTmORe
![]()
ok vijda se kolko si na "ti" s tova.imam priqtelka koqto se otvori s tanpon.Първоначално написано от `Death`Whore`
a dali si q otvoril:vazmojno,no za po sigurno napravete go vednaj.to se use6ta