View Full Version : Za6to BOLI ot lubovta?
vinagi sam se 4udela nad tozi vapros..... ta nali lubovta e nai - istinskoto i krasivo 4uvstvo , togava za6to trqbva da boli ot neq? vie kak mislite, 6te se radvam da izkajete svoeto mnenie.... kisses
`Death`Whore`
07-16-2006, 11:46
Защото винаги когато се привържеш към някого, те боли, дори той да не иска да те наранява.
Точно така...слушай кака си...много ги разбира тези работи. ](*,) #-o
`Death`Whore`
07-16-2006, 12:01
А аз съм била досадна.
LP_girl_14
07-16-2006, 12:01
Защото като всяко нещо,и любовта си има две страни!Красиво чувство е ,особено ако е споделена,ако сте щастливи заедно,ако се обичате истински и желаете да прекарате с този човек колкото се може по-голяма част от свободното си време.Но когато човек се влюби и любовта му не е споделена,когато човека който те обичаш те нарани,или предаде,или се окаже че не е това за което си го мислил,когато трябва да се разделите по една или по друга причина...тогава няма как да не боли! :!:
priti_kiti
07-16-2006, 12:08
Защото като всяко нещо,и любовта си има две страни!Красиво чувство е ,особено ако е споделена,ако сте щастливи заедно,ако се обичате истински и желаете да прекарате с този човек колкото се може по-голяма част от свободното си време.Но когато човек се влюби и любовта му не е споделена,когато човека който те обичаш те нарани,или предаде,или се окаже че не е това за което си го мислил,когато трябва да се разделите по една или по друга причина...тогава няма как да не боли! :!: съгласна :-)
болката е част от любовта и ние няма как да го променим...
И при споделената любов боли,почти винаги единият се напряга и внушава че другият не го обича,много лесно може да се разсърди от дребни неща от сорта,че гаджето не е седнало до него(и много примери де).
kisS``me
07-16-2006, 12:58
trqbva da izgubish liubovta,za da razberesh,che si obichal .... :cry:
Lubov ,lubov tazi taka xybava dyma koqto za jalost prichinqva mn bolka ,no v sashtoto vreme i mn radost nosi.Tova chyvstvo za jalost vmesto da ni kara da sme samo shtastlivi ni kara da sme poveche tujni zashtoto za jalost kogato ne e spodelena mn boli.BOlkata e porodena ot tova che sarceto zaobichva nqkoi i kogato tozi nqkoi ne e do nego ili ne my obrushta vnimanie to pochva da tyji i nie plache zashtotot chrez salzite izgovarqme na sarceto dumite che iska da e obichano no za jalost ne e.Tazi bolka nemoje da se obesni s prosti dumi no q ima i e mn golqma :(
`Death`Whore`
07-16-2006, 13:01
trqbva da izgubish liubovta,za da razberesh,che si obichal .... :cry:
Всъщност истинската любов се изразява в това да осъзнаваш, че обичаш, и преди да са те наранили.
da , taka e . normalno da boli ot nespodelenata lubov, napalno sam saglasna. No imah predvid , 4e boli ot spodelenata lubov- dvama sa zaedno, obi4at se i vse 6t eima ne6to , koeto da gi izma4va........ eto tova e glupavoto . nqma hubavo ne6to bez to da nosi i lo6oto sas sebe si ..... prosto jivota e takav
Ами ако обичаш някой силно и той те обича и го нараниш дори и не нарочно естествено,че ще го заболи,защото точно ти си го наранил или наранила.Но любов без болка според мен не може да съществува.
A spodelenata liubov za6to boli!???? :P Az naprimer kogato priqtelqt mi zamine nqkade za den ili dva koeto vinagi e porabota, napravo se pobolqvam #-o pla4a sardq se a vsa6nost nqmam osnovatelna pri4ina!????? 8)
Malko_kote
07-16-2006, 13:29
Emi za6toto ima revnost ima nespodel;ena lubov i t.n.Prosto nqma ni6to na tazi svqt koeto da e suvsem istinsko, 4isti i prekrasno.
vinagi sam se 4udela nad tozi vapros..... ta nali lubovta e nai - istinskoto i krasivo 4uvstvo , togava za6to trqbva da boli ot neq? vie kak mislite, 6te se radvam da izkajete svoeto mnenie.... kisses
защо боли като умре некой роднина/позат и етц ?
човешки чуства...необясними при това :)
trqbva da izgubish liubovta,za da razberesh,che si obichal .... :cry:Това пък е най-тъпото твърдение в тоя форум.Аз много добре знам,че обичам приятеля си и той мен.На колко години си?11 или 12,ако въобще знаеш какво е да обичаш.
slan4evo_momi4e
07-16-2006, 20:35
Когато си обичал някого истински и го загубиш...не можеш просто да продължиш напред без да ти пука....все едно нищо не е станало....Може би точно болката е оставената следа и изказването на почит пред една загинала любов...
Angel_Girl
07-16-2006, 22:20
Boli za6toto e lubov.