View Full Version : Мразя хората защото са щастливи, а аз не!!!
Stephanie Jay
07-16-2006, 12:45
Явно никой не се е чувствал така. Говоря за това, че животът ви е прекрасен и в един момент всичко се руши, разпада пред очите ви. Имате усещането, че сте крехки, наранени и безпомощни и, че света пропада. В един момент всякаш всички ви се подиграват, сочат с пръст, а в друг, че никой не ви забенязва и мразите останалите хора за това, че са по-щастливи от вас или поне така си мислят. НИКОЙ НЕ Е СИЛЕН ВСЕКИ ГО Е СТРАХ ОТ САМОТАТА!!!
А аз живея с нея...
`Death`Whore`
07-16-2006, 12:48
Почти всеки се е чувствал така.
NicknameANdPasswORd
07-16-2006, 12:57
Да да ... Данчо и Жилищен кредит ..... Да Бе никой не го бил чуствал .... Всеки 1 нормален (човек) за извънземните незнам ... е минал през тоз етап от живота си ... Бъди спокойна И от там се излиза с мерак приятели компания и шумни кУпони ... Повечко учене и всичко ще си дойде на мястото :)
ПС> Замисли се ... да Живееш със самотата нищо няма да ти донесе само повече болка ... Обикновено има периоди на затваряне вътре в себе си но ако болката и самотата не излезе на яве има ГОляма възможност завинаги да си останеш ЗАТВОРЕНА в себе си ....
По добре пОговори с хора Запознай се с нови хора намери си нови приятели СПокойно света си е все още цял целеничак ... има мн мн мн Хляб да изядеш както е приказката не се безпокой ..... Гарантирам ти че докато пуснеш 10-20 теми още тука ще си се оправила ........
Познато чувство..бях така преди време. Заряза ме гаджето, училището не вървеше. скарах се с нашите, със сестра ми, с един мн добър приятел..сякаш всеки ме мразеше и не искаше да ме вижда, но това се оправи. Не се задържах у дома, излизах постоянно с приятели, оправих оценките в даскало (завърших с 5.60 :D), оправих си отношенията с нашите и приятеля, всичко вече върви по вода. Даже сега ще ходя на море с приятели 8)
Хах, мразиш ги.. само хабиш енергия и нерви, по-добре гледай в своята чиния и недей да изпитваш омраза към другия, който яде от ябълките в Райската градина без разрешение, защото някой ден всичко ще се върне и слънцето ще се завърти към теб.
piFka_LP
07-17-2006, 13:41
Почти всеки се е чувствал така.
и аз съм съгласна с теб всеки си има моменти в които се чувства самотен и отхвърлен
Master_88
07-17-2006, 13:53
Не е добра идея в такива моменти на самота човек да се озлобява срещу хората
Нека помислим какво имаме... ма'а му стара още сме ученици. Вместо сега да учим да влезем после в някое хубаво ВУЗ се занимаваме с глупости (казвам мн. число защото и аз съм така ;) Пък после студентския живот ще ни се отрази супер, ще си намерим нови приятели и т.н., особено ако отидем в друг град, примерно, София - това е моята мечта ;)
SunSetOfDreams_f
07-17-2006, 15:14
Това чувство на безпомощност и тъга е наистина отвратително, но НЕ се безпокой. ВСИЧКО - рано или късно - МИНАВА.
Аз бях така последните месеци от учебната година и затова напълно те разбирам. Минах през 2 фази.
1. Каране с всички.
2.Затваряне в себе си.
Няма точно определен, ефикасен начин за справяне с проблема- положи малко усилия и нещата ще се подобрят.
P.S. Споко - когато се чувствам така и аз ивнаги завиждам на другите че са щастливи.
УСПЕХ!!!!!! :)
Преди малко го написах в една друга тема...Не се затваряй в себе си..излизай с приятели, не им завиждай за това, че в момента на тях им върви а на теб - не...ходи насам натам, забавлявай се :wink:
[B]a[N]D[i]T[k]a
07-17-2006, 20:25
koe te kara da si mislish 4e ne si shtastliv 4ovek!? suglasna sum s In4iTu_ izlizai zabavlqvai se.. ne padai duhom tova e nai lo6oto...
няма човек, който да не живял макар и за малко в съседство със самотата, със тишината, със пустотата в сърцето си...
но всичко си има край! :P
`Death`Whore`
07-18-2006, 08:34
Нека помислим какво имаме... ма'а му стара още сме ученици. Вместо сега да учим да влезем после в някое хубаво ВУЗ се занимаваме с глупости (казвам мн. число защото и аз съм така ;) Пък после студентския живот ще ни се отрази супер, ще си намерим нови приятели и т.н., особено ако отидем в друг град, примерно, София - това е моята мечта ;)
Не харесваш ли живота си, че искаш нови приятели? Много ми е интересно как всички от провинцията /и някои от София/ се сдружават почти веднага.
MimityYy
07-18-2006, 18:22
spox mn puti sum se 4uvstvala taka :(
знам какво е всеки е минал през този етап!повярвай ми!чувстваш се като пакетирана душа!ако четеш тинейдгър лоф там имаше едно като есе!озаглавено е пакетирана душа!ама... е мн готино!ако си го зимаш тоя вестник можеш да го прочетеш
Това е етап през който всеки минава и рано или кьсно той отминава,тей че споко :)
Не харесваш ли живота си, че искаш нови приятели? Много ми е интересно как всички от провинцията /и някои от София/ се сдружават почти веднага.
То не е само за приятелите ами висше образование се признава най-много в София, пък после в другите градове. А и доколкото знам от сестра ми (тя е била студентка) там в Студентски град си е жив купон и сдружаването става за отрицателно време. Дано имам късмет с готини колеги (а не както със сегашния ми клас ............)
Малко стана off-topic... по темата.. не всички са толкова щастливи колкото изглеждат.. .така че вместо да им завиждаме и да ги мразим.. по-хубаво да гледаме себе си.
SeXyTo_f
07-19-2006, 16:18
егоестичност...
Stephanie Jay
07-23-2006, 17:12
Странно нпещо е живота. В един момент те издига на пиадистал, а в друг направо те зарива, но аз не съм егоистична, а просто озлобена към цял свят :smt014
Death^Forever
07-24-2006, 11:18
И смяташ, че за всичко е виновен целият свят?
Защо не потърсиш първо грешката в себе си?
В такива моменти всеки се озлобява..и дори и да получава подкрепа, дори и да има хора, които не са против него, той отново си мисли обратното.. Просто хората имат навика да се задълбочават и излишно да усложняват проблемите си..които често дори не съществуват..
Животът е колело..веднъж си долу, веднъж - горе.. Само трябва да намериш начин, за да се "приспособиш" и към двете, защото положението не може винаги да е розово..
..в противен случай ще се затвориш в себе си, ще се ограничиш, а да си поставяш излишни рамки и да придобиваш илюзорни (тоест винаги негативни) представи за останалите, е безсмислено..
Няма нужда да си оптимистка.. прсто прецени ситуацията, притегли плюсовете и минусите и погледни реалистично на нещата..
~*~Бриана~*~
07-24-2006, 13:01
Факт е, че в тази възраст всички си мислим, че само на нас ни се случва нещо толкова гадно. И го твърдим така убедено, че най-хубавите ни години минават в подобни чувства. Всеки в един момент е изпадал в такава ситуация, че отрича всеки и всичко, обвинява всеки и всичко. Не те критикувам - разбирам те. И не знам с какво да ти помогна, ако ти не си помогнеш сама. Говори с приятелите си и ще видиш, че и те са се чувствали така. Говори с вашите - и те също!!! Важно е да разбереш, че това е временно и ще отмине. Не пропилявай най-хубавите си години!!
Абе оплаквайте се всички, които си имате и родители които се грижат за вас и можете да получите образование, ако си седнете на двете полукълба. Нямали приятели.. някои какво да кажат, като имат някакви сериозни дефекти и никой не ги иска...
Ми запиши се някъде на тенис, на ай кидо ли на к'во... такива клубове най-вършат работа.
Наистина на почти всеки (да не кажа и всеки) му се е случвало да се чувства така.И впрочем наистина Мразя другите защото са щастливи - звучи егоистично
die_die_my_darling
11-23-2006, 14:32
Преди малко го написах в една друга тема...Не се затваряй в себе си..излизай с приятели, не им завиждай за това, че в момента на тях им върви а на теб - не...ходи насам натам, забавлявай се :wink:
ima li smisal ako si v takova polojenie horata i 6uma te podtiskat az li4no mrazq da sam navan kogato ne se 4ustvam dobre...jivota e gaden a posle umira6[/b]
То не е само за приятелите ами висше образование се признава най-много в София, пък после в другите градове. А и доколкото знам от сестра ми (тя е била студентка) там в Студентски град си е жив купон и сдружаването става за отрицателно време. Дано имам късмет с готини колеги (а не както със сегашния ми клас ............)
Малко стана off-topic... по темата.. не всички са толкова щастливи колкото изглеждат.. .така че вместо да им завиждаме и да ги мразим.. по-хубаво да гледаме себе си.
Ако обичаш шумни нощи, менте алкохол, мацки по цици и луксозни общежития щутгард е мястото за теб. Да ти предложа любимото ми кафе-клуб Криптонайт - намира се от другата страна на бар Ориндж.