PDA

View Full Version : Според вас коя е причината хората да изневеряват?

koalka
07-16-2006, 13:29
Въпроса ми е ясен.Кое кара хората да го правят?Характера,липса на хубава връзка или кое?

Malko_kote
07-16-2006, 13:31
Mi to e razli4no vinagi.I ot 4asti zaradi haraktera na 4oveka, ponqkoga ti omruzva da bude6 s edin i su6ti 4ovek ima mn pri4ini, no spored men nai-osnovatelnata e tazi 4e kogato edin 4ovek ti omruzne se nalaga da bude6s z drug.

`Death`Whore`
07-16-2006, 13:35
Липсата на чувства. Ако има истински чувства, омръзването е адски трудно и дори да има такова, хората вече са улегнали.

sensa
07-16-2006, 13:36
ami za raznoobrazie, 4isto ot fizi4eska nujda ... 4ovek moje da izneveri i ot bolka , ako lubimiq mu 4ovek go e naranil po nqkakav na4in .... No za men tova ne e istinska iznevqra , a prosto za sporta , ot fiz.nujda .... Istinskata iznevqra e kogato 4ovek , si predstavq 4e e s drug , iska drug, misli za drug

koalka
07-16-2006, 14:20
Но не мога да разбера защо хората изневеряват при положение,че ако някой им е омръзнал могат просто да се разделят с него и такова да търсат разнообразие.Но ако изневериш според мен не обичаш човека до теб или в много редки случаи е така.

sensa
07-16-2006, 14:42
za6toto da predpolojim 4e dvama du6i sa zaedno mn dalgo vreme- nqkolko godini , obi4at se i t.n. no vaprosa ne e v tova 4e sa si omraznali i im e pisnalo edin ot drug , ami prosto iskat da si sazdadat nqkakvo raznoobrazie, no ne i da ostavqt 4oveka do sebe si , za6toto toi e tozi koito vinagi bi pomognal v truden moment i bi dal savet , toi e tozi koito obi4a i bi napravil vsi4ko..No edna kratka avantura bi pomognala ...... za sajalenie e taka :cry: no ne vinagi , ima razli4ni tipove hora , s razli4no povedenie i razbiraniq ....

koalka
07-16-2006, 14:51
za6toto da predpolojim 4e dvama du6i sa zaedno mn dalgo vreme- nqkolko godini , obi4at se i t.n. no vaprosa ne e v tova 4e sa si omraznali i im e pisnalo edin ot drug , ami prosto iskat da si sazdadat nqkakvo raznoobrazie, no ne i da ostavqt 4oveka do sebe si , za6toto toi e tozi koito vinagi bi pomognal v truden moment i bi dal savet , toi e tozi koito obi4a i bi napravil vsi4ko..No edna kratka avantura bi pomognala ...... za sajalenie e taka :cry: no ne vinagi , ima razli4ni tipove hora , s razli4no povedenie i razbiraniq ....Не мисля,че ако човек обича много силно някой му трябва разнообразие.Ако имаш кратка авантюра с някой и по този начин ти не го нараниш по този начин не се обичате достатъчно.Ако го обичаш ще те нарани жестоко,ако направи такова нещо.

sensa
07-16-2006, 14:56
I az ne sam saglasna s tova , no e taka ponqkoga . v nikakav slu4ai ne tvardq 4e vinagi e se polu4ava po tozi na4in

Nadelina
07-16-2006, 14:56
Horata izneverqt za da osvejat vrazkata si.. Za da vidqt kakvo e s nqkoi drug.. i da osaznaqt che obichat istinski choveka do sebe si.. A te ne go obichat zaradi sposobnostite mu v legloto.. a zaradi cqlata mu sashnost.. sashtoto e Toi.. :)

miNiTo
07-16-2006, 14:57
mi nai-ve4e za raznoobraziq,ili mu e omraznalo na tozi 4ovek
ako ne6to lipsva v nqkoq vrazka 4oevk otiva i go tarsi drugade
dori i da obi4a6 tozi 4ovek ako toi ne moje da ti dade ne6to koeto iska6
ne6to koeto ne e prosto pri6tqvka a e nujda....e trudno da se zadarji6 tam

NicknameANdPasswORd
07-16-2006, 15:05
Въпроса ми е ясен.Кое кара хората да го правят?Характера,липса на хубава връзка или кое?

Добре ... защо жените купуват нови дрехи .. бижута и нови прически ?!?! нали и старите са хубави .... ПРОСТО СИ ОМРЪЗВАТ ....
но и старите не ги захвърляте ....
то е така АКО СИ УМЕН ДЕ :
Ходите дълго време
ест омръзва ти човекът НО ГО ОБИЧАШ .... ИЗневеряваш му ....
Начесваш си нагона и пак се връщаш при него щото другото е било само секс примерно а с тоз човек имаш спомени добри моменти и т.н. ;)
всичко за което си заслужава да сте заедно

Barbie
07-16-2006, 15:35
Za kakuv tip iznevqra govorim? Momentna vantiura...prosto fizi4esko prejivqvane nqkakvo...ili ne6to po-seriozno (ot sorta na dryga vruzka...ili nqkakva realna emocionalna obvurzanost)? Za6toto moje6 da obi4a6 nqkogo, no v daden moment da se poddade6 na nqkakvo izku6enie...tova go razbiram...no vtoroto me oburkva...

LuCkY_YoU
07-16-2006, 15:40
za da ima iznevqra zna4i ne6to lipsva. a nicknameandpassword mnogo dobre go kaza. vupreki 4e az kogato sum s daden 4ovek i ako sum 6tastliva s nego ne izneverqvam :!: tupo e.. a ponqkoga iznevqrata e v sledstvie ot alkohola ;-)

Krem4eto
07-16-2006, 16:44
Когато връзката "тъпче на едно място",няма достатъчното внимание,или пък когато искаш да отмъстиш...

maybelline
07-16-2006, 18:23
Това е като приказката за лисицата и гроздето - хората си мислят,че при друг-друга ще им е по-хубаво,отколкото при гаджето,но понякога откриват,че въобще не е така...

SisTeR`oN`MaXa
07-16-2006, 18:37

Добре ... защо жените купуват нови дрехи .. бижута и нови прически ?!?! нали и старите са хубави .... ПРОСТО СИ ОМРЪЗВАТ ....
но и старите не ги захвърляте ....
то е така АКО СИ УМЕН ДЕ :
Ходите дълго време
ест омръзва ти човекът НО ГО ОБИЧАШ .... ИЗневеряваш му ....
Начесваш си нагона и пак се връщаш при него щото другото е било само секс примерно а с тоз човек имаш спомени добри моменти и т.н. ;)
всичко за което си заслужава да сте заедно

Moje bi sum na tova mnenie.... no vupreki vsi4ko ne razbiram zinevqrata za6toto kogato obi4a6 nqkogo naistina toi nemoje da ti umruzne i vinagi 6te ti e hubavo.... kogato si 6tastliv s nqkoi nqma nujda da tursi6 6tastieto pri drug/a..... su6to podkrepqm i mnenieto na koalka

Game_Over_Boys
07-16-2006, 18:42
Изневярата според мен е импулс,идващ по ралични причини,за който след това,в повечето случай горчиво се съжалява!Но за да дойде този импулс със сигурност нещо не е както трябва м/у двама души!

iiirish
07-16-2006, 19:10
не мисля, че изневярата е един вид "освежаване на връзката", мисля че е по-скоро последица от охладняване на чувствата към даден човек

Frank_Lampard
07-16-2006, 19:23
Сексуалната тръпка и скука във връзката ;)

_DevilGirl_
07-16-2006, 20:20
Ако наистина обичаш човека до теб или поне МАЛКО държиш на него- никога не би му изневерил.

slan4evo_momi4e
07-16-2006, 20:28
Не винаги изневярата е свързана с липсата на чувства...напротив...
Според мен хората изневеряват заради самото чувство - да правиш нещо нередно....и това е по-скоро моментно увлечение...
Най-добрата ми приятелка твърди, че има два вида изневяра - физическа и емоционална....Когато изневеряваш просто заради самия секс и нищо повече не е страшно....Но когато сърцето и душата ти изневерят на човека до теб - това е непростимата изневяра...тя говори за липса на чувства...
Не смятате ли, че има логика?!

PLAMENKO
07-16-2006, 20:33
Някъде бях чел , че за да се получи любовен триъгълник един от ъглите трябва да е много тъп... а ако е от четириъгълник нагоре ... положението е много тежко ](*,)

ludamacka
07-17-2006, 15:58
spored men moje da se izneveri poradi 2 pri4ini.purvo-v 1 vruzka trqbva da ima raznoobrazie,zabavlenie,ekstremnost i kogato ednoobrazieto vzima nadmo6tie to se prevru6ta v skuka i suotvetno idva i iznevqrata-tq se qvqva kato tursene na ne6to novo i interesno.vtoro-ako ne6tata v 1 vruzka ne vurvqt (ot gledna to4ka na nqkoi ot partniorite) toi tursi na4in za nova-s dryg 4ovek,kato po tozi na4in misli 4e razdqlata s predi6niq/ta 6te e po lesna.v tozi slu4ai su6to se stiga do iznevqra

lost_girl
07-17-2006, 19:00
ми при всеки човек е различно....някой го правят за удоволствие,други защото нямат чуства,трети за забавление и така.

missito_
07-17-2006, 19:42
Това е като приказката за лисицата и гроздето - хората си мислят,че при друг-друга ще им е по-хубаво,отколкото при гаджето,но понякога откриват,че въобще не е така...
Мда така е.търсят по-доброто и вече като гаджето ги зареже заради изневярата разбират какво са загубили. :wink:

Dez
07-17-2006, 19:44
от липса на акъл :)

cvety_i_bebeto
07-17-2006, 19:47
ponqkoga e prosto fizi4eska nujda-ne6to novo..ne6to razli4no...no ima izneverq koqto e kogato ne6to ti lipsva..ne6to koeto ne polu4ava6..i go tarsi6 drugade.. :-k

Bisollini
07-17-2006, 19:59
:Lipsata na DOstatu4no Obi4 v Tozi Koito Izneverqva

koalka
07-17-2006, 20:42
:Lipsata na DOstatu4no Obi4 v Tozi Koito IzneverqvaНапълно съм съгласна!!

07-17-2006, 22:22
awe skukata :-k

sk8girL
07-18-2006, 00:25
Разнообразието..може би. ;-)

`Death`Whore`
07-18-2006, 08:27
za6toto da predpolojim 4e dvama du6i sa zaedno mn dalgo vreme- nqkolko godini , obi4at se i t.n. no vaprosa ne e v tova 4e sa si omraznali i im e pisnalo edin ot drug , ami prosto iskat da si sazdadat nqkakvo raznoobrazie, no ne i da ostavqt 4oveka do sebe si , za6toto toi e tozi koito vinagi bi pomognal v truden moment i bi dal savet , toi e tozi koito obi4a i bi napravil vsi4ko..No edna kratka avantura bi pomognala ...... za sajalenie e taka :cry: no ne vinagi , ima razli4ni tipove hora , s razli4no povedenie i razbiraniq ....
Добре, на мен как за 1 година не ми е притрябвало разнообразие? Разнообразието в секса не се вкарва трудно.

God-Is-A-Girl
07-18-2006, 10:15
Хаха повечето казват че физическата изневяра ( демек за хората които го правят само за секса ) не била страшна ама като хванат другата половинка да изневерява в 99% от случаите скъсват :).Интересна работа :-k

Kill Zone
07-18-2006, 11:33
Според мене изневярата се получава при слаба характер или просто липса на отношение между двамата.Ако държиш на някой човек достатъчно никога не би изневерил.Просто това е предателство спрямо неговото доверие.Винаги това може да се скрие но не и от съвестта ти.Другото е просто когато нямаш принципи и лесно се поддаваш на провокации.Това просто значи че си изключително слабохарактерна личност а това не е много полезно.

Изневярата като цяло според мене е нещо което не би трябвало да се крие и да се стига до изневяра.ПО-добре отиди и кажи на човека че не го понасяш или нямаш нищо към него и се разделете а не да рпавиш глупости.Такива постановки че само за едното ебане илиз абивка и край,нали после бил/а с тебе и се връщала обратно са опостановки за червейчета.

koalka
07-18-2006, 13:55
Според мене изневярата се получава при слаба характер или просто липса на отношение между двамата.Ако държиш на някой човек достатъчно никога не би изневерил.Просто това е предателство спрямо неговото доверие.Винаги това може да се скрие но не и от съвестта ти.Другото е просто когато нямаш принципи и лесно се поддаваш на провокации.Това просто значи че си изключително слабохарактерна личност а това не е много полезно.

Изневярата като цяло според мене е нещо което не би трябвало да се крие и да се стига до изневяра.ПО-добре отиди и кажи на човека че не го понасяш или нямаш нищо към него и се разделете а не да рпавиш глупости.Такива постановки че само за едното ебане илиз абивка и край,нали после бил/а с тебе и се връщала обратно са опостановки за червейчета.Напълно съм съгласна с теб.Ако изневеряваш значи не обичаш човека,с когото си.Щом можеш с лека ръка да унищожиш всичко между вас.

sensa
07-18-2006, 14:13
Добре, на мен как за 1 година не ми е притрябвало разнообразие? Разнообразието в секса не се вкарва трудно.

az ne govorq za edna godina, a za savmestno sajitestvo 5, 6 godini. no vsi4ko si zavisi ot samiq 4ovek , kak vazpriema ne6tata i kakvi nujdi ima

santRi
07-18-2006, 15:59
ами един висок, с хубав тен, мускулест, галантен кавалер.. може да ме накара да изневеря..

а като абстрактно понятие физическата изневяра се подтиква от еднообразието.. да не кажа по-тежката дума СКУКА
изневярата базирана на чувства се поражда от яд, тя става когато нещо не върви

zoben_pitbul
07-18-2006, 16:06
ами един висок, с хубав тен, мускулест, галантен кавалер.. може да ме накара да изневеря..

а като абстрактно понятие физическата изневяра се подтиква от еднообразието.. да не кажа по-тежката дума СКУКА
Перфектното к***енско изказване-галантен кавалер с тен и мускули :lol: :lol: :lol: И заради него унищожаваш връзка,градена в продължение на месеци,години?Това ли би получил човека,който е до теб и те ОБИЧА за разлика от теб самата?Омръзна ми да повтарям,че ако ОБИЧАШ някого просто нямаш нужда от НИКОЙ друг,за да си щастлив!ИЗНЕВЯРАТА Е АНТОНИМ НА ЛЮБОВТА!

santRi
07-18-2006, 16:27

Перфектното к***енско изказване-галантен кавалер с тен и мускули :lol: :lol: :lol: И заради него унищожаваш връзка,градена в продължение на месеци,години?Това ли би получил човека,който е до теб и те ОБИЧА за разлика от теб самата?Омръзна ми да повтарям,че ако ОБИЧАШ някого просто нямаш нужда от НИКОЙ друг,за да си щастлив!ИЗНЕВЯРАТА Е АНТОНИМ НА ЛЮБОВТА!

хехех :) имам късмет и сега съм с точно такова момче заради което бих изневерила.. :) някои сме родени с късмет

Nadelina
07-18-2006, 17:04

Vseki si ima sobstveno mnenie.. vseki vijda neshtata po razlichen nachin.. Az lichno priemam iznevqrata i mislq che dori trqbva da q ima.. S teb sme dvama razlichni choveka i mislim po razlichen nachin.. Nqma da me ubedish che tfoite vijdaniq sa po pravilni ot moite.. :)

vlubena v dvama
07-18-2006, 17:17
mnogo moje da sa pri4inite,koito mogat da nakarat xorata da izneverqvat...naprimer:kogato iskame raznoobrazie;kogato ne6tata mejdu dvama du6i ne varvqt dobre...na ediniq mu pisva da tyrpi sazdaloto se polojenie i moje bi e sviknal s 4oveka do sebe si,no vse pak izneverqva;kogato iska6 da otmysti6 sled kato si bil prekaleno dalboko naranen ot otsre6tniq 4ovek i t.n.

santRi
07-18-2006, 17:20

Vseki si ima sobstveno mnenie.. vseki vijda neshtata po razlichen nachin.. Az lichno priemam iznevqrata i mislq che dori trqbva da q ima.. S teb sme dvama razlichni choveka i mislim po razlichen nachin.. Nqma da me ubedish che tfoite vijdaniq sa po pravilni ot moite.. :)

Неделинка :) радвам се че сме на едно мнение

`Death`Whore`
07-18-2006, 20:52
Ако партньорът не може да задоволи нуждите ти, или караш соло, или се разделяш с него и търсиш друг.

Nadelina
07-18-2006, 20:56
Ако партньорът не може да задоволи нуждите ти, или караш соло, или се разделяш с него и търсиш друг.
Ne e tochno taka.. Do teb ima chovek koito naistina obichash - mil,korekten,toleranten,kavaler, ti jiveesh s misalta za nego.. i ne mojesh bez negovoto prisastvie.. No idva edin moment v koito ti se iska prosto zaradi chuvstvoto.. i sporta da usetish neshto razlichno.. da dokosnesh chujda plyt.. kogato doide tozi moment.. mi se obadi .. I togava she vidim dali da izneverish znachi che ne obichash..

`Death`Whore`
07-18-2006, 21:52
Не съм човек, който прави нещо само за спорта, нито съм човек, който иска постоянно да опитва нови неща.

ton1
07-19-2006, 02:40
Или липса на чувства,или изневяра просто за спорта ... Имам си приятелка която обичам,но на морето 100% ще търся нещо различно за спорта ... И мисля че тва са единствените 2 причини !!!
:)

`Death`Whore`
07-19-2006, 08:16
Деца, сексът не е спорт. Сексът е споделено удоволствие с любимия човек. Когато го осъзнаете, ми се обадете. :wink:

teen_girl4e
07-19-2006, 09:47
pri4ini za iznevqra mn:otma6tenie lipsa na zdrava vrazka gradus4eto sa6to v pove4eto slu4ai i tn

SARI
07-19-2006, 10:01
несигурност и търсенето и

He3HauKa
07-19-2006, 18:00
Kogato chovek ne poluchava vsi4ko ot koeto se nujdae toi go tyrsi drygade,kogato ima nujda ot raznoobrazie,kogato vsashnost ne darji na choveka do nego ,tolkova kolkoto tvardi

light_purple
07-19-2006, 18:08
Izneviarata idva ot problemi vuv vruzkata,koito gi ima vuv vsika edna.

NaDeTy`bE
07-19-2006, 18:35
kato pro4edoh dosta temi za tova kak se izneverili na edin na drug .. Spored men kogato ediniqt ot partniorite prespi s drug.. tova ne e iznevqra no ako go povtori i potreti eto tova ve4e e iznevqra

koalka
07-19-2006, 20:28
Има и други начини да се спортува!!!!Но по този начин(или спорт,но то въобще не спорт) си играеш с нечии чувства.А като изневерите не изпитвате ли вина?Много ми е интресно.

CVETELLINA
07-20-2006, 09:43
ами причини има доста,обаче мисля,че най-съществената причина е,когато няма тръпка м/у двама души,когато се изгуби,тогава се усеща нуждата да се преоткрие пак,и тва става в лицето на някой друг.... :? според мен е това 8-[

koalka
07-20-2006, 11:43
Или липса на чувства,или изневяра просто за спорта ... Имам си приятелка която обичам,но на морето 100% ще търся нещо различно за спорта ... И мисля че тва са единствените 2 причини !!!
:)За какво ти е нещо различно?Сигурно те привлича мисълта,че ще и изневериш и тя няма да разбере.Толкова и я обичаш щом търсиш някакви летни флиртове.Не бъркай любовта с харесването.

Do_YoU`lOvE_mE
07-21-2006, 09:59
Първо искам да кажа, че ако обичаш един човек според мен ти ще мислиш само за него и никога няма дори да пожелаеш друг/друга, ти ще се бъдеш отдал изцяло на него и в никакъв случай няма да му изневериш !!! [-( А за да изневериш на някой ако нямаш чувства би било само , ако ти е омръзнало с човека с който си или вече не искаш да си с него, аз поне така мисля.

koalka
07-21-2006, 16:02
Първо искам да кажа, че ако обичаш един човек според мен ти ще мислиш само за него и никога няма дори да пожелаеш друг/друга, ти ще се бъдеш отдал изцяло на него и в никакъв случай няма да му изневериш !!! [-( А за да изневериш на някой ако нямаш чувства би било само , ако ти е омръзнало с човека с който си или вече не искаш да си с него, аз поне така мисля.НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСНА С ТЕБ!!!ЕТО ЕДИН ЧОВЕК ДА МИСЛИ ТОЧНО КАТО МЕН.

Heartbreaker
07-21-2006, 16:08
Ами на тази възраст , чувствата са може би едно от най-непостоянните неща , ужасно бързо се менят и освен това преобладава желанието да опиташ от всичко на този живот.

Mystery
07-21-2006, 20:04
Много са нещата. Може би връзката вече е станала скучна и имат нужда от разнообразие. Просто от любопитство, какво е да си с друг/а. Има и още причини.

BUBU_to4ka_TO
07-21-2006, 20:19
da si priznaq 4estno az sym izneverqvala ne 4e sym gorda s tova de....mi pri4inata e ili ne dostaty4no plam vyv vryzkata/ pove4e nesbydnati o4akvaniq ili prosto silno nenadeino privli4ane ot treto lice(tam ve4e e vypros na volq)..

Jessika_MG
07-21-2006, 21:07
Hmm.. horata da izneverqvat. Bih kazala 4e sa nenasitni jivotni. 4ovekyt ima mnogo pove4e ob6to sas jivotinskite vidove, otkolkoto si misli. Za6to ne kazva 4e ne mu dostiga ne6to, ami 1vo izneverqva i posle se se6ta da go kaje na 4oveka do sebe si :-k Nqkoi ima li logi4no obqsnenie za tova ?

FlowerinesS
07-21-2006, 21:22
имат нужда от разнообразие.

07-21-2006, 22:27
може би това,че не се обръща достатъчно внимание...

Matik
07-22-2006, 02:55
Mi kfo skimnalo mu na "patoka" 4e mu se "pompa" i areee

koalka
07-22-2006, 12:12
Най-много ме ядосва това,че при повечето хора,които изневеряват мислят само как да си задоволят физическите си нужди!!!

07-22-2006, 12:18
Ами според мен ако ходиш порекалено дълго с някой, дори да го обичаш искаш да изпиташ нова тръпка с някой др...понякой път за отмъщение, др път нарочно за да скъсате, понякой път си пиян и нз кво правиш....мн прични, аз лично не съм изневерявала никога

koalka
07-22-2006, 13:11
Ами според мен ако ходиш порекалено дълго с някой, дори да го обичаш искаш да изпиташ нова тръпка с някой др...понякой път за отмъщение, др път нарочно за да скъсате, понякой път си пиян и нз кво правиш....мн прични, аз лично не съм изневерявала никогаАми аз не искам никой друг и не искам да изпитвам нищо друго с никой друг!Адски много обичам приятеля си.

Nadelina
07-22-2006, 13:15
Ами според мен ако ходиш порекалено дълго с някой, дори да го обичаш искаш да изпиташ нова тръпка с някой др...понякой път за отмъщение, др път нарочно за да скъсате, понякой път си пиян и нз кво правиш....мн прични, аз лично не съм изневерявала никогаАми аз не искам никой друг и не искам да изпитвам нищо друго с никой друг!Адски много обичам приятеля си.
Vsichki hora sme razlichni.. Ti moje bi si tolkova konservativna che dori ne mojesh da priemesh che nqkoi moje da izneverqva i tova da e neshto normalno za nego.. No ima takiva hora i az sym edna ot tqh..

`Death`Whore`
07-22-2006, 13:16
Някои хора просто имат морал и са верни на човека до себе си. Това не е консерватизъм, просто твоето е разюзданост.

Do_YoU`lOvE_mE
07-22-2006, 13:18
И аз съм от хората който ако са с един човек те са само с него, когато съм с един човек дори не помислям за друг да не говорим за нещо повече, но все пак хората сме мн различни.

Nadelina
07-22-2006, 13:19
Някои хора просто имат морал и са верни на човека до себе си. Това не е консерватизъм, просто твоето е разюзданост.
Sega pyk me izkara raziuzdana.. Kakva li ne me napravihte v toq forum.. Ami dobre.. Takava sym.. No tova ne mi prechi.. Az pak moga da obicham.. Moga da davam vsichko za priatelq si.. i go pravq!

`Death`Whore`
07-22-2006, 13:33
1. Преувеличих, за да видиш, че тези, които са моногамни, не са изостанали и не живеят в каменната епоха. Не си разюздана. Но според мен това не е особено морално.
2. Не му даваш всичко - не му даваш себе си. Защо всъщност би изневерила? Ако ти е скучен сексуалния живот, има начини да го разнообразиш. Ако приятелят ти не е добър в леглото пък, какъв е смисълът да сте заедно? Или от интерес?

Nadelina
07-22-2006, 13:41
Ot skoro sym s priatelq si.. I na toq etap ne bih izneverila.. Prosto nqmam nujdata i jelanieto da izneverq.. No az znam che sym sklonna .. i shte doide edin moment v koito she mi se priiska i neshto drugo.. Nz zashto e taka.. Prosto taka go chuvstvam i si go priemam za normalno.. A otnosno fakta che ne mu davam sebe si.. Ne e vqrno.. Toi me ima izcqlo.. I tqlom i duhom.. I sym si samo negova.. Ako doide den v koito az shte mu izneverq az nqma da byda nichiq druga.. Prosto tqloto mi shte useti chujdi ustni i chujda plyt.. Posle pak shte si byda Az.. chovek koito obicha priatelq si.. I sym shtastliva s nego!

`Death`Whore`
07-22-2006, 13:44
След като и самата ти не знаеш защо изневеряваш /ако приемем, че се удаде случай да спиш с друг/, защо ще го правиш? Не си на 12, предполагам, че си разумен човек и би трябвало да мислиш за тези неща. Много е лесно после да кажеш: "Не знам защо го направих, исках да правя секс с друг, но съм изцяло твоя." Не разбирам идеята ти, но според мен ако го обичаш, няма да помислиш да спиш или да целунеш друг. Любовта е към един човек.

Nadelina
07-22-2006, 13:50
Np pyk sexualno privlichane moje da izpitvash ne samo kym priatelq si.. I iskam da ti kaja che priatelq mi v momenta znae kak mislq po tezi vaprosi.. otnachalo me uprekvashe zashtoto i toi misli kato teb.. No tei kato vidq che mnogo iskam da byda s nego.. i naistina imam chuvstva kym nego i samo kym nego.. go prie.. Ne mi se vqrva che ako mu izneverq shte go prieme mnogo spokoino.. No pyk i ne kazvam che zaduljitelno shte izneverq.. Prosto trqbva da e naqsno s moite vijdaniq..

`Death`Whore`
07-22-2006, 13:53
Съгласна съм, че когато имаш връзка, не си сляп за другите хора. Красиви и сексапилни хора има много, но аз мога да мисля и дори да си кажа: "Този е красив" или "Тя е красива и сексапилна", не бих направила нищо. Защото имам мъж, който ме обича и когото обичам.

08-12-2006, 19:36
Съгласна съм, че когато имаш връзка, не си сляп за другите хора. Красиви и сексапилни хора има много, но аз мога да мисля и дори да си кажа: "Този е красив" или "Тя е красива и сексапилна", не бих направила нищо. Защото имам мъж, който ме обича и когото обичам.
Съгласявам се с всички твои постове без последния :) Явно наистина съм консервативен :o Но какво да направя като мисля по този начин?Не смятам да се променям(за нищо на света),пък и моята любов мисли така и затова мнението ми е едно-да,може би съм в грешка,но дори погледа с по-инакви(този/тази е много готин/а или сексапилен/сексапилна)мисли е изневяра,макар в много по-невинна форма,която не гарантира разрушаването на връзката или липсата на чувства у единия,но все пак поне според мен причинява болка и у двамата и затова не е правилно.

zoben_pitbul
08-12-2006, 19:37
Това отгоре бях аз.

KisskilleRcHe
08-12-2006, 20:59
Че са изгубили интерес къ другия.... ;-)

summer_04
08-12-2006, 21:02
Липсата на чувства. Ако има истински чувства, омръзването е адски трудно и дори да има такова, хората вече са улегнали.
to4no taka

Angle_f
08-12-2006, 21:28
Spored men kogato partniorite si omruznat ili ediniq ne polu4ava dostatu4no libov ot drugiq i q tursi na drugo mqsto..

BeBencEto
08-13-2006, 09:56
Spored men kogato partniorite si omruznat ili ediniq ne polu4ava dostatu4no libov ot drugiq i q tursi na drugo mqsto..
podkrepqm :-)

Ice_Queen
08-13-2006, 10:00
Мн мн е кофти когато те налегне "изкушението".... случвало ми се е ..имам приятел с който се обожаваме... но на моменти все си мисля че може и да сгазя лука..

iskamTe_vednaga
08-13-2006, 14:13
ami pri4inite sa mn:
:arrow: z6 ne polu4ava6 tova koeto tarsi6
:arrow: z6 iska6 pove4e ot otva koeto ti se predlaga
:arrow: nqkoi go pravqt za sporta
:arrow: ima takiva koito nemogat samo s 1 4ovek ne sa monogamni
:arrow: z6 iskat da naranqt na polovinkata
:arrow: ot lubopitstvo
:arrow: z6 nedarjat na 4oveka s koito sa
:arrow: za da si otmastqt

honey_reflection
08-13-2006, 14:29
Mislq che povecheto vreme.. e kogato chovek e pretiskan ot partniora si.. !