.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 85
    Мега фен Аватара на koalka

Според вас коя е причината хората да изневеряват?

Въпроса ми е ясен.Кое кара хората да го правят?Характера,липса на хубава връзка или кое?

Mi to e razli4no vinagi.I ot 4asti zaradi haraktera na 4oveka, ponqkoga ti omruzva da bude6 s edin i su6ti 4ovek ima mn pri4ini, no spored men nai-osnovatelnata e tazi 4e kogato edin 4ovek ti omruzne se nalaga da bude6s z drug.
    Obi4ai samo kogato i teb te obi4at!!!
    Сабрина младата вещица

Мега фен
    Липсата на чувства. Ако има истински чувства, омръзването е адски трудно и дори да има такова, хората вече са улегнали.

Фен
    Град
    Sofia
    ami za raznoobrazie, 4isto ot fizi4eska nujda ... 4ovek moje da izneveri i ot bolka , ako lubimiq mu 4ovek go e naranil po nqkakav na4in .... No za men tova ne e istinska iznevqra , a prosto za sporta , ot fiz.nujda .... Istinskata iznevqra e kogato 4ovek , si predstavq 4e e s drug , iska drug, misli za drug
    Ti vqrva6 v lubovta sled jivota , nali?
    A vqrva6 li v jivota sled lubovta?

Но не мога да разбера защо хората изневеряват при положение,че ако някой им е омръзнал могат просто да се разделят с него и такова да търсат разнообразие.Но ако изневериш според мен не обичаш човека до теб или в много редки случаи е така.

Фен
    Град
    Sofia
    za6toto da predpolojim 4e dvama du6i sa zaedno mn dalgo vreme- nqkolko godini , obi4at se i t.n. no vaprosa ne e v tova 4e sa si omraznali i im e pisnalo edin ot drug , ami prosto iskat da si sazdadat nqkakvo raznoobrazie, no ne i da ostavqt 4oveka do sebe si , za6toto toi e tozi koito vinagi bi pomognal v truden moment i bi dal savet , toi e tozi koito obi4a i bi napravil vsi4ko..No edna kratka avantura bi pomognala ...... za sajalenie e taka no ne vinagi , ima razli4ni tipove hora , s razli4no povedenie i razbiraniq ....

Цитирай Първоначално написано от sensa
    za6toto da predpolojim 4e dvama du6i sa zaedno mn dalgo vreme- nqkolko godini , obi4at se i t.n. no vaprosa ne e v tova 4e sa si omraznali i im e pisnalo edin ot drug , ami prosto iskat da si sazdadat nqkakvo raznoobrazie, no ne i da ostavqt 4oveka do sebe si , za6toto toi e tozi koito vinagi bi pomognal v truden moment i bi dal savet , toi e tozi koito obi4a i bi napravil vsi4ko..No edna kratka avantura bi pomognala ...... za sajalenie e taka no ne vinagi , ima razli4ni tipove hora , s razli4no povedenie i razbiraniq ....
    Не мисля,че ако човек обича много силно някой му трябва разнообразие.Ако имаш кратка авантюра с някой и по този начин ти не го нараниш по този начин не се обичате достатъчно.Ако го обичаш ще те нарани жестоко,ако направи такова нещо.

Фен
    Град
    Sofia
    I az ne sam saglasna s tova , no e taka ponqkoga . v nikakav slu4ai ne tvardq 4e vinagi e se polu4ava po tozi na4in

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Horata izneverqt za da osvejat vrazkata si.. Za da vidqt kakvo e s nqkoi drug.. i da osaznaqt che obichat istinski choveka do sebe si.. A te ne go obichat zaradi sposobnostite mu v legloto.. a zaradi cqlata mu sashnost.. sashtoto e Toi..

mi nai-ve4e za raznoobraziq,ili mu e omraznalo na tozi 4ovek
    ako ne6to lipsva v nqkoq vrazka 4oevk otiva i go tarsi drugade
    dori i da obi4a6 tozi 4ovek ako toi ne moje da ti dade ne6to koeto iska6
    ne6to koeto ne e prosto pri6tqvka a e nujda....e trudno da se zadarji6 tam

I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!

Повече от фен
    Град
    На пътя м-ду РАЯ и АДА на любовта

Re: Според вас коя е причината хората да изневеряват?

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Въпроса ми е ясен.Кое кара хората да го правят?Характера,липса на хубава връзка или кое?
    Добре ... защо жените купуват нови дрехи .. бижута и нови прически ?!?! нали и старите са хубави .... ПРОСТО СИ ОМРЪЗВАТ ....
    но и старите не ги захвърляте ....
    то е така АКО СИ УМЕН ДЕ :
    Ходите дълго време
    ест омръзва ти човекът НО ГО ОБИЧАШ .... ИЗневеряваш му ....
    Начесваш си нагона и пак се връщаш при него щото другото е било само секс примерно а с тоз човек имаш спомени добри моменти и т.н.
    всичко за което си заслужава да сте заедно

Супер фен Аватара на Barbie
    Za kakuv tip iznevqra govorim? Momentna vantiura...prosto fizi4esko prejivqvane nqkakvo...ili ne6to po-seriozno (ot sorta na dryga vruzka...ili nqkakva realna emocionalna obvurzanost)? Za6toto moje6 da obi4a6 nqkogo, no v daden moment da se poddade6 na nqkakvo izku6enie...tova go razbiram...no vtoroto me oburkva...

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    za da ima iznevqra zna4i ne6to lipsva. a nicknameandpassword mnogo dobre go kaza. vupreki 4e az kogato sum s daden 4ovek i ako sum 6tastliva s nego ne izneverqvam tupo e.. a ponqkoga iznevqrata e v sledstvie ot alkohola
    moq nevinnost i greh.....

Супер фен
    Когато връзката "тъпче на едно място",няма достатъчното внимание,или пък когато искаш да отмъстиш...

Супер фен Аватара на maybelline
    Това е като приказката за лисицата и гроздето - хората си мислят,че при друг-друга ще им е по-хубаво,отколкото при гаджето,но понякога откриват,че въобще не е така...

Повече от фен
    Град
    В СьРчИцеТо На Fuelman :P {}

Re: Според вас коя е причината хората да изневеряват?

Цитирай Първоначално написано от NicknameANdPasswORd
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Добре ... защо жените купуват нови дрехи .. бижута и нови прически ?!?! нали и старите са хубави .... ПРОСТО СИ ОМРЪЗВАТ ....
    но и старите не ги захвърляте ....
    то е така АКО СИ УМЕН ДЕ :
    Ходите дълго време
    ест омръзва ти човекът НО ГО ОБИЧАШ .... ИЗневеряваш му ....
    Начесваш си нагона и пак се връщаш при него щото другото е било само секс примерно а с тоз човек имаш спомени добри моменти и т.н.
    всичко за което си заслужава да сте заедно

Moje bi sum na tova mnenie.... no vupreki vsi4ko ne razbiram zinevqrata za6toto kogato obi4a6 nqkogo naistina toi nemoje da ti umruzne i vinagi 6te ti e hubavo.... kogato si 6tastliv s nqkoi nqma nujda da tursi6 6tastieto pri drug/a..... su6to podkrepqm i mnenieto na koalka

He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P

Фен
    Град
    където поискам
    Изневярата според мен е импулс,идващ по ралични причини,за който след това,в повечето случай горчиво се съжалява!Но за да дойде този импулс със сигурност нещо не е както трябва м/у двама души!

Мега фен Аватара на iiirish
    не мисля, че изневярата е един вид "освежаване на връзката", мисля че е по-скоро последица от охладняване на чувствата към даден човек

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    Сексуалната тръпка и скука във връзката
    обичам дениту ми {}

Ако наистина обичаш човека до теб или поне МАЛКО държиш на него- никога не би му изневерил.
    Защо не съм в твоите прегръдки?Защо не милваш моите коси? На друга днес даряваш тези тръпки, при друга си, но си в моите мечти!!!

Фен
    Град
    BG
    Не винаги изневярата е свързана с липсата на чувства...напротив...
    Според мен хората изневеряват заради самото чувство - да правиш нещо нередно....и това е по-скоро моментно увлечение...
    Най-добрата ми приятелка твърди, че има два вида изневяра - физическа и емоционална....Когато изневеряваш просто заради самия секс и нищо повече не е страшно....Но когато сърцето и душата ти изневерят на човека до теб - това е непростимата изневяра...тя говори за липса на чувства...
    Не смятате ли, че има логика?!
    Somebody wants you,
    Somebody needs you,
    Somebody dreams about you every single night
    Somebody can't breathe without you, it's lonely
    Somebody hope that some day you will see
    That somebody's me

Голям фен
    Град
    софия
    Някъде бях чел , че за да се получи любовен триъгълник един от ъглите трябва да е много тъп... а ако е от четириъгълник нагоре ... положението е много тежко

spored men moje da se izneveri poradi 2 pri4ini.purvo-v 1 vruzka trqbva da ima raznoobrazie,zabavlenie,ekstremnost i kogato ednoobrazieto vzima nadmo6tie to se prevru6ta v skuka i suotvetno idva i iznevqrata-tq se qvqva kato tursene na ne6to novo i interesno.vtoro-ako ne6tata v 1 vruzka ne vurvqt (ot gledna to4ka na nqkoi ot partniorite) toi tursi na4in za nova-s dryg 4ovek,kato po tozi na4in misli 4e razdqlata s predi6niq/ta 6te e po lesna.v tozi slu4ai su6to se stiga do iznevqra

Повече от фен
    ми при всеки човек е различно....някой го правят за удоволствие,други защото нямат чуства,трети за забавление и така.
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Цитирай Първоначално написано от maybelline
    Това е като приказката за лисицата и гроздето - хората си мислят,че при друг-друга ще им е по-хубаво,отколкото при гаджето,но понякога откриват,че въобще не е така...
    Мда така е.търсят по-доброто и вече като гаджето ги зареже заради изневярата разбират какво са загубили.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си