View Full Version : Toi iska da me lije..az ne!
Zdraveite!
Zna4i priqtelq mi mnogo iska da mi pravi frenska..az oba4e ne iskam!!!Ne mi hareswa i ne mi e komfortno(moga da se otpysna ne e ot tova!).A kato go pitam dali go vuzbyjda ,toi kazva-ne iskam da ti vurna jesta...Az kato kaja:nqma nujda ,toi -ne nastoqvam!I az ne iskam,a toi neprekusnato -iskam da te lija! ](*,) Yjasno e.MOlq vi obqsnete mi-sram go e da mi kaje 4e go kefi ili naistina go pravi za da mi vurne jesta(sled svirka) ?!NE mi haresva i tva si e ! :? kajete kakvo da pravq?!
teen4eto
07-17-2006, 14:01
Ми не знам ... По скоро иска да ти върне жеста ... А ти би трябвало да се радваш , но щом не ти харесва ... :| ... Просто му обясни ... ;) ... Би трябвало да те разбере ... Нали все пак се обичате ...
Нещо ти хлопа касовия апарат. Я кажи първо правили ли са ти някога че да знаеш дали не ти харесва ?!?!?!?
Един философ (незнам кой беше) е казал, че е чувал за хора, които мръзнат на слънце и която изгарят на -15 градуса. Всякакви хора има... но ако нещо не си го опитвала, как ще знаеш какво е.
И приятелката ми смяташе че няма да й хареса но аз сметнах, че няма да е гадно, даже ми хареса. Исках и на нея да й е хубаво, както тя на мен ми правеше, не беше само за да й върна жеста...
prosto mu kaji,4e ne ti haresva i 4 nqma nujda da ti vru6ta jesta.toi 6e te razbere i nqma da pravi ne6to koeto ne iska6.
BladeDancera
07-17-2006, 14:03
Kaji mu da si ebe maikata i 4e ne iska6 da te lije i ako ne moje da go prieme tva go napusni
BladeDancera
07-17-2006, 14:04
kaji mu 4e ne iska6 i ako toi ne go priema tva go napuska6
Абе к'во я защитавате, кажи му, та кажи му. Тя не знае какво иска.... И не знае и какво изпуска :)
neutravlad
07-17-2006, 14:18
Ами тогава не му прави ти на него да обърнеш нещата :)
П.П. Защо пък... Някои момичета не обичат да им правят френска любов.
skibaite sq,momi4eto do nqkade q razbiram za6toto ne vsqko momi4eta i mom4e si padat po-frenskata lubov .. no 6tom tq mu e vratnala svirka bi trqbvalo da ne e taka,shoto po golqmo odovolstvie fse pak ti pravi kogato ezi4eto e po teb,nz prosto momi4eto spored men ne si pada po frenskata .. :))
NeSTa_86
07-17-2006, 14:45
Zdraveite!
Zna4i priqtelq mi mnogo iska da mi pravi frenska..az oba4e ne iskam!!!Ne mi hareswa i ne mi e komfortno(moga da se otpysna ne e ot tova!).A kato go pitam dali go vuzbyjda ,toi kazva-ne iskam da ti vurna jesta...Az kato kaja:nqma nujda ,toi -ne nastoqvam!I az ne iskam,a toi neprekusnato -iskam da te lija! ](*,) Yjasno e.MOlq vi obqsnete mi-sram go e da mi kaje 4e go kefi ili naistina go pravi za da mi vurne jesta(sled svirka) ?!NE mi haresva i tva si e ! :? kajete kakvo da pravq?!hahah toq e lud...az ako bqh nikoga nqmashe da ti vurna jesta ;)
sexy_tigar4e_MM
07-17-2006, 14:51
Zdraveite!
Zna4i priqtelq mi mnogo iska da mi pravi frenska..az oba4e ne iskam!!!Ne mi hareswa i ne mi e komfortno(moga da se otpysna ne e ot tova!).A kato go pitam dali go vuzbyjda ,toi kazva-ne iskam da ti vurna jesta...Az kato kaja:nqma nujda ,toi -ne nastoqvam!I az ne iskam,a toi neprekusnato -iskam da te lija! ](*,) Yjasno e.MOlq vi obqsnete mi-sram go e da mi kaje 4e go kefi ili naistina go pravi za da mi vurne jesta(sled svirka) ?!NE mi haresva i tva si e ! :? kajete kakvo da pravq?!
A pravili li sa ti nqkoga? Mnogo se iznenadvam :-k :-k 4e ne iskash az OBOJAVAM!! napravo se poburkavam :P . no 6tom ne iska6 prosto kaji na priqtelq si i tova e(vupreki 4e moq mnogo se vuzbujda da me "lije";)
sexy_tigar4e_MM
07-17-2006, 14:52
Ами тогава не му прави ти на него да обърнеш нещата :)
.
=D>
ama za6to vs me napadate taka?!i biv6iq mi priqtel iska6e i mi NAPRAVI nqkolko puti ,ne mi haresa..i sega6niq Mi E PRAVIL ne 1!No ne mi hareswa..ni6to ne 4yvstvam!Seksa me kegi mn,izpitvam udovolstvie!Ebasi za6t oo4akvate 4e vs obi4at da gi lijat....mom4eta ot4aivate me...i kakvo ..6toto toi iska az da se primirqvam taka lI ?!ebasi mujkiq svqt..
kiki riki
07-17-2006, 15:12
ni6to ne ti pre4i da opita6 bez da si probvala nqma kak da preceni6 dali ti haresva ili ne predlagam ti da se otpusne6 nqma ot kakvo da se pritesnqva6 vse pak ti e priqtel i qvno iska da ti e dostavi udovolstvie
kiki riki
07-17-2006, 15:14
tova ve4e e drugo ne6to 6tom si probvala i ne ti e haresalo vtakav slu4ai mu kaji 4e predpo4ita6 drug vid laski i 4e ne ti haresva da te lije vseki ima pravo na izbor
ni6to ne ti pre4i da opita6 bez da si probvala nqma kak da preceni6 dali ti haresva ili ne predlagam ti da se otpusne6 nqma ot kakvo da se pritesnqva6 vse pak ti e priqtel i qvno iska da ti e dostavi udovolstvie
ama horaaaaaa vie 4etete li izbo6to?!?!??!?!zapo4va mda sujalqvam 4e vi pitah!
Vuprosa mi ne be6e otnosno tova DALI E NORMALNO DA MI HARESVA ILI NE ,a dali principno mom4etata gi kefi,dali moq priqtel me luje ili iska da mi vurne jesta!OPITVALA SUM FRENSKA!!!!!!!!!!! PRAVILI SA MI NE 1!!!!I se otpyskam no ne mi haresva!!
Щом не ти е комфортно и не ти харесва му кажи,че не искаш и да престане.Ако ти доставя удоволствие му прави свирки и му кажи,че няма защо да ти връща жеста.
ama za6to vs me napadate taka?!i biv6iq mi priqtel iska6e i mi NAPRAVI nqkolko puti ,ne mi haresa..i sega6niq Mi E PRAVIL ne 1!No ne mi hareswa..ni6to ne 4yvstvam!Seksa me kegi mn,izpitvam udovolstvie!Ebasi za6t oo4akvate 4e vs obi4at da gi lijat....mom4eta ot4aivate me...i kakvo ..6toto toi iska az da se primirqvam taka lI ?!ebasi mujkiq svqt..
mi prosto si pogovori s nego i tovae - dlujen e da uvajava tvoite jelniq
Конкретно на въпроса ти- аз мисля, че има момчета които ги кефи да правят френска не по - малко отколкото на тях да им правят свирки. Някои много се възбуждат от това, и то наистина, а не само за да върнат жеста. Може и да ви се струва смешно, но е така - имам лични наблюдения :oops:
ne mu pravi svirka i nqma da ti vru6ta jesta...
Luciferian
07-19-2006, 05:57
Zdraveite!
Ех... Някои хора биха казали: "Да ти имам проблема!"
-----> http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=45324 <-----