View Full Version : Pomognete mi
SEXY GIRL
07-17-2006, 16:55
Priqtelqt mi iska sex a az o6te mislq 4e ne sam gotova na 15god.sam kajete mi kakvo da pravq i kak da postapq :(
Prosto mu go kaji.Sednete i si pomognete seriozno.Kaji mu 4e ne si gotova i ako toi darji na teb i eventualno te obi4a 6te 4aka kolkoto e neobhodimo i 6te e tarpeliv.Vaprosa opira do 4uvstvata,ako ne te 4aka i te zareje tova ozna4ava 4e e s teb zaradi sexa.A ti ne iskash da badesh izpolzvana nali? Taka 4e ne badi slqpa a pogledni....pogovorete i ako toi proqvi razbirane i darji na teb kato 4ovek 6te te iz4aka.Eto naprimer moq priqtel me 4aka 7 meseca i nikoga ne mi go e kazval napravo da go napravim.4aka az samata da mu go kaja....kogato sam gotova.Obi4ame se i az znam 4e toi ne e s men zaradi sexa.Uspeh! :)
KAJI MU! AKO DARJI NA TEB 6TE TE RAZBERE I 6TE PO4AKA!AKO LI PYK NE..ZAREJI GO!NE SI ZASLUJAVA!
Trqq mnogo qsno da otide6 da go iz4uka6....seksa e 1 ot nai vajnite ne6ta za vraskata ....taka i taka posle i 2mata 6te ste dovolni
ili se 4ukai ili se razkarai mn iasno!! niama li nai nakraia si4ki ku4ki da razberat 4e da se 4uka6 e prirodno i normalno!! ne moje6 da d1rji6 gadjeto meseci nared na suho samo 6toto TI si frigidna!!!
Повечето момичета писали постове тука са се ебали на 12 години така че защо и ти не го направиш :smt013
Божеее разберете че не е хубаво да правиш секс толкова раноооо =;
Ice_Queen
07-17-2006, 18:50
Миличка аз те съветвам за изчакаш още поне 1 година.Още повече щом не се чувстваш готова!!!А приятелят ти ако те обича ,ще те разбере и ще те почака,ако не му тегли 1 майна и да ходи да пасе трева!!!!! [-( Но това е твой личен избор,и не бива да се захващаш по чуждите мнения,а сама да си седнеш на Д-то ,и да помислиш,да прецениш.)Все пак когато настъпи момента няма да сме до теб(или някой твой близък)!
Миличка аз те съветвам за изчакаш още поне 1 година.Още повече щом не се чувстваш готова!!!А приятелят ти ако те обича ,ще те разбере и ще те почака,ако не му тегли 1 майна и да ходи да пасе трева!!!!! [-( Но това е твой личен избор,и не бива да се захващаш по чуждите мнения,а сама да си седнеш на Д-то ,и да помислиш,да прецениш.)Все пак когато настъпи момента няма да сме до теб(или някой твой близък)!
точно така.Когато се чустваш готова,тогава го направи !
alkobalko
07-17-2006, 20:16
Napulno suglasna!
Ами кажи му да изчакате малко,защото ти не си готова.Ако те обича ще те разбере.Не прави нещо,което не искаш!!!
Maximuss
07-17-2006, 20:40
da i polovinata koito sa se ebali na 12 produljavat da se chukat ama za pari,a toa Izruda li Izwerga li e ne go znam ama-ei baush ti shto kato si mn otvoren i davash suveti na momicheto da se ebe na 15 i tva e nai-vajnoto sho ne stanesh jigolo ve ili kurva nz kvo si,a ti mila naistina poizchakai ne kazvam che na 15 si mn malka no sama kaza che ne si gotova! [-X
pitbullbg
07-17-2006, 22:26
govori s nego ako izpitva ne6to kam teb 6te te razbere...
bulgarche
07-17-2006, 23:05
Кажи му че не си готова все още за това. Ако те разбере - ок, ако не - да го духа
anichkaaa
07-17-2006, 23:06
Napulno suglasna!
Az sa6to se prisuedinqvam [-(
Еми просто му кажи,че все още не си готова.Той ако наистина държи на теб ще те изчака колкото е необходимо ;-)
Magician
07-18-2006, 02:17
Повечето момичета писали постове тука са се ебали на 12 години така че защо и ти не го направиш :smt013
Божеее разберете че не е хубаво да правиш секс толкова раноооо =;
Според мен пък 15 е една съвсем нормална възраст за започване на полов живот.
отговорът е много прост откажи му и кажи че не си готова това е.
Пък ако искаш легни със него и след 1 месец си зарязана и разпространена на много хора.
Помисли си и не прави грешки че после няма връштане [-X
Mike-Jones
07-18-2006, 14:24
Еми просто му кажи,че все още не си готова.Той ако наистина държи на теб ще те изчака колкото е необходимо ;-) =D> =D> =D> =D> =D>