View Full Version : SPESHNO HAPCHE
otchaqna
07-17-2006, 17:51
Znaete li nqkvi hapcheta koito da moje da se piat poveche ot 10 dena sled kato si zabremenqla?Molia vi pomognete? :smt005
Moderated by Tiffany
по т.1 от правилника.
edinstvenoto koeto moje da se napravi v takav slu4ai e kolkoto se moje po-skoro da se ide na genekolog!!!!NI6TO DRUGO NEMOJE DA SE NAPRAVI!!!!NIKAKAVI HAP4ETA NE POMAGAT!!!GARANTIRAM TI!!!!!
da ima takiva hap4eta no se predpisvat ot ginekolog-piqt se nai kasno do 14den
zevzechka
07-17-2006, 18:54
ми какви са тези хапчета до 14-ти ден, че аз нещо не ги знам.....
единственото нещо, което може да се направи е един вид сравнително нов "аборт" който се прави само до 6-та гест.седм. - вместо да се изстърже зародишът, се изсмуква с тръбичка и по този начин е сравнително по-малка вероятността да ти се спраска матката. гестационните седмици се броят обаче не от тогава, когато е започнала евентуалната бременност, а от деня на идването на последната менструация.
Глупости, няма такива хапчета. Таблетката за спешна контрацепция Постинор Дуо може да предпази от бременност, ако се използва в рамките на 72 часа след полов акт.
honey_7o
07-18-2006, 17:22
Глупости, няма такива хапчета. Таблетката за спешна контрацепция Постинор Дуо може да предпази от бременност, ако се използва в рамките на 72 часа след полов акт.
kolko struva postinor duo моля ви се кажете
Ice_Queen
07-18-2006, 17:47
аз скоро си го купих за 11 лв. а иначе може и за 14-15 да го намериш!
10x :(
Ice_Queen
07-18-2006, 17:52
10x :(
:) пак заповядай... но наистина ефект ще има ако е до 72 часа!и 2те таблетки заедно се пият! успех :)
Има хапчета, някакви хормони, които се пият до 3-та или 4-та седмица... не помня, но СИГУРНА СЪМ, че ги има, много близка моя приятелка беше бременна и се спаси с тях... но нищо не знам за тези хапчета. Отиди при доверен лекар и разпитай!
Klizmata
07-19-2006, 00:39
Momi4e ne se 6lqikai iz forumi ami otidi vednaga na ginekolog.Dnes s priqtelkata misi pravihme test i verva6 li mi 4e 6tqh da umra ot pritesnenie kakvo 6te pokaje vednagi4eski otivai na ginekolog burzo....Nqma hap4e koeto da moje da ti pomogne sega otivai vednaga....