View Full Version : Moderated:На 17 съм, а имам вечерен час от 18:30 до 21:00
Spored vaz normalno li e da si na 17 i ba6tati da ti dava ve4eren 4as ot 18:30 do 21:00 i ako go presro4i6 ili neizliza6 ili za po-malko vreme(to po-malko na kude)??? :cry:
Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:
ProstoAz
07-17-2006, 20:38
Никак не е нормално според мен! [-X
Но кой колкото си е заслужил в крайна сметка...знам ли... :? Ти имаш ли някаква вина за това? :roll:
imam vina 4e sum si fanala gadje i postoqnno izlizame ama kuk da ne izlizame kato v tqh nemoje dom nemoje pred vhoda daje nedava da sedime do vratata nemoje da doide da zvunne...moita vina e 4e mi e zor pove4e za gadjeto mi otkolkoto za ba6tami ama toi si go e zaslujil s mn ne6ta.... :smt009
ProstoAz
07-17-2006, 20:45
Ами, аз винаги съм си мислила, че един хубав разговор много помага. Разговор, който води до компромиси и от твоя и от негова (на баща ти) страна, така че всички да сте доволни. И понеже не каза много не мога да ти помогна повече. :wink:
Master_88
07-17-2006, 20:45
Това е изключително ранен вечерен час
Ами, аз винаги съм си мислила, че един хубав разговор много помага. Разговор, който води до компромиси и от твоя и от негова (на баща ти) страна, така че всички да сте доволни. И понеже не каза много не мога да ти помогна повече. :wink:
problema e 4e nesmeem da se obadim i da govora s nego poneje vednaga 6e po4ne da vika po mene i 6e stane po lo6o ujasen e... :(
SeXyTo_f
07-17-2006, 20:49
problema e 4e nesmeem da se obadim i da govora s nego poneje vednaga 6e po4ne da vika po mene i 6e stane po lo6o ujasen e... :(
da be i moq e taka...ama mama me prikriva :roll:
ProstoAz
07-17-2006, 20:51
На мен пък майка ми е такава, за това говоря с баща ми първо и той се опитва да разговаря с нея (и на него не му се отдава кой знае колко, де... :? ). Но можеш и ти да пробваш същото - разбира се като размениш ролите - говориш с майка си, за да ти съдейства за баща ти. :D
da be i moq e taka...ama mama me prikriva :roll:
e da ama mama ne e v bulgariq i nemoje ni6to da napravi
ами споко и аз съм горе-долу така, а съм на 18. вечерния ми час е до 22:30 и то си го извоювах със 300 зора!!! вярвай ми!!!!!!!!!! то не бяха караници, то не бяха скандали... но майката му е да го накараш да се почувства виновен по някакъв начин. аз на баща ми му набарах слабото място и сега действам по въпроса.
мисля, че съвета ми беше ясен - предизвикай чувство на вина в него и ще видиш как нещата ще потръгнат лека по лека. но от сега те предупреждавам, че това ще ти коства доста усилия. айде успех и не се отчайвай или отказвай. покажи, че не си малкото момиченце на татко, а вече сама можеш да отговаряш за себе си
maybelline
07-18-2006, 08:21
...da si na 17 i ba6tati da ti dava ve4eren 4as ot 18:30 do 21:00...
Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:
Ами изчакай няколко месеца да станеш на 18 и го забрави тоя вечерен час.А това,че си си хванала гадже изобщо не е причина да те ограничават така.И аз имам гадже,но според нашите не е логично това да е причина да ми променят вечерния час(който между другото е доста гъвкав).А друго решение е с гаджето ти да излизате през деня,докато вашите са на работа.
аз имам почти същия проблем ама...не съм намерила решение!
Това е ненормално.Ти не си на 14 да речем и вече можеш да носиш отговорност сама за себе си и наистина им се чудя на ваште какво ги прихваща.Сьветвам те да си поговориш с тях,пьк току виж са се оправили нещата 8)
bulgarche
07-18-2006, 21:41
Вечерният час се променя според обстоятелствата и варира от 18:30 до 21:00 или само през този интервал от време ти е разрешено да си извън дома?
Вечерният час се променя според обстоятелствата и варира от 18:30 до 21:00 или само през този интервал от време ти е разрешено да си извън дома?
samo togava
Това е ненормално! Поговори с родителите си.
:shock: Тва не е нормално. Дори когато бях на 10 през лятото нашите ме пускаха до 21.30. Аз ти препоръчвам да изчакаш още няколко месеца, докато станеш на 18 и да забравиш за вечерния час.
Ехх..как ми приличаш на мен
И при мен баща ми е лошия, мама е добрата само че тя не е в България от сумати и време.
Та по същество. Вечерния ми час е 9 в обикновени дни. :smt012 Но с бащата стигнахме до компромиса когато съм поканена на РД или просто ми се излиза за повечко..и когато той не е на работа идва и ме прибира(стига да не е всеки ден). Звъня му, казвам къде съм и той идва. Пак не съм много доволна, но все е нещо...
Трябва компромисно решение. :-k
BeBcHeTo
07-20-2006, 13:49
Xi4 ne e normalno tova da ima6 takaf ve4eren 4as na 17 godini.YJAS!!!
Communist
07-21-2006, 14:53
Твърдо съм за вечерния ти час, това е за твоя безопастност, не знаеш какви педофили се разхождат.
Аз като бях на 14 и някои приятелки ги пуската мн повече от мен и съответно исках и аз и една вечер то не беше тръшкане не беше рев викане скандал и да видиш сега как си излизам колкото си искам...е разбира се имам ограничения, но не като преди, с бащите трябва да се използват много силни думи за да ги преклониш...това го знам от личен и на приятелката ми опит
maybelline
07-22-2006, 17:43
Аз като бях на 14 и някои приятелки ги пуската мн повече от мен и съответно исках и аз и една вечер то не беше тръшкане не беше рев викане скандал и да видиш сега как си излизам колкото си искам...е разбира се имам ограничения, но не като преди, с бащите трябва да се използват много силни думи за да ги преклониш...това го знам от личен и на приятелката ми опит
Мен винаги са ме пускали повече от всичките ми приятелки взети заедно.Аз понякога се чудя на мерките,които взимат родителите им,но това не е моя работа и не се меся.Нашите не ми налагат вечерен час,но аз винаги уведомявам майка си до кога ще съм навън,за да не се притеснява.А колкото до бащите - споделям първите изречения на Лили.Затова моят никога не знае къде и с кого съм и ако се интересува кога ще се върна,пита майка ми,която винаги знае.Той от доста време не може да ми държи сметка за нищо,но това вече са семейни работи...та на 17 години човек трябва да има по-нормален вечерен час,някъде около 11-12,а ако ходи на дискотека,до когато иска.Все пак 17 е почти 18,а стане ли на 18,може ако ще и цяла нощ да си е навън.
teen^baby
07-23-2006, 18:37
Може би родителите ти се притесняват за теб....,но все пак ти си на 17 ?!?! Покажи им че вече не си малкото им момиченце и че могат да ти имат доверие .Поговори с тях ....Успех
{_^SeX^On^The^BeacH^_}
07-23-2006, 18:55
Това си е жива подигравка на 17 - до 9 часа ... След година става6 палнолетна ... Ужас ... Съжалявам ... Горката ... :cry: ... Говори с ваще или им покажи мненията във форума да видят , че не е честно ... :-k
~*~Бриана~*~
07-23-2006, 20:23
Ами мила, честно казано не знам какво още чакаш - да ти каже вечерен час до 16:00? Трябва да говориш с него.... Да не гоорим че гаджето може да те зареже.. което би било добър повод да изживееш кратък период на депресия, която да пречупи баща ти и да се почувства виновен за това ти състояние... ама жертвата би била прекалено голяма.... нз намери нещо такова, те хората ти казаха вече - накарай го да се чувства виновен
Cool_smile
07-23-2006, 21:33
mi k`vo da vi kaga az neznam dage do kolko e moqt 6toto ve4er ne izlizam i po dobre 6toto ina4e zapo4vat da zvanqt prez 10 min.i kat re6a da izlqza vinagi idvat da me prebirat,nai kusno do 11 4asa da ne govorim za spane v nqkoi priqtelka,a za diskoteka o6te pove4e ,ta az sum samo na 16 ,ujast.tva priqtelite ti da izlizat ve4er i ti da ne moje6 da otide6 s tqh e adski gadno 6toto izliza 4e si nqkuv zadrustenqk ,mn zle .Ama C'est la vie kvo da se prai se pak sa ti roditeli. ](*,)