View Full Version : podaryk za rd
abe hora, edna priqtelka ima skoro rojden den i se 4udq ko da i podarq apak ne e prosto priqtelka a e dosta specialna za men, apak ne iskam da e ne6to kato na vseki drug rd-naprimer plu6ena igra4ka ili ne6to takova, ako nqkoi mi pomogne 6te sam mu bezkraino blagodaren
Sexapilna_kukla
07-18-2006, 12:34
Az specialno mnogo shte se izkefq,ako mi podarqt nakakvo jivotinche-milsq,che e mnogo originalno :wink:
Еми зависи какъв тип момиче е: дали обича модата, за да й подариш нещо специално, дали е ученолюбив тип, за да й подариш нещо наистина интересно... дай малко повече инфо за нея.
dobre de, ako primerno imate gadje/momi4e/, kakvo bihte i podarili vie, da imam nekva predstava 6tot ni6to ne moga da izmislq apak iskam da q iznenadam s ne6to hubavo :)
lost_girl
07-18-2006, 12:45
ми някой много хубав парфюм............някое коте,куче(зависи какво обича)може и друго животно,............някоя секси блуза.......нещо което да е в крак с модата
Еми ще й подаря нещо според стила й!!! :!: Вече ти казах, че мн зависи какъв тип момиче е. Важното е подаръка да е от сърце и да й се хареса, защото подариш ли й нещо, което не обича или не харесва, независимо колко е специален и(или) скъп подаръка ти, няма да има никакво значение за нея.
ave napravo v 4udo se vijdam ve4e i....misleh da e nqkoe biju i ba6 na rd-to da i go podarq i ako da bade ne6to kato predlagane/ ne za svatba de/ ama mi se vijda mn iztyrkano ili de da znam kat v sapunen serial......offf nz..trq da pomislq pak ama ne se se6tam ve4e kvo da e:)
ave napravo v 4udo se vijdam ve4e i....misleh da e nqkoe biju i ba6 na rd-to da i go podarq i ako da bade ne6to kato predlagane/ ne za svatba de/ ama mi se vijda mn iztyrkano ili de da znam kat v sapunen serial......offf nz..trq da pomislq pak ama ne se se6tam ve4e kvo da e:)
Ами това е мн готина идея, нищо че както каза ти е изтъркана. Ако на мен ми направят такъв подарък+предложение :arrow: Lorein е в облаците :lol: \:D/
ave pra6tam edna limuzina da q zemi i .........natatyk 6te go izmislq :lol:
Уцели още една десятка! :lol:
Ти я позвнаваш и знаеш какво харесва и по какво си пада,така че можеш и сам да избереш.Например ние момичетата много харесваме плюшени играчки и с подаръкща и някакво цвете.
thirteen
07-18-2006, 14:41
Моя ми подари много хубав пръстен за РД въпреки ,че не го празнувах :) Много се зарадвах.
Кажи ми на колко години става?
naistina shte se zaradva na nqkakvo biju.na men sa mi podarqvali mnogo neshta i nai-mnogo se kefq kogato gadjeto mi podari grivna,prusten ili sindjirche s mnogo mnogo lubov:)
luda`flirtajika
07-18-2006, 15:00
naistina shte se zaradva na nqkakvo biju.na men sa mi podarqvali mnogo neshta i nai-mnogo se kefq kogato gadjeto mi podari grivna,prusten ili sindjirche s mnogo mnogo lubov:)
absoliutno ;) podkrepqm mnenieto ti :P
abe i az zasega sam se spql na prasten, ama ne mi e gadje/pone za sega de/ i nz kvo 6te si pomisli abe mai tva 6te e 8)