Влез

View Full Version : Moderated: Дали има възможност да съм бременна?

ot4aqna
07-18-2006, 17:43
Zna4i ne sam otvorena oba4e vazbudix moq priqtel i toi pusna sperma a posle si paxna prast4etata v mene no problemat e tam 4e ne e siguren dali e imal sperma po prastite.Pritesnqvam se dali ima vazmojnost da sam bremenna i dali nqkoi pat kato sam se samozadovolqvala moje da sam se otvorila sama i da stane belqta #-o :cry: :cry: :cry: Molq vi se pomagaite spe6no e

Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Благодаря!

ProstoAz
07-18-2006, 17:55
Ами че то не е задължително да си "отворена", за да забременееш!
Приятелят ти е глупак (без да се обиждаш)! Дали има възможност да си бременна - само глупчото може да ти каже, ние не! :wink:

07-18-2006, 18:33
Ами че то не е задължително да си "отворена", за да забременееш!
Приятелят ти е глупак (без да се обиждаш)! Дали има възможност да си бременна - само глупчото може да ти каже, ние не! :wink:

rabotata e tam 4e i toi nz.Prosto nz kakvo da pravq mn sam upla6ena molq vi pomognete mi kakvo da pravq???

ProstoAz
07-18-2006, 18:36
Какво можеш да направиш...Ако си толкова притеснена можеш да си вземеш Постинор Дуо (в случай, че не са минали повече от 72 часа), да си разбазикаш малко цикъла с него и това е...
И все пак знай, че това не са бонбонки и не можеш да ги пиеш всеки път, така че най-важното, което трябва да направиш е: ВНИМАВАЙ за напред! :wink:

07-18-2006, 18:50
Какво можеш да направиш...Ако си толкова притеснена можеш да си вземеш Постинор Дуо (в случай, че не са минали повече от 72 часа), да си разбазикаш малко цикъла с него и това е...
И все пак знай, че това не са бонбонки и не можеш да ги пиеш всеки път, така че най-важното, което трябва да направиш е: ВНИМАВАЙ за напред! :wink:

mersi i posleden vapros a ot postinora mogat li da se poqvqt nejelani reakcii osven cikala 10x predvaritelno za otgovora :(

ProstoAz
07-18-2006, 19:40
Да.
Най-добре виж тук :arrow: http://ladypill.com/what.php ! :wink: