PDA

View Full Version : Какво бихте казали на любимия си човек точно в този момент

Страници : 1 [2]

ista
08-19-2006, 23:49
такам... на Г.: душа, знам, че сме заедно и много си ме обичкаш, но аз не изпитвам нищо към тебе...
на Г.: злато мое, съжалявам за всичко, което направих. искам да сме пак заедно и раздялата ни миналата година да е била само един кошмар... и то толкова нелеп. от тия шибани обстоятелства. просто не можеш да си представиш оная сега на морето какво щях да я направя, като я видях с тебе... ужас! мани ти... иначе си те обичкам и си те искам, надявам се и ти да имаш някакви чувства към мен. но се съмнявам... след всичко това, което видя...

Sith Lord pcm team
08-20-2006, 10:30
Тя замина за два месеца,ще я видя края на септември.
Ако са останали още чувства в мен, ще се опитам да продължа връзката.Разбира се и след като разбера нейните чувства.

А иначе, нищо не бих и казал, защото е по-добре да не се виждаме през това време. Иначе само ще ни стане по-гадно.

Ще видим след 2 месеца

А , ако нищо не стане, ми се иска да вярвам в приятелството след връзка.
Все пак година и нещо е тъпо да се изхвърлят на боклука, все едно сме си губили времето.

Не вярвам,че и бих могъл да чувствам омраза към нея. За нея не знам, тя е доста по-чувствителна от мен,което не значи,че не я обичам.

П.п. Това в случай,че нищо не стане,а иначе ще си живеем мирно и щастливо заедно

бих казал пак същото

CrazyWitch
08-20-2006, 11:24
Мръдни си задника от леглото и ела в Девня от днеска за утре, а не от четвъртък за петък. Искам да те видя бе задниккк! :) {}

sherry
08-20-2006, 11:30
Че е всичко за мен,че имам нужда от обичта му.

didenceto_
08-20-2006, 12:05
ИСКАМ ДА МУ КАЖА,ЧЕ МНОГО,АМА НАИСТИНА МНОГО ГО ОБИЧАМ И ЧЕ ВСЯКА СЕКУНДА ОТ МОЯ ЖИВОТ Е ЗА НЕГО!!! :smt008

I LOVE YOU!!!!!!