View Full Version : Въпрос относно пениса
Анонимко0о
07-21-2006, 02:52
Здравейте. Искам да ви попитам кога кожичката на пениса при ерекция се маха (т.е. на каква възраст). Аз съм на 14 и още имам такава :-( и при мастурбация главичката на пениса ми не излиза цялата, а от части...
И имам още един въпрос, пенисът ми е дълъг 12 см. това малко ли е?
П.С. Извинявам се, ако съм ви отегчил. :smt006
e malko e-ama kvo ti puka?a za koji4kata-begai vednaga da si naprai6 sunet-i gotovo :-D
Анонимко0о
07-21-2006, 09:19
Govorih za vuzrastta, a ne vuobshte.
Sunet?
mii :-k malko e az sum na sushtata vuzrast i mi e po-golqm :mrgreen:
a i az imam sushtiq vupros koga trqbva da se obeli napulno penisa :?:
mii :-k malko e az sum na sushtata vuzrast i mi e po-golqm :mrgreen:
a i az imam sushtiq vupros koga trqbva da se obeli napulno penisa :?:
i kolko ti e golqm togava?
Когато ти порасне напълно тогава ще ти се "обели".Споко има още да ти расте пениса. :)
Mersi za otgovora. :)
I sega posledno ima li zna4enie razmera na penisa i kolko trqbva da e golqm za edin 14 godishen? :smt016
Heartbreaker
07-21-2006, 09:43
Еми аз съм 91 набор моя е 16 см , но мисля че за жената е досатъчно да стигнеш до така наречената Джи точка тя се намира на 8-9 см ако не се лъжа.
shadowflare
07-21-2006, 09:46
тц тц тц таи и не са научихте че размера няа значение и 10 см стигат за жена важното е дебелината му
И колко трябва да е горе-долу диаметърът му :roll:
`Death`Whore`
07-21-2006, 10:40
Вие сте по-зле и от жените с техните мерки и цици! Постоянно ли си мерите тъпите пениси? Това ли е най-важното в живота ви?
НОРМАЛНО ТРЯБВА ДА Е КОЛКОТО БИРЕНО ШИШЕ-ОТ ПОЛОВИН ЛИТЪР-(СТАНДАРТНО БИРЕНО ШИШЕ)-МЕРИШ ШИШЕТО И ПОСЛЕ ЧЛЕНА И ЩЕ ВИДИШ.
НОРМАЛНО ТРЯБВА ДА Е КОЛКОТО БИРЕНО ШИШЕ-ОТ ПОЛОВИН ЛИТЪР-(СТАНДАРТНО БИРЕНО ШИШЕ)-МЕРИШ ШИШЕТО И ПОСЛЕ ЧЛЕНА И ЩЕ ВИДИШ.
Хехехехе на некой кон може и такъв да му е =D>
аве хора на 16 съм и пениса не ми е ръстял сигурно от 1-2 години - все си е 15см :evil:
Нали уж расте до 25?
`Death`Whore`
07-21-2006, 12:20
Стъпалата ми не са пораснали от 8-ми клас, т.е, от 6 години. Човек расте до 25 годишна възраст, но по някое време спира. МОже да спре и на 15.
cecko_boy
07-21-2006, 13:38
abe malak ti e we mene na 15 mi e 16 santa :P
Hihi, a kakyv e nachina penisa ti da porasne poveche? S chikii?! :-)
:smt006 :smt006 :smt006 :smt006 :smt006 :smt006 :smt006
дедо Груйо
07-21-2006, 23:10
Мухааха ,баце аз съм на 14 , и съм 1,80,а пацата ми е 18см(диаматър не съм мерил[опитах се ,ама ми се счупи линийката :shock: ] )
^KaSiDi^
07-21-2006, 23:21
ehhh ama nema da vi omryzne da si gi merite...tc tc tc lapeshka rabota ](*,)
ДЕВСТВЕНИТЕ ДА МЪЛЧАТ, ЗАЩОТО ЩЕ ИМ ОТНЕМЕМ ДЕВСТВЕНОСТА ОРАЛНО! :smt019 :smt019 :smt019
Вие сте по-зле и от жените с техните мерки и цици! Постоянно ли си мерите тъпите пениси? Това ли е най-важното в живота ви?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Смея се ,но тя е права!
Crazy_Element
07-22-2006, 03:01
Чакайте малко тфа с оголването на главичката не го разбирам аз като го надарвя главичката се обелва-цялата какъв е проблема немога да разбера?
И също така съм на 15 години! Едвали расте до 15 години !
Немога да разбера тука ко искате да кажите с тфа?
Когато ти са обели значи ти е пораснал? Ко искаш да кажиш че моя е пораснал на 15 години и няма повече?
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=26616
do 25 ima da vi rasteeee, spoko be!
В живота си не съм чувал по-тъп въпрос!
Отговорът е елементарен: размера няма значение...а и както пише в цитата...по бетер сте от жени да му се невиди- когато те обича една жена-какво значение има размера, все едно жените да пускат постоянно теми "на 14 съм- гръдната ми обиколко е 110,малки ли са ми?"
бах*и тъпотията...в крайна сметка не пениса или гърдите правят човека и неговата личност, функцията му е съвсем друга от това да расте на дължина и 7 сантиметра да ти е...еректира ли......значи върши работа!
Айде стига писахте глупости...тва младото поколение младежи сте...думи нямам отворете гуугъл и прочетете някоя статия да се ограмотите!
Сорри ако съм звучал малко строго, ама помислете си за какви абсурдни неща мислите, вместо да си оползотворявате времето по-добре
ДЕВСТВЕНИТЕ ДА МЪЛЧАТ, ЗАЩОТО ЩЕ ИМ ОТНЕМЕМ ДЕВСТВЕНОСТА ОРАЛНО! :smt019 :smt019 :smt019
Ти като не си девствен да не си нещо по-вече от девствените,а?
Като гледам момичето разсъждава далеч по-трезво и мъдро от теб, така че стига с тези неща, ако обичаш.
E 6см е вече наистина малко ](*,)
10см пак е малко, но щом човека казва че и с толкова задоволява гаджето, значи и 10см си е добре :-D
Айде стига сте се комплексирали - щом ви е над 10см значи е добре...
аве хора на 16 съм и пениса не ми е ръстял сигурно от 1-2 години - все си е 15см :evil:
Нали уж расте до 25?
До 25 годишна възраст е възможно да растеш, но не на височина и дължи на(пениса)а на ширина.До 18 години макс растеш на височина, и после почваш да се разширяваш в гърдите, кръста и т.н.
Някой има ли бенка по оная работа и били се притеснявало едно момичето от този факт?
Az imam malko stranen problem na 14 sum i nqkade ot 11-12 godi6n penisut mi e postoqno obelen i kato e nadurven i kato e spadna daje kato e spadnal kolkoto i da se mu4a da q durpam napred tq nepokriva cqlata klavi4ka tova normalno li e ?
Kristian4o
07-22-2006, 17:22
Аз пък съм най-зле 14 години-14 санта+16см диаметър...
honey_reflection
07-22-2006, 21:27
Emi na tolkoz god. ti e normalno ;P
Crazy_Element
07-22-2006, 21:56
Аве тфа наистина стана тупо мисля че е добре модовете да пускат баннове за такива теми с размера на пениса много хора земат да са комплексират от лажи и разни други работи колко му еи ся на някаф си да напише на 15 съм и имам 19 см пенис и некфи на тая възраст да земим са комплексираме и да са чудим как така онака растем до 25 години спокойно казаха го хората нема ко са притеснявате и както прочетох одавна има разлика между възбуда при чикия и възбуда при полов акт.Такаче ако сега ти е 15-16 см при полов акт може да е 18 ай стига комплекси и такива работи който колкото има имаси го неможе си го промени освен с некви пластични операция ама тфа не е нужно.Аз поне мисля че 1 момиче няма ходи с някой заради пениса му а заради самия него(личноста) не пениса.
Предлагам тази тема да се заключи.