View Full Version : Kak si iskate ot gadjetata si?
Mnogo ludo jabche :P
07-21-2006, 16:13
kak si iskate sex? po nqkakyv po zabaven i originalen nachin? a zashto ne i neshto bbanalno i izprobvano koeto vyrshi rabota? iskam i az da moga da si iskam. btw az sam momiche i iskam da znam vie. momichetata, kak si iskate ot priqtelite si :)
xaxa mi moje bi ne trqbva da go iska6 ami da doprinese6 za tova i to samo da si stane..smisal znae6 kak da se darji6..predpolagam
Nadelina
07-21-2006, 16:46
xaxa mi moje bi ne trqbva da go iska6 ami da doprinese6 za tova i to samo da si stane..smisal znae6 kak da se darji6..predpolagam
Prava si.. Ne e nujno da mu kazvash "Izchukai me" a mu pokaji.. Koe momche she otkaje sex ? :-D
Celuvam go strastno i na nego my stava qsno kakvo iskam :smt058
maybelline
07-21-2006, 17:26
kak si iskate sex?
Обикновено момчетата си дават направо,без да им искаме;)
Еми то аз само докато го погледна или почна да го гушкам по някакъв по-различен начин и той му става ясно и вика:
-Ааа, писа ми са точиии... :)
Или пък просто му казвам: Писинко, искам да правим любоввв.
Или пък: Искам да прая секс с писи :)
Или: Писе, ще ме изчукаш ли?
Или: Гррр, ща скъсам, писанеее... искам да та изпапам. Искам да ми го вкарашшш.
Абе по всякакви начини. Както ни е на настроение. :roll:
alkobalko
07-21-2006, 19:38
Зависи от настроението ни.
Най-вече:"Мило, знаеш ли за какво си мисля? Мдам, искам те".
Друг път не е необходимо да искам, само с поглед се разбираме.
anichkaaa
07-21-2006, 20:24
Kakto kazaha po-gore po razli4en na4in i nai-ve4e zavisi ot nastorenito.Moje da bade s dumi,a moje da e s celuvki... :smt007
Той е умно момче и бързо схваща. Само като ме погледне и знае къде,как и защо. :) Аз винаги квото искам си го получавам. :lol: Шегувам се просто си знае,не е нужно да му го казвам.
BUBU_to4ka_TO
07-21-2006, 20:53
po4vam da go dokosvam po erogennite zoni ili mi kazvam 'iskam te ujasno mnoo'
teen4eto
07-21-2006, 21:44
Ми примерно като спя в мойто гадже или тя в нас просто си идва от самосебе си...
hmm kato po4nem da se natiskame i se razgoreshtim pove4ko to samo si stava ne e nujno da mu kazvam ne6to :)
BAD_GIRL_
07-21-2006, 22:21
ami toi vinagi znae as kfo iskam i vinagi go polu4avam :wink:
LuCkY_YoU
07-21-2006, 22:24
prosto mu kazvam ili pokazvam bez nqkakvi specialni na4ini :)
^KaSiDi^
07-21-2006, 22:39
Зависи от настроението ни.
Най-вече:"Мило, знаеш ли за какво си мисля? Мдам, искам те".
Друг път не е необходимо да искам, само с поглед се разбираме.
axam \:D/ tai stava :P
`Death`Whore`
07-21-2006, 22:40
Натискам го и той обикновено се сеща. Иначе му казвам, че го желая.
^Iskam_Te_Zavinagi^
07-21-2006, 22:47
az po princip kogato iskam da pravq sex s gadjeto si zapochvam da mu se maznq i dasi go pregryshtam i celuvam na vsqkade ili mu kazvam "bebko iskam dame lubish"i toi vinagi zagrqva kakvo iskam i go poluchavam.ne e koi znae kakvo dasi poiska6 sex ot gadjeto ne vqrvam dati otkAje
и ест винаги става когато си го поискате а когато ние искаме не винаги :) аз съм забелязал - момичетата мразят да правят секс
`Death`Whore`
07-21-2006, 22:52
и ест винаги става когато си го поискате а когато ние искаме не винаги :) аз съм забелязал - момичетата мразят да правят секс
Просто си попадал все на такива с голямо самочувствие, които си играят с теб. Или на фригидни. Жената също много рядко отказва секс, освен ако не е тъпа путка.
aprilia`rs`
07-22-2006, 00:28
Просто си попадал все на такива с голямо самочувствие, които си играят с теб. Или на фригидни. Жената също много рядко отказва секс, освен ако не е тъпа путка.na4i predstavi si kolko tapi putki ima na toq svqt :lol:
Просто си попадал все на такива с голямо самочувствие, които си играят с теб. Или на фригидни. Жената също много рядко отказва секс, освен ако не е тъпа путка.
:lol: :lol: :lol: :lol: Твоите изказвания почват да ме кефят! :lol:
California
07-22-2006, 12:15
Направи ми впечатление, че повечето постове в темата са на момичета... а едно време от мъжете се очакваше да ни ухажват и да правят първата крачка:smt048 :smt051
Относно предния пост, че имало много "тъпи путки, които не пускали", ами няма термин "не пускам", има "не знам как да си поискам"...
По темата- ми... целувам го по местата, по които знам, че му харесва, пускам ръчички тук-там... пък и той за две години вече без проблем разбира кога ми се прави секс и кога не... :smt110
theraven_nz
07-22-2006, 12:21
-Ааа, писа ми са точиии... :)
:roll:
хахахаха разглобих са тука :smt005 :smt005 :smt005 =D>
Ако те познава добре...не е нужно да му казваш нищо...все пак мъжете не сме чак такива дебили...а и вие жените ги разбирате тия неща със съблазнителните погледи...та дори и да заредите въздуха около себе си да лъха на желание за любовна близост и изгаряща страст...слепец също би го усетил...така че...давай смело!
Пробвай с език по врата и нежно нашепване в ухото- примерно му кажи, че го обичаш...импровизирай...няма грешен и верен начин...това зависи вече и от двама ви...
По класическия начин винаги става, като го понатисна малко, той и без да му намеквам се сеща....ххахаза година и нещо ми е научил триковете. Веднъж му написах на едно листче "Почеши ме!" и след това имаше половин часов смях и страстно продължение! :smt016
С як бой и изнудване :lol: :lol: :lol:
Alex4enceto
07-24-2006, 18:33
- Haide mily sfalqi gashtite :twisted:
Prava si.. Ne e nujno da mu kazvash "Izchukai me" a mu pokaji.. Koe momche she otkaje sex ? :-D
axaxaxaxax :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
sLaDuR4ItUuU_F
07-26-2006, 20:41
По принцип момчетата наистина няма какво да ги увещаваме. :mrgreen:
Когато го искам нищо не му казвам,направо си го почвам. :mrgreen:
jerry_rsg
07-26-2006, 21:04
Просто давай ... думите в тези случай само губят време!!!
...абе всякакви дебили има. Преди няколко седмици бяхме с приятелката ми в еднa не безизвестна пицария във Варна и ей на ! бях да я тръшна на масата пред всички. Напоследък се виждаме рядко, и определено няма нужда някой от двамата да си иска.