PDA

View Full Version : OBURKVAZIQ!?

07-22-2006, 16:57
Moje li da vi pomolq za suvet,iskam da mi kajete kakvo mislite za tova hodite izvestno vreme s daden 4ovek kakto be6e s men do skoro,no sled izvestno vreme toi zapo4va da se zabavlqva sam ,a se vodi 4e vi e seriozna vruzkata!V daden moment zapo4va da vi razpravq kak ima nujda da ostane sam s sebe si i da obmislq razni raboti za sebe si,posle vi razpravq kak iska da izliza samo s priqtelite si a ne s vas i taka vi izbqgva?Tova stana s men predi 2 meseza,sled tova s gadjeto mi skusahme,toi prosto kaza Obi4am te no ne stava ne6to,ne mojem da sme zaedno...i tn,mesez po kusno zapo4na da mi zvuni po tela i da si govori s mennqkakvi ob6ti ne6ta v IRC s 4asove i da mi razpravq kak sujalqva za minaloto!Ne znam kajete kakvo mislite ,za6to spored vas se durji taka!A znam 4e sled men e bil s druga!

Do_YoU`lOvE_mE
07-22-2006, 17:02
Мисля,че ежедневието му е омръзнало и е сикал малко да се отдръпне от теб и да сотане малко сам имал е нужда да се отпусне...но после е сотановил, че още има чувства към теб, аз поне така разбирам нещата

Jenninka
07-22-2006, 17:36
еми...и той не знае кво иска.първоначално му е трябвало пространство и като го е получил,след тва се е наситил-"айде да си върна момичето,че така без него ми е гадно:( ,мн ми е мъчно за нея!искам пак да я гушкам и да я целувам...колко би било хубаво!може ли да съм толкова смотан?!" и така пак те иска;)тва е .ако го искаш и ти -хубаво

07-22-2006, 18:28
Еми .. имам връзка от 9 месеца. Приятеля ми май месец ме заряза защото реши, че нещатата не са както преди.. Трябва да помисли. Мисли 3-4 дни и осъзна че ме обича и не може да я кара без мен. Така и приятеля ти .. може би е искал да обмисли нещатата. Дай му възможност. Нормално е да се замисли ... какви са му чувствата има ли ги и т.н. Особенно ако преди това е нямал сериозна връзка. Късмет!

EnJoY
07-22-2006, 18:53
Не мисли че ще се унижиш ако пак трьгнеш с него. Направи Ви го но не се заблуждавай че постьпката ти е унизителна.. Не е унизително да молиш за любов а камо ли това :smt004

BeBcHeTo
07-22-2006, 19:01
E takifa nai mnogo gi mraza nekfi det neznaqt kfo iskat....emi macka moe si mu omraznala......no toi ako te obi4a o6te mu dai pone o6te edna vazmojnost....aidi YspeXxX

cskamoni4ka
07-22-2006, 19:42
Ако все още го харесваш дай му още един шанс.