Влез

View Full Version : ПРОБЛЕМНИЯТ СЪН НА ПРИЯТЕЛЯ МИ! (пишете тук)

07-22-2006, 18:44
Здравяйте форумци... Дано имате нервите да прочетете историята ми за която искам някакъв съвет. Преди няколко вечери приятеля ми спа у нас. 2 часа след като сме заспали той взе да бълнува и издаваше някакви странни звуци. Аз се наддигнах бутнах го и ми изкрещях името. След това той ме стовари на земята и взе да ме налага. Биеше ме с юмруци. Налагаше ме на земята до кат` не се озъзнах и го изблъсках от мен и изкрещях : "Иване! Спри, спри!" Той се събуди... Седна на леглото и започна да реве ... понеже ме видя в кръв и незнаеше какво става. Аз взех памуци - мамуци да чистя кръвта от себе си, а той не можеше да се успокои. Беше ужасно. Говорил е с майка си (но аз няма как да кажа на наще, защото имам чувството, че няма да го разберат) и тя му казала, че това е зареди разни си нерви да намали срещите си със PC-то .. да наблегне на съня, (понеже има разреден сън от няколко месеца насам) и за известно време да не се виждаме, а това лесно може да стане понеже не сме от един и същи град. Естествено ще го направим понеже майка му се опасява да не направи нещо по-лошо с мен (но тя все мисли за най-лошото) Та дайде ми съвет. Случвало ли ви се е.... От какво предполагате, че се дължи това. Знам, че ако не го бях бутнала нямаше да имам пукната на две места глава и т.н. Просто съм оплашена..Та и 1 месец няма да се видим

Dr. Kazimbutt
07-22-2006, 18:50
Момчето е за психиатър.

CrazyWitch
07-22-2006, 18:52
Аз съм създателката на темата.. Таман се регнах. Еми аз го оправдавам с това, че много рядко се наспива .. или изобщо спи. И знам че често бълнува ама .. за момента съвсем изключих, че бълнуващ човек не е хубаво да се пипа или бута най-вече. Той е помислил че го нападат и т.н.

BeBcHeTo
07-22-2006, 19:04
ooo..Tfa mn gadno...

kote2
07-22-2006, 19:09
mili4ka az li4no mislq 4e ne trqbva da si prekasvate vrazkata i da ne se vijdate cql mesec.tatova e cql mesec!kakvo 4e ste ot razli4ni gradove?!
i naistina balnuva6t 4ovek ne bi trqbvalo da se budi po silno a ti napravo si go bu tnala ot legloto.dovijdane i spored men ne spiraite da se vijdate!!!:smt006

EnJoY
07-22-2006, 19:11
На сьн сьм виждал хората да полудяват имаше едно момиче тука дето сме го били с шамари за да се сабуди и риташе като лудо ей така кат играехме карти в една квартира и тя заспа ние се улисахме в играта!! Тя започна да мранка после вика опитвахме да я сьбудим но неставаше вода-та помогна но с триста зора.. Преди това е бяхме минали 4-ма-та кьдето играехме карти просто момичето не отказваше на удоволствието.. Мн странно ми се стори тва не сьм и питал повече правила ли го е.. Но това не е срамно нито го е направил нарочно. Това е болест и за всяка болест си има лекарство ОСВЕН ЗА ЛЮБОВТА (ако някой знае някое да званне не 0896******) Посьветвайте се с лекьр - THE BEST CHOOISE !!!

CrazyWitch
07-22-2006, 19:19
Благодаря ви.. че някой се заинтерисова...И все пак .. не съм го съборила от леглото хух ;) само .. гу бутнъх мЪлку. Инак той ме събори, но тоя един месец ще го приложим за да си отпочини. Да се игнорира малко от хора и .. нехора :wink:. Thank ! :wink:

niki7o
07-22-2006, 19:24
Момчето е за психиатър.
да определено

ODB36
07-22-2006, 19:29
еи тоя е як пич :twisted: !

cskamoni4ka
07-22-2006, 19:31
ТОЯ Е ЛУД!ПСИХИАТЪР!!! :shock:

CrazyWitch
07-22-2006, 19:44
ТОЯ Е ЛУД!ПСИХИАТЪР!!! :shock: Само неискам да реагирате остро както това момиче... Та самия той е по-оплашен и от мен. Съгласна съм с EnJoY. Това си е чисто бълнуване... Искам да знам дали на някой му се е случило.. ?!?!

cskamoni4ka
07-22-2006, 19:47
ТОЯ Е ЛУД!ПСИХИАТЪР!!! :shock: Само неискам да реагирате остро както това момиче... Та самия той е по-оплашен и от мен. Съгласна съм с EnJoY. Това си е тисто бълнуване... Искам да знам дали на някой му се е случило.. ?!?!
Е как да реагирам бе?!Как ще ти сцепи главата на две места я се осъзнай и се замисли малко.Твоя приятел има нужда от помощ(психиатър)! :shock:

CrazyWitch
07-22-2006, 19:49
еи тоя е як пич :twisted: ! Че е як - як е. Все пак си е мойту слънце! :smt008

Jenninka
07-22-2006, 19:51
тегаво звучи...не знам какво да ти кажа.може би приятеля ти трябва да псоещава някакъв психолог.а не просто да предполагате.моят съвет е да се ходи на специалист.
чувала съмз а подобни случаи.един приятел бил малък и брат му бил с нож в/у него(брат му е спял,бълнувал).той се развикал и добре че техните не спели и дошли...

CrazyWitch
07-22-2006, 19:56
ТОЯ Е ЛУД!ПСИХИАТЪР!!! :shock: Само неискам да реагирате остро както това момиче... Та самия той е по-оплашен и от мен. Съгласна съм с EnJoY. Това си е тисто бълнуване... Искам да знам дали на някой му се е случило.. ?!?!
Е как да реагирам бе?!Как ще ти сцепи главата на две места я се осъзнай и се замисли малко.Твоя приятел има нужда от помощ(психиатър)! :shock: Еми ... Там е работата, че аз лично имам все пак мнения по въпроса и мисля че всичко се дължи на проклетия сън... т.е. на това, че не спи. Искам да си почине и това е.

CrazyWitch
07-22-2006, 19:58
тегаво звучи...не знам какво да ти кажа.може би приятеля ти трябва да псоещава някакъв психолог.а не просто да предполагате.моят съвет е да се ходи на специалист.
чувала съмз а подобни случаи.един приятел бил малък и брат му бил с нож в/у него(брат му е спял,бълнувал).той се развикал и добре че техните не спели и дошли... А на тебе мерси за примера... :-D Дано да не се появи житно парти скоро хух..!

luda`flirtajika
07-22-2006, 20:03
awe vie kakvot si mislit???4e psihiatur e da go pratiote neznam si kude.........kato 4e li e lud-spokoino we hora-psihiatiura pomaga na horata,a ne gi....de da znam zabraih si mislite :D:D spokoino mom4eto si e nared :)prosto trqva da pospi :)e tva e cqlata rabota :),vseki bulnuva i prai takia 6turotii-e na skoro kaot si lqgah prez noshta sestra mi bulnuvashe,4e shte ni podpali i kat stana rqzko,,,, :D:D spoko nishto li4no :) macka mom4eta e nared :) neka samo da pospi :)

CrazyWitch
07-22-2006, 20:10
awe vie kakvot si mislit???4e psihiatur e da go pratiote neznam si kude.........kato 4e li e lud-spokoino we hora-psihiatiura pomaga na horata,a ne gi....de da znam zabraih si mislite :D:D spokoino mom4eto si e nared :)prosto trqva da pospi :)e tva e cqlata rabota :),vseki bulnuva i prai takia 6turotii-e na skoro kaot si lqgah prez noshta sestra mi bulnuvashe,4e shte ni podpali i kat stana rqzko,,,, :D:D spoko nishto li4no :) macka mom4eta e nared :) neka samo da pospi :)
Така си е момиче. И аз така мисля. {} Мерси за което щото напраиха тука приятели ми ... ЛуД.. =] А това за мен е съвсем различно. Това ми трябше.. ! {}

Tekitha
07-22-2006, 20:15
Питаше дали на някой му се е случвало ми аз съм бълнувала примерно печено пиле с картофи и миси елиът.... поне това са нешата които са ме чували да бълнувам иначе знам че си мрънкам разни неща на мой си език :) \:D/

07-22-2006, 20:34
Аз мисял,че първо трябва да си оправи режима на съм,защото сигурно е от това.Хубажо е да се посъветва със психолог,а ако това продължи и след като поспи нормално,е задължително.Може да са много причините не само недоспиването,на нервна почва нещо може да е.Да иде на психолог, там ще го разбрат и ще му помогнат.Иначе аз познавам ено момиче,което на сън беше ходило на улицата да си вземе перцето за федербал и се беше върнало и си заспало,а баща и е ходил след нея.Но това беше много отдавна...

qgodkata__
07-22-2006, 20:36
Това горното бях аз :wink: Мисля също,че не трябва да се виждате докато не се пооправи,защото не знаеш какво може да ти направи и то несъзнателно :-k :-k

MusicAddicted
07-22-2006, 20:56
Mislq 4e si prekaleno ot4aqta za da ostavi6 na tova mom4e da poddyrja vryzka sys tebe neznam kakvo to4no misli6 ama li4no te syvetvam da ne se doblijava6 do nego, vyzmojno e da e na osnova na preumora i iznervqne ama moje da e poprincip agresiven ili pyk ako se e slu4ilo ne6to m/u vas da nego pokazva v deistvitelnost a da go sanuva... neznam tvoi e izbora ! :-s

CrazyWitch
07-22-2006, 21:06
Mislq 4e si prekaleno ot4aqta za da ostavi6 na tova mom4e da poddyrja vryzka sys tebe neznam kakvo to4no misli6 ama li4no te syvetvam da ne se doblijava6 do nego, vyzmojno e da e na osnova na preumora i iznervqne ama moje da e poprincip agresiven ili pyk ako se e slu4ilo ne6to m/u vas da nego pokazva v deistvitelnost a da go sanuva... neznam tvoi e izbora ! :-s Връзката ни върви добре. Не съм му давала никакъв повод .. и не съм отчаяна .. еми просто до преди ден си вкарвах паранои. Истината е, че той е най-милото момче което познавам. Не е агресивен. Напротив, ако беше просто нямаше да се наплаша от случая.. и нямаше да се чудя. Жалко, че сънува хаха.. Просто гледам да го обърна на майтап до колкото е възможно, но вие си пишете де!

kudravoto
07-22-2006, 21:11
mi i moqt priqtel ne spi po celi no6ti stoi pred pc-to no ne pravil takiva ne6ta kogato si spinkame zaedno

honey_reflection
07-22-2006, 21:16
Tova ne e normalno, koeto se sluchi ! Mislq che, trqbva da otide na psycholog ili psychiatar i da obesni sluchakata, posle shte stane qsno ot kakvo i zashto taka stava !

Hegone4eH
07-28-2006, 20:44
Човека за който става въпрос (бълнуващият) съм аз, искам да ви кажа, че дори и не съм помислял да ходя по психиатри и психолози... просто няма да ми кажат нещо ново. До деня на тази случка имах проблем със съня, малки неща ме изнервяха... сега немога да кажа че това нещо е спряло... все още спя малко (повече от преди) и все още се нервя за глупости, но просто немога без срещите с приятелката си. Не минаха и две седмици от случая но ние се видяхме... какво от това? Тъпо ми се струва това... да се намесват срещите ни в тоя случай, при положение че много много рядко оставаме заедно за през нощта, а през деня когато не спя както можете да се досетите няма да тръгна да я удрям каквото и да стане. За тези който предлагат ние да се разделим (за нейно добро) да се представи на мое място и да види какво ще ми е на мен... да се разделиш с човека който обичаш заради нещо което си направил несъзнателно, нещо което си направил на сън. Не мисля че съм оправдан, защото все пак не я е удрял някой друг, но при положение че тя при опита си да ме събуди... едва ли не ме е провокирала на сън... и двамата сме си виновни. Просто мисля че нетрябва такова нещо да слага край на нашата връзка. Никой не е застрахован от това.

thirteen
07-28-2006, 22:28
На мен ми се е случвало,нещо по различно..
Един ден спах у баба ми и сички си легнаха и аз останах да догледам 1 филм.Не съм си лягала просто не помня как съм заспала...по едно време сам зела да дърпам щепселите на всичко което е включено в контакт.И дядо е станал и ме е питал кво правя и аз съм казала че изгасям телевизора.И ме е сложил да си легна.След около 10 мин са 4ули вратата да се тропа.. и зяла отворена и са слезли да ме приберат тъкмо съм излизала от входа?!?!??!?! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

`Death`Whore`
07-28-2006, 22:30
1. Той не е виновен и наистина му трябва психиатър.
2. Просто не спете в едно легло, не е нужно да късате.

iiirish
07-28-2006, 22:40
може би майка му е права. той все пак е нейн син и тя знае най-добре от какво се нуждае детето й

`Death`Whore`
07-28-2006, 22:43
Това, че трябва да отиде на психиатър, не го прави луд. Просто има проблем. Не знам дали си гледала един епизод на "Луд съм по теб" - мацката имаше такъв проблем. А защо не се наспива? Това е задължително за нормален организъм.

qgodkata__
07-28-2006, 22:46
Аз съм съгласна,че за теб ще е болезнено да не се виждате,може би не се изразих правилно.Извинявам се.Продължете връзката си,рабира се,но мисля,че не трябва да заспивате заедно,защтото не знаеш какво може да стане.Ти не искаш да я нараниш,но не можеш да се контролираш в такива моменти. А мисля ,че трябва да сте заедно,защтото като знаеш,че не си с нея със сигурност ще се почувсваш по-зле,а целта е да се оправиш.

Frank_Lampard
07-28-2006, 22:58
предприетите мерки са достатъчни според мен / ако ги изпълните/ , но няма да е лошо и момчето да потърси помощ при психиатър... само да говори с него. Нищо повече. Успех ...

Obitax
07-29-2006, 00:01
Edno se pitam Vie VSITE da ne ste idealni PO DQVOLITE.!!!
Vmesto da razpravqte kakav e vzemete da pomognete ako ne na nego to pone na momi4eto !
Qsno e 4e Ivan ima nujda ot pomo6t ne na PSIHIATAR a na PSIHOLOG!!!

ANGEL4E
07-29-2006, 00:13
zvu4i mi stranno no interesno da si po4ine malko 6e se opravi(nadqvam se)

bubble_gummy
07-29-2006, 00:45
Sestra mi e 4-ti klas i sb6to 4esto bulnyva.Mnogo pbti,dokato az sbm na kompa i slu6am myzika s dokrai ysileni slu6alki i ne 4yvam ablsoliutno ni6to drygo,yse6tam 4e nqkoi be typa po ramota i kato se obarna tq po4va da mi prikazva ne6to na sbn.Hodi,hodi s otvoreni o4i iz staqta i kato az ne i prikazvam si lqga vednaga.I tva se slu4va po4ti vsqka ve4er.Redovno na6ti mi praqt zabelejka,4e po nikakbf povod ne trqbva da i govorq,a kamo li da q strqskam ili bydq.

ANGEL4E
07-29-2006, 00:53
boje kakva qka sestra si ima6 jestiko ne moga da povqrvam WOW :shock:

macka123
07-29-2006, 08:51
а той спомня ли си какво е сънувал.може наистина да има някакво психично разтройство което да преживява в съня си.поговорете по този въпрос

07-29-2006, 10:03
а той спомня ли си какво е сънувал.може наистина да има някакво психично разтройство което да преживява в съня си.поговорете по този въпрос Не е сънувал нищУ.

CrazyWitch
07-29-2006, 10:09
Edno se pitam Vie VSITE da ne ste idealni PO DQVOLITE.!!!
Vmesto da razpravqte kakav e vzemete da pomognete ako ne na nego to pone na momi4eto !
Qsno e 4e Ivan ima nujda ot pomo6t ne na PSIHIATAR a na PSIHOLOG!!! Мерси за коментара.. таман като четох коментарите и забелязах, че повече се набляга не на "психолог" ами на "психиатър". Викам дай да сравня думите ама ти ме изпревари ;-)

P.S. Тоя гост бях аз. Защо ли няма никой който да ми вре пистолет в главата за да се досетя, че преди да се пише е случайно препоръчително да си вляза в регистрацията. 8)

kristini4ka
07-29-2006, 15:09
Момчето е за психиатър. [-(

Hegone4eH
07-29-2006, 19:21
вие сте по-ненормални от мене бе... още малко и ще ми запазите стая в лудницата... побъркахте са с тия психиатри! какво може да ми каже психолога? дали ще е нещо което незнам? даже и не се замислям да ходя... по-скоро бих напуснал работа... което естествено ще е много по-добрия вариянт. мерси за съветите... хаха на психиатър ма пратихте тц тц тц

freaky_FK
07-29-2006, 19:51
leleee tva e super strashno...no nali znaesh che horata ne trqbva da se budqt po vreme na takuv pristap v sunq mislq ..no vse pak dosta strashnichko.verno po dobre ne go vijdai moje bi podsuznatelno iska da ti napravi neshto i tova se realizira v sunq mu

nasty_f
07-30-2006, 16:22
Spored men tova ne dava povodi da kasate.Kakvo raboti?Mn 4esto se slu4va da ne spi6 ili da sunuva6(balnuva6)ne6to koeto ti se e slu4ilo,ili puk si iskal da napravi6.Moje prez denq da e bil mn iznerven,da go ebilo qd na ne6to....,no tova ne zna4i,4e ve4e vsi4ko trqbva da svar6i,zaradi ednoto balnuvane.Kogato bqh mn malka,na okolo 6 god maika mi mi e razpravqla,4e edna ve4er kakto sum spala pri neq sum zapo4nala da mrankam ne6to i tq me e pitala dali me boli stomaha i az sum kazala "da".Tq ne e znaela,4e bulnuvam i stanala da mi donese hap4e.Kato se e vurnala me e nqmalo.Tarsila me navsqkade i na kraq me e namerila pred moeto krevat4e i sum bila s vazglavnica v ruka,da 4akam da mi opravqt krevata.Drug pat puk pak kato malka sum 6tqla da se izpikaq na baba mi na 4ehlite,ama maika mi me e vzela(ne se smeite :lol: )
I taka,ne kasaite,tapo e.6tom se obi4ate i vrazkata vi e dobre.Ima nqkoi,koito imat mn po-golemi problemi vuv vrazkite i ne kusat,puk kamo li vie.6te se opravi.Uspeh! \:D/ \:D/ \:D/

Mike-Jones
07-30-2006, 16:43
Момчето е за психиатър.
да определено da naistina kak moje da te bie xaxa izrod napravo malee

CrazyWitch
07-30-2006, 17:43
Spored men tova ne dava povodi da kasate.Kakvo raboti?Mn 4esto se slu4va da ne spi6 ili da sunuva6(balnuva6)ne6to koeto ti se e slu4ilo,ili puk si iskal da napravi6.Moje prez denq da e bil mn iznerven,da go ebilo qd na ne6to....,no tova ne zna4i,4e ve4e vsi4ko trqbva da svar6i,zaradi ednoto balnuvane.Kogato bqh mn malka,na okolo 6 god maika mi mi e razpravqla,4e edna ve4er kakto sum spala pri neq sum zapo4nala da mrankam ne6to i tq me e pitala dali me boli stomaha i az sum kazala "da".Tq ne e znaela,4e bulnuvam i stanala da mi donese hap4e.Kato se e vurnala me e nqmalo.Tarsila me navsqkade i na kraq me e namerila pred moeto krevat4e i sum bila s vazglavnica v ruka,da 4akam da mi opravqt krevata.Drug pat puk pak kato malka sum 6tqla da se izpikaq na baba mi na 4ehlite,ama maika mi me e vzela(ne se smeite :lol: )
I taka,ne kasaite,tapo e.6tom se obi4ate i vrazkata vi e dobre.Ima nqkoi,koito imat mn po-golemi problemi vuv vrazkite i ne kusat,puk kamo li vie.6te se opravi.Uspeh! \:D/ \:D/ \:D/

XаXа .. На баба ти на чехлите. :) Яко. Еми само да кажа... (понеже сте ме разбрали погрешно) идеята ми беше да вмъкнете някакви такива историйки. Мерси за което. Иначе не ми е и минавало на ум за късане зареди тая случка. То вече се забрай де, ама все пак да не ме разобеждавате за нещо... за което дори не съм си и помисляла. Ай поздраф .. Tarkan - Dudu (от вътре ми дойде)

ATAKABG
07-31-2006, 22:56
Може би друса или поне взима и опиати или приспивателни. Не е нормално каквото и да сънуваш след това да пребиеш гаджето си...
Знам за един случай,некъв пич взел LSD и пребил майка си с бухалка,защото я помислил за нацист :mrgreen: