.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Hybrid View

Guest

ПРОБЛЕМНИЯТ СЪН НА ПРИЯТЕЛЯ МИ! (пишете тук)

Здравяйте форумци... Дано имате нервите да прочетете историята ми за която искам някакъв съвет. Преди няколко вечери приятеля ми спа у нас. 2 часа след като сме заспали той взе да бълнува и издаваше някакви странни звуци. Аз се наддигнах бутнах го и ми изкрещях името. След това той ме стовари на земята и взе да ме налага. Биеше ме с юмруци. Налагаше ме на земята до кат` не се озъзнах и го изблъсках от мен и изкрещях : "Иване! Спри, спри!" Той се събуди... Седна на леглото и започна да реве ... понеже ме видя в кръв и незнаеше какво става. Аз взех памуци - мамуци да чистя кръвта от себе си, а той не можеше да се успокои. Беше ужасно. Говорил е с майка си (но аз няма как да кажа на наще, защото имам чувството, че няма да го разберат) и тя му казала, че това е зареди разни си нерви да намали срещите си със PC-то .. да наблегне на съня, (понеже има разреден сън от няколко месеца насам) и за известно време да не се виждаме, а това лесно може да стане понеже не сме от един и същи град. Естествено ще го направим понеже майка му се опасява да не направи нещо по-лошо с мен (но тя все мисли за най-лошото) Та дайде ми съвет. Случвало ли ви се е.... От какво предполагате, че се дължи това. Знам, че ако не го бях бутнала нямаше да имам пукната на две места глава и т.н. Просто съм оплашена..Та и 1 месец няма да се видим

Момчето е за психиатър.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Аз съм създателката на темата.. Таман се регнах. Еми аз го оправдавам с това, че много рядко се наспива .. или изобщо спи. И знам че често бълнува ама .. за момента съвсем изключих, че бълнуващ човек не е хубаво да се пипа или бута най-вече. Той е помислил че го нападат и т.н.

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    ooo..Tfa mn gadno...
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

kote2
    Guest
    mili4ka az li4no mislq 4e ne trqbva da si prekasvate vrazkata i da ne se vijdate cql mesec.tatova e cql mesec!kakvo 4e ste ot razli4ni gradove?!
    i naistina balnuva6t 4ovek ne bi trqbvalo da se budi po silno a ti napravo si go bu tnala ot legloto.dovijdane i spored men ne spiraite da se vijdate!!!

На сьн сьм виждал хората да полудяват имаше едно момиче тука дето сме го били с шамари за да се сабуди и риташе като лудо ей така кат играехме карти в една квартира и тя заспа ние се улисахме в играта!! Тя започна да мранка после вика опитвахме да я сьбудим но неставаше вода-та помогна но с триста зора.. Преди това е бяхме минали 4-ма-та кьдето играехме карти просто момичето не отказваше на удоволствието.. Мн странно ми се стори тва не сьм и питал повече правила ли го е.. Но това не е срамно нито го е направил нарочно. Това е болест и за всяка болест си има лекарство ОСВЕН ЗА ЛЮБОВТА (ако някой знае някое да званне не 0896******) Посьветвайте се с лекьр - THE BEST CHOOISE !!!

Благодаря ви.. че някой се заинтерисова...И все пак .. не съм го съборила от леглото хух само .. гу бутнъх мЪлку. Инак той ме събори, но тоя един месец ще го приложим за да си отпочини. Да се игнорира малко от хора и .. нехора . Thank !

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    Момчето е за психиатър.
    да определено
    2 т. системно.

Фен
    Град
    Sofia
    еи тоя е як пич !
    sam ne moga :P

Супер фен
    ТОЯ Е ЛУД!ПСИХИАТЪР!!!

Цитирай Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
    ТОЯ Е ЛУД!ПСИХИАТЪР!!!
    Само неискам да реагирате остро както това момиче... Та самия той е по-оплашен и от мен. Съгласна съм с EnJoY. Това си е чисто бълнуване... Искам да знам дали на някой му се е случило.. ?!?!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Crazy`Witch
    ТОЯ Е ЛУД!ПСИХИАТЪР!!!
    Само неискам да реагирате остро както това момиче... Та самия той е по-оплашен и от мен. Съгласна съм с EnJoY. Това си е тисто бълнуване... Искам да знам дали на някой му се е случило.. ?!?!
    Е как да реагирам бе?!Как ще ти сцепи главата на две места я се осъзнай и се замисли малко.Твоя приятел има нужда от помощ(психиатър)!

Цитирай Първоначално написано от ODB36
    еи тоя е як пич !
    Че е як - як е. Все пак си е мойту слънце!

Голям фен
    Град
    София
    тегаво звучи...не знам какво да ти кажа.може би приятеля ти трябва да псоещава някакъв психолог.а не просто да предполагате.моят съвет е да се ходи на специалист.
    чувала съмз а подобни случаи.един приятел бил малък и брат му бил с нож в/у него(брат му е спял,бълнувал).той се развикал и добре че техните не спели и дошли...

Цитирай Първоначално написано от Crazy`Witch
    ТОЯ Е ЛУД!ПСИХИАТЪР!!!
    Само неискам да реагирате остро както това момиче... Та самия той е по-оплашен и от мен. Съгласна съм с EnJoY. Това си е тисто бълнуване... Искам да знам дали на някой му се е случило.. ?!?!
    Е как да реагирам бе?!Как ще ти сцепи главата на две места я се осъзнай и се замисли малко.Твоя приятел има нужда от помощ(психиатър)!
    Еми ... Там е работата, че аз лично имам все пак мнения по въпроса и мисля че всичко се дължи на проклетия сън... т.е. на това, че не спи. Искам да си почине и това е.

Цитирай Първоначално написано от Jenninka
    тегаво звучи...не знам какво да ти кажа.може би приятеля ти трябва да псоещава някакъв психолог.а не просто да предполагате.моят съвет е да се ходи на специалист.
    чувала съмз а подобни случаи.един приятел бил малък и брат му бил с нож в/у него(брат му е спял,бълнувал).той се развикал и добре че техните не спели и дошли...
    А на тебе мерси за примера... Дано да не се появи житно парти скоро хух..!

awe vie kakvot si mislit???4e psihiatur e da go pratiote neznam si kude.........kato 4e li e lud-spokoino we hora-psihiatiura pomaga na horata,a ne gi....de da znam zabraih si mislite spokoino mom4eto si e nared prosto trqva da pospi e tva e cqlata rabota ,vseki bulnuva i prai takia 6turotii-e na skoro kaot si lqgah prez noshta sestra mi bulnuvashe,4e shte ni podpali i kat stana rqzko,,,, spoko nishto li4no macka mom4eta e nared neka samo da pospi
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Цитирай Първоначално написано от luda`flirtajika
    awe vie kakvot si mislit???4e psihiatur e da go pratiote neznam si kude.........kato 4e li e lud-spokoino we hora-psihiatiura pomaga na horata,a ne gi....de da znam zabraih si mislite spokoino mom4eto si e nared prosto trqva da pospi e tva e cqlata rabota ,vseki bulnuva i prai takia 6turotii-e na skoro kaot si lqgah prez noshta sestra mi bulnuvashe,4e shte ni podpali i kat stana rqzko,,,, spoko nishto li4no macka mom4eta e nared neka samo da pospi
    Така си е момиче. И аз така мисля. {} Мерси за което щото напраиха тука приятели ми ... ЛуД.. =] А това за мен е съвсем различно. Това ми трябше.. ! {}

Фен
    Град
    NaDeJdA CiTy
    Питаше дали на някой му се е случвало ми аз съм бълнувала примерно печено пиле с картофи и миси елиът.... поне това са нешата които са ме чували да бълнувам иначе знам че си мрънкам разни неща на мой си език \/
    Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!

Guest
    Аз мисял,че първо трябва да си оправи режима на съм,защото сигурно е от това.Хубажо е да се посъветва със психолог,а ако това продължи и след като поспи нормално,е задължително.Може да са много причините не само недоспиването,на нервна почва нещо може да е.Да иде на психолог, там ще го разбрат и ще му помогнат.Иначе аз познавам ено момиче,което на сън беше ходило на улицата да си вземе перцето за федербал и се беше върнало и си заспало,а баща и е ходил след нея.Но това беше много отдавна...

Това горното бях аз Мисля също,че не трябва да се виждате докато не се пооправи,защото не знаеш какво може да ти направи и то несъзнателно

MusicAddicted
    Guest
    Mislq 4e si prekaleno ot4aqta za da ostavi6 na tova mom4e da poddyrja vryzka sys tebe neznam kakvo to4no misli6 ama li4no te syvetvam da ne se doblijava6 do nego, vyzmojno e da e na osnova na preumora i iznervqne ama moje da e poprincip agresiven ili pyk ako se e slu4ilo ne6to m/u vas da nego pokazva v deistvitelnost a da go sanuva... neznam tvoi e izbora !

Цитирай Първоначално написано от MusicAddicted
    Mislq 4e si prekaleno ot4aqta za da ostavi6 na tova mom4e da poddyrja vryzka sys tebe neznam kakvo to4no misli6 ama li4no te syvetvam da ne se doblijava6 do nego, vyzmojno e da e na osnova na preumora i iznervqne ama moje da e poprincip agresiven ili pyk ako se e slu4ilo ne6to m/u vas da nego pokazva v deistvitelnost a da go sanuva... neznam tvoi e izbora !
    Връзката ни върви добре. Не съм му давала никакъв повод .. и не съм отчаяна .. еми просто до преди ден си вкарвах паранои. Истината е, че той е най-милото момче което познавам. Не е агресивен. Напротив, ако беше просто нямаше да се наплаша от случая.. и нямаше да се чудя. Жалко, че сънува хаха.. Просто гледам да го обърна на майтап до колкото е възможно, но вие си пишете де!

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

mi i moqt priqtel ne spi po celi no6ti stoi pred pc-to no ne pravil takiva ne6ta kogato si spinkame zaedno

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Повече от фен Аватара на honey_reflection
    Град
    In the middle of no where.. at the top of heavens floor lol
    Tova ne e normalno, koeto se sluchi ! Mislq che, trqbva da otide na psycholog ili psychiatar i da obesni sluchakata, posle shte stane qsno ot kakvo i zashto taka stava !

F* [ You're nobody until you're talked about. ]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си