View Full Version : ЕдНо ПиТаНе :P
Хора,я кажете ако момче и момиче се целуват това означава ли,че са си някакви при положение,че не са го правили един-два пъти? :?:
То си зависи, ама определено не са си никакви
Spider_Web
07-22-2006, 20:37
awe mai mi se spi ama ne6to nerazbrah emi ako se celuvate s nqkoi spored men zna4i 4e ste ne6to pove4e ot priqteli
да зависи си,но със сигурност не са безразлични един към друг
ninsy, мисля че току що казах абсолютно същото ;)
ninsy, мисля че току що казах абсолютно същото ;)
извини ме,блондинка съм :wink:
bebe power
07-22-2006, 20:56
Да ти кажа всичко трябва да се казва и доизяснява,защото в днешно време и секса не е повот за запознанство,както се казваше в един лаф!
FaTaLn0t0_LaDy
07-22-2006, 21:01
sq 6ti otgoforq 6t0t sum f su6tata situaciq....zna4i popitah go mom4eto "sq gajeta li sme kfi sme" i toi mi kaza "za men tfa ne e gajeta"......ina4e si produljaame da si izlizame i da se celuvame abe izob6t0 praim si4ko kato gajeta no ne sme......no moq suvet kum teb e da go popita6 i da mu kaje6 kakfo izpitfa6......uspeh...... [-o< .....
piece0Fchocolate
07-22-2006, 22:45
Еми да ти кажа възможно е да са си никакви, може да са приятели, които имат симпатии един към друг :mrgreen: но нищо повече
Shadow_Walker
07-22-2006, 22:52
Хора,я кажете ако момче и момиче се целуват това означава ли,че са си някакви при положение,че не са го правили един-два пъти? :?:Ми мисля, че това със предлагането и разни от типа на "официално ходят" е леко изтъркано...просто с целувката можеш да покажеш чувствата си и т.н.
според мене показват взаимна симпатия и нещо повече от обикновено приятелство и вече ако продължат да излизат и т.н. тогава значи, че са гаджета.Ама целувката си е начало :P
А и фаталното-щом правите всичко като гаджета, това не значи ли че сте такива.То да си гадже с някого е да имаш такова поведение със него.Малко ми е странно това не сте гаджета пък...трябва да ти предложи ли за да приеме че сте такива каквито сте :roll:
Ами не се учудвам.Могат да го правят без да са гаджета.Ами момичето и момчето според мен трябва да се изяснят какво става според мен.
`Death`Whore`
07-23-2006, 13:20
Зависи как двамата възприемат това. Те могат да излизат редовно и да правят секс, но въпреки това единият да е с идеята, че принципно са приятели и само се забавляват от време на време.
Do_YoU`lOvE_mE
07-23-2006, 14:26
Хора,я кажете ако момче и момиче се целуват това означава ли,че са си някакви при положение,че не са го правили един-два пъти? :?:Ми мисля, че това със предлагането и разни от типа на "официално ходят" е леко изтъркано...просто с целувката можеш да покажеш чувствата си и т.н.
според мене показват взаимна симпатия и нещо повече от обикновено приятелство и вече ако продължат да излизат и т.н. тогава значи, че са гаджета.Ама целувката си е начало :P
А и фаталното-щом правите всичко като гаджета, това не значи ли че сте такива.То да си гадже с някого е да имаш такова поведение със него.Малко ми е странно това не сте гаджета пък...трябва да ти предложи ли за да приеме че сте такива каквито сте :roll:
=D>