PDA

View Full Version : Provalen orgazam .....

bufon
07-23-2006, 08:24
Vijte sega , problemate sledniqt ...
Moqtga priqtelka se vazbujda mn ot tova da provalq moite orgazmi ..
Kato mi pravi 4ekiq ,vinagi kato vidi kak spermata izliza , puska onaq mi rabota i gleda kak spermata si izti4a bez az da izpitvam nikakvo udovolstvie ..napravo se pobarkvam , kazvam vi ...
Tq e destvena na 16 godini,az sam na 20 , no o6te ne sam q otvoril .
ima malko mrasni fantazii... vednaj kato go pusna ,az go hvanah da se dovar6a i tq taka me trqsna v topkite , 4e svqt mi se zavi .. :cry:
a pak me kara da i obe6tavam , 4e bez neq nqma da si biq 4ekii...
Samo vednaj v meseca mi pozvolqva da masturbiram pred neq i da izpitam orgazam 8) Kara me da se izpraznq varhu krakata i ...
Po4vam da si mislq,4e ne iska da q otvorq, a da si igraem na tezi igri4ki ..
Nqkakvi saveti ????? :(

07-23-2006, 08:30
Бих казал е**ти жената(пардон-още е момиче,ама..)

човек хубаво е да иде на сексолог или не...по-добре на психиатър-честно!!!

А аз се чудя ти как не си се омел още, че вие ако се ожените, ти ще си мъж под чехъл бе човек! Извратено е!!!Неможе да ти прави удоволствие с ръце,а да не иска да спите заедно...или нещо се е чалнала или ти върти некви детски номера...ама помисли, че децата НЕ ПРАВЯТ ТАКА

cskamoni4ka
07-23-2006, 08:57
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

XXX_f
07-23-2006, 09:02
xahxhahxahxhahxhah , male tova e mn gadno. q si blasni edna chikiq samichuk , tq ot kude shte razbere she si go napravil , puk i da razbere kaji i che si si mislil za neq i nqmalo kak. ama govori s neq napravi i sushtiq nomer da vidi tq hubavo li e .Pochni da q lijesh ili da q pipash i kogato vidish , che zapochva da izpitva orgazum q ostavi.Kazvam ti tq nqma da napravi poveche takova neshto

bufon
07-23-2006, 09:14
ami az imam 4uvstvoto , 4e i haresva da me izma4va .. ne znam 6to taka ...
tq me moli s teq mili o4i4ki da ne se samozadovolqvam i sega se 4uvstvam guzen 4e sam obe6tal, a pak sam na pat da si lasna bastuna .
Momi4eta , kajete kakvo da napravq??prosto ne moga da q laja ..
a kato go pravih nqkolko pati , tq stra6no se sarde6e ..darja mn na neq !
mnogo i haresva da mi stiska topkite .. i da gi udrq ponqkoga dosta silno .
tq ima dalgi nokti i kato sleze dolu stava stra6no ..
vednaj mi go laska6e bavno cql 4as i nakraq pak mi razvali orgazma ...
na nqkoi slu4valo li mu se e ??

Do_YoU`lOvE_mE
07-23-2006, 09:15
xahxhahxahxhahxhah , male tova e mn gadno. q si blasni edna chikiq samichuk , tq ot kude shte razbere she si go napravil , puk i da razbere kaji i che si si mislil za neq i nqmalo kak. ama govori s neq napravi i sushtiq nomer da vidi tq hubavo li e .Pochni da q lijesh ili da q pipash i kogato vidish , che zapochva da izpitva orgazum q ostavi.Kazvam ti tq nqma da napravi poveche takova neshto
100% :smt023

07-23-2006, 09:42
basi terora

`Death`Whore`
07-23-2006, 09:45
Тя е малоумна! Такива - на въжето! Не пуска, обаче не иска да мастурбираш! Как ще те рита в топките?

SMoKe_BoY
07-23-2006, 09:48
Братче ако имам такава путка до мене .. като ми разжали оргазама ше и фана каскета и ше си навра к*ра в устата и .. и ще не ще ...
ще испитам кеф!!!!! :twisted: :evil: :twisted: :evil:

theraven_nz
07-23-2006, 09:55
Човече караш ме да се хващам за главата.... не, не за тази.... за горната :shock: Чета тука кво си писал и не мога да повярвам че си на 20 :shock: В момента си те представям като 13 годишен сополивко, който не знае още кво да прави с туй над ташаците :shock: Как ще и се връзваш бе човеко, каква ти е тя???? Приятелка, добре, обичаш си я, много хубаво. Обаче яко си го разглезил това момиченце бе човеко, я вземи се стегни. Ти мъж ли си или кво??? Виж сега, извинявай, че ти държа тоя тон, нищо против момичетата нямам обаче честно да ти кажа нещо не го осъзнавам тва.
Нямало да си бие чикии, бил обещавал, че даже и гузно му ставало от мисълта.....аааааааа тая яко ти е влезнала под кожата явно..... удряла го била в ташаците, той си траел :!: Баси мазохистката.... няма да се учудя ако има кожени дрехи и камшик..... аааааа луда работа. Стига чете тука ами удари една както си му е реда. Баси....

На ти и малко гювеч 8)
http://www.kylacole.com/full/2076_a_15.jpg

Поздрави, Митака :smt006 :-D

edit: Да ми е честито стотното мнение :smt024 :smt113 :mrgreen: \:D/

bufon
07-23-2006, 09:58
ama hora ,az mnogo darja na neq ...
Ne iskam da q razkarvam samo zaradi tezi raboti ..
A v topkite me rita ,ako se dovar6a pred neq , bez tq da mi e pozvolila ..
Tvardi , 4e mnogo i haresva da ima kontrol na orgazmite mi ..

`Death`Whore`
07-23-2006, 10:00
Как ще И позволяваш да се разпорежда с тялото ти? Щом я обичаш, И кажи, че прекалява и че не може да контролира твоя пенис! Как ще те ритне в топките! МНого си зле.

bufon
07-23-2006, 10:03
oh , ne izdarjam ve4e ...
pri vida na tazi snimka 6te si zabiq edna 4ekiq kato horata ...
pak kakvoto 6te da stava ..
mersi za snimkata 8)

SMoKe_BoY
07-23-2006, 10:04
Сажалявам за спама......

Вахахавхвххвхахахахахахах ахахаххахахаххахахахах

theraven_nz
07-23-2006, 10:05
:smt023

`Death`Whore`
07-23-2006, 10:12
Ама аз не разбирам ти защо се подчиняваш. Аз се радвам, когато мъжът бие чикии и мисли за мен.

kudravoto
07-23-2006, 10:14
mi nz kakvo da ti kaja ne e normalno

elti
07-23-2006, 10:16
Човече тая мацка направо те тероризира-говори с нея и в краен случаи просто за определено време не й позволявай да прави каквото и да е с теб-оправяй си се там сам и толкова!Или друг вариант е и ти да постъпиш като нея-да го изпита на свои гръп!и аз някои пат сам ис правила някои гаври сас приятеля ми,но чак такива неща-НЕ!айде успех!!!

koalka
07-23-2006, 10:20
Kato mi pravi 4ekiq ,vinagi kato vidi kak spermata izliza , puska onaq mi rabota i gleda kak spermata si izti4a bez az da izpitvam nikakvo udovolstvie ..napravo se pobarkvam , kazvam vi ...
ima malko mrasni fantazii... vednaj kato go pusna ,az go hvanah da se dovar6a i tq taka me trqsna v topkite , 4e svqt mi se zavi .. :cry:
Samo vednaj v meseca mi pozvolqva da masturbiram pred neq i da izpitam orgazam 8) Kara me da se izpraznq varhu krakata i ...
Nqkakvi saveti ????? :(Питай я в прав текст защо го прави.Говори с нея.Ако нямаш чувства към нея по-добре я зарежи.Егати момичето честно.Като е девствена не и дава правото да прави такива неща.Как може да ти причини такава болка?Сори,ама тая не е нормална.

Mystery
07-23-2006, 10:41
Това момиче е ненормално! Чудя се, как я търпиш? Да ти удря топките, да ти проваля удоволствието, до не ти дава да мастурбираш, да не иска секс....не е нормална! Говори с нея! Не може така да се разпорежда с теб!

bufon
07-23-2006, 10:49
oh...zabih si 4ekiqta i se 4uvstvam super ...
Dove4era 6te govorq s neq ..
Iskam da q otvorq , az i predi sam opitval ama ne uspqh ..
Tq kaza , 4e 6te me nakazva dokato ne q otvorq ,no tq go iska ..
iska da pravim seks ..
Da vi kaja tq i svirki mi e pravila ,ama kato useti 4e svar6vam, vednaga bqga i mi razvalq vsi4ko ..Tvardi , 4e tova mn q kefi i i dostavq udovolstvie ...

MauMyHkaTa
07-23-2006, 11:06
Хммм, за нищо на света не бих я оставила да си играе тка с мен ако бях на твое място!!! Ква ми е тя - няква пикла с извинение, която определено й личи че е девствена!!! ](*,) Не че не може да знае нещичко по темата "секс", ама все пак мисля че тепърва има да се учи на занаята! :wink: Много е зле тая според мене. Без да ми се обиждаш, ама извиняай много, да се ебава с мене такааа... =; [-X Момче, ти си на 20! Помисли малко и за себе си! Верно се обичате и такова, ама при положение че с нея не можеш да водиш нормален полов живот по-добре или въобще недей да й даваш да прави каквото и да било с тебе, или я разкарай! Ако сега не се насладиш на секса (и то на нормален и готин такъв!) - кога :?: :!: Не знам, това е моето мнение! Ти си решаваш!

07-23-2006, 11:21
ako naistina si na 20 zna4i imash mn seriozen problem ; )

bufon
07-23-2006, 11:44
Ami da na 20 sam ... i madamata mi e super seksi , samo da ne be6e tova ...
Ina4e az seks sam pravil predi ..znam kakvo e 8)
Trqbva da q otvorq i vsi4ko 6te se opravi mislq ...
Ama ina4e pak edin pat v meseca mi pozvolqva da si biq 4ekii pred neq i da se izprazvam varhu kra4etata i :lol:
Tazi ve4er 6te pogovorq seriozno s neq ..6te q molq da mi razre6i da masturbiram, dokato gledam snimkite i ...

07-23-2006, 12:01
Tazi ve4er 6te pogovorq seriozno s neq ..6te q molq da mi razre6i da masturbiram, dokato gledam snimkite i ...
spored men i dvamata ne ste mn normalni

`Death`Whore`
07-23-2006, 12:02
И си много прав. Като че ли да питам гаджето дали мога да си мия гърдите с ръце.

i'm so excited!
07-23-2006, 12:06
Ami da na 20 sam ... i madamata mi e super seksi , samo da ne be6e tova ...
Ina4e az seks sam pravil predi ..znam kakvo e 8)
Trqbva da q otvorq i vsi4ko 6te se opravi mislq ...
Ama ina4e pak edin pat v meseca mi pozvolqva da si biq 4ekii pred neq i da se izprazvam varhu kra4etata i :lol:

откъде накъде ЩЕ Я МОЛИШ ДА ТИ ПОЗВОЛЯВА ДА МАСТУРБИРАШ!?
ти не си в ред, честна дума ...
имаш право да правиш с пишока си каквото си поискаш. и поговори с нея сериозно, кажи и че не ти харесва това и точка по въпроса. ебати, на 20 си, а се държиш като третокласник пред майка си :shock:

theraven_nz
07-23-2006, 12:10

Знам един психиатър, кажи да ви запиша час и на двамата....

Човече не знам на кой свят живееш и как се е държала майка ти с тебе, но определено имаш проблем, казвам ти го най-сериозно и отговорно... :|

MiRaCuLiXbb
07-23-2006, 12:12
Тя е малоумна! Такива - на въжето! Не пуска, обаче не иска да мастурбираш! Как ще те рита в топките?
Не само тя, ами и той е малоумен, щом я оставя да го разиграва така. Напрао се пръснах да се хиля, братле стягай я тая, че нищо добро не те чака. А тва да те прасне в топките нарочно бих и размазал муцуната.

kaka0155
07-23-2006, 12:13
Това не е любов, човече!!!
Защо се съобразяваш с нея, при положение, че на нея не й пука за теб??! Аз много си Обичкам моя си мъж и преди всичко гледам на него да му е гот, но и получавам същото в замяна.
А твоята мацка или е много непросветена и не знае какво ти причинява или е Луда!
Ако Уважаваш себе си Не продалжавай така!!!

bufon
07-23-2006, 12:20
Vqrvam, 4e ako uspeq da q otvorq, ne6tata 6te se opravqt ..
Vav vtornik q karam v nas i 6te q 4ukam zdravo nadqvam se da stane nai-nakraq ..
A vie ne ste li bili tolkova vlubeni, 4e da ste gotovi na vsi4ko za nqkoi??
4e mi omrazna da gledam kak spermata si te4e , a az ne use6tam ni6to ..
ne znam dali nqkoi go e izpitval tova 4uvstvo , no se nadqvam skoro da priklu4i tazi rabota ... :evil:

theraven_nz
07-23-2006, 12:23
Ако тая не престане да се отнася така и кажи да се отваря сама когато иска. Тука не опира работата до любов, а до уважение най-малкото... А твоето себеуважение явно липсва, барабар със здравия разум.

`Death`Whore`
07-23-2006, 12:24
Аз съм влюбена, обаче на такива унижения не се подлагам. Какъв мъж си? Оставяш една пикла да ти казва дали да си пипаш пишката, или не. Нещата няма да се оправят, след като правите секс.

Love_You_Baby
07-23-2006, 12:40
Аз съм влюбена, обаче на такива унижения не се подлагам. Какъв мъж си? Оставяш една пикла да ти казва дали да си пипаш пишката, или не. Нещата няма да се оправят, след като правите секс.

=D> не се оставяй тя да контролира оргазма ти [-X

bufon
07-23-2006, 12:43
az nqmam ni6to protiv tq da kontrolira orgazmite mi , stiga da ne gi razvalq vseki pat :cry:

Нещата няма да се оправят, след като правите секс.
za6to misli6 taka ???

`Death`Whore`
07-23-2006, 12:45
Да не мислиш, че след като правите секс, ще ти дава да мастурбираш? Представи си да кажеш, че не искаш да я лижеш, и тя да те ритне в топките. Напълно възможно е.

Love_You_Baby
07-23-2006, 12:46
да де.. имах предвид да не ги разваля :) .. щом прави така значи явно не иска да ти достави удоволствие..

MauMyHkaTa
07-23-2006, 13:07
az nqmam ni6to protiv tq da kontrolira orgazmite mi , stiga da ne gi razvalq vseki pat :cry:

za6to misli6 taka ??? :arrow: Момичето е много право! Замисли се само, бе, човек - че тя щом още сега докато не е отворена ти казва(забележи само!) кога да мастурбираш или не, смятай на кво ще те прави и после! Не мисля че това е начина да й покажеш че си готов на всичко за нея! Да й давам аз да ме рита в топките(дет ги нямам :) )-абсурд!!! Тъй както ми забранява да правя каквото искам с моето тяло, така следващия път аз ще направя с нея и като за капак ще я шибна в сливока и да видим дали ще и хареса!!! :lol: Знам ли - пък може да й хареса, недай си боже да си мисли че така ще се възбужда повече... Представяте ли си само?! АХАХАХАХА :smt005

theraven_nz
07-23-2006, 13:11

za6to misli6 taka ??? :arrow: Момичето е много право! Замисли се само, бе, човек - че тя щом още сега докато не е отворена ти казва(забележи само!) кога да мастурбираш или не, смятай на кво ще те прави и после! Не мисля че това е начина да й покажеш че си готов на всичко за нея! Да й давам аз да ме рита в топките(дет ги нямам :) )-абсурд!!! Тъй както ми забранява да правя каквото искам с моето тяло, така следващия път аз ще направя с нея и като за капак ще я шибна в сливока и да видим дали ще и хареса!!! :lol: Знам ли - пък може да й хареса, недай си боже да си мисли че така ще се възбужда повече... Представяте ли си само?! АХАХАХАХА :smt005

:smt005 Ти си по-буйна и от оная бе душицо (пази боже то ми...) :-D :-D :-D

bufon
07-23-2006, 13:15
Ami az dosega sam bil 4esten s neq , ama 6te po4na da si biq 4ekiite i da i kazvam , 4e ne mi se pravi ni6to s neq , da vidim taka dali 6te stane ..
ama strannoto e, 4e dori az da ne q lija i dokosvam nikade , tq se kefi ot tova , 4e 6te mi razvali orgazma :oops:
naqsno sam , 4e tova trqbva da spre i dove4era 6te govorq seriozno s neq !

Devian
07-23-2006, 13:20
Пич, сложи една нейна снимка да я видим таз прословута мацка :roll:

ELiTyYy
07-23-2006, 13:24
хмм ... Мн странен случай ... =P~ аз ако бях момче и ако имах такава приятелка...при всеки недоваршен оргазам бих я ударил през лицето .. пък ако ме срита в топките .. тогава нз дали ще уживее. ... . .. :smt014 бъди малко по-строг с нея...май си я разлигавил на макс.. [-X ](*,)

MauMyHkaTa
07-23-2006, 13:24
Пич, сложи една нейна снимка да я видим таз прословута мацка :roll: :arrow: Недей го кара, щото ако не ми хареса мацката още повече ще ме хване яд!!! :lol: :mrgreen:

Devian
07-23-2006, 13:28
ахахх Тая трябва да се види. :lol: Грозна не грозна :D

MauMyHkaTa
07-23-2006, 13:28
хмм ... Мн странен случай ... =P~ аз ако бях момче и ако имах такава приятелка...при всеки недоваршен оргазам бих я ударил през лицето .. пък ако ме срита в топките .. тогава нз дали ще уживее. ... . .. :smt014 бъди малко по-строг с нея...май си я разлигавил на макс.. [-X ](*,)
Гласувам много ЗА мнението ти с 2 ръце (жалко, че нямам повече!) :smt109 А един такъв дали ще й хареса :arrow: :smt079 :?: :smt082

bufon
07-23-2006, 13:48
[/quote]Пич, сложи една нейна снимка да я видим таз прословута мацка

e, ne moga da pravq takiva ne6ta ....vse pak tova si e li4na rabota 8)

при всеки недоваршен оргазам бих я ударил през лицето

Ami to az ne sam takav 4ovek , koito bi udaril momi4e ...
V smisal kato q gledam kak se kefi i zatova q ostavqh da gi razvalq , ama 6te i kaja , 4e ne stava ve4e ...
Pravim taka ve4e 5 meseca ...
Za men problema otnosno topkite e v tova , 4e na neq i haresva da gi udrq .. :cry:
a ina4e vsi4ko dr m/u nas e perfektno .....

`Death`Whore`
07-23-2006, 13:50
Момче, тя може да те осакати. Другото - как да е, но тя рискува да те кастрира, едва ли не.

bufon
07-23-2006, 13:51
opa , obarkah sorry :oops:
citatite otgore sa vsa6tnost tova, koeto az kazah ..
prosto im razmenih mestata ;-)

theraven_nz
07-23-2006, 13:51
Контра: Почни да я пердашиш по циците, ама здраво и и кажи че адски ти харесва....

....най-много да се сбиете. :smt014

MauMyHkaTa
07-23-2006, 13:54
Контра: Почни да я пердашиш по циците, ама здраво и и кажи че адски ти харесва....

Ахахахахахахаа :lol: :lol: :lol: Това ме накефи с-р много!!! Представяш ли си - гледаш ги само некви и двамата седят, бият се и пъшкат от удоволствие!!! А-а-аахахахахаха :smt005 Със сълзи се смях, ей!!! :lol: Ужс!!!

MiRaCuLiXbb
07-23-2006, 13:56

Ахахахахахахаа :lol: :lol: :lol: Това ме накефи с-р много!!! Представяш ли си - гледаш ги само некви и двамата седят, бият се и пъшкат от удоволствие!!! А-а-аахахахахаха :smt005 Със сълзи се смях, ей!!! :lol: Ужс!!!
Това определено ще е една...нормална и...здравословна връзка. :wink: :D

bufon
07-23-2006, 13:57
ami nakraq taka 6te stane :evil:
Tova s topkite 6te prestane pone...6te i zabranq, a sledva6ti pat ako me udari i az 6te q udarq i taka ....
to drug na4in ne vijdam ;-)

theraven_nz
07-23-2006, 13:59
Който е казал, че от любов боли - не е излъгал :-D :smt043 :smt042 :smt082 :smt081

Mike-Jones
07-23-2006, 14:54
ave praskai si 4ekiite :0 i tova e kak nqma da ti dava da mu 4upish glavata xaxa :))) kato si maxne rakata si sloji tvoita i tai opruskai q edno xubavo :0 xaxa

bufon
07-23-2006, 15:06
kato si maxne rakata si sloji tvoita i tai opruskai q edno xubavo
to4no taka napravih nqkolko pati i tq me srita v ta6acite togava ..
Skoro 6te govorq s neq za tezi ne6ta ...sled nqma i 2 4asa.
6toto ve4e dostata4no vreme q tarpqh ..
ne moje pove4e taka [-X
6te i kaja , 4e dneska si prasnah 4ekiqta i ve4e taka 6te e .

i'm so excited!
07-23-2006, 18:04
абе пич, ти не разбираш ли че не си длъжен да и даваш отчет кога лъскаш, кога пикаеш, кога си си почесал топките и т.н.
това си е твоя кур и ше си правиш с него каквото искаш!
тая май си пада по игрите, в които тя е господарката.. :roll: а ти толкова ли нямаш уста да и кажеш, че не ти харесва бе мамка му!?!

bufon
07-23-2006, 20:01
E , hora tva e, kazah i kak stoqt ne6tata ....
Tq me razbra ili pone taka izglejda ...vika mi , 4e mislila , 4e mnogo mi haresva 8)
sega vav vtornik 6te probvame da pravim seks ..dano da stane:)
vse pak i obe6tah da razvalq po nqkoi drug orgazam , ama rqdko da stava ....mnogo nastoqva6e i az sklonih ..
Oba4e mn i haresva da opredelq ne6tata v legloto ..

LuCkY_YoU
07-23-2006, 20:55
xaxa priqtelq mi bi me izrital ako praveh taka

bufon
07-23-2006, 21:03
AMi momi4eta - ako ste qdosani na nqkoe mom4e , tova e nai- dobriq na4in da mu otmastite..
prosto mu provalete orgazma ...

kristini4ka
07-23-2006, 21:13
Aide razkazvai kvo stana che mi stana interesno...Otvori li q veche kvo stana?

bufon
07-24-2006, 07:39
Ami ne , utre 6te probvame ...dano da se polu4i 8)
Kak mislite ,dnes da masturbiram li pak ???
Ili 6te se otrazi lo6o na predstavqneto mi utre ?

theraven_nz
07-24-2006, 08:02
Абе човек, имам чувството, че искаш някой от тук буквално да ти направи свирка - ами ако ти се лъска лъскай, сега нашто позволение ли ще искаш??? :mrgreen:
Нищо не ти пречи и днес, та и утре да удариш една, само ще се представиш по-добре (пояснявам - по-дълго, няма да свършиш толкова бързо) :twisted:

Това да го разбирам ли да ти поствам още снимки? :mrgreen: :mrgreen: :-D

SMoKe_BoY
07-24-2006, 08:24
Буфон .. ти си мн зле .. за пръв пат виждам такова момче .. ти да си чувал че ако си биеш чекия преди секс акта ше продалжи мн повече.. хах просто няма да имаш толкова много сперма .. и т.н.

MauMyHkaTa
07-24-2006, 09:30
Kak mislite ,dnes da masturbiram li pak ??? :arrow: Ти да не си луд, бе човеко?! Как така ще мастурбираш и днес - тфа да не е твойто тяло че да прайш с него когато к'вото си искаш, а?! :lol: :smt005 А-а-а, ще ме побъркаш, честно!!!
Добре че се обърна към нас и наистина да му помогнем, щото имам чувството, че ако не го беше направил, освен че щеше да бъде буквално осакатен, щеше и да забрави за к'во служи "Десислава" (ако изобщо е знаел преди тфа!) :smt005 Горкичкия, съжалявам го наистина - без да ми се цупиш, пич!

naia
07-24-2006, 09:33
Тази е луда....кажи и че не ти харесва така като прави и и кажи че като прави нещо да го прави както трябва

theraven_nz
07-24-2006, 09:51
"ДесНислава"

:smt023 :-D

MauMyHkaTa
07-24-2006, 10:30
"ДесНислава"

:smt023 :-D
Все 6, аз така си я пиша :) Като я туря в кавички пак се подразбира! ;) А и да не е в кавички, който е досетлив схваща за к'во става реч! :)

bufon
07-24-2006, 11:32
Spoko hora ... po4vam da si vazvra6tam predi6niq oblik na 4ekidjiq , blagodarenie na vas ... Taka de, 6te i kaja , 4e predpo4itam sam da si biq 4ekii, otkolkoto tq da go pravi i da mi razvalq orgazma ...
Ei sega si blasnah edna 4ekiq i se 4uvstvam super ...izrovih edna snimka na staroto si gadje :oops:
A pak utre e golemiqt den i 6te vidim kakvo 6te stane..
po4nah da si pripomnqm za 'desnislava' :lol:

theraven_nz
07-24-2006, 16:47
Spoko hora ... po4vam da si vazvra6tam predi6niq oblik na 4ekidjiq , blagodarenie na vas ... Taka de, 6te i kaja , 4e predpo4itam sam da si biq 4ekii, otkolkoto tq da go pravi i da mi razvalq orgazma ...
Ei sega si blasnah edna 4ekiq i se 4uvstvam super ...izrovih edna snimka na staroto si gadje :oops:
A pak utre e golemiqt den i 6te vidim kakvo 6te stane..
po4nah da si pripomnqm za 'desnislava' :lol:

Евала... работата си е за черпене, ама не ща да ме черпиш, че току виж си ме запознал с твойта :mrgreen: ](*,) :-$

@MauMyHkaTa : Неска съм дребнав, здраве да е :smt023 :-D

bufon
07-24-2006, 20:51
Stiskaite mi palci za utre da uspeq ...
6te q prasna i tova e !
eeeh, da bqh sega s predi6nata ....
ako ne be6e zaminala nqma6e da mi se slu4at tezi raboti :roll:

07-24-2006, 21:53
извинявай ма ти искаш ли деца? мисля, че възможността вече е малка щом те рита, стиска и нз още какви там болки о.О тая определено не е в ред... некфа луда... обичаш я хубаво... ама ако тя те обича определено ще се държи по-мило с теб... аз определено правя това което харесва на гаджето ми и му давам да прави с мен разни работи... тая е за психолог и и аз нз за кфо...

MUDVAYNE
07-24-2006, 23:10

ОМФГ

^SeXyTo^^^
07-24-2006, 23:24
А уе човек,тая е луда!!!Изобщо не е с ъкъла си,как моеш да се даваш на няква пикла?(нищо че и аз съм колкото нея,но ако се даржах така 100% с който и да бях,колкто и да ме обичаше нямаше да ми се даде)
Кви са тея твоите нерви?как я тарпиш напрао незнам?!Аз с моя приятел се опитвам да направя всичко,че да му е добре и да го възбуждам и да му е кеф,и той се старае на мен да ми е добре...ама тфа твойто-напрао умрях от смях,но от една страна мн ме е жал за теб човече...
тая е ненормална...или за пръв път е с момче и просто експерементира с теб...или нещо и хлопа дъската...поговори с нея и й кажи че не ти харесва да се даржи с теб като с марионетка,ако не те разбере най-добре и бий шута...
ако найстина те обича ще се вурне при теб и повече няма да прави такива простотий...
УСПЕХ!!! [-o<

^SeXyTo^^^
07-24-2006, 23:28
Уахахахахахах.......А уе човек,май си прав...според мен ще ти е 100 пати по-добре с "Деснислава" и с "Левислава",откокото тва "недораслото" да ти разваля кефа.Я си намери няква дето да те задоволява....а не таз пикла да ти се праи на шефка и да те праи на будала :!: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :-D

bufon
07-25-2006, 08:11
Hora, dneska e vajniqt den ...
Posle 6te pi6a dali sam uspql da pravq seks s neq :evil:

според мен ще ти е 100 пати по-добре с "Деснислава" и с "Левислава"
Mislq, 4e ima6 pravo :( Dneska , ako ne stane rabotata.. mai 6te po4na da izlizam samo s "Деснислава" :oops:

theraven_nz
07-25-2006, 09:09
Mislq, 4e ima6 pravo :( Dneska , ako ne stane rabotata.. mai 6te po4na da izlizam samo s "Деснислава" :oops:

Очакваме горещо включване тогава :-D
Ако нищо не стане ще ти дам номера на Деснислава :smt005

bufon
07-25-2006, 17:37
Ami kvo da vi kaja ... nai - nakraq pravihme seks \:D/
ama kato re6ih da svar6vam tq mi kaza da se opravqm sam , 6tom ne haresvam neinite metodi :shock:
E,vse pak be6e po-dobre otkolkoto tq da mi razvali orgazma , ama i tq be6e dovolna ...
Ama kato i kazah , 4e 6te svar6vam , tq be6e svar6ila ve4e i mi vika -"OK,az otivam v banqta , ti se opravqi" .. ??
I mi vika , 4e 6tom mi haresva da bada s "desnislava ", sledva6tiq mesec da sam se opravql sam ..
Zakani se , 4e 6te q molq mnogo , predi da se saglasi d ami napravi pak 4ekiq :cry:
Ne6to mi se pravi na obidena li ??ne znam
kak mislite ??

`Death`Whore`
07-25-2006, 17:38
Мисля, че ти казах. Как търпиш това? Как може да ти каже да се оправяш сам? Нали правите секс! Двамата! Много ми е жал за теб.

theraven_nz
07-25-2006, 17:41
Не съм го казал, но пак повтарям - качила ти се е на главата и самочувствието и (доколко е подплатено не знам) ще го оправи само един бой...
А сега сериозно - човеко, тая се гаври с теб, няма те за нищо повече от настъпана дъвка. Ако имаш поне малко мъжко достойнство си помисли сериозно за отношенията ви.

`Death`Whore`
07-25-2006, 17:41
За такива момичета - само бой!

fake
07-25-2006, 17:55
:smt005 :smt005 :smt005 поредната девствена пикла, дето си мисли, че путката и е златна...
а ти братле си мноо зле...колко време каза, че го търпиш това?...
абеее...аз ако бях на твое място :-s щях мноо сериозно да си поговоря с тая овца...

абе, а тя да не би да не знае, че ти разваля оргазмите?кажи и, че трябва да продължи И докато спермата още тече... :-k :smt017

07-25-2006, 18:58
Като го правите, я вържи за леглото и я изтаковай до край, доакто е вързана не може да ти спре оргазъма :smt005

cskamoni4ka
07-25-2006, 19:00
Като го правите, я вържи за леглото и я изтаковай до край, доакто е вързана не може да ти спре оргазъма :smt005
Да бе верно подметни й тая идея и ако се съгласи :-D :-D :-D

adaro
07-25-2006, 20:02
lele:)s dve dumi nqmam dumi s edna pak hi4:)tazi tvoq 16 godi6nata e sas sadisti4ni naklonnosti i osven ako ti ne si mazuhist ne vijdam kak q tarpi6:)i kakvo zna4i ti pozvolqva vednaj v meseca - tq kakvo da ne ti e 24 4asov cerber do glvata be pi4:)tova tvoeto e adskata inkviziciq:)guzno mu bilo-verno 4e e super 4e se opitva6 da si izpalnqva6 obe6taniqta ama ti napravo me farli v karnera s guznostta ti:)seriozno:)i edno posledno ne6to - za kakvo otvarqne govori6:)ako prodaljava6 v sa6tiq duh s neq nema da q otvori6 i sled 100 godini:)
kasmet s neq:)stiskam ti palci:)))

Ice
07-25-2006, 20:06
хахахах колко мъка има по света според мене и двамата сте за лудницата е такова :!: Ти голяма любов удряш според мен тва не е любов да те мъчи някои ден щи отреже пишката и сигурно и тва ще е от любов нали :?: Я стига глипости моля ти се .... Не ти прилича на годините ебати ... Тая е некфа ненормална а ти кат пърия олигофрен се връзваш ...... :smt011 :shock:

pavelludiq
07-25-2006, 22:29
Брато, приятелката ти е фашистка и диктаторка, а ти си мъж под чехъл и двамата сте или побъркани едната садист(особено жесток) а другия е мазохист(определено). Има само един начин да се оправиш, тряа да се изправиш пред нея и да кажеш НЕ! и по възможност почвай да правиш на пук точно обратното което иска тя, ако каже не дей свършва продължавай и ако те шибне у та5шаците я блъсни да страна и продължи и абе оправяй се бе човек. Кой носи гащите в тая връзка?

bufon
07-25-2006, 22:32
Vijte sega ....dneska pravihme seks za parvi pat 8) ....
Ama tq mi kaza , 4e 6tom ne mi haresvali 4ekiite, tq pove4e nqmalo da mi pravi , dokato ne i se pomolq pak :-k
Tq tvardi , 4e q kefi da mi razvalq orgazma i tolkova ....
Dneska mi kaza , 4e sam bil egoist , 6toto sam si gledal samo sobstvenoto udovolstvie...
E, tq ve4e ne e devstvena de :) - moq zasluga ...
Razpravq mi , 4e ako mi razvalq orgazma , sam 6tql da izpitvam pove4e jelanie za seks ...
Moje bi 6te stignem do kompromisno re6enie ???

pavelludiq
07-25-2006, 22:39
Vijte sega ....dneska pravihme seks za parvi pat 8) ....
Ama tq mi kaza , 4e 6tom ne mi haresvali 4ekiite, tq pove4e nqmalo da mi pravi , dokato ne i se pomolq pak :-k
Tq tvardi , 4e q kefi da mi razvalq orgazma i tolkova ....
Dneska mi kaza , 4e sam bil egoist , 6toto sam si gledal samo sobstvenoto udovolstvie...
E, tq ve4e ne e devstvena de :) - moq zasluga ...
Razpravq mi , 4e ako mi razvalq orgazma , sam 6tql da izpitvam pove4e jelanie za seks ...
Moje bi 6te stignem do kompromisno re6enie ???Виж кво е компромисното решение, фащаш и ебеш и хич не се занимаваш с глупости, може да си егоист, ама тая е много по голям егоист от тебе и се опитва да те побърка за да те контролира по добре и не трябва да се оставяш лесно.

07-26-2006, 03:09
ee pich stanal si na 20 godini i nekva pikla te komandva tva normlan li e be ti si ebati deb... zaklevam se !!!!!!!!!!!!!!!!!!11 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

bufon
07-27-2006, 08:04
Hei hora :lol:
Dneska mi obe6ta , 4e 6te doide da mi pravi striptiiz , dokato az si laskam bastuna 8)
Az vi kazah , 4e 6te se opravi sled kato si pogovorihme seriozno ..

theraven_nz
07-27-2006, 08:52
Само не и давай да мисли много, дръж инициативата в твоите ръце щото виждаш кво и минава през главицата :shock: :D

bufon
03-25-2007, 09:56
Hi ! Re6ih da vi pi6a kak se razvi istoriqta mi ...
Zna4i septemvri minalata godina s tova momi4e se razdelihme , no minaliq mesec pak se sabrahme 8)
Prekarah nqkolko meseca sam i re6ih , 4e iskam da si bada s neq ..
Predi 2 sedmici otnovo po4nahme da se vijdame ... bqh 6tastliv do onzi den ...
Vozihme se v asansiora i tq mi kaza "pomni6 li kakvo pravihme predi?" i
sled tova zabi zverski kolqnoto si v topkite mi . :|
Takava bolka dosega ne bqh izpital 4estno !
Kaza mi "tova ti lipsva6e ,nali ?"

Spored vas vazmojno li e ot takiva udar4eta da mi stane ne6to na ta6acite ? Kajete seriozno .. 6toto vseki si gi pazi,a v kraina smetka uvrejdat li se ?

V4era pravihme seks za parvi pat ot nqkolko meseca 8) Tq mi pozvoli da se izpraznq varhu kra4etata i,no me nakara da gi oblija posle :? Be6e malko gadno , no vse pak izpitah orgazam ....
Jalko ,4e sega nqma dalgi nokti , no vqrvam , 4e 6te gi pusne, za da mojq da me dere zdravata ...

SFX
03-25-2007, 10:13
EEE тва вече почваш да си го измисляш! Ти си 4 години по-голям от нея, а и даваш да се държи така с тебе. Тя си те има за играчка и нищо повече.

Armeika
03-25-2007, 11:54
На тази не и е добре :-s :-D

Nasindo
03-25-2007, 12:11

Ти си бати п*тката ... ми като не ти пуска и като е такава извратена шута и да се маха ве .... къв мъж си такав .... и аз съм на 20 ама така няква 16 г. путка да ми прай ... хаха ...

alkobalko
03-25-2007, 12:25
Teмата е стара!