View Full Version : Разбирам ги, и те уж ме разбират, но нещо не се получава
~*~Бриана~*~
07-23-2006, 20:38
Искам нов телефон. Със стария си съм вече 6 години, което никак не е много, но майка ми ми каза, че според баща ми не могат да ми вземат скъп и хубав като на моите приятели, защото нямамало съм да го опазя. Щяла съм да му разкажа играта още преди да си изхабя пърия ваучер. Пък аз страшно много искам. В крайна сметка държах с предишния 7 години!!!! Бях една от първите в класа с телефон! Сега за рождения ми ден бащата иска да ми взима телефон и пита какъв. Като му казах какъв съм си харесала и той ми казва, че не можело. Питам защо и той - не мога да ти купя толкова скъп телефон. Знам че парите не са проблема, майка ми също го потвърди като си говорехме само двете. Защо баща ми ме мисли за дете??? И защо няма смелост да ми го каже в очите? Предпочитам да си карам със старата тухла отколкото да ми вземат нов, който не харесвам... :smt010
Na kolko godini si?MOJe da si imat nqkakvi suobrajeniq,koeto spored men e normalno..ima mnogo xubavi telefoni,koito ne sa chak tolkova skupi. Az smenqm telefona mi na 5-6 meseca i v nachaloto nashte mi kupuvaxa, a sega se vzex v sobstveni ruce i veche kupix 1viq telefon sama:))
И мойте са т'ка.Аз мн исках да ми вземат 1 мн як тел,ама работата нестана пак по същите причини както и при теб.Все пак успях и сам да се обедя,че телефона е за ала-ало.Трябва да сме благодарни и за малкото,което имаме,защото има други,които и такова нямат.
ycMuBkaTa
07-23-2006, 20:48
Не се ядосвай. Пробвай да поговориш с тях и да ги убедиш да ти купят каквото искаш. Погледни го и от тая гледна точка, че телефонът не е най-важното. Всеки час кажи-речи излизат нови марки и модели. Един ден ще можеш сама да си решаваш какво и за колко да си купиш. Сега просто прояви разбиране към родителите си. Не си струва да се карате и да си разваляте отношенията заради един телефон...
~*~Бриана~*~
07-24-2006, 09:54
Благодаря, че ми обърнахте внимание :) Виждам, че има и други в моето положение и това ме кара да се чувствам малко по-добре. Благодаря ви на всички.
BeBencEto
07-27-2006, 07:26
abe macka kvi sa tiq gluposti be!???????? golqma rabota kuv ti e telefona....kvo i az iskah nov kupiha mi sled 1 godina iskane shtoto prosto stariq padna v 3 lokvi beshe na nai golemite poroi na durja i beshe padal okolo milqrdi puti da ne govorim 4e seki den po nqkolko puti go otvarqh da si smenqma sim kartite 4e v taq ima pari v onaq ima i taka i kvo sa da ne mi da sum neshto poveche kato imam nqkuv po qk telefon za kvo ti e nqkuv s tolkova mn ekstri da moje da prai snimki i tva e drugoto za kvo ti e!? .......vashte te mislqt za dete ama qvno ima zashto...puu za edin telefon li si be...
maybelline
07-27-2006, 07:56
Ако с поведението си си им доказала,че не си достатъчно отговорна,за да опазиш един телефон...Но не е там проблема.Незнам на колко години си,но вероятно не над 14,нали?Вашите се притесняват по-скоро от това,че някой като те види с такъв хубав телефон и ще поиска да го открадне,а това освен загубата на телефона,може да доведе до далеч по-сериозни неприятности(ако започнеш да се бориш с крадеца и т.н.).Щом си опазила телефона си в продъление на 7 години,това е ясно доказателство за твоята отговорност.Вероятно няма да ги убедиш да ти вземат точно какъвто искаш,затова не спори много с тях.Не е толкова важно какъв е телефонът.Важното е да работи,да е качествен и компактен.Дори да ти вземат безцветен и без полифонични мелодии,какво толкова?Нито ще изгубиш приятелите си заради марката на телефона,нито ще е краят на света...
Loshotia
07-27-2006, 10:08
Наистина мисля, че телефона не е най- важното. Много по - важно и ценно е да имаш кой да те потърси, да ти прати смс и да ти покаже че си мисли за тебе. Телефон можеш да си събереш пари и да си купиш, дори и 2ръка. Но смсите и обажданията няма как да си ги купиш. Затова се радвай на това, което имаш