View Full Version : Приятелство с бившото гадже??
Мислите ли че е възможно след прекъсването на една връзка да останеш пълноценен приятел с бившото гадже или неминуемо омразата някак си измества останалите нежни чувства от миналото
da za6to da ne sa6testvuva priqtelstvo mejdu vas dvamata.
DeSiTo0o
07-29-2006, 13:10
rabira se 4e moje da ostane6 priqtel s biv6oto si gadje.Nikude ne e kazano 4e zaduljitelno trqbva da se namrazite.Zavisi po kakvi pri4ini skusate
babi_girl
07-29-2006, 13:10
Razbira se 4e e vyzmojno. Imam priqtelka koeto e v mnogo dobri otno6eniq s vsi4ki svoj biv6i gadjeta
mi da we mace za6to da ne si pr s biv6iq si....nqma zna4enie kak ste skasali ili kvo se e slu4ilo vremeto lekuva ostini si pr s nego.
az na primer sam pr sas vsi4ki biv6i i mn gi ovajavam te sa6to mene...ako imat nqkva pr az ako moga d aima pomogna im pomagam..tova e mn gotino
zatova si ostani i ti pr s tqh \:D/
maybelline
07-29-2006, 13:40
Разбира се,но зависи от връзката каква е била,отношенията им преди връзката какви са били,зависи от двамата - дали ще позволят да разбият приятелството по между си или ще го запазят.От опит зная,че можеш да скъсаш с някой и пак да си останете много добри приятели.
macka123
07-29-2006, 13:48
естествено че може да има приятелство
има едно момче от тайфата с което съм ходила (не ми се смейте) 3 пъти и въпреки това сме си приятели в момента
ProstoAz
07-29-2006, 14:24
Възможно е, но на мен не ми се е случвало... #-o
Samotnik
07-29-2006, 14:37
Възможно е, но също така е възможно и това да ти е най - голямата грешка.В смисъл ако си била много привързана към гаджето си, ще ти е странно да сте само приятели.Нали знаеш - най ужасният начин да ти липсва някой е той да стои точно до теб и да не може да го имаш.А и ще вижда как той се привързва към друга, как я целува...Но всичко зависи до каква степен си обичала предното си гадже, може и да нямаш всички тези проблеми
kristini4ka
07-29-2006, 14:59
Според мен не...всяко приятелство може да завърши с любов, но никоя любов не може да завърши с приятелство
iskamTe_vednaga
07-29-2006, 17:24
da est. 4e moje da ste fr. :smt006
Колкото повече си обичал човека насреща,толкова по-малка е възможността да останете просто добри приятели.
Не във всички случаи е възможно след приключена връзка да останеш приятел с човека, който е бил до теб...
Ако много си го обичал и не си искал да се разделяш с него, едва ли ще ти е по-лесно да го забравиш като си приятел с него, но ако чувствата са охладнели и от двете страни, не виждам защо да не може да се създаде приятелство:)
cskamoni4ka
07-29-2006, 17:36
Невъзможно е!Поне единия ще изпитва малко или много любов или омраза!
razbra se che moje,no ako predi da tragnete ste bili priqteli ne ochakvai neshtata da sa kakto v nachaloto..
freaky_FK
07-29-2006, 19:48
hmm kakva omraza???po princip e dosta trudno na purvo vreme da si zapazish nqkvo priqtelstvo s nego sled vruzka.no ima super mnogo hora koito imat razlichni otnosheniq pomejdu si kakto za vruzka taka i za priqteli tai che..puk i zavisi mnogo ot toa kakvo e stanalo za da prikluchi vrazkata...
miloto_girl_4e
07-29-2006, 22:43
зависи от много неща :arrow: от теб, от него, от обстоятелствата заради, които сте скъсали, колко дълго сте ходили..
и така..
ако сте ходили по-кратко, според мен е по-възможно да си останете приятели(поне при мен е така :) )
Принципно е възможно,но много рядко става... А и дори да сте приятели,ако още имаш чувства към нея/него ще е много гадно да сте просто приятели... Аз лично предпочитам да прекратявам временно всякакви взаимоотношения с даденото момиче (срещи,телефонни разговори,смс-и,чат,скайп)... Поне докато не мине известно време.
Пробвал съм и да сме приятели,но не става,не е истинско приятелство просто...
възможно е разбира се :) стига да сте се разделили по лек и за двамата начин
WILD__BOY
07-30-2006, 05:32
Всичко е възможно.
NqMa TaKaV FiLm !!
=D> =D> =D>
Mike-Jones
07-30-2006, 08:49
trudna rabota :) se na krivo se gledame
мисля че не е възможно,ако връзката е била дълга,например аз с предишните ми приятели подържам добри взаимоотношения,но с едно от тях с когото имах сериозна връзка немога,той прекалено много ме мрази :cry: :-&
CVETELLINA
07-30-2006, 11:51
или неминуемо омразата някак си измества останалите нежни чувства от миналотоомразата?! :shock: мм не мисля,че изпитвам омраза към някое от бившите си гаджета,нито пък те към мен...и отговора ми е-да!останах много добра приятелка,с бившето си гадже,споделяме си супер много,въпреки,че още имам чувства към него...а също и с едно друго момче,с което ходих,сега той ми е един от най-добрите приятели,не мисля,че ако сте се харесвали поне малко,после трябва да има омраза помежду ви...
qgodkata__
07-30-2006, 11:57
Аз мисля,че може,но след време когато нещата м/у двамата се поуталожат.И много зависи от връзката дълга или кратка е била...Защото ако е била дълга е трудничко доста.Аз имам бивши гаджета,с които сега сме френд,но тряваше да мине време...
Естествено че може ве аз преди няколко дена скъсах с гаджето ми и ся пак сме си мн добри приятели въпреки че аз ся много я обичам !!! ](*,)
Az mnogo sam se opitvala,no nikoga ne sam uspqvala....Zavise kolko e bila dylga vrazkata vi,ako e bila mesec-dva e napalno vazmojno,in4e e adski trudno...Zavisi i kak ste se razdelili po jelanie i na dvamata ili ne...Abe zavisi samo i edinstveto ot vas dvamata... ;)
thirteen
07-30-2006, 14:10
Не съм виждала такова нещо :lol:
Freelander
07-30-2006, 14:10
Мислите ли че е възможно след прекъсването на една връзка да останеш пълноценен приятел с бившото гадже или неминуемо омразата някак си измества останалите нежни чувства от миналото
NE! Moje da si ostanete dobri poznati oba4e dobri priqteli NIKOGA! Vinagi kogato ste zaedno 6te ima6 edno na um, 4e predi ne e bilo sa6toto ;)
Freelander
07-30-2006, 14:12
Естествено че може ве аз преди няколко дена скъсах с гаджето ми и ся пак сме си мн добри приятели въпреки че аз ся много я обичам !!! ](*,)
Vijda6 li, 4e ne moje? Ti q obi4a6 ne za6toto ti e priqtelka, a za6toto si hodil s neq i tva nqma ni6to ob6to s obiknovenoto priqtelstvo :/
sladkoto_neli
07-30-2006, 14:14
ами мисля че всичко зависи от самите хора.щото има хора които се озлобяват кам човек който ги е наранил и немогат да бадат приятели с тях.но има хора които след раздялата стават по добри приятели отколкото са били когато са били заедно
luda`flirtajika
07-30-2006, 15:03
est,4e e vuzmojno-ta az (uj na igra) stanah gadje s edno mom4e-za 1 sedmica mislq,4e beshe-taka,4 ene go za4itam,no posle..........stanahme nai dobri priqteli,makar,4e do den dneshen i se kaame i se podkrepqme,no znam 4e moga da raz4itam na nego-e ne vinagi de :P,zashtoto mn puti-nesuznatelno de-me e izdaval-men i moq fr,no mi mn dobur fr,zakliu4enie:
VUZMOJNO e
бившо гадже не е равно на приятел,приятелството е много повече от едно гадженце за 1 2 месеца,има огромна разлика.Според мен не е възможно.
В добри отношения съм със вси4ките си бивши гаджета,но не бих ми нарекла приятелски...по-скоро сме си добри познати...не мисля,4е би могло да има приятелство м/у нас...
NicknameANdPasswORd
07-30-2006, 19:34
зависи от начина по който сте се разделили !!! ако е като приятели И нормално с обич може да има приятелство ... ако не никаф вариант !!
пак и Има една приказка .... Там Където Имало Пожар има въглени ... Там където Има Въглени Ще има Пожар !!! :-&
зависи и от теб и от човека на среща! :-k
Krem4eto
07-30-2006, 20:09
Имам едно такова в момента ама дз нещо не върви като такова...
Vijda6 li, 4e ne moje? Ti q obi4a6 ne za6toto ti e priqtelka, a za6toto si hodil s neq i tva nqma ni6to ob6to s obiknovenoto priqtelstvo :/
Тъи ли ве ти пък отде знаиш че преди да тръгнем не сме били мн добри приятели ?? ебах те в простака
Frank_Lampard
07-30-2006, 21:59
Ходил съм 4 пъти с най-добрата ми приятелка... даже още изпитвам тръпка към нея, но това е нормално. М/у нас има взаимовяра и приятелска любов. Тя е човек, на който мога да разчитам винаги, а и тя на мен :roll:
блях бух
07-30-2006, 23:58
еми кфо сега с нея с ме най-добри приятели!
NaI_MiLi4KaTa
07-31-2006, 01:57
Вярвам в прителството, но не винаги оставам приятелка с тях. Зависи с какви чувства сме се разделили. Но макар и да се мразим в началото... след време подновяваме приятелството си.
Е темата се дели на две вече. В зависимост дали бившето Ви гадже Ви е било добър приятел или не. Ако е било сигурно е по-лесно. Но въпреки всичко настъпват промени в чувствата.
Е темата се дели на две вече. В зависимост дали бившето Ви гадже Ви е било добър приятел или не. Ако е било сигурно е по-лесно. Но въпреки всичко настъпват промени в чувствата.
Добре казано. Ако преди да тръгнете с даденото момиче/момче не сте били приятели,а скоро след като сте се запознали сте се забили,е много трудно след като скъсате да запазите приятелството си. Ако сте се познавали отдавна и сте били приятели и впоследствие нещата са се задълбочили е по-логично да запазите приятелски взаимоотношения,въпреки че и тогава може да е адски трудно да стане това.
mechtaq_za_teb
07-31-2006, 08:22
zatova zavisi ot nachina po koito dvama dushi sa se razdelili.razbira se napalno vazmojno e priqtelstvoto da si bade sashtoto,no za da stane tova i dvamata trqbva da polojat usiliq za da si imat otnovo doverie :wink:
SeXyTo_f
07-31-2006, 08:39
Има само 2 момчета, с които съм си останала приятелка...а преди тва сме имали нещо повече от приятелство....
svetla_88
07-31-2006, 15:46
ОПРЕДЕЛЕНО НЕ
sega kato se pozamislq dosta po lesno e ot priqtelstvoto da plamne liubov, ot kolkoto liubovta da utihne v priqtelstvo.....
sexy_dupe_sf
08-03-2006, 13:10
est 4e e vazmojno stiga da iskate i dvamata Az naprimer i moeto biv6o gadje sme si mn mn dobri friendove daje moga da kaja edni ot nai-dobrite \:D/
Master_88
08-03-2006, 14:12
Няма да я намразя,но едва ли ще сме първи приятели. При такива ситуации често се правят опити да се възстанови връзката и накрая доникъде не се стига.
Много е трудно след като скъсаш съсгаджето да си останете приятели просто омразата някак наделява и място за приятелство няма........макар че е наистина хубаво да си останете приятели
addictedtou
08-03-2006, 17:14
Много зависи от това как сте се разделили.Каква е била причината ..ако е изневяра или нещо от сорта няма как,защото единия 100% няма да иска да има общо с другия...но ако е раздяла по собствено желание тогава може...и има истинско приятество..въпреки че понякога стават и гафове...
Но да възможно е защото си бил мн време с тоя човеки го познаваш и можеш да му се довериш!
:-k :-k :-k :-k :-k :-k hmmm...mn e trudno...az ti go kazfam ot li4en opi... ](*,) ](*,) ](*,) no e vuzmojno ;)
sweety_hope
12-14-2006, 18:31
Abe sa6testvuva toq mit,4e sled kraq vrazkata mejdu dvamata nqma dobri otno6eniq i te se mrazqt.Naistina e vajno kakva e pri4inata da skasate,no ot li4en opit ti kazvam 4e priqtelstvo sled kato ste skasali ima-edin ot xorata s koito mn spodelqm e biv6e gadje-toi mi be6e parviq i dosta go obi4ax.Sega vseki si ims svoi jivot i 4estno kazano mi e mn priqtno da si razgovarqme i spodelqme.Na nego sam kazvala ne6ta,za koito kazvam na malko xora-samo na priqtelkite si i na nikoe dr mom4e.
KisskilleRcHe
12-14-2006, 18:34
Според мен не може да обичаш един човек и изведнъж да го мразиш.... Аз винаги си оставам фр с бившите....
Tender Poison
12-14-2006, 18:43
Ммммм мисля не може да си останете приятели или поне не веднага както се казва : "Едно приятелство може да завърши с любов,но любовта с приятелсво-никога"
категорично не! и аз до вчера мислех, че може, но преди няколко дни се убедих, че изпитвани ли са много силни чувства приятелството не може да замести нищо!
приятелство може да има само тогава когато и двамата вече са преживели раздялата и имат половинки до тях. при друго положение - не!
LyDo_DyPe
12-14-2006, 20:01
ne vinagi e vazmojno da ostanesh s choveka koito si obichala ili pone si vqrvala ili lugala che obichash priqtel.....zashtoto ima xora koito ne mogat da naprqvat tozi kompromis,,,, no puk zashto nexora :wink: :wink: :wink:
ot edna strana moje...ot dryga ne...ako ste se razdelili s mnogo karanici,skandali i t.n. ne mislq che e mnogo vyzmojno...no pyk ot dryga ako e bilo taka kaano po vzaimno syglasie...v smisyl to vinagi edinia shte go boli,no i ti i toi osyznavate che kraq e doshyl...togava moje da ostanete priateli
ami estesfneno 4e mojete da ostanete fr az s si4ki moi gajeta sym v mnoooooooooooogo dobri otnosheniq.prosto zavisi po na4ina koito kusate . az vinagi gledam da kusam po-dobre da ne e s skarvaniq i takiva
Edna e moqta du6a, i neq davam ti sega. I neka tq da e s teb, za6toto ti za men si nai-liubiniq 4ovek.Ti pazi mi q do krai, i ve4no tvoq 6te bada znai{{{{{{{{}}}}}}}}}}}}}
He3HauKa
12-16-2006, 23:59
Когато съм поддържала близки отношения с мой бивш приятел,винаги съм имала все още чувства.Едва ли може да има приятелство,след раздяла ( която обикновенно не е по взаимно съгласие,и единият е бил наранен).С мойте бивши сме на ,,Здравей-Здрасти'' и с двама трима се виждаме рядко за по кафе или нещо такова,но това става 1 път в годината.
Еми зависи въпрос на мнение!Ако нямате чувства вече може да се получи приятелство, но ако единия от двамата има чувства - изключено! [-X
DaHuTyYyY
12-17-2006, 09:19
Да може да съществува приятелство, но зависи от двамата... Аз например съм фр с бившите си и много се кефя
XMMMMMMMMMMMMMMM :-k :-k :-k :-k :-k dob1r v1pros ...... nqkoi sa sposobni da ostanat s biv6ite si gadjeta dobri priqteli dori edna ot nai dobrite mi priqtelki e p1rvoto mi gadje smqtam 4e e v1zmojno makar 4e ako ediniq e obi4al drugiq mn silno e malko trudno smisal ima edin period na adaptaciq i premirqvane no moje
nikinkaaa
12-17-2006, 11:25
Мда и аз мисля , че е вазможно
Fire_LaDy
12-17-2006, 11:35
Mi shto pak da ne e vyzmojno.Za sas sichkite mi bivshi si ostanah pr.Nqkoi pyt dori kato izlezem i si prippomnqme nqkoi momenti kogato sme bile znaedno i se smeem ... :smt019
ThePainIsReaL
12-17-2006, 11:40
"Двама приятели могат да бъдат любовници , но двама любовника никога не стават приятели " (Сенека)
Би ми се искало да не е вярно казаното горе , но в моя случай винаги се получава така. Защото твърде прясна е раната , която този човек ми е нанесъл , не искайки да бъде с мен , за да сме приятели . И за мен никога не е достатъчно да съм до него и да го нямам. Ако не съм обичала този човек , бих могла да съм му приятелка , но в противния случай е много трудно . Винаги ще си мисля за него като за нещо повече. :mrgreen:
Разбира се , ако сме се разделили без скандали и двамата сме го искали , нещата ще са различни .
Но каквато и да е била раздялата , никога не бих намразила човек , когото съм обичала. Това е сякаш да запомня някого , когото не съм виждала.
HopeLesss
12-17-2006, 11:48
Възможно е, но трябва време, за да зарасне раната и за да може и двамата да го искат наистина... :roll:
Clari_7a
12-17-2006, 11:48
emi spored men ne moje da ima pylnocenno priqtelstvo...moje da ste samo na zdrasti,zdravei...no samo tolkova, pyk i ako iska6 da go zabravi6 naistina taka 6te e mn po dobre ...zavisi kakvo iska6, a ako iska6 priqtelstvo ti moje6 da se bori6 za nego
Spored men Takova ne6to sy6testvuva, zavisi oba4e naistina po kakaf na4in ste s razdelili. Ako ostavite minaloto nastrana, kato edin krasiv spomen, i zabravite lo6ite ne6ta 6te vie nai lesno. Vse pak gadjeto ti bi sledvalo da e nai dobriq ti priqtel dokato hodite, i e 4ovek koito znae mnogo za teb. Neznam pri men nqma mom4e s koeto da sym hodila i v momenta da ne sme priqteli. MOga da kaja 4e 3ma ot nai dobrite mi priqteli sa mi biv6i gadjeta. V momenta izlizame piim kafeta zabavlqvame se. Mom4etata si nameriha novi gadjeta, za nqkoi i az sam se opitvala da gi oredq... i se radvam kogato sa 6tastlivi. Malko se oburkah v obesneniqta no bez da iskam: DA obob6tq => Spored men Ima priqtelstvo sled RAzdqlata.[ osven ako ne ste se bili s gadjeto si dokato ste kysali... i ne ste se narejdali... togava prosto e nevyzmojno]
Talisman
12-17-2006, 13:16
Mi v1zmojno e.. ama zavisi ot vr1zkata i ot samiqt 4ovek :---)
Според мен,зависи каква е била връзката,защото ако например е била кратка без по-силни чувства то тогава приятелство може да има в 90 на 100 от случаите.Но ако е била сериозна връзка,с дълбоки чувства,мисля,че неможе да има приятелство м/у двамата партьори.
black_dimond
12-17-2006, 13:50
mn zavisi pri kakvi obstoqtelstva ste se razdelili no ako razdqlata vi ne e porodena ot iznevqra mislq 4e nqma problem da ste priqteli
Moje ako priqtelstvoto vi e samo na dymi,vsmisyl ne se vijdate za6toto 4esto se sly4va v ediniq ot vas da sa ostanali nqkakvi po-dalboki 4yvstva!
Az moga da ti kaja 4e sas sigurnost mojete da si ostanete dobri priqteli.Smeq da go tvardq ot li4en opit.No tva zavisi i ot dvamata vi. :smt006 [/code][/u][/i][/b]
Az moga da ti kaja 4e sas sigurnost mojete da si ostanete dobri priqteli.Smeq da go tvardq ot li4en opit.No tva zavisi i ot dvamata vi. :smt006
Th3WildAng3l
12-18-2006, 17:58
Много зависи от това как е приключила връзката. Общо взето момчетата, по които супер много съм хлътвала накрая са ме разочровали до такава степен, че да не искам да имам нищо общо с тях. Но си има и изключения.