PDA

View Full Version : каква е стаята ви ?

mishlence02369
07-29-2006, 21:47
Здравейте мили теенчета!! :)
Как стее ?
В тази тема ще ви питам отностно стаята ви,а не,че имам някакъв определен проблем.
:arrow: Имате ли си собствена стая или я делите със някого?
:arrow: Какви мебели има ?
:arrow: На какво спите?(легло,диван..)
:arrow: Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.)
Ще се радвам ако някой сподели :wink:
Благодаря ви :!: \:D/

the_o.c_girl
07-29-2006, 22:18
Имате ли си собствена стая или я делите със някого? :arrow:Имам деля я с кака.
Какви мебели има ? :arrow:Ами хубави.
На какво спите?(легло,диван..) :arrow:Легло.
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.) :arrow: Стените са светло розови имам две чудни морски картини и 1 плакат на о.с .

midian
07-29-2006, 22:19
Имате ли си собствена стая или я делите със някого? Моя си е.
Какви мебели има ? Ми кафяви,а вратите на шкафовете-бежови...не ме кефят,искам черни...
На какво спите?(легло,диван..) Легло
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.) Бели,има плакати.
Предлагам да давате по-подробно описание,като това дето аз ше напиша за моята стая:
Имам две ъглови легла,щото преди сестра ми беше тука,ама ся се изнесе.Голямата секция има гардероб/двукрилен/,три малки рафта/с железариите ми и други боклуци/,има три шкафа,и един голям рафт,на който е ТВто ми.Има една витринка с миризливи простотий/гримове,мазила/и едно специално кътче/много ценно за мен/с футболни работи-топка,вестници от световното;знамена,шапки,е ипи и други работи свързани с Англия,щото те са велики.Джамовете са с алуминиева дограма и черни вътрешни щори.

miloto_girl_4e
07-29-2006, 22:25
Имате ли си собствена стая или я делите със някого? :arrow: имам си собствена :wink:
Какви мебели има ? :arrow: легло,диван,шкаф,бюро,етаже рка,масичка :)
На какво спите?(легло,диван..) :arrow: легло :mrgreen:
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.) :arrow: имам тапети по тях, които са светли, по стените има 1 огледало, портрет на брат ми(преди и той спеше в тази стая), часовник и една плоча с Овен отпред :mrgreen:

unfaithful
07-29-2006, 22:50
Doskoro delqh edna staq sys sestra si, no ot okolo godina sme v otdelni stai. Mai mi beshe po-dobre kato bqhme zaedno :|
Sega staqta mi e bledo praskoveno, vypreki 4e mnogo bi mi se iskalo da e tymno lilava :wink:
Imam si leglo, buro i garderob s nalepeni po nego snimki na semeistvoto i priqtelite mi. Imam i skrin4e s televizor.
Na stenata imam kartina, podaryk ot Avstriq; ot edna priqtelka mi e i mnogo si q haresvam. Tova e v ob6ti linii, inache oshte tyrsq neshto podhodqshto i originalno da si q ukrasq...

ProstoAz
07-29-2006, 22:54
:arrow: Имате ли си собствена стая или я делите със някого? - Деля я с брат ми, но когато сестра ми най-накрая с омъжи тази стая ще бъде само моя. :D
:arrow: Какви мебели има ? - 2 легла, гардероб, бюро, маса, фотьолче и секция.
:arrow: На какво спите?(легло,диван..) - Легло
:arrow: Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.) - Светло сини, никакви "екстри" няма по тях. :lol:

MidnightScream
07-30-2006, 00:07
:arrow: Имате ли си собствена стая или я делите със някого? ONLYY MY
:arrow: Какви мебели има ? 2 leglaa 2 biblioteki, 1 gurderom, 1 biuro
:arrow: На какво спите?(легло,диван..) na tavana
:arrow: Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.) beli
Благодаря ви :!: \:D/[/quote]

avril_lavigne
07-30-2006, 03:38
:arrow: Имате ли си собствена стая или я делите със някого? :arrow: Имам си стая и не я деля с никой,нямам нито брат,нито сестра :-D
:arrow: Какви мебели има ? :arrow: 2 легла,бюро,секция,гардероб. ..
:arrow: На какво спите?(легло,диван..) :arrow: на легло спя
:arrow: Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.) :arrow: ами на стените ми има само тапети-бели със сини цветчета,които в скоро време ще бъдят сменени

maybelline
07-30-2006, 07:56
:arrow: Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях

През лятото имам собствена стая,а през учебната година я деля със сестра си(която през лятото е в друг град).
Шкафове,легло,бюро...нищо особено.
Спя на легло
Стените са с тапети,има плакат на Black Eyed Peas и един дарц.

SeXyTo_f
07-30-2006, 12:00
спа в стая с сестра ми........има спалния...(като е при гаджето се разплувам...като.......хаха) стените са с тапети...коиито са сини с жълти звездички...които са си към тапетите и святят през ноща...имам секция, бюро...хубави мебели, синио килимче...сини завеси...с някакви русалки по тях....хаха мн са сладурски...:) и имам 2 плаката на врата и 2 на стената..на вратата са Орландо Блум и Анджелина Джоли а на станата...карибски пирати 2 и УИЧ :)

fuck_you_baby
07-30-2006, 15:07
imam sobstvena staq i ne q delq sas nikoi.vav neq ima leglo,biuro,6kaf,malka masi4ka i edna malka sekciq.spq na leglo.stenite sa mi beli i nqma ni6to po tqh.ob6to vzeto tova e :wink:

teenkopele
07-30-2006, 15:09

Деля си една стая с брат ми.

2 легла, два шкафа, секция, бюро и стол. хах

Легло.

:arrow: Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.)

Стените са в прасковено оранжево. По тях има: 1 картина на брат ми, и някакви други, неща, от които само ме кефят мухите (риболовни), коит о са сложени в рамка. Скучна работа.
Искам да си направя стените в графити, ама цЪ. :wink:

maldini
07-30-2006, 15:14
Имате ли си собствена стая или я делите със някого? Да.Имам моя стая и не я деля с никого,лошото е че няма отопление в нея и само пролет и лято съм си в нея. :-)
Какви мебели има ? ми има най.различни-столове,маса,телевизор,ком ,шкафове,секции,бюро и тем подобни :mrgreen:
На какво спите?(легло,диван..) ами спа на диван,но по принцип дивана може да се отвори и да стане легло,но ми е по удобно на диван
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.) мои произведения разбира се,че няма :mrgreen: все пак не искам да си гроза стаята,има няколко гоблена и това е

пп-скоро може и да постна снимки :-k

rusalkata_
07-30-2006, 16:12
:аrrow: Имате ли си собствена стая или я делите със някого?-деля я с брат ми,който е на 10 години.:roll:
:аrrow: Какви мебели има?-ами има детско обзавеждане.много е хубаво и шаренко-има жълто,керемидено,синьо,кат включва 2 легла,секция с бюро и 2 гардероба.има също така друго бюро с компютъра на него,шкаф с телевизора отгоре.а,да.стол за компа.:)
:аrrow: На какво спите?(легло,диван..)-на леглото ми.
:аrrow: Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.) -стените са в небесно синьо(любимият ми цвят).имам картина на 2 нарисувани мечета на стената.плакати имам на вратата. :mrgreen: забранено ми е да лепкам плакати по стените,щото са си много хубавички. :mrgreen:

Jamalska
07-30-2006, 18:01
Еми моя си е стаята...Имам нужда от килим и пребоядисване иначе сичко си е наред...Некфо оранжевеникаво...Тук-таме зелено и жълто.
Тука са компа,един телевизор,едно ;егло персон и половина,един 4крилен гардероб и полица за книги...По стените има..секфи простотии...рисунки,огледал о,стикери,флайери,плакати от ивенти (оникс,некфи графити фестове) плакати от рап-баскет и тук-таме някой умрял раперист..като заимам и килим ше се кефя повече

SinisterDoll
07-30-2006, 20:42
Как стее ?
В тази тема ще ви питам отностно стаята ви,а не,че имам някакъв определен проблем.

:arrow: Имам собствена стая и не я деля със никого,макар,че имам брат :-)
:arrow: Двукрилен гардероб,Огромна секциика,на която ми е телевизора и разни статуетки и плюшки,подарявани от приятели или роднини,имам и друга секцийка(по-малка),на която имам наредени книги + всичката ми козметика,имам и нощно шкафче,различка за завивките ми,масичка,бюро(на което е компютъра ми) + стол :) :lol:
:arrow: Спя на легло(за двама) и ми се много удобно на него 8)
:arrow: Стените са ми бели ( :evil: ) , по тях имам плакати на Nightwish,Metallica,RHCP,Guns и други... , мои произведения няма,защото не искам да изгрозявам стените... :-#
Общо взето това е всичко :-k

BeBencEto
07-31-2006, 11:27
Имате ли си собствена стая или я делите със някого? imam sobstvena staq koqto po mejdu drugoto e nai-golqmata staq v celiqt apartament :-)
Какви мебели има ? amiii nashite nqmaha osobeno mn pari na posleduk pokrai urocite mi i suvsem skoro(predi 1 den q vidqh remontirana) mebelite sa ujasno gotini zashtoto sa nqkvi super novichki krasivi i moderni(nqma zna4enie osobeno mn tva kvi sa spored men,no da se pohvalq zashtoto adski mnogo im se radvam poneje sa novichki) На какво спите? spq na spalnq
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях stenata mi e boqdisana v sinio i izvikah edni frs raituri,za da mi q nadraskat..ta taka de samo na ednata stena ima edin ogormen grafit s moeto ime inache ostanalot e v sinio :-)

DaDdY_BoY
07-31-2006, 11:57
еми аз си имам собствена стая (е собствена е от както сестра ми отиде да живее при приятелят и).Много си я харесвам (стаята).знам че не всеки има вазможност за собствена стая,но това е прекрасно \:D/

Slave4You
07-31-2006, 13:33
Как стее ?
:arrow: Имате ли си собствена стая или я делите със някого? - Да,имам собствена стая :)
:arrow: Какви мебели има ? - Ами готинки са...има 2 бюра,легло,компютър,гардер б,шкаф,още един гардероб от който се изважда второ легло,21 инчов телевизор с плосък екран ,аудио с-ма и още мн др нещица - общо взето наще доста поработиха за стаичката ми :)
:arrow: На какво спите?(легло,диван..) На легло :)
:arrow: Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.) - Ми стените са светло жълти и по тях има един плакат на Hilary Duff and Chad Michael Murray а на вратата от двете страни има плакат на Britney Spears Hilary Duff Julia Roberts and Jennifer Aniston

iiirish
07-31-2006, 15:44
Как стее ?
:arrow: Имате ли си собствена стая или я делите със някого? САМО МОЯ СИ Е
:arrow: Какви мебели има ? Е, КАК КАКВИ?! МЕБЕЛИ :D
:arrow: На какво спите?(легло,диван..) ЛЕГЛО
:arrow: Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях ТАПЕТИ, А ПЛАКАТИТЕ МИ СА ПО СТРАНИЧНАТА ЧАСТ НА СЕКЦИЯТА(плакати,картини,в ши произведения и пр.)

DetE-Idi0t
07-31-2006, 15:44
Имате ли си собствена стая или я делите със някого?:arrow: Да, деля я със сестра ми
Какви мебели има ?:arrow: 2 легла, бюро, гардероб, етажерки, библиотека, шкафче ... светло жълти с бежово
На какво спите?(легло,диван..):arrow: На легла.
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.) :arrow: Бели. Имам един плакат на Slipknot и няколко с мотокросисти.

did1ls
07-31-2006, 16:13
Имате ли си собствена стая или я делите със някого?-Имам собствена(батко го изхвърлих :-$ )

Какви мебели има ?-една спалня,2 гардероба,бюро,огледало,се ция

На какво спите?(легло,диван..)-спалня

Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.)-розови,нямам нищо по нея

07-31-2006, 16:32
Как стее ?
:arrow: Имате ли си собствена стая или я делите със някого?Деля една стая с майка ми.
:arrow: Какви мебели има ?Диван,които постоянно стои опънат,скоро си го купихме,гардероб,бюро,стол за бюрото,люлеещ се стол и шкаф.
:arrow: На какво спите?(легло,диван..)Диван.
:arrow: Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.)Много исках стените ми да са жабешко зелени,намерихме такива тапети и ги залепихме.Искам да си сложа едно пано на жаба от майка ми,но има още неща,които да оправяме в апартамента и за това ще почака малко.

the^one
07-31-2006, 16:44
Стаята ми е доста голяма ,има бюро,компютър,легло,уредба ,боядисана е в бяло и има картини по стените.

Lorein
07-31-2006, 21:07
Еми аз мога да сложа снимки направо, но трябва да ми обясните как... :oops:

cS_LaMeRkA
07-31-2006, 23:14
Как стее ?

ЗдРаЗтИиИ =P~
:arrow: Имате ли си собствена стая или я делите със някого? :arrow: Имам, само моя си е :::
:arrow: Какви мебели има ? :arrow: Легло, секция(малка), масичка, ракла, гардероб, компец, столове
:arrow: На какво спите?(легло,диван..) :arrow: :lol: На Земята :smt005 :D
:arrow: Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.) :arrow: Сини са стенитеми, има плакати на Левски :smt016 :smt019

08-01-2006, 00:21
Ако можете качете и снимки на стаите си,ще се радвам да ги видя

Потребител #4527
08-01-2006, 01:35
Моята стая е много бяла. Аз си харесвам моята бяла стая, защото стените са и много мекички и белички. Нямам мебели нито легло. Мама казва, че не всички деца имат като моята бяла стая и аз трябва да се чувствам щастлив късметлия, че имам моята бяла стая. Всеки ден идва един човек с бяло и аз едвам го забелязвам в моята бяла стая. Въпреки това го различавам, защото неговата кожа е като от шоколад. Този чичко всеки ден ми дава някави кръгли малки колелца, които чичкото казва, че са за моите мускули. Аз нямам гардероб в моята бяла стая. Имам само една дреха, която е много интересна. Чичкото казва, че само аз имам такава специална дреха. Аз много си харесвам моята бяла риза, която ме кара да се гушкам сам. По цял ден аз си седя в моята бяла стая и се гушкам в моята бяла риза. Много ми е хубава стаята.

niGGa
08-01-2006, 10:59
Имате ли си собствена стая или я делите със някого? Имам, може да се каже че не я деля, защото брат ми се прибира 3 пъти в месеца.
Какви мебели има ? 2 легла, секция, бюро, друго бюро, гардероб.
На какво спите?(легло,диван..) легло
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.) стените са с тапети, някво такоа жълто и синьо се преплитат.На стената има няколко плаката, един ръкопис и една картина.

Lorein
08-01-2006, 13:31
Ако можете качете и снимки на стаите си,ще се радвам да ги видя

Кажи как и ще сложа, имам цифров...

BeBcHeTo
08-01-2006, 14:00
Imate li sobstvena staq ili q delite s nqkogo?-Imam si sobstvena staq i neiskam da q delq s nqkoi :-D
Kakvi mebeli ima?-Emi garderob4e legalce biuro stol4e i edna sekciika.....
Kakaf cvqt sa vi stenite,imali ne6to po tqx(plakati, kartini ,va6i proizvedeniq i pr.)-emi stenite sa mi boqdisani do polvinata v zelenko a drugata polvina sa mnogo svetlo oranjavki a po sredata ima edno malko tapet4e na me4enca sa6to taka imam edna mnogo sladka kartinka na edni bebenca.

sisk@
08-01-2006, 14:34
Ами стаята ми е може да се каже доста голяма,с голям диван и един фотьоил,имам си телевизор....бюро компа.....спя си на легло!

Angel_Girl
08-01-2006, 23:58
Имате ли си собствена стая или я делите със някого? Da s po malkata mi sestra
Какви мебели има ? Toaletka, ogledalo, legla, masi4ka, garderob, komputar, stol4eta...
На какво спите?(легло,диван..)Leglo
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.)Tapetite mi sa v mn hubav zelen cvqt s ctetenca i imam nqkolko plakata

Tempestjuji
08-02-2006, 10:19
:arrow: Имате ли си собствена стая или я делите със някого?samo moq
:arrow: Какви мебели има ? skrin,leglo,biuro,6kafove(ob6to vzeto ne sa mnogo,zashtoto obicham da mi e po-prazna staqta)
:arrow: На какво спите?(легло,диван..)leglo
:arrow: Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.)stenite sa mi zeleni..po tqh ima kartini i moi kartini :mrgreen:

roxsito
08-02-2006, 11:10
Стаята не я деля с никого,има маса,диван,TV,легло и компютър.Спя на легло.Стените са бели.

KRaLiCa_na_OrGaZmA
08-02-2006, 12:29
в мойта стая има сичко :):):) бюро креват гардероб секция ракла и малка масичка за компа . стените попринцип са бели но почти не се виждат понеже са затрупани с плакати, мои снимки и снимки на приятели, рисунки и грамоти както и няколко дипломи и един медал яко са накичени със всякакви работи. Общо взето ако някой ми разгледа стените може да научи много за мен затова не пускам много хора в стаята си :-) ето и няколко снимки

http://images09.snimka.bg/000997569.jpg
http://images09.snimka.bg/000997570.jpg
http://images09.snimka.bg/000997571.jpg
http://images09.snimka.bg/000997572.jpg

naia
08-02-2006, 15:00
мойта стая е едно кошарка...
Имате ли си собствена стая или я делите със някого? Да собствена стая си имам...
Какви мебели има ? -Гардироб,легло,шкав за играчки на рафтове,2бюра...ох много неща
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.)-бяли има мой картини рисунки със пастели по стените...светещи звездички и такива неща

[LP]```
08-02-2006, 22:03
miii na4i tva si e samo moq staq do skoro sestra mi spe6e pri mene no se premesti.ima 2 legla edin vgraden garderob,biuro na koeto e PC-to mi TV ima stol drugo nz ko ima.stenite sa svetlo jalti sas mn ama mn plakati koito sa lepnati edin nalqvo drug nadqsno...mn interesno.predi na ednata stena imah edin dqvol narisuvan(moe proizvedenie).iskam staqta mi da e oba4e v plakat4eta(kakto e i sq)i grafiti ama nemoa gi napraq :( :)

Slave4You
08-03-2006, 11:03
http://img146.imageshack.us/img146/7710/imgp1007wp1.jpg

Мн яка стая :)

kudravoto
08-03-2006, 11:08
mi da imam si ogromna staq koqto dela samo s kotkata si
leglo
cqlata e v plakati i ima edin portret na koito sum na 13 godini

littlebaby
08-03-2006, 11:51
Имате ли си собствена стая или я делите със някого?-Delq e sys sestra mi :evil:
Какви мебели има ?-biura,legla,sekcia,shkafove
На какво спите?-leglo
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.)-stenite sa svetlo bejovi na cvqt,za sujelenie nqma plakati po tqh,tui kato taq godina praihme remont i veche ne mi davat da gi lepq :(

piFka_LP
08-03-2006, 15:23
Имате ли си собствена стая или я делите със някого? :arrow: деля я със сестра ми
Какви мебели има ? гардероб,две легла, три етажерки, бюро
На какво спите?(легло,диван..) легло :mrgreen:
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях бели на някакви цветя но вече не се виждат защото са покрити с гоблени и плакати :mrgreen:

Elektra_x
08-03-2006, 17:31
Как стее ?
:arrow: Имате ли си собствена стая или я делите със някого? Ми имам си
:arrow: Какви мебели има ? Ми има едно легло,бюро,секции,ТВ
,диванче... :arrow: На какво спите?(легло,диван..)
:arrow: Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.) Ми те са сини щото и секциите са такива...ама мн мн не се виждат щото насякъде има плакати
Ще се радвам ако някой сподели :wink: Еми аз споделих...радвай се

In4iTu_
08-03-2006, 17:53
Деля стаята си със сестра ми ](*,)
Има масичка с телевизор, секции с разни неща върху тях, гардероб (2), ракла, бюро с компютъра и т.н.
Спя на диван, но сега ще ми купят легло...(най-накрая и това ще доживея :D )
Цялта стая е в съчетание от бяло и лилаво(бледо, не някакво натрапващо се). Има плакати (Хилъри Дъф, Чад Мъри, The B.E.P., Tokio Hotel, Evanescence), картини нямам, но имам една маска, която една приятелка ми подари за рд-то :wink:

sl1ck3r
08-03-2006, 23:06
:arrow: Имате ли си собствена стая или я делите със някого? -> Тука една в нас(не деля с никой) и една в квартирата.Там сме със съквартиранта\:D/
:arrow: Какви мебели има ? -> ми тука - легло, гардероб, някви шкафове...прозорец..; в квартирата е същото ама няма гардероб и има 2 легла и маса :)
:arrow: На какво спите?(легло,диван..) --> легло и на двете места
:arrow: Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.) бели...са били преди време тука в нас няма никви мизерии ама в квартирата има 3 плаката от Playboy от 2005-та и мноо дискове (около 34) по всички стени и вратата.Мене тфа много ме кефи(дисковете)

daliq
08-04-2006, 08:14
xubava mi e staqta,s balkon. spq sama,na divan,no ne ot tezi itarbu6enite,koito kato gi raztqga6-skarcat kato tank-spoko!ina4e ima bioro,stol.etejerka,televizor,garderon i televizor

Lorraine
08-04-2006, 10:44
Имате ли си собствена стая или я делите със някого? -imam si
Какви мебели има ? - mi leglo,biuro,stol4e,masa,garderob,sekciq,divan4e,no 6tno 6kaf4e.... :mrgreen:
На какво спите?(легло,диван..) -leglo :wink:
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.) -stenite sa beli i nqma ni6to po tqh :D

RedChil
08-04-2006, 14:34
Имате ли си собствена стая или я делите със някого? - Имам собствена стая,естествено.Ако нямах щях да си построя барака до някой контейнер.
Какви мебели има ? - Легло,под матрака на което държа ресурсите си,бюро,на което е залепена картата на България,към бюрото има шкаф,в който ми стоят учебниците и други подобни шитове,на метър от бюрото има друго бюро,на което седи компа,имам си и огроооомен гардероб,телевизор и четири рафта,на които стоят книгите,дисковете и т.н. Щастливец съм,щото стаята ми е буквално огромна...
На какво спите?(легло,диван..) - Легуо,ного удобну.
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.) - Ми значи,стаята ми е правоъгълна с един голям прозорец,две от стените са жълти,а другите две зелени,така си ги боядисах миналото лято(преди бяха бели,скучнооо). В страничната, долната част на гардеоба имам голям плакат на Шакил О'Нийл,а в горната- на Star Wars. На вратата имам плакат с емблемата на Моторхед.Тва е общо взето.

macka123
08-04-2006, 15:34
:arrow: Имате ли си собствена стая или я делите със някого? да с брат ми
:arrow: Какви мебели има ? 2 легла,2 бюра,2 ракли,секция,комп...
:arrow: На какво спите?(легло,диван..) легло
:arrow: Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях--2 календара на нфс , календар и една от моите грамоти по шах ;)

JaklinA
08-04-2006, 18:24
Ami staqta trqbva da q delq s brat mi :(
Ima dve legla,garderob,sekciq,biuro,televizor i kompiutar
A stenite sa gulti4ki,i po tqh ima zaka4eni plakati
Abe ne e ni6to osobeno :D

ludo_mace
08-04-2006, 21:10
1) Имате ли си собствена стая или я делите със някого? :arrow: Имам си само и единствено моя стая :-D
2) Какви мебели има :arrow: Бая :roll: Легло с ракла към него, един огромен двоен гардероб, където, освен дрехите, са ми и старите Барбита :-) ,бюро с много лавици около него, а над него и шкаф за старите учебници и малко гардеробче за някои други работи :wink:
3) На какво спите?(легло,диван..) :arrow: На легло :::
4) Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях ? :arrow: Преди бяха розови, ама сега съм с едни много сладки тапети с много яки шарки, наподобяващи небе- някак си отварят стаята :-D Иначе по самите стени имам много плакати със разни природни забележителности + един голям пъзел с едно коте на него :smt006

lilito{P}
08-05-2006, 12:24
Имате ли си собствена стая или я делите със някого? - Да, с по-малката ми сестра.
Какви мебели има ? - 2 легла, гардероб, шкафове, бюро...
На какво спите?(легло,диван..) - легло
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.) - бели тапети с някакви фигурки... Нямам плакати и т.н. струва ми се излишен кич... Но за сметка на това имам много плюшени играчки.

adDicTeD`tO`yOu
08-05-2006, 12:30
Имате ли си собствена стая или я делите със някого? - Нямам,деля една стая със сестрата ама от един месец насам си спя саМааа :twisted:
Какви мебели има ? - Едно легло-двойно...Бюро за компа...една ракла..и скрин за тв-то и шкафчета :)
На какво спите?(легло,диван..) - Легло
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.) - аа зелени са и има един пъзел :P

sun4e
08-06-2006, 07:55
имам си собствена стая в нея има едно легло секция и гардероб едно шкафче с парфюми мазила и такива глупости бюро огледало и кушетка :D

Spider_Web
08-06-2006, 13:00
obiknovenno sam si sam v stqta ama taq godina mai 6a idva edno momi4e da jivee pri nas 6oto q prieha v na6iq grad i nie se poznavame..awe ne e ni6to osobenno pc-to,2 bura ,2 stola garderob i 6kaf za u4ebnici kakto i za enciklopedii otdelno,po stenite imam karti na sveta BG i egipet...

one_more_minute
08-12-2006, 08:16
В стаята ми е пълен хаос почти винаги :D

Имате ли си собствена стая или я делите със някого? Имам си собствена
Какви мебели има ? Легло, шкафчета разни, библиотечка отрупана с много книги, масичка..
На какво спите?(легло,диван..) - удобно легло :)
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.) стените са светлосини, по тях има една картина с кораб в буря и 2 гоблена с надбягващи се коне и бял сибирски тигър :D

sexi__cici
08-12-2006, 08:51
:D ami kato za na4alo imam sobstvena staq. :lol: ne q delq sus nikogo. imam 2 legla, \:D/ imam si televizor,kompiur,su6to taka i laptop, :mrgreen: imam 2 prekrasni meki ,kato sedne6 v tqx sa kato oblaci fotioila, :wink: imam si bioro.sus aluminieva dograma e u nas. :wink: sus tapeti sum. edenata stena rozovo ,a drugata sinio bebe6ki. :-({|= mene si mi xaresva,e mnogo 4esti4ko e mnogo natrupano v staqta ama ina4e si e gotinko. :mrgreen: kefisi me. :smt059 legloto mi e v bebe6ko sinio,4er6afite sa mi v rozovo. imam si i piqno pak v sinio. =P~

ni6to_ob6to
08-12-2006, 10:50
Имате ли си собствена стая или я делите със някого? сега я деля със сестра ми, но дай боже догодина ще си имам собствена
Какви мебели има ? една огромна секция с много книги, има и рафтове само с плюшени играчки .. :) две легла - мойто и на сестра ми, нейното бюро, тоалетка, закачалка .. иииииии май това е ;)
На какво спите?(легло,диван..) легло, което е бая тясно, като си имам моя стая ще си взема по-широко :smt017
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.) стените са с много светли тапети, но не бели .. а по тях има гоблени, шити от баба ми ;) :-)

navits
08-12-2006, 11:34
:arrow: Имате ли си собствена стая или я делите със някого? :arrow: да имам
:arrow: Какви мебели има ? ми всякакви
:arrow: На какво спите?(легло,диван..)легло
:arrow: Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.)чисто бяли

Obitax
08-12-2006, 11:36
Имате ли си собствена стая или я делите със някого? Staqta si e moq
Какви мебели има ? Standartnite nqma smisal da gi izbroqvam
На какво спите?(легло,диван..) leglo
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.) svetlo zeleni
Staqta mi predstavlqva edin malak haos v koito az jiveq :)

08-12-2006, 21:54
Abe staiata se vodi moia, ama vsichko se chuva v staiata na nashite. te ne stoiat mnogo tam, ama prez noshtta sa si tam.... na vsichkoto otgore prez edna terasa se vijda i dali v staiata mi sveti... inache spia na divan...leglata sa mi grozn. v sinio i julto sa mi mebelite, stenite sa beli, ama sega edna priatelka, koiato risuva strahtno mi obeshta da gi risuva, imam dograma, ama iskam vutreshni shtori, Nashite ne sa naviti, shtoto shtorite trudno se poddurjali. imam mnogo, ama mnogo shkafcheta i polici i 11 chekmedjeta.... i pak ne si subiram vsichko, hich me niama!

08-14-2006, 14:12
jiveq v ka6ta na 3 etaja zatova imam sobstvena staq :
Имате ли си собствена стая или я делите със някого? da,ne q delq
Какви мебели има ? trikrilen garderob,dve biura edno za kompiutara i edno za u4ene sekciq za raznite mi bokliu4aci sa6to i za televizora ima masi4ka
На какво спите?(легло,диван..) spalnq
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.) imam edin goblen 2 kartini i 4 plakata na Pussycat doolls

Virt-Tuning
08-14-2006, 14:31
Имате ли си собствена стая или я делите със някого? Имам си собствена
Какви мебели има ? Спалня,диван,маса,бюро,гард ероб,етажерки 2 и некъф шкаф дет се води че "имам" учебници :mrgreen:
На какво спите?(легло,диван..) Спалня
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.) едната черна другата бяла следващата пак черна и 4тата бяла а тавана е 4 квадрата с бяло и черно по стените плакати на коли :mrgreen:

guns`n`roses{f}
08-14-2006, 14:41
Имате ли си собствена стая или я делите със някого? да имам собствена стая
Какви мебели има ? легло,бюро,шкаф,маса
На какво спите?(легло,диван..) на легло
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения бели са, има и плакати

phantasm
08-15-2006, 19:37
:arrow: Имате ли си собствена стая или я делите със някого? :arrow: да имам
:arrow: Какви мебели има ? ми всякакви
:arrow: На какво спите?(легло,диван..)легло
:arrow: Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.)чисто бяли

1. собствена
2. 2 легла, стол за компа
3. легло единично
4. жълто без никакви шукарии

xlapa4kataa
09-02-2006, 19:28
1.sobstvena
2.rozavi
3.leglo
4.cqlata e rozava-stenite,vratite,lappite.legloto.buroto,garderoba,t avala ansolutno vsi4ko,e bez poda parkat ujs :{ iskah i toi da e rozov ama na6te ne se saglasixa

®©PeTq®©
09-02-2006, 19:33
Имате ли си собствена стая или я делите със някого? -Деля я с брат ми :(
Какви мебели има ? -Бюро,гардероб,шкаф,такова за учебници :lol:
На какво спите?(легло,диван..) -легло
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.)-стените са светло сини и има мн плакати и мои картини :) 8-[

moonbeam
09-02-2006, 21:11
Имате ли си собствена стая или я делите със някого? delq s brat mi
Какви мебели има ? 2 uglovi legla,6kaf4e v/u nego imam televizor,dvukrilen garderob,biuro
На какво спите? na leglo
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.) stenite otskoro sa mi rozovi,nqmam plakati,ne,izlugah imam edin(zalepen za garderoba)na Hilary Duff i pak e v rozovo :lol:

Communist
09-02-2006, 21:30
Имате ли си собствена стая или я делите със някого? - Имам, лично моя
Какви мебели има ? - Шкаф, Секция
На какво спите? - Легло
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях - Имам тапети, нищо няма по тях

Evil_ChilD`F
09-03-2006, 00:42
миии стаята си е моя не знам какъв цвят са ми тапетите за6тото стените са ми облепени в плакати и кфо ли о6е не спинкам си на легло... иам си 6каф...6каф...6каф...иии едно бюро :D

Barbaronka
09-03-2006, 20:51
Da imam si moq staq..
Natupkana e s nai-razlichni gluposti !!!
imam golqmo izkustveno durvo, pod koeto stoi uredbata mi..imam garderob koto e celiq v ogledalo..imam biuro koeto e cqloto nadraskano s nikove,spomeni ot pr..ama vseki si e slojil tam po neshto..imam golqma masa za grimove..imam si 2 legla..moi si..
Imam daje i zakachalka mn qka..
Stenite sa mi beli a vratata mi e kqfqva..samoche ne lichi mnogo shtoto na neq sum zalepila 100 neshta..
Imam i neshto kato masa shkaf nz tochno kfo e obache ima skafche otdolu a otgore sum si slojila strashno mnogo snimki v ramki...

E tva beshe moqta ''Djijena'' staq ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

playful_baby
09-04-2006, 07:23
Как стее ?
:arrow: Имате ли си собствена стая или я делите със някого?деля я с брат ми
:arrow: Какви мебели има ? ми 2легла бюра библиотека гардероб и разни шкафчета
:arrow: На какво спите?(легло,диван..)на легло
:arrow: Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по стенитетях(плакати,картини ,ваши произведения и пр.)стените са бледо лилави и има плакати и картинипо тях

Mimka_sweet
09-04-2006, 08:13
Имате ли си собствена стая или я делите със някого? Sestra mi si idva samo prez vakanciite.
Какви мебели има ? Ima 2 legla ,biuro 2 stola,garderobi i biblioteka.
На какво спите?(легло,диван..) Leglo!!!
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.)Zna4i stenite sa s tapeti (bejavo-jalto-beli)i imam plakati na Hillary Duff The Rasmus Orlando Bloom(3) POTC blizna4ikite Olsen BEP i Chad :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: TVA E !

kobrichka
09-04-2006, 20:42
:arrow: Имате ли си собствена стая или я делите със някого? :arrow: да,не я деля сама съм
:arrow: Какви мебели има ? :arrow: гардеробче,бюро,креват
:arrow: На какво спите?(легло,диван..) :arrow: легло с матраг
:arrow: Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.) :arrow: стените са ми две жълти и две оранжеви нямам плакати само един на вратата на Димитър Бербатов

MimityYy
09-05-2006, 12:30
delq staqta si s kaka mi :)
garderobi ..bura...legla ...sekciq..biblioteka..masi4ka..buro za pc-to ..:) i ve4e tam pc uredba i tv
na leglo spq
stenite sa beli .. no sum si nalepila plakati :)

alkobalko
09-07-2006, 10:25
Ами да, имам собствена стая и не я деля с никой. Мога да кажа, че е доста голяма и просторна, така че не е много претъпкана. Поне размерите и съсздават това усещане. Цялата стая е в бяло- стените са с бели тапети, на места с леки златисти нишки. Леглото е спалня де. Погрита е с бяла ковертюра, пода е покрит с бял пухен килим. В стаята имам телевизор, видео, DVD и компютъра, разбира се. Има гардероб и бюро. Има едно голямо канапе до прозореца. В общи линии е това. На стената има няколко картина. Тази, която ми допада най-много е с калии.

lady_of_carnage
09-07-2006, 12:54
абе що не си сложите снимки на стаите?така ще е по интересно :)

Pimki
09-10-2006, 09:01
Имате ли си собствена стая или я делите със някого? imam spodelqm q sas brat mi :smt012
Какви мебели има ? mi ima dve legla 6kaf TV dve biura dva kompiutara divan stol4eta....
На какво спите?(легло,диван..) leglo :wink:
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.) stenite sa jylti ima plakati :D

GLeZoRanA
09-10-2006, 12:53
:arrow: Имате ли си собствена стая или я делите със някого? - Имам си собствено местенце
:arrow: Какви мебели има ? - бюро два гардероба за дрешките , нощно шкафче..измайсторих си нещо като много удобно и мекичко кресло точно под прозореца(с часове мога да седя там) :)
:arrow: На какво спите? - на леглооУ
:arrow: Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях - Цвят портокал и освен огледала друго по тях няма

az_slunceto
09-10-2006, 15:02
nqkoi mi e iztril mnenietoooooooooo :evil: moqta staq e: sobstvena,imam ,si komp,i laptop.golqma e.abe super e. :-D

XePouH
09-10-2006, 16:45
nqkoi mi e iztril mnenietoooooooooo :evil: moqta staq e: sobstvena,imam ,si komp,i laptop.golqma e.abe super e. :-D
то да има някой да ти изтрие профила
:arrow: да с брат ми
:arrow: две легла,гардероб,комп,бюра,3 шкафа,тв и уредба
:arrow: ми на легло на ко да спа
:arrow: уж тряя да са бели ама има следи от кво ли не

09-10-2006, 17:28
Делях си предишната стая със сестра ми, но родителите ми построиха нова и сега съм сам. Има едно легло, една секция + бюра + библиотека вградени, един гардероб, РС иииии тва е..Стените са бебешко синио, а тавана бял

drawers
09-10-2006, 19:49
Имате ли си собствена стая или я делите със някого? Имам си собствена стая, защото не живея в една къща нито с брат ми, нито със сестра ми.
Какви мебели има ? Спалня, бюро, стол, четирикрилен гардероб, секция с библиотека, пиано. И компютър, но той води ли се мебел?
На какво спите?(легло,диван..) Спалня :-s
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.) Бели са. Няма плакати, защото това най- много го мразя- някви си хора да ми висят на стените. Виси часовник. И една картина, която много често я свалям.

linkin_park_fenka
09-15-2006, 10:12
ми имам си перфектна стая-голяма \:D/ ,с климатик :wink: ,с паркет :-) и не я деля с никои \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ брата си има собствена.Спя на легло.Не се оплакжам от мебелите си,а стените са ми мн,мн,мн сжетло розово само като оттенък и те по4ти не се виждат целите ми стени са покрити с плакати от хай-клуб.мисля 4е ми е яка :-k

Janytt
09-20-2006, 15:52
Имате ли си собствена стая или я делите със някого? Само моя
Какви мебели има ? Мебелите са венге, имам си яко тв, легло, гардероб, бюро за компа, диват и маса.
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.) има една стена която разделя стаята на две части и тази стена е сива а останалите стени са цвят праскова ама е мноого бледо.

FiRe_LaDy
09-20-2006, 17:43
Mi sama sam si v staq,vypreki che imam i brat i sestra.
Imam si leglo,biuro,toaletka,garderob,komp i TV.
Spq na leglo.
Stenite mi sa v tri cvqta(svetlo jylto,po tymno jylto i neshto kato bejevo).Za sega nqmam nishto po tqh tyi kato skoro mi praiha remont.Inache priqtel m ie obeshtal da mi podari negovo proizvedenie na stenata do legloto mi,zashtoto risuva prekrasno.
V obshti linii tova e moita staichka.I da dobavq vratite i prozorcite mi sa zeleni :lol: Abe nai dobre se chuvstvam samo v neq. \:D/ Super e! :smt016

Joey Tempest
09-20-2006, 20:53
Хаха, забавна тема.

Имам си стая, обаче я използвам повече за студио, репетиционна, отколкото за нещо друго. Вътре са ми китарите, басът, ефектите, кабелите, усилвателят, ПЦ-то. Както се досещате, няма къде да се стъпи, защото е бая тесничко. :mrgreen: Иначе ги има и стандартните неща - легло, нощно шкафче, гардероб, бюро, етажерка. Спя на леглото, но има много случаи, когато заспивам на дивана в хола. Стените са бледолилави. По тях има гоблени и икони. На гардероба съм си залепил няколко плаката, предимно за майтапа. И така... :)

magesnik
09-20-2006, 21:00
Еми неам собствена стая,спя на диван,имам неква библиотека и телевизор в стаята,екстра ми е,абе притежавам около 3.5 квадрата от едната от стаите. :D

nqkva potrebitelka
09-20-2006, 21:23
emi staqta mi...Bezsporno spored poznatite na maika mi i bashta mi nai-hubavata e moqta.sluncheva,prostorna i sus super mebeli.naskoro edna priqtelka si kupi sushtiq divan kato moq,obache cherven. ne delq staqta s brat mi veche .kat bqhme na kvartira familiqta az i brat mi spqhme v 1 leglo golqmo sravnitelno.az ot ednata,brat mi ot
drugata strana.koito mineshe granicata na svoq matrak i si prisvoi ot na drugiq malko......kech mania :lol:

mrsy
09-22-2006, 08:22
Мойта ммм има 2 легла ... като едното се прибира под другото ;) т.е. имаш чувството че е 1 и така стаята изглежда по-просторна... Имам телевизор, компютър, бюро, 2 рафта ;), уредба, голям гардероб, малък шкаф, маса, два стола, картини , климатик и общо взето е това ;) мога да дам някой път снимки...

Blackie
09-22-2006, 08:39
Имате ли си собствена стая или я делите със някого? :arrow: Aми имам, но в момента и сестра ми спи при мен ( :( ), но скоро ще ходи в друга стая :D
Какви мебели има ? :arrow: Имам 2 рафтчета с разни сувенирчета. бюро, комп, един голям гардероб, 1 огромен скрин, където ми седят чорапчетата, бельото и салфетките ми там стоят :-D, 2 стола и 1 диван, на който спим и двете със сестра ми...
На какво спите?(легло,диван..) :arrow: на диван, както казах :)
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.) :arrow: ами стените ми са много готино зелено :mrgreen: това е любимият ми цвят, и дори и сестра ми да спи тук, може да се каже, че стаята си е лично моя :-D

6emet4e
09-22-2006, 10:11
:arrow: Имате ли си собствена стая или я делите със някого? имам,само моя си е :)
:arrow: Какви мебели има ? диван,един голям гардероб,бюро,някакъв скрин...иначе си имам комп,телевизор...аве не мога да се оплача :wink:
:arrow: На какво спите?(легло,диван..) диван(ама е доста широк)
:arrow: Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.) има тапети,една много сладка картинка,часовник,и още някакви работи

zoben_pitbul
09-30-2006, 20:14
Имате ли си собствена стая или я делите със някого?-Имам,донякъде(когато си е в нас,което е около два пъти седмично)я деля с брат ми
Какви мебели има ?-ми две легла,гардероб,шкафове и бюро,на което е компа
На какво спите?(легло,диван..)-легло
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.)-стените са много светлозелени,няма нищо по тях(ама се каня да сложа една яка програма на warcraft)

love_bad_boys
10-06-2006, 14:29
Как стее ?
Нямам собствена стая ,спя с майка ми-има два матрака,едно бюро,гардероб,секция,телев зор....тва е общо взето...имам малко постерчета по стените и секцията с книгите...тъпетите са светли...в цялата къща са бели с различни отенаци....мъничко,НЕСАМОСТ ЯТЕЛНА ,но все пак стая! :mrgreen:

jeditte
10-06-2006, 18:22
...

Butterfly^
10-06-2006, 19:20
emi az ne delq staq s nikoi, poneje prosto nqma s koi :D . Inache ot polovin mesec nqkude mi pravqt remont na staqta. Vchera mi pristigna divana...napravo se rodih- tolkova e shirok, nishto obshto sys staroto mi skyrcashto leglo :) ednata mi stena e neshto mejdu cvqt praskova i rozovo a drugite sa bledo rozovi...nikoga ne sym si se predsatqla s takava staq- tip Barby :D ,obache se poluchi mn dobre spored men:) mebelite gi porychahme vchera-nishto osobeno, prosto dyrjah da imam golqm garderob s ogledala:) ii tova e za moita staq...bashta mi se nadqva, che sega kato e nova sym shtqla da dyrja po pribrano...hahah :-D da vidim..:)

psycho_girl
10-07-2006, 14:59
Arrow Имате ли си собствена стая или я делите със някого?imam si staq, koqto delq sus sestra si
Arrow Какви мебели има ? 2 legla, skrin, garderob, iii ne6to kato masa, ama ne e abee nqkva ploskost s 2 kraka
Arrow На какво спите?(легло,диван..) na legulce
Arrow Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.) sinq, julta, zelena i ednata e s durveni ploskosti, predi imah plakati, ama ve4e nqmam :mrgreen:

delfin4eto
10-07-2006, 17:41
Да имам си стая, но за жалост я деля със сестра ми , което никак не ме радва!Стаята ми е просторна и е с детско обзавеждане-библиотека , гардероб , ракла , две легла , бюро,ТV,има и не6то подобно на гардероб , но е по-ниско , има и ягълче(час от обзавеждането на него стят играчите на сестра ми)!Спя си на легло :smt016 и да има плакати!

Ескада
10-07-2006, 17:49
Имате ли си собствена стая или я делите със някого? Мдам,имам,сама съм си в нея,брат ми е мнооого голям да я делим :lol:
Какви мебели има ? Ами те са правени по поръчка,с тематични резбовани орнаменти от бяло дърво иии много сладък килим от интериор-колекцията на Калвин Клайн(сама си спечелих паритеее :lol: )
На какво спите?(легло,диван..) На легло,скоро се опитах и балдахин да му сложа ама явно не става...
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.) Стените са ми с тапети на цветя,ама много нежни,и по стените има няколко картини подарък от един художник приятел на баща ми.

катя89
10-08-2006, 14:13
Имам собствена стая.Спя на двойно легло.В стаята ми има бюро,табуретка,три вградени гардероба,секция и нощно шкафче.Тапетите ми са сини и червени,няма плакати по тях.Имам плакат само на врата на Елвис Пресли.Имам и щори на прозорците.Имам и двоен полилей.

az_slunceto
10-08-2006, 14:28
ЦЕНЗУРА!!!

т. 11

.: machoka :.

KoRn
10-09-2006, 05:24
Имате ли си собствена стая или я делите със някого? -DA S BRAT MI
Какви мебели има ? -VSI4KO E ZAROVENO V DREXI I BOKLUCI I VE4E I AZ NE POMNA
На какво спите?(легло,диван..) -NA LEGLO
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.) PREDI BIAXA BEJOVI S MNOGO PLAKATI SA NE ZNAM :mrgreen:

die_die_my_darling
10-09-2006, 16:59
[ :arrow: Имате ли си собствена стая или я делите със някого?-stqta si e SAMO moq i nikoi ne vliza v neq!!!!
:arrow: Какви мебели има ? -emi pove4eto sa 4erni sempli i malki
:arrow: На какво спите?(легло,диван..)-na du6ek prosnat na poda(seriozno)
:arrow: Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях-ami bqlo i lilavo ima orientalski stenni kilimi po tqh(ot dubai si gi zeh) ima plakati i moi li4ni risunki

Sex_master
10-09-2006, 19:38
:arrow: За голямо съжаление я деля със сестра ми ! Която е малка и мн ме дразни понякога а и е мн кофти да си със сестра си
:arrow: Тапетите са бели секцията е бананено жълта и мн и се кефя ДВД , 2 компа (Moq e po mo6ten XEXE от на сестра ми ,,, 2 бюра и имам си шкаф бананеножълт ТВ и камера Сони и сичко квото се сетите
:arrow: Много ясно че спя на легло , няма да спя по земята
:arrow: Еми бели тапети с мноо яки реснички

Rush_girl
10-10-2006, 13:58
Как стее ?
Делях с брат ми ама той отиде във Франция и съм самичка вече
:arrow: ох не ми се описва само една дума-яки
:arrow: легло
:arrow: жълти(звучи гадно ама е супер)имам плакатчета

spopi
04-24-2010, 11:21
Имате ли си собствена стая или я делите със някого? Само за мен
Какви мебели има ? 2 легла бюро секция масичка.горо долу е това
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.) жълти не за сега

DaNi2
04-24-2010, 11:36
:arrow: Имате ли си собствена стая или я делите със някого?Сам съм си.
:arrow: Какви мебели има ? легло,бюро,секзия...
:arrow: На какво спите?легло.
:arrow: Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.)?стените са сини,и няма нищо по тях :D

danibebi
04-24-2010, 12:21
Имате ли си собствена стая или я делите със някого? деля я със сестра ми
Какви мебели има ? компютър,телевизор и др.
На какво спите?(легло,диван..) на легло
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.) светло розови-и не няма плакати..или такива неща..

sasheto0o
04-24-2010, 14:01
Имате ли си собствена стая или я делите със някого? - деля я със сестра ми.
Какви мебели има ? - легло,бюро,секция,гардероб, етажерка ...
На какво спите?(легло,диван..) - на легло
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.) - ами стените са светли .. има 3 картини ,календар,часовник и един сувенир :)

sladkish_14
04-24-2010, 14:51
Имам си собствена, лична стая.. самооо за менее :grin:
Всичко, от което едно момиче се нуждае и може да мечтае да има..
На легло :)
В бебешко розово и лилаво са стените.. Имам една картина, две грамоти и един голям плакат на MichaeL Jackson :smt007

plams666
05-01-2013, 20:33
Продавам всякакви рисунки,рисувам и по поръчка.Ако някой се заинтересува да ме намери по следните начини:
- 0895927820
- http://http://plams666.snimka.bg/
- facebook.com - https://www.facebook.com/plams666

granger
05-01-2013, 21:50
^ Аре спри се пък ти ,бе, еееееееееее. Да му писне на човек от лапешки истории, затрябвала си на някого!
аре къш.

VenusVicious
05-06-2013, 16:53
Мебели - бюро, над него секция със 7 квадратчета, отляво на бюрото два шкафа, прилепени към него, и още 3 квадратчета, долу вдясно на бюрото - 4 чекмеджета. Две легла, към които има по една ракла. Моето легло има голяяяям рафт над него, един гардероб, шкаф и 2 чекмеджета. Към леглото на сестра ми е долепена най-голямата секция в стаята, която включва три шкафа с вратички, един без, който ползваме за книгите, гардероб и 4 чекмеджета. Всички чекмеджета, шкафчета и тн. са с бели вратички след ремонта.

Стени - боядисани в мега готино лилаво, между леглото ми и рафта над него има 1,30 м черен стикер с една ръка, от която излитат пеперуди и цветя. До бюрото има една коркова дъска, на която закачаме общо взето всякакви неща, както и един календар с кучета.

sweetycherry33
05-06-2013, 19:34
Имате ли си собствена стая или я делите със някого?
Какви мебели има ?
На какво спите?(легло,диван..)
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.)

Имам.Преди не я делях с никого, вече я деля с по - малката ми сестра.
Легло, бюро, гардероб, шкаф, етажерка
На легло
Светлосини

stOlen``EyEs
05-10-2013, 23:09
Имате ли си собствена стая или я делите със някого? Имам си няколко даже :D (живея на квартира), а у дома също си имам, деля я мнооого рядко със сестра ми (тя също не живее в къщи).
Какви мебели има? Ъглови легла, бюро, гардероб, секции, табуретки, шкафове.
На какво спите?(легло,диван..)? Легло
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.) Две са чисто оранжеви, другите две са на райета - червено, жълто и оранжево. Тавана ми е жълт.

Djenka
05-11-2013, 13:41
Преди време бях поствала това в една друга такава тема, но май не е било в тази.
Та, ето я стаята ми ^_^ :
http://www.youtube.com/watch?v=1NEBxiQBI0s

moni10
05-12-2013, 14:24
Имате ли си собствена стая или я делите със някого? Деля стаята с по-малкия си брат (6г.)
Какви мебели има ? Две легла, бюро, шкаф, гардероб, секция, кашони с играчки и малка маса.
На какво спите?(легло,диван..) На легло.
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.) Стените са 2 зелени и 2 жълти. Плакатите си залепям на гардероба и по вратата, защото по стените тиксото трудно се отлепя.

Vikkyytoo
05-12-2013, 22:13
Моята е в ремонт сега, ще я боядисваме розова нямам представа как ще изглежда нашите решиха да е изненада. Деля я с 5 годишната си сестра която е дзверче :D и само разхвърля, стаята ни е малка ще кача снимка след ремонта.

scioquoniamsuccedere
05-12-2013, 22:30
Имате ли си собствена стая или я делите със някого? само моя е
Какви мебели има ? легло 2 стола бюро гардероб секция
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.) едната стена е тъмно синя, другата зелена, 3тата жълта и др. е цялата в плакати. Като цяло ми е малка и претъпкана стаята, светла и мнoго сладка :D

~sweeettt~
05-17-2013, 18:45
Имате ли си собствена стая или я делите със някого? Спя в стаята на брат ми, но си държа нещата в стаята на майка ми и баща ми една до друга са
Какви мебели има ? ми ив двете стаи 2 гардероба 1 бюро нощно шкафче 2 секции,огледало и легло ест.
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.)Бели , огледало,часовник по вратата разни неща :)) и няква картина

nikvd
06-14-2013, 12:19
Имате ли си собствена стая или я делите със някого? Не я деля с никого
Какви мебели има ? Легло, секция, шкафове, бюро, малка масичка, гардероб ;д
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.)

-Стените са с почти бели тапети, на две от тях са закачени мои картини и е нарисувано огромно дърво със снимки, на най-голямата има голяма буква Н от картон и графит със името ми, има стативи, на които са закачени рисунките ми и дъска, на която са закачени специални снимки и неща ;д пълна е с възглавници, също така, по шкафовете - бои и моливи, въобще е пълен хаос :D :D

be happy.
06-17-2013, 13:28
Имате ли си собствена стая или я делите със някого? - само моя си е
Какви мебели има ? - хубави o.O - 2 секции, 2 шкафа, бюро, етажерка
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.) - бежови, има 3 плаката

zlatko98
06-17-2013, 16:01
Имате ли си собствена стая или я делите със някого? - Моя си е стаята
Какви мебели има ? - Има легло :D бюро, стол, диван, гардероп, различни шкафове, две етажерки и това е в общи линии
На какво спите?(легло,диван..) На легло
Едната ми цялата стена е остъклена, две са бели, и една оранжева. На една стена има две снимки в рамка, които си ги взех от Сан Франциско и много си ги харесвам, до тях са ми окачени китарите по този начин https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSDmVIchtVsA3FuaHes-xLDguiJQe_559aPKQMWp8ky4IGUcQ95YA , а точно на отсрещната стена има телевизор :)

cartwheelzombie
06-17-2013, 16:07
Имате ли си собствена стая или я делите със някого? - Имам собствена.
Какви мебели има ? - Легло, етажерка, бюро, гардероб.
На какво спите?(легло,диван..) - Легло.
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.) - Има коркова дъска с разни снимки, няколко плаката.

ParadOx
06-17-2013, 16:31
Имате ли си собствена стая или я делите със някого? Само моя си е
Какви мебели има ? -Легло, бюро, 2 етажерки, гардероб, ТВ
Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.) бледозелен, имам 1 картина

Cооkie
06-17-2013, 21:34
Имате ли си собствена стая или я делите със някого?
- Живея сама, така че всичко си е мое :Р
Какви мебели има ?
- Всякакви, в спалнята (май основно за нея става дума) има легло, 2 гардероба и маса.
На какво спите?(легло,диван..)
- По принцип на легло, но понякога ме домързява и оставам да спя на дивана :D
- В спалнята са 3 тъмно, тъмносини стени и 1 яркозелена. Няма нищо по тях, но на зелената трябва да сложа нещо най-накрая. Хол-кухнята ми е лилав/а (да кажем люляково), има плакат с cupcakes, часовник, мини плакат с коктейли, разни винтидж "картини", календар.