View Full Version : Kakvo mislqt momichetata za ...
Kakvo mislite momicheta za pozata , mai i vikaha "kucheska" , v koqto jenata e legnala po korem ili sedi na ruce i kraka , mujut e poluprav i go vkarva otzad , v smisul toi e otzad no si vliza vuv vlagalishteto :)
1 - smqtate li go za "unijenie" i "tvurde perverzno" - ima takiva mneniq
2 - boli li vi ?
Не е унижение.Перверзно е :wink:
ProstoAz
07-30-2006, 22:22
От какъв зор ще е унижение?
Поза като поза!
И м/у другото по ми харесва, когато той е прав пред леглото, а аз съм на ръба му на ръце и крака...сещате се? :lol:
predi go mislih za unijenie no mislia 4e po-to4nata duma e perverziq... i e qko mejdu drugoto-ne boli!
PY_MACKA
07-30-2006, 22:41
Kakvo mislite momicheta za pozata , mai i vikaha "kucheska" , v koqto jenata e legnala po korem ili sedi na ruce i kraka , mujut e poluprav i go vkarva otzad , v smisul toi e otzad no si vliza vuv vlagalishteto :)
1 - smqtate li go za "unijenie" i "tvurde perverzno" - ima takiva mneniq
2 - boli li vi ?
mi unizitelno...takiva silni dumi za taz poza ne bqh 4uvala
perverzno...mom4ence kupi si kama sutra i vij kvo e perverzno
boli...mi ako po4ne da kre6ti mackata-->povqrvai mi ne e ot bolka :lol: a ako naistina se razvika mnoo qko moje i na men da mi zvunne6 :smt007
xaaxaxaxaxaxaxxaax
:)
mi huu aide ne "unijenie" ... ama bilo mnogo perverzno - taka razpravq edno momiche de .. ta zatva pitam i drugi ot vashiq pol :mrgreen:
Първо на първо тва са 2 различни пози... Бре, че е затъпяло ващо поколение бре ;) И 2ро повече им харесва, що по принцип животните се праскат така, и им е останало генетично желание да се изпраскат отзад.... Тва съвсем сериозно... :shock: :shock: :shock:
Не мисля,че е унижение,ако и на двамата им харесва.Да,може би е малко по-перверзна,но какво пък.На мен ми харесва.
B@By_Sp0Rt
07-31-2006, 07:24
da qka e tazi poza....ne e obidno za6to da e?i ne neboli.
maybelline
07-31-2006, 07:32
Е,всеки със вкуса си.На мен тази поза не ми харесва,но след време може да променя възгледите си.
xa..samo ne razbrah koe i e perverzno na pozata..tva e poza kato poza!!!
spored men nqma ni6to perverzno!!! :|
NE boli!!
Super QKA e !! 8-[
Перверзна е щот коньете се кльоцат така...
krem4et0
07-31-2006, 08:01
На мен не ми харесва и не я практикуваме с гаджето.Не ми си струва перверзна,а просто аз обичам да гледам гаджето си по време на секс и да го целувам и прегръщам.Иначе си остава едно тъп ч**не.
Перверзна е щот коньете се кльоцат така...
i kvo ot tva..i nie sme jivotni vse pak :!:
samo deto imame malko poveche sivi veshetestvo!!!
eto..i tva che pochti vsichko jivo se "klioca" taka pokazva 4e tva e suvsem normalno 8-[
nz.. ama tva ne e predstavata mi za perverziq..za mene perverziq e orgiq,troika,da go pravq s jena..ili da go pravq s jena dokato muja gleda ili............ a we mnogo sa variantite ;) i sa mnogo hubavi =P~
`Death`Whore`
07-31-2006, 09:03
Това, че е перверазна, е голям плюс. Най-добрата поза е.
BSplayer
07-31-2006, 10:16
like that shit!
not`here
07-31-2006, 10:30
Перверзно .. пуфф не бих казал. До сега не съм чул момиче/жена/ да се оплаче от тази поза. Повечето хора я харесват заради чуството .. предполагам повечето знаете, че е доста приятно :mrgreen:
Tempestjuji
07-31-2006, 12:17
xa..samo ne razbrah koe i e perverzno na pozata..tva e poza kato poza!!!
spored men nqma ni6to perverzno!!! :|
NE boli!!
Super QKA e !! 8-[
SAMO TAKA!!!!!!!!!! :smt023
Различна и нестандартна поза ,но не и унизителна.
Night_Knight
08-01-2006, 08:02
Това е една от позите, при които жената може да изпита болка.
Бившата ми приятелка... малееее... нещо все тя ми е в устата... :smt016, та това беше единствената поза, при която се оплакваше, че леко я боли - когато опитвах по-грубичко. #-o
danielka_88
08-01-2006, 20:33
nito e unijenie nito boli perverzna e no na men mnogo si mi haresva :roll:
Kotetoto
08-01-2006, 20:59
ne e preverzna....Daje na men mi e edna ot lubimite........ :lol:
`Death`Whore`
08-01-2006, 21:00
Вие сте адски перверзни, щом задна прашка не ви се струва перверзна. Или не знаете значението на думата.
6to da e pervezna super si e qka ne boli napraih si sefteto na taq poza supper si q trqda q proba6 :D
NAT LA GITANE
08-01-2006, 22:22
еее че кое му е перверзното и унижителното??? :roll: даже бих казала че вече си е банална и съвсем обикновенна..като мисионерската.колкото до болката...мне,не боли...ем зависи сега от момчето ако е малко по груб..може да се усети дикомфорт.....сичко е индивидуално.
От какъв зор ще е унижение?
Поза като поза!
И м/у другото по ми харесва, когато той е прав пред леглото, а аз съм на ръба му на ръце и крака...сещате се? :lol:
az haresvam da stoq to4no taka zad momi4eto na taq poza.... to4no kakto ti kaza ,4e haresvash.... ehh :oops: :mrgreen:
Много си е хубава позичката даже :-({|=
svetoslava_sliven
08-01-2006, 23:08
=; ne e unijenie prosto obi4am da go gledam v o4ite vaob6te da go vijdam pak i mn me boli,priqteleq mi e nadaren malko pove4e ot normalnoto i me boli.
po taq logika si4ki sme perverznici ne poznavam nikoi koito da ne se kefi na taq poza :}
thirteen
08-02-2006, 00:17
Една от любимите ми пози.