Влез

View Full Version : Ето моето сърце...

HeDa
07-31-2006, 14:23
Както се пее в песента на Нели и Слави - Само мен
Ето моето сърце.. ето моята душа .. ето аз ти давам всичко .. ти какво ще ми дадеш?
Много ми харесва точно това изречение и реших да го каза на едно момче , което ми е симпатично... и в отговор той ми каза "Аз на никоя нищо немога да дам..." Това как да го разбирам?! Аз го попитах "Не можеш или не искаш.. ?" но той не ми отговори .. това стана в чата и той явно не го е видял и е излезнал от чата или не е искал да го види... в краина сметка не можах да разбера какво искаше да каже... Някой ако има мнение нека да пише =P~

FiRe_LaDy
07-31-2006, 14:27
Имаш някакви 4увства към него или? Защо му го каза не можах да разбера!? Ина4е и мен ми харесва то4но тази 4аст от песента. :wink: :P

HeDa
07-31-2006, 14:31
Имаш някакви 4увства към него или? Защо му го каза не можах да разбера!? Ина4е и мен ми харесва то4но тази 4аст от песента. :wink: :P
Еми и аз не съм сигурна какво точно изпитвам , но прото му го казах и той ми отговори това , което написах по - горе...

cskamoni4ka
07-31-2006, 14:35
Може преди време да е бил наранен от някое момиче и да не иска да се обвързва.

iiirish
07-31-2006, 14:36
мисля, че твърде много си го притиснала до стената, така да се каже :wink: по-добре остави нещата на течението. ако е писано да сте заедно непременно ще бъдете :D

FiRe_LaDy
07-31-2006, 14:40
А сигурна ли си 100% 4е тои те е разбрал какво имаш предвид с това? Според мен го покани да излезете само двамата и поговорете и се изяснете. :wink: ;-)

Shukaritetka
07-31-2006, 14:40
Аз на никоя нищо не мога да дам
Според мен се прави на недостъпен и се е възгордял от това,което си му написала
Нещата не биха стояли така ако не беше това разговор по чата,а на живо.По чата е много по-лесно така е и те разбирам,но лесно може да те излъже човек,тъй като не стои пред теб и не те гледа в очите.Ако всичко е било преструвка от негова страна,не прави повече никакви крачки,няма да му се молиш я ... :!: Тои ще си каже "с този отговор може би я отблъснах"и ще предприеме нещо :-k Това е моето мнение :)

HeDa
07-31-2006, 14:44
Аз на никоя нищо не мога да дам
Според мен се прави на недостъпен и се е възгордял от това,което си му написала
Нещата не биха стояли така ако не беше това разговор по чата,а на живо.По чата е много по-лесно така е и те разбирам,но лесно може да те излъже човек,тъй като не стои пред теб и не те гледа в очите.Ако всичко е било преструвка от негова страна,не прави повече никакви крачки,няма да му се молиш я ... :!: Тои ще си каже "с този отговор може би я отблъснах"и ще предприеме нещо :-k Това е моето мнение :)
Абе и аз така си мисля .. ама също си мисля , че няма да направи нещо ако не го побутна малко...Абе старая се.. пък да видим кво ще стане :oops:

CVETELLINA
07-31-2006, 14:55
мм според мен,е бил нараняван преди от друго момиче,и за това сега го е страх от нова връзка..
а може и както казаха по-горе,да се прави на недостъпен,и след като е видял,че ти го харесваш,да се е възгордял...и за това да го е казал..
а има и 3-ти вариант,може просто и да се е пошегувал,въпреки че е леко тъпо де,но все пак... :wink:

BeBencEto
07-31-2006, 15:06
spored men si go pritisnala qkata s tova neshto i toi dulgo se e chudil kakvo da napravi..nakraq e izbral bqgstvoto demek izleznal e ot chata vmesto da ti otgovori...ne che e imal koi znae kakvo predi...

koalka
07-31-2006, 15:11
Ами вижте се на живо и говори с него.Така най-добре ще знаеш за негоите чувства,но не предприемай нищо,ако неси сигурна в това ти какво чувстваш.

thirteen
07-31-2006, 15:17
Eeee такива работи не се правят в чата..Ако го хванеш на живо неможе да избяга без отговор.На живо можеш да видиш изражението му,което също говори много.

HeDa
07-31-2006, 15:22
Мерси много.. мненията ми харесаха и ми дадоха добър отговор на въпроса :P

piFka_LP
07-31-2006, 16:28
а аз пък да попитам историята на тази песен е че момичето го харесва а той иска само да я еб* нали ???:roll:

на мен ми посветиха ей тази част от песента дето ти си написала по горе: Ето моето сърце.. ето моята душа .. ето аз ти давам всичко .. ти какво ще ми дадеш?
съвпадение а ;-)

rusalkata_
07-31-2006, 16:36
на мен пък от цялата песен най ми харесва ето тази част :arrow:
"Ти си като нежен цвят,скрит от розова мъгла.Как да те откъсна аз,но без да те раня?"
някак си много нежно ми звучи... O:)
а по темата :arrow: може би не иска да се обвързва или не е готов да се влюби... :-k трябва да искаме мнението и на някое момче... :roll: :wink:

cskamoni4ka
07-31-2006, 16:48
Одеве в чата едно момче с което ходихме 1 месец и скъсахме наскоро ми написа точно тази част от песен и аз незнаех какво да му кажа и просто излезнах от чата.....

addictedtou
07-31-2006, 18:00
Защо не поговориш с него?(Но на живо)Това в чата е само за запознанство...не можеш да казваш такива важни неща в чата...излезте някъде и му кажи какво чувстваш

freaky_FK
07-31-2006, 19:13
toi mi napomnq mnogo za edin moi star lubimec.......i ako e sushtia tip chovek abe te sa mnogo stralivi ot tva da imat emocii i da dadat neshto ot sebe si...trqbva da mu vzemesh chustvata ne toi da ti gi dade.

Алминатора
07-31-2006, 19:26
Ето го моето сърце:
http://content.answers.com/main/content/wp/en/thumb/6/6c/230px-Heart-and-lungs.jpg

HeDa
07-31-2006, 20:15
toi mi napomnq mnogo za edin moi star lubimec.......i ako e sushtia tip chovek abe te sa mnogo stralivi ot tva da imat emocii i da dadat neshto ot sebe si...trqbva da mu vzemesh chustvata ne toi da ti gi dade.
Точно това се опитвам да направа... дано да стане 8-[

08-01-2006, 11:50
Според мен си прибързала!Момчетата често не са готови за такива фрапиращи за тях въпроси!

love_all
08-01-2006, 12:05
a moje i chovekut prosto da e bil iskren Shtoto povecheto momchetata sa bezchuvstveni i nishto ne davat, toi pone si e priznal. Ili naistina e bil vliuben...ama to kogato ti mine veche ne gledash taka na neshtata, taka che moje i oshte da e vliuben... offf abe koeto i da e, zareji go toia, vse e tupo

08-01-2006, 12:21
това е доста тъпо... излезе някоя супер комерсиална песен и веднага се почва да се посвещава наляво и надясно.

няма фантазия - само заучени клишпета и реплики. може 2 думи да са но да дойдат от сърцето на човек, а не да са изкопирани от песен или филм.

HeDa
08-01-2006, 15:16
това е доста тъпо... излезе някоя супер комерсиална песен и веднага се почва да се посвещава наляво и надясно.

няма фантазия - само заучени клишпета и реплики. може 2 думи да са но да дойдат от сърцето на човек, а не да са изкопирани от песен или филм.
Не е тъпо .. сега , че на тебе не ти харесва.. измисляй си нови и индивидуални реплики... аз ако си измисля нещо го казвам .. ама може тка да се слъчи че да немога да измисля и си харесвам нещо от дуго място .. :P

devil_jade
08-01-2006, 16:25
мисля, че твърде много си го притиснала до стената, така да се каже :wink: по-добре остави нещата на течението. ако е писано да сте заедно непременно ще бъдете :D

Абсолютно съм съгласна.особено ако не го познаваш достатъчно добре,аи ако и той не те чувства много близка...направо си го притиснала.

Mike-Jones
08-01-2006, 16:52
taq pesen kakvo tolkos i xaresvate

Mike-Jones
08-01-2006, 16:53
tova e drugo Teriyaki Boyz-Tokyo Drift slojete kolanite

sladkata zori
08-01-2006, 20:41
az puk moga da ti kaja 4e toq e nqkakuv pu6tinqk i iska da duha6 6peka ama ne mu se vruzvai :-({|= :-({|=

sexy_macka
08-01-2006, 20:43
sladkata zori Пуснато на: 02.08.1 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

az puk moga da ti kaja 4e toq e nqkakuv pu6tinqk i iska da duha6 6peka ama ne mu se vruzvai :-({|= :-({|=

Ти пък не мислиш ли да престанеш с тоя шпек...някой не мислят само за него,като теб ! :smt011

DaDdY_BoY
08-01-2006, 21:53
Може преди време да е бил наранен от някое момиче и да не иска да се обвързва.
може би да...може би нееееее ама...щом си е притраикал...... лошоо

Отговор
08-01-2006, 21:56
spored men si go pritisnala qkata s tova neshto i toi dulgo se e chudil kakvo da napravi..nakraq e izbral bqgstvoto demek izleznal e ot chata vmesto da ti otgovori...ne che e imal koi znae kakvo predi...

:-k

Krem4eto
08-02-2006, 19:41
Както се пее в песента на Нели и Слави - Само мен
Ето моето сърце.. ето моята душа .. ето аз ти давам всичко .. ти какво ще ми дадеш?
Много ми харесва точно това изречение и реших да го каза на едно момче , което ми е симпатично... и в отговор той ми каза "Аз на никоя нищо немога да дам..." Това как да го разбирам?! Аз го попитах "Не можеш или не искаш.. ?" но той не ми отговори .. това стана в чата и той явно не го е видял и е излезнал от чата или не е искал да го види... в краина сметка не можах да разбера какво искаше да каже... Някой ако има мнение нека да пише =P~

Това изречение , по-горе не е лошо , ама момчетата не разбират такива "мисли"...Всичко,което искаш да кажеш на някое момче трябва да е "ЯСНО" например казваш му "Имам някакви чувства към тебе",а той ти отговаря това което мисли!!!

CrazyWitch
08-02-2006, 19:48
Може преди време да е бил наранен от някое момиче и да не иска да се обвързва. Или просто още не си е намерил майстора и се прави на момчетата от типа : "Яж ми гъзЪ." Това е!

08-04-2006, 15:22
Ти пък не мислиш ли да престанеш с тоя шпек...някой не мислят само за него,като теб !

VIJ KVO"MILA"6A SI PI6A KVOTO ISKAM A TI STIGA SI MI SE LIGAVILA S TAQ LIBOV 6OTO NERVI6!vari mainata si!i ako nqkoi ne mislqt za toq 6pek-ti sus sigurnost ne si ot tqh!