View Full Version : Iznenada :)
Sexy``Bexy
07-31-2006, 15:54
Priqtelqt mi se vryshta ot pochivka sled 1 mesec i iskam da go iznenadam...iskam da napravq neshto po-razlichno i po-netradicionno...shte se radvam da mi pomognete s neshta,koito vie ste pravili ili sys sveji ideiki \:D/
ami imam edna dobra ideq , hem e razlichno hem netradicionno :twisted:
Kato pravite sex , vurji go na legloto s beleznici oblechi kojeni drehi , vzemi edin kamshik i go naplqskai ,poleigo sus techen shokolad , obliji go celiq , sled tova za da stane oshte po qko , sloji edno ledche na pupcheto i go razkarvai po tqloto my , dokato ledcheto se raztopi i posle ti si znaesh :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
cecko_boy
07-31-2006, 16:45
ami imam edna dobra ideq , hem e razlichno hem netradicionno :twisted:
Kato pravite sex , vurji go na legloto s beleznici oblechi kojeni drehi , vzemi edin kamshik i go naplqskai ,poleigo sus techen shokolad , obliji go celiq , sled tova za da stane oshte po qko , sloji edno ledche na pupcheto i go razkarvai po tqloto my , dokato ledcheto se raztopi i posle ti si znaesh :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Xaxaxa mnou sme perverzni :D
6taigata
07-31-2006, 18:36
Mi vij nai-qkoto 6te e da si zavre6 edna dinq sega i sled mesec kato se vyrne pi4a 100% 6te e mnogo iznenadan ot otverstieto ti ina4e moje prosto da gulta6 redovno---ne e malko!!!
aide i uspeh s karpuzata!!!
Mike-Jones
07-31-2006, 19:34
[quote="6taigata"]Mi vij nai-qkoto 6te e da si zavre6 edna dinq sega i sled mesec kato se vyrne pi4a 100% 6te e mnogo iznenadan ot otverstieto ti ina4e moje prosto da gulta6 redovno---ne e malko!!!
xaaxxaxaxaxaxaaxaxxaxaaxxaxaxaxaaxxaxaxaxaxaaxaxxa xaaxxaxaxaxaaxxaxaxaxaxaaxaxxaxaaxxaxaxaxaaxxaxaxa xaxaaxaxxaxaaxxaxaxaxaaxxaxaxaxaxaaxaxxaxaaxxaxaxa xaaxxaxaxaxaxaaxaxxaxaaxxaxaxaxaaxxaxaxaxaxaaxaxxa xaaxxaxaxaxaaxxaxaxaxaxaaxaxxaxaaxxaxaxa male umori me ve 4oveeek