View Full Version : Sex na hard techno
Hora,kakvo mislite za seksa na diva muzika kato naprimer hard techno ili nqkva druga takava super qka? Na men mi idva napravo da si razcepq glavata i da si q blyskam v stenata kato nenormalen i da ska4am qko. Spored men seksyt na hard techno 6te e mnogo po-byen i moje bi 6te dostavi po-golqmo udovolstvie. Vie kak mislite?
P.s Temata e absolutno seriozna,molq otgovarqite
Секс на death metal е най-доброто ;)
Дам :smt016
ми да сигорно ще е много диво хахаха :)
ама предпочитам на техно
cskamoni4ka
07-31-2006, 17:23
плЯххххххххх
cskamoni4ka
07-31-2006, 17:23
За вас романтика няма ли бе хора?Или е по-яко да си блъскаш главата в стената?
pavelludiq
07-31-2006, 17:42
Винаги съм искал да го направя на песента на хиподил-нова градска песен, тя е екстремно романтична :D
ragingbull
07-31-2006, 17:46
Boje kolko muka ima na toq svqt boje............ [-( [-( [-( [-( [-( [-( [-(
Ебете се на Хитрите Мечоци. :lol:
ragingbull
07-31-2006, 18:11
hahahah..tfa e mn vazbujda6to...hehe toq me zastrelq.....
За вас романтика няма ли бе хора?Или е по-яко да си блъскаш главата в стената?
taka si e we,kato chuq hard i otkacham,totalno prevyrtam i napravo mi idva power-a da si udaram glavata v stenata dokato ne mi se razcepi i ne se nadaham o6te pove4e ot brutalnoto hard techno. Ska4am s nekontroliryemi dvijeniq i se kefq qko. Sigurno nqma da moga da nacelq partniorkata ot ska4ane :)
Mike-Jones
07-31-2006, 21:42
abe vajno e hard core da ima
Koito na kakvato muzika iska da go pravi samo se se plodim e vajnoto :D
teenkopele
07-31-2006, 22:35
Не съм правил секс на такава музика, но мисля, че ще е страхотно преживяване! :wink:
leleeeeeeee s moito milo i dvamata si slu6kame techno no o6te ne sme pravili sex na takava muzika no v nai skoro vreme moje da go napravim...do sega vse sme go pravili na pesni4ki tip ENIGMA...
C0[mix]Girl
08-01-2006, 00:48
Sex Narkotici I Hard Techno :-D :smt016 :twisted: [/b]
На метал се прави най-хубаво секс.
pavellludiq
08-01-2006, 07:22
Girl]Sex Narkotici I Hard Techno :-D :smt016 :twisted: [/b]Тва техно е боклук ве, само ПЪНК, ЦИЦИ, НАРКОТИЦИ!!!! :-({|= :smt016 8-[ :smt006
Night_Knight
08-01-2006, 07:27
Слушайте дядо - той знае. :smt016
Koito iska da razbere za kakva super muzika govorq,neka si iztegli tozi klip i da go pusne v intervala mejdu 25-tata i 28-mata minuta. Linka e ot saita na Balthazar. 4uite go i 6te razberete za kvo govorq. Prevartam v toq interval ot 24:00 do 27:00. A ina4e celiqt klip e qk
Eto link:
http://djbalthazar.com/media/videos/Chris Liebing, Kobbe, Balthazar & JackRock @ Renesanz - club Black Box, Sofia (15.10.2005).avi[/url]
Emotional_Decay
08-02-2006, 08:34
Абе нз...веднъж беше пуснато радиото....и като пуснаха няква чалгия "Върти го бе,сучи го бе" .... :smt005 И двамата почнахме да се смееме...Така,че не е мн. удачно на тва 100%.. :-D
:) На SlipKnot Iowa-та е доста възбуждащо, по-хубава музика за секс още не съм открила !!! Примерно на Britney или нещо от сорта по-скоро бих заспала отколкото да правя хубав секс!
az predpo4itam da pravq sex i da se 4uva pesenta na KVARTALNI BRATQ - U,A.mp3 :mrgreen:
Koito iska da razbere za kakva super muzika govorq,neka si iztegli tozi klip i da go pusne v intervala mejdu 25-tata i 28-mata minuta. Linka e ot saita na Balthazar. 4uite go i 6te razberete za kvo govorq. Prevartam v toq interval ot 24:00 do 27:00. A ina4e celiqt klip e qk
Eto link:
http://djbalthazar.com/media/videos/Chris Liebing, Kobbe, Balthazar & JackRock @ Renesanz - club Black Box, Sofia (15.10.2005).avi[/url]
.
24:00 - 27:00 - eric sneo - bit it up ako ne se luja
miloto_girl_4e
08-02-2006, 11:36
Правила съм секс не метъл, но от по-леките парчета ...
И не беше лошо, а и на техно съм го правила и не виждам нищо лошо :mrgreen:
Какво общо има романтиката с песните,бе?
За мен е много по-готино секс на някакво парче, което е готино и динамично, отколкото некви лигави парченца...
При мене беше голямо преживяване на The Prodigy - Smack My Bitch Up и на Outwork - Electro. Aма нямам нищо против и на баладка примерно адската класика Celine Dion - My heart will go on. Offtopic: Изгубих си девственоста на Queen - I want to break free. беше адски комично :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Слушайте дядо - той знае. :smt016
taka e :) tva 6te e super na death metal !! the best !!
определено секца на музика си е яко нещо нали ся секи му харесва на различна музика ...тва вече си зависи и според човека ..някои може го кефи на дед метал друг на техно рап и какво ли още не ...вапреки че ми етрудно да си представя някои да го кефи на чалга но както и да е секи си има собствено мнение ...
иначе е яко на музика може и техно ..: )
az_i_ko_we
08-06-2006, 21:05
съпер яко е на габба
доста бързо темпо - и двамата свършват доста бързо...
но прегряваш потиш се... ако нямаш тренинг или позата е кофти се изморяваш...
ма с една дума лудницата...
на дръм е най яко...
романтика ХА! Секс на хард техно звучи добре, но все пак се съобразявай и с момичето, все пак не може през цялото време да я лашкаш здравата на вълни трябва да е цялата работа. Най добре си направи един плей лист който да има нещо бавно и яко за началната игра после постепенно да забързва.
На мен пък и се струва напълно невъзможно да слушаш гадна,бавна,лигава помия докато правиш секс и да ти е яко :smt013
е кои е казал че ще е бавна е .. ?!
На метал се прави най-хубаво секс.
Тва е верно.Мн е яко също и на Guns`n`Roses-"Don`t Cry" или "November Rain" \:D/
PleasureSeeker
08-07-2006, 11:04
Ша ти са откачи члена :roll:
WwanAdoO
08-07-2006, 11:46
:lol: :lol: :lol:
а на автора на темата мога да кажа копеле еби се тогава в кенефа на Scream... хаха не хард ами не знам кво ще да е :-D надявам се разбираш кво имам предвид