View Full Version : kak da ia zadovolim?
kak da ia zadovolim s pipame prez dreshkite, po polovite organi ](*,)
mi opitai da svali6 dre6kite i moe da se polu4i po dobre pone az taka si mislq :)
LiLeNcEtOoO
07-31-2006, 22:01
mi opitai da svali6 dre6kite i moe da se polu4i po dobre pone az taka si mislq :)
podkrepqm
......така няма да стане работата. Мисля че у повечето у мъже заляга идеята, че за да й е приятно на жената и да се разтапя едва ли не, трябва да се стимулират гърдите и т.н., няма да пояснявам. Опитайте нещо друго бе!
FiSoLiNka
08-01-2006, 03:04
Svalqi drehite ne 4akai =D> =D>
Ами както казаха другите,без дрехи ще е най-добре.
p1ha6 si r14i4kata pod pantalona, ili nadiga6 polata, b1rka6 pod sutiena...6tom nemoge da maha6 drehite 6te q pipa6, v1preki drehite! vinagi moje6 da razkop4ee6 sutiena i da ne go svali6! =D>
! ne stava s svaliane...takawa ni e uj ugovorkata prez drehite samo..... nachi ideyki?
ragingbull
08-01-2006, 07:46
pritiska6 q silno taka 4e ti da si otzad....i po4eva6 da pluzga6 ruce po neinoto tqlo....vaobrajenieto tuk naddelqva.....pipai kudeto iska6......no nai-vajnoto e tq da ne go o4akva...da bude6 edna kra4ka po-napred v glavata i....pone az taka mislq de.......
Носи приятелката ти на ръце, все едно конче. Не мога да се обяснявам като хората :) С няколко думи, нека направи шпагат :) Много ще й е яко.
Носи приятелката ти на ръце, все едно конче. Не мога да се обяснявам като хората :) С няколко думи, нека направи шпагат :) Много ще й е яко.
Алминатора
08-01-2006, 12:12
kak da ia zadovolim s pipame prez dreshkite, po polovite organi ](*,)
На първо място си сложи презерватив шото ше има още една тема "на 14 съм и съм бременна..."
На първо място си сложи презерватив шото ше има още една тема "на 14 съм и съм бременна..."
Добре казано!! Но и от презервативите понякоа няма много файда. По-манията е момичето да взима хапчета и ще можете да го правите без притеснения.
DaDdY_BoY
08-01-2006, 12:24
естествено че без дрехи си е най-яко :)