View Full Version : iska da...
zdr, zna4i hodq s edno mom4e ot nqma i sedmica, no toi iska da me vodi u tqh, akza 4e tam nqmalo koi da ni pritesnqva i t.n. Ako otida moje li da iska sex ot men, za6toto mie mn rano za tva i ne go iskam o6te.E moje li
Щом иска да се усамотите У ТЯХ...твърде е вероятно да си иска...но пък ти не се срамувай да го отрежеш :D
DaDdY_BoY
08-01-2006, 01:29
хахаха ета естествено че иска ... да не е "мека китка" пък и те кара в тях да се усамотите.... ама нещо мн бърза бее
avril_lavigne
08-01-2006, 02:08
Ами логично е,че ще иска,щом ти предлага да те води у тях,където никой да не ви притеснява.Но наистина е твърде рано,щом няма и седмица,откакто сте заедно,а и щом не си готова още,най-добре поговори с него и му обясни.Ако е момче на място ще те разбере.
ами ти какво очакваш да правите като идете у тях?! да се гледате в очите и да си държите ръцете ли :smt005 ?! стига глупости, моето момиче, осъзнай се! [-X
преди да направиш стъпката да идеш в тях проведете един дълъг и задълбочен разговор за секса. и както казаха по-горе, ако е момче на място ще те разбере :-#
Eleonora
08-01-2006, 06:20
Ми ти си решаваш, но не е ли прекалено рано.Все пак ходите само седмица.Мисля, че първо трябва да се запиташ какмо наистина изпитваш към него. =;
Ами може и да иска,но твое си е решението дали ще му дадеш.Вие ходите от седмица и нещо и не неормално толкова скоро да правите секс.Ако иска секс толкова рано е само за секса с теб.Ако държи на теб ще те пита дали искаш да го направите и това въобще няма да е толкова важно-по-важна ще е любовта.Но отиди в тях и виж какво ще стане.
SeXyTo_f
08-01-2006, 07:48
Ami koi e kazal 4e e zaduljitelno da pravi6 sex s nego kato otide6 u tqh? Sigurno 6te gledate film ili ne6to takova...ako trugne...da pravi ne6to i ne se 4uvtva6 gotova...6te mu kaje6 4e ne iska6... 8-[
Mike-Jones
08-01-2006, 08:54
e to nqma losho da te vodi u tqx i ne e kazano 4e zaduljitelno iska da praite sex prosto da mn e priqtno taka da se usamotite i da nevi pritesnqvat xorata moje samo se gushkate i da taka cuni muni
CRaZy_IKT
08-01-2006, 09:09
Абе вие сте супер странни...Кво значи много рано.Всеки когато иска ше праи секс.А ти можеш да му откажеш винаги.
kristini4ka
08-01-2006, 09:41
Абе вие сте супер странни...Кво значи много рано.Всеки когато иска ше праи секс.А ти можеш да му откажеш винаги.е тва е =D>
BeBcHeTo
08-01-2006, 09:44
Emi spored mene moje i da neiska samo sexa ot tebe moje te zavede prosto u tqx i da si se gu6kate i celuvate kakto kaza Miki-Jones
Krem4eto
08-01-2006, 10:05
ОЛЕ как мразя такива използвачи :x ..... Още от първата седмица не го ли е срам #-o И аз бях с един такъв...И той някъде първата седмица и искаше да отидем в апартамента му където ги нямаше майка му и баща му,но аз отказах,той продължи и дори ми обеща да стои на еди колко си метра от мене но аз отказах и накрая го накарах да ме изпрати и повече не сме се виждали!!!
edno mom4e super 4esto me kane6e v tqx,kogato nqma nikoi,oba4e nikoga ne e iskal sex!Ama tva se sly4va rqdko.v tvoq sly4ai po veroqtno e da iska sex
Mike-Jones
08-01-2006, 17:36
e shto vurvi kakvo tolkos moje samo da iska da si te pogushka savsem drugo e kogato ste zaedno i taka ste samo vi ne e kazano 4e trqbva sex da praite idi
BeBencEto
08-01-2006, 17:47
abe momiche verno q se zamisli toq istinsko gadje li ti e ili nqkuv deto iska samo da te ch**a i posle aide chao i sbogom...nali ne iskash tova da se sluchi!??? purvo se zamisli nad tova..puk nai veroqnoto na tova koeto popita e da iska sex...
Еми момиче според мен тоя пич иска да те изпраска яката обаче според мен няма значение че ходите само седмица и 2 дни да ходите ако го искате и двамата ЗАЩО НЕ според мен това е напълно морално да правите SEX
freaky_FK
08-01-2006, 20:37
nqma koi da vi pritesnqva = toi iska da pravite sex.kaji mu che ne si gotova z atova za da ne stane gaf.