PDA

View Full Version : Сънища :(

dreamsss
08-01-2006, 09:21
така нека преди да ви кажа какво сънувах, искам да подчертая че си имам приятел, от около година, не сме правили секс, но сме говорили за това много пъти и вероятно ще го направим скоро защото много се обичаме. Той е на 17, аз съм на почти 16..това е вторият ни път заедно..(това го пиша за тези които се интересуват от подробности по отношение моя проблем и да може да ми помогнете ((нали за това е форумът)) )

А, и също да добавя че никога не съм изневерявала на гаджето си, нито той.

Така......преди няколко седмици сънувах как няколко човека, включително аз, приятеля ми и още няколко приятели отиваме на някаква екскурзия, на която по-късно аз се целувах с един от приятелите на гаджето ми и точно преди да правим секс той ни хвана, разсърди ми се и ми каза че късаме и аз се съхбудих супер объркана ( въпросният човек с който се целувах го познавам и ми е мн добър приятел)

Не обърнах внимание на съня ...

Обаче след още няколко дена сънувах ОТНОВО един мой съученик, с него се целувахме и точно преди да правим секс нещо стана и не правихме

Отново не обърнах внимание (казвам си че въображението ми си прави шега с мен и подминах случката)

Преди няколко дни аз пак сънувах поредният сън...с един друг съученик от моя клас -> бяхе заедно, целувахме се и правихме секс (този път) ((забравих да спомена че и преди съм го сънувала))

И тази вечер !!! пак този странен сън..с друг човек ->>> този път приятел на гаджето ми и мой също, правихме секс, сичко и накрая отидохме при гаджето ми в другата стая и се правихме че нищо не е станало... :|

Въпросът ми е -> За бога какво ми става, защо сънувам такива неща и то 4 пъти през малък интервал от време... моля някой с мнение по въпроса да ми каже какво мисли [-o<

SlyN4o`f
08-01-2006, 09:27
Mi mai ve4e mnogo ti se iska da pravi6 sex s priqtelq ti ,no ne znam za6to ne6to o6te vi spira!I poradi tazi pri4ina podsyznanieto ti syzdava takiva syni6ta!6tom katotolkova se obi4ate kakvo 4akate? :mrgreen:

Vampire_girl
08-01-2006, 09:29
miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ii ili ima6 ogromno VUTRE6NO jelanie za sex ,ili priqtelite na fr ti mn te kefat ..
abe vs si idva ot vutre..obiknovenno suni6tata sa- tova koeto vutre6no podtiskame i jelaem,nie go interpretatirme v suni6ta..

dreamsss
08-01-2006, 09:30
Ами...искаме, да, но защо сънувам неговите приятели и как правя секс с тях а не с него :? :smt017

ragingbull
08-01-2006, 09:30
ami pri men lichno ima ne6ta koito kato gi sanuvam mn 4esto stava...ta si mislq de da ti bqh priqtel.....
ta po temata.....ne moga da razbera....obichate se, hodite po4ti godina i ne ste pravili sex a mn vi se iska....ne znam kakvo vi spira, a tova 4e mozukut ti podsuznatelno ti dava signali ozna4ava 4e si napulno gotova i go iska6.....awe kato cqlo ne mojem da otg sigurno na tozi vapros.....vse pak mozaka e zagadka.....no naistina sanuva6 mn stranni sani6ta.....

dreamsss
08-01-2006, 09:36
Ами всъщност през тая почти година ние сме ходили 2 пъти и първият път не беше много...хубаво и незнам защо като се разделихме и после като се събрахме и всичко се промени, все едно сме други хора ( и аз немога да си го обесня) и от 2рото ни събиране минаха няколко месеца все едно сме почнали на ново- първа целуфка, разходки прегръдки, това да не искаш да се разделиш с другия - един вид духовно отдаване, сега от няколко седмици май и на 2мата мн ни се иска и аз понеже съм си срамежлива само му намеквах разни работи и той един ден ме попита - абе ние верно защо не сме правили секс - и аз казах - ами защото не си си поискал - и той - уау как ме нацепи :)

и предполагам че сега си зависи само от времето :}}}

но не това ми е проблемът а защо сънувам приятелите си и неговите също - кефят ме, но като приятели, няма физическо привличане, уффф абе нз и аз ](*,)

pavellludiq
08-01-2006, 09:42
не дсе притеснявай, аз постоянно сънувам съученичките си, ето неска сънувах 2 от тях на веуднъж. А при тебе понеже си момиче най вероятно или имаш мъжко подсъзнание, или имаш извратено курвенско подсъзнание, не знам те разбирам много от женска психика.

dreamsss
08-01-2006, 09:46
не дсе притеснявай, аз постоянно сънувам съученичките си, ето неска сънувах 2 от тях на веуднъж. А при тебе понеже си момиче най вероятно или имаш мъжко подсъзнание, или имаш извратено курвенско подсъзнание, не знам те разбирам много от женска психика.

направо ме заби :roll:

pavellludiq
08-01-2006, 09:48
Аз друго обеаснение нямам :D някой ако има да казва :D:D:D

SunnyG
08-01-2006, 11:22
skapa prosto veche mnogo ti se iska da pravish sex...:)

N.C.L
08-01-2006, 11:23
Ем може би ти трябва смяна на гаджето, шегувам се иначе предполагам, че ти се подсказва, че си готова за полов акт с Приятеляти тоест ( щом с приятели мога начи с гаджето ми ... )