View Full Version : Гаджето се срамува
Здравейте! Ходя с едно момиче от около 2 месеца вече обаче тя продължава да се срамува да се прегръщаме и целуваме пред приятелите ни. Питах я няколко пъти за какво толкова я е срам тя не отговаря нищо! Много пъти сам опитвал да я целуна или прегърна пред тях но тя се дърпа даже не ми дава да я хвана за ръката, въпреки че и моите и нейните родители знаят че сме гаджета и го одобряват, но тя продължава да се срамува. Кажете как да постъпя защото вече не мога да се сдъвжам.
Благодаря предварително!
kristini4ka
08-01-2006, 10:39
Emi spri da se opitvash da q celyvash...
sladkoto_neli
08-01-2006, 10:51
ами може би наистина я е срам от приятелите ти.това е нормално само дето е ненормално да е така при положение че ходите вече 2 месеца.моят съвет е да спреш за известно време да се опитваш да я целуваш пред тях.опитай се да я накараш сама да го поиска.ако не го направи бъди малко нахален и я целуни на сила колкото и да се дарпа.следизвестно време ще свикне
Говори с нея сериозно ии и кажи,че не ти е приятно.Искаш да покажеш чувствата си и няма за какво да сеи притеснява.
FiRe_LaDy
08-01-2006, 12:27
И мен ме беше срам пред приятелите му отна4ало,но след няколко излизания се отпуснах тъи като приятелите му са и мои приятели.Ина4е за целувката я разбирам,но за прегръщането и това да я хванеш за ръка няма нищо срамно.Поговори с нея.
mil4eto_
08-01-2006, 12:35
Абе след като ходите не разбирам защо и от какво да я е срам?
Пробвай да говориш с нея и я попитай защо се притеснява?А ако не ти отговаря нищо трябва да си помислиш дали въобще има смисъл да сте заедно при положение,че тя не може да говори открито с теб за толкова дребни неща.
love_all
08-01-2006, 12:38
ami... mojesh da kajesh, che veche TI se sramuvash, zashtoto ne se celuvate pred priatelite ti.v kraina smetka hodite UJ ot dva meseca... a e tupo da tvurdite, che ste gadjeta, kato vi e sram da go pokajete
ami... mojesh da kajesh, che veche TI se sramuvash, zashtoto ne se celuvate pred priatelite ti.v kraina smetka hodite UJ ot dva meseca... a e tupo da tvurdite, che ste gadjeta, kato vi e sram da go pokajete
ем чи да!!! =D> =D> =D> тебе трябва да те е срам, не нея. егати простата овца!
addictedtou
08-01-2006, 14:40
Нормално е да те целува ..но да се притеснява че я прегръщаш и хващаш за раката..тфа не го разбирам.
Попитай я защо се държи така??Какво я притеснява?
devil_jade
08-01-2006, 16:22
А дали ти пък не си много настоятелен и тя за това да се дърпа.Може да не е от срам,а да се дразни за това че непрестанно се опитваш да я оплюнчиш...просто размишлявам.Но най-добре е самият ти да поговориш с нея по тоя въпрос и да й заявиш,че не ти е приятно сегашното положение.
Mike-Jones
08-01-2006, 16:56
pi4 a nese li zamisli 4e moje ot teb da se sramuva i za tova taka da pravi shtom dori za rakata neti dava zna4i mai ne iska da vi vijdat mnogo xvaneti taka xorata zamisli se
Tempestjuji
08-01-2006, 19:22
mi pogovorete..samo tq si znae 6to..moje da ne q e sram..moje da e neshto drugo.. kaji i 4e iskash da pogovorite i q pitai za6to taka se durji!
light_purple
08-01-2006, 19:37
ebati sme6ni4kata.....hahaha-sorry no tova si e moito mnenie.Da ne ia e sram ot teb?Zamislial li si se kakvo misliat priatelkite i za teb?A moje bi si i ot haraktera-ili e nekva po-sduhana ili e nedorasla-s detski harakter.Predpolagam 4e si i purvia.
emi kato se naebete nqkolko pati nqma da q e sram ve4e povqrvai ;)
freaky_FK
08-01-2006, 20:45
nqkoi hora prosto izpitvam neudobstvo ot otva drugite da vijdat tehnite intimni momenti s polovinkite im.
BebeTooOoo
08-01-2006, 21:15
mi 6tom q e sram pred priqtelite ti na4i naistina q e sram.i az sum momi4e i su6to sum sramejliva.sw priqtelq mi su6to neiskah da se celuvame ,pregru6tame.iz4akai malko vreme.taka napravi priqtelq mi.nakraq az sama pojelah da se pregru6tame i t.n.i tq 6te pojelae sama.povqrvai mi.budi turpeliv.. :D :D :D
DaDdY_BoY
08-01-2006, 21:17
pi4 a nese li zamisli 4e moje ot teb da se sramuva i za tova taka da pravi shtom dori za rakata neti dava zna4i mai ne iska da vi vijdat mnogo xvaneti taka xorata zamisli se
да наистина :)
BebeTooOoo
08-01-2006, 21:19
mi 6tom q e sram pred priqtelite ti na4i naistina q e sram.i az sum momi4e i su6to sum sramejliva.sw priqtelq mi su6to neiskah da se celuvame ,pregru6tame.iz4akai malko vreme.taka napravi priqtelq mi.nakraq az sama pojelah da se pregru6tame i t.n.i tq 6te pojelae sama.povqrvai mi.budi turpeliv.. Very Happy Very Happy Very Happy
Emi spri da se opitvash da q celyvash...
умничко.....
DaDdY_BoY
08-01-2006, 21:25
mi 6tom q e sram pred priqtelite ti na4i naistina q e sram.i az sum momi4e i su6to sum sramejliva.sw priqtelq mi su6to neiskah da se celuvame ,pregru6tame.iz4akai malko vreme.taka napravi priqtelq mi.nakraq az sama pojelah da se pregru6tame i t.n.i tq 6te pojelae sama.povqrvai mi.budi turpeliv.. Very Happy Very Happy Very Happy
ми да изчакай малко....но ако продължава още мн така....поговорете сериозно :) :-k \:D/
DuraceLL
08-02-2006, 12:01
prosto ne i e priqtno. az sy6to mrazq da se celuvame pred drugi vapreki 4e hodim po4ti 8 meseca :!:
CrazyWitch
08-05-2006, 18:13
Еми това си е до момичета. Аз лично съм същата. Рядко пред хора се отпускам с приятеля ми било да ме прегърне или целуне.. Дори ми е ставало тъпо като ме хване за ръката, а да сме с някой други хора. Ем това на моменти с ръката де. Ама така де. Мисля, че е нормално макар някой да мислят, че е ненормално понеже мога да я разбера.
Lorraine
08-05-2006, 18:21
Ami moje bi 6tom ne iska da se pregru6tate i celuvate pred priqtelite vi zna4i tq si ima osnovatelna pri4ina
Това е адски тъпо според мен да се срамуваш от други хора.Толкова ли ви пука за тях и мнението им и то какво толкова мнение ще си извадят за вас,а особено хора,които ви познават?И какво-като искаш да целунеш гаджето и искаш да покажеш чувствата си ще се сдържиш само,защото се притесняваш заради хората.Не живеете да хората.
BeBencEto
08-06-2006, 20:03
ne vijdam kakvo e sramnoto pri polojenie 4e se obi4ate....prosto pogovori s neq...ama ne nastoqvai
Това е адски тъпо според мен да се срамуваш от други хора.Толкова ли ви пука за тях и мнението им и то какво толкова мнение ще си извадят за вас,а особено хора,които ви познават?И какво-като искаш да целунеш гаджето и искаш да покажеш чувствата си ще се сдържиш само,защото се притесняваш заради хората.Не живеете да хората.
Мдам и аз съм на същото мнение! Не трябва да ти пука кво мислят другите, а как се чувства човека с който си... трябва да ти пука за него, а не за хората и тяхното шибано мнение!!!
Нещата не вървят на добре скоро ще има плачещи :smt014
Lost_Kiss
08-07-2006, 08:29
I az predi se sramyvah da celuna gadjeto si i edin mesec ne sme se dokosvali pred priqtelite ni!!Moje bi na neq i trqbva malko pove4e vreme za da svikne oba4e Gledai da govori6 naistina seriozno s neQ
и аз бях така споко ще се отпусне просто и трябва време
;-)