.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    pitanka
    Guest

Гаджето се срамува

Здравейте! Ходя с едно момиче от около 2 месеца вече обаче тя продължава да се срамува да се прегръщаме и целуваме пред приятелите ни. Питах я няколко пъти за какво толкова я е срам тя не отговаря нищо! Много пъти сам опитвал да я целуна или прегърна пред тях но тя се дърпа даже не ми дава да я хвана за ръката, въпреки че и моите и нейните родители знаят че сме гаджета и го одобряват, но тя продължава да се срамува. Кажете как да постъпя защото вече не мога да се сдъвжам.
    Благодаря предварително!

Emi spri da se opitvash da q celyvash...
    По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.

Повече от фен
    Град
    Mars
    ами може би наистина я е срам от приятелите ти.това е нормално само дето е ненормално да е така при положение че ходите вече 2 месеца.моят съвет е да спреш за известно време да се опитваш да я целуваш пред тях.опитай се да я накараш сама да го поиска.ако не го направи бъди малко нахален и я целуни на сила колкото и да се дарпа.следизвестно време ще свикне
    I got to stop so I don’t lose it
    Remeber bout the stakes
    But I am closing (that you on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I could leave you (on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I don’t need you

Мега фен Аватара на koalka
    Говори с нея сериозно ии и кажи,че не ти е приятно.Искаш да покажеш чувствата си и няма за какво да сеи притеснява.

FiRe_LaDy
    Guest
    И мен ме беше срам пред приятелите му отна4ало,но след няколко излизания се отпуснах тъи като приятелите му са и мои приятели.Ина4е за целувката я разбирам,но за прегръщането и това да я хванеш за ръка няма нищо срамно.Поговори с нея.

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    Абе след като ходите не разбирам защо и от какво да я е срам?
    Пробвай да говориш с нея и я попитай защо се притеснява?А ако не ти отговаря нищо трябва да си помислиш дали въобще има смисъл да сте заедно при положение,че тя не може да говори открито с теб за толкова дребни неща.

ami... mojesh da kajesh, che veche TI se sramuvash, zashtoto ne se celuvate pred priatelite ti.v kraina smetka hodite UJ ot dva meseca... a e tupo da tvurdite, che ste gadjeta, kato vi e sram da go pokajete

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от love_all
    ami... mojesh da kajesh, che veche TI se sramuvash, zashtoto ne se celuvate pred priatelite ti.v kraina smetka hodite UJ ot dva meseca... a e tupo da tvurdite, che ste gadjeta, kato vi e sram da go pokajete
    ем чи да!!! =D> =D> =D> тебе трябва да те е срам, не нея. егати простата овца!

Фен Аватара на addictedtou
    Град
    OtVyDpLaNiNiTe
    Нормално е да те целува ..но да се притеснява че я прегръщаш и хващаш за раката..тфа не го разбирам.
    Попитай я защо се държи така??Какво я притеснява?

Град
    Disused Fane in Ruined Reliquary
    А дали ти пък не си много настоятелен и тя за това да се дърпа.Може да не е от срам,а да се дразни за това че непрестанно се опитваш да я оплюнчиш...просто размишлявам.Но най-добре е самият ти да поговориш с нея по тоя въпрос и да й заявиш,че не ти е приятно сегашното положение.
    Животът ни е такъв,какъвто сами си го направим.Така че се сърдете на себе си,ако не ви харесва!

Голям фен
    Град
    Memphis
    pi4 a nese li zamisli 4e moje ot teb da se sramuva i za tova taka da pravi shtom dori za rakata neti dava zna4i mai ne iska da vi vijdat mnogo xvaneti taka xorata zamisli se
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Голям фен
    mi pogovorete..samo tq si znae 6to..moje da ne q e sram..moje da e neshto drugo.. kaji i 4e iskash da pogovorite i q pitai za6to taka se durji!

Повече от фен
    ebati sme6ni4kata.....hahaha-sorry no tova si e moito mnenie.Da ne ia e sram ot teb?Zamislial li si se kakvo misliat priatelkite i za teb?A moje bi si i ot haraktera-ili e nekva po-sduhana ili e nedorasla-s detski harakter.Predpolagam 4e si i purvia.

Nelas
    Guest
    emi kato se naebete nqkolko pati nqma da q e sram ve4e povqrvai

nqkoi hora prosto izpitvam neudobstvo ot otva drugite da vijdat tehnite intimni momenti s polovinkite im.

mi 6tom q e sram pred priqtelite ti na4i naistina q e sram.i az sum momi4e i su6to sum sramejliva.sw priqtelq mi su6to neiskah da se celuvame ,pregru6tame.iz4akai malko vreme.taka napravi priqtelq mi.nakraq az sama pojelah da se pregru6tame i t.n.i tq 6te pojelae sama.povqrvai mi.budi turpeliv..

Фен
    Град
    Lost In The Arms of Destiny
    Цитирай Първоначално написано от Mike-Jones
    pi4 a nese li zamisli 4e moje ot teb da se sramuva i za tova taka da pravi shtom dori za rakata neti dava zna4i mai ne iska da vi vijdat mnogo xvaneti taka xorata zamisli se
    да наистина

hi :(((((((((

mi 6tom q e sram pred priqtelite ti na4i naistina q e sram.i az sum momi4e i su6to sum sramejliva.sw priqtelq mi su6to neiskah da se celuvame ,pregru6tame.iz4akai malko vreme.taka napravi priqtelq mi.nakraq az sama pojelah da se pregru6tame i t.n.i tq 6te pojelae sama.povqrvai mi.budi turpeliv.. Very Happy Very Happy Very Happy

Фен
    Град
    In your nightmares
    Цитирай Първоначално написано от kristini4ka
    Emi spri da se opitvash da q celyvash...
    умничко.....
    Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...

Фен
    Град
    Lost In The Arms of Destiny

Re: hi :(((((((((

Цитирай Първоначално написано от BebeTooOoo
    mi 6tom q e sram pred priqtelite ti na4i naistina q e sram.i az sum momi4e i su6to sum sramejliva.sw priqtelq mi su6to neiskah da se celuvame ,pregru6tame.iz4akai malko vreme.taka napravi priqtelq mi.nakraq az sama pojelah da se pregru6tame i t.n.i tq 6te pojelae sama.povqrvai mi.budi turpeliv.. Very Happy Very Happy Very Happy
    ми да изчакай малко....но ако продължава още мн така....поговорете сериозно \/

prosto ne i e priqtno. az sy6to mrazq da se celuvame pred drugi vapreki 4e hodim po4ti 8 meseca

"Какво? Човекът ли е божия грешка? Или бог е грешка на човека?" Ф.Ницше

Еми това си е до момичета. Аз лично съм същата. Рядко пред хора се отпускам с приятеля ми било да ме прегърне или целуне.. Дори ми е ставало тъпо като ме хване за ръката, а да сме с някой други хора. Ем това на моменти с ръката де. Ама така де. Мисля, че е нормално макар някой да мислят, че е ненормално понеже мога да я разбера.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Mike-Jones
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Ami moje bi 6tom ne iska da se pregru6tate i celuvate pred priqtelite vi zna4i tq si ima osnovatelna pri4ina

Мега фен Аватара на koalka
    Това е адски тъпо според мен да се срамуваш от други хора.Толкова ли ви пука за тях и мнението им и то какво толкова мнение ще си извадят за вас,а особено хора,които ви познават?И какво-като искаш да целунеш гаджето и искаш да покажеш чувствата си ще се сдържиш само,защото се притесняваш заради хората.Не живеете да хората.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си