View Full Version : pomognete mi...
sladkata zori
08-01-2006, 15:29
imam akne po kotaraka mi.da go epiliram li,da go strija li ili da go brysna?kosmitesa mi ot 3 do 5 sm,izrusih gi,obema im e blizo 2 mm.sega sm na koteto mi:shirina-10 sm,dyljina:6,2 sm.POMOGNETE! :smt009 :smt005 :smt017
thE`reASoN
08-01-2006, 15:38
nz za dr,oba4e v nikakuv sly4ai da ne si posmqla da brysne6 ne6to
imam akne po kotaraka mi.da go epiliram li,da go strija li ili da go brysna?kosmitesa mi ot 3 do 5 sm,izrusih gi,obema im e blizo 2 mm.sega sm na koteto mi:shirina-10 sm,dyljina:6,2 sm.POMOGNETE! :smt009 :smt005 :smt017
Започни с машинка за подстригване. Махай ги космите до 1 номер. Може и да ги бръснеш но внимавай! Прочети преди това какви грижи трябват за след бруснене. И когато се бръснеш за първи път, започва да те дразни и да те сърби. Трябва да го изтърпиш няколко пъти брусненето докато свикнеш. Епилацията я забрави там на това чуствително място!!! Има жени които го правят, но обикновенно започват на по голяма възраст. Също така от епилацията може някой косъм да ти израстне на криво, подкожно и да имаш проблеми...
Няма нищо по хубаво от гладка и добре избрусната женска в***на. Особенно ако сте фенове на френската любов. Това се отнася и за мъжете.
peace
кола маска е наи дурото решение ..не виждам кво лошо има в епилатора като изключим разбира се това че бжолии многооо ..силно се надявам обаче болката да е само първия път :) ...с самобрасначка също не е лошо но е доста нетраино ... :smt006