View Full Version : KAK DA Q ZADURJA .... HELP PLEASE !!!!
Problema idva ot tam 4e sme na edno golqmo razstoqnie!
az sum v 4ujbina i qnuari mesetc shte se vrushtam okon4atelno v bg , sega pak shte go napravq septemvri i samo zaradi neq, idval sum si oshte 4 puti predi tova rpez poslednata godina!
znam 4e tq me obi4a obi4am q iaz no tova razstoqnie nqkak si q ot4ujdava ot men , znam 4e e normalno neiskam nikoi da me sudi ... no po kakuv na4in da q zadurja!
znam 4e tq mnogo durji na men kakto i az na neq,znam sushto 4e mnogo me obi4a kakto i az neq..
no kak ... vseki den se 4uvame po tela, no napposleduk po4va da i pisva,i ot edna strana q razbiram , znam 4e nqma drug i dokato ne se e nameril nqkoi trqbva da namerq na4in da spra tova neshto!!
daite mi suvet plsssss!!!!tq e edna kukla istinska kuklaaaa, i si zaslujava da napravq vsi4ko zaradi neq....!!!help me!!!
ми не е чак толкова дълго времето което ти остава, няма особена рецепта да я задържиш, ако има нещо лошо да се случи ще се случи :? така че недей да се коркаш много, предполагам че ще те изчака
разбира се, че ще й писне на момичето. не се издържа дълго далеч от любимия човек. но ако непрекъснато й говориш за това колко щастливи ще сте щом се върнеш в българия, може би ще й вдъхнеш надежда по този начин. успех :wink:
Ами кажи и да има малко търпение и и кажи,че ти ще се върнеш в България.Кажи и,че много я обичаш и държиш нанея.Помоли я да изчака малко.
devil_jade
08-01-2006, 16:39
Просто й казвай,че я обичаш и че като се върнеш всичко ще е прекрасно,щом като сте заедно.Пък и ако тя те обича,няма да я интересува,че сте разделени за малко.Имам приятелка,на която гаджето й беше в чужбина за цяла година и не успя нито веднъж да се прибере.Тя го обичаше толкова много,че нито веднъж не му изневери,а като се прибра бяха неразделни.Всъщност те и сега са така-вече цели 3 год.
Mike-Jones
08-01-2006, 16:44
tui 4e e kukla ne mislq 4e e ot zna4enie samo 4e bila kukla i si zaslujavalo az pak tiq kukli xi4 negi xaresvam em ako durja na teb naistina she 4aka to she se vidi
az ne kazvam 4e samo zaradi tova 4e e kukla!
stava vupros 4e naistina e perfektna , kak da go kaja vuv vsqko edno otno6enie ne samo zaradi vun6nata krasota!
naistina ne e malko 6 mesetca , no dosega sa minali 9 otkakto se sreshtnahme za purvi put , ne sum o4akval nikoga 4e shte stignem dotuk ,..a dali shte stignem i po nadale4e , nikoi ne znae...
nalaga se da sum tuk dotogava , t.e. do kraq na god....
na 23 sum a tq e na 18, i probelma e tam 4e momi4etata na tazi vuztrast neznaqt vinagi kakvo to4no iskat!!!imal sum 2-3 stabilni vruzki, no prosto ponqkoga jenite ti pisvat sus kaprizite si , neiskam da obijdam nikoq ot tezi koito 4ete, no nemoge edna jena vinagi da kazva ISKAM , ne 4e imam neshto protiv tova , no vinagi skam i nikoga da ne davash nishto ot sebe si !:) kofti rabota!
az shte opitam,kakvoto i da mi struva tova.. vse pak jivota e kratuk i liubovta e edno ot nai krasivite neshta v nego... : :roll: :roll:
:))
ne e li taka?
iska mi se da i zvunna, no ne go pravq , zashtoto da ne se oburka neshto , iskam da i pi6a sms i pak ne sum siguren ... abe luda rabota ..:))
rabotq vsqka ve4er v edin klub i tolkova mnogo jeni tam , abe hora... vse edno 4e imam magiq be, ne mi dreme za nito eedna, kato se ima vporedvid 4e ne e edna koqto e iskala...:))
ne iskam da kaja 4e sum svetetc no.... neznam neznam neznam!!!
Mike-Jones
08-01-2006, 17:39
boja rabota
Нали септември ще си идваш тука при нея ... Направи така че да разбере че ти си човека,за краткото време което си дойдеш другият месец трябва да я направиш истинска щастлива и тя да си каже 'ще го чакам' :)
По телефона няма да стане!
BeBencEto
08-01-2006, 17:44
e ti svetec 100% ne si 8)
pogovori s momicheto si i ako naistina izpitvate takiva silni chuvstva edin kum drug..shte iztraete oshte 6 meseca...no ne se nadqvai na pogovorkata "liubovta granici nqma" ....zashtoto ponqkoga razstoqnieto e ot ogromno znachenie..zashtoto kakto ti moje da si svetec i da ne pravish nishto smisul da i izneverqvash tq moje da si pravi kakvoto si poiska na stotici hilqdi kilometri i ti pak da ne razberesh...prosto trqbva da budesh iskren v chuvstva i...no ne po vajno e da budesh obeden i v svoite..
blagodarq na tezi koito pisaha ....
kakvo shte re4e spored vas frazata..
MALKO ILI MNOGO TE OBI4AM .....
kato se vidim shte govorim...
ima vse oshte 6ans ne mislite li ?:)
Разстоянието не би могло да бъде пречка между двама влюбени
addictedtou
08-03-2006, 17:31
Еми щом те е чакала толкова време ще те дочака и останалото...аз така си мисля...пак и това което ти е казала
MALKO ILI MNOGO TE OBI4AM .....
kato se vidim shte govorim...
Означава че има някакви чувства...защото не е никак лесно да чакаш човека,който обичаш мн дълго защото нали знаеш"Очи които не се виждат се забравят"
Алминатора
08-04-2006, 18:28
ахахах
ako imash doza kusmet moge i da uspeesh!