Влез

View Full Version : kakvo mislite za metroseksualnite muje

moonbeam
08-02-2006, 09:28
prosto mi e lubopitno :-k
e vie ste :wink:

`Death`Whore`
08-02-2006, 09:30
Ще ме нападнат всички, но мисля, че не са мъже. Като че ли да попиташ "Какво мислите за мъжете, които не са мъжествени". Аз съм жена и не правя и 1/5 от нещата, които правят те - козметик, педикюр и т.н.

Sophie
08-02-2006, 09:55
e ima razlika mejdu tva da si metroseksualen i da si sueten nali se se6ta6...nai qkoto mom4e koeto poznavam e super suetno i hodi na kozmetik pravi si kola maski skube si vejdite..ii tva ne mu pre4i da bude super supe rheteroseksualen taka da se kaje...puk i ne namiram ni6to lo6o v suetata, stiga da e v umereni koli4estva razbira se

a po temata ...emiii metro/bi ima li arzlika...vse e kofti

RoyTheReaper
08-02-2006, 10:02
метросексуалните правят доста излишни неща. за какво му е на един мъж да ходи на маникюр/педикюр или да си лакира ноктите? но... те си знаят. щом им се губи време и пари...

`Death`Whore`
08-02-2006, 10:09
e ima razlika mejdu tva da si metroseksualen i da si sueten nali se se6ta6...nai qkoto mom4e koeto poznavam e super suetno i hodi na kozmetik pravi si kola maski skube si vejdite..ii tva ne mu pre4i da bude super supe rheteroseksualen taka da se kaje...puk i ne namiram ni6to lo6o v suetata, stiga da e v umereni koli4estva razbira se

Ти май не схващаш разликата между хомо и метросексуален. Твоят приятел е метросексуален и никой не говори за хомосексуалисти.

Sophie
08-02-2006, 10:17

Ти май не схващаш разликата между хомо и метросексуален. Твоят приятел е метросексуален и никой не говори за хомосексуалисти.

kude po to4no v posta mi vijda6 da sum pisala ne6to za homoseksualen?? heteroseksualen v smisul takuv 4e pove4eto hora svurzvat edno ugajda6to si mom4e..primerno da si pravi manikiur ili daaa hodi na..epilaciq primerno ili nz az s homoseksualnostta...demek kat kajat awee tva gei4e

razlikata q pravq spokoino

[B]a[N]D[i]T[k]a
08-02-2006, 10:44
метросексуалните правят доста излишни неща. за какво му е на един мъж да ходи на маникюр/педикюр или да си лакира ноктите? но... те си знаят. щом им се губи време и пари...

podkrepqqqm a i nz struva mi se dosta geisko ...

MimityYy
08-02-2006, 10:46
ne6to ne mi dopadat :-k kato 4e li v tqh nqma ni6to majestveno :)

08-02-2006, 12:11
spored men nqma ni6to lo6o v tova edno mom4e da se griji za svoqta van6nost,razbira se vsi4ko s mqrkata si,vse pak trqbva da si zapazi majestvenostta :roll:

08-02-2006, 12:30
ups :roll: tova bqh az

moonbeam
08-02-2006, 12:32
a stiga de,ve4e sam az

mil4eto_
08-02-2006, 12:34
Не виждам нищо лошо в това човек да се грижи за външния си вид.
Според мен няма нищо лошо едно момче да ходи на козметик и да се поддържа в добър вид. :)

i'm so excited!
08-02-2006, 12:45
това не е мъж, а кокона!

macy_day_parade
08-07-2006, 10:57
s cqloto si uvajenie i v trezveno s1stoqnie zaqvqvam,4e tova NE e za podigravka [-X

niGGa
08-07-2006, 11:02
Няма кво да мисля за тях.Щом им харесва нека го правят.

psycho_girl
08-07-2006, 11:05
Няма кво да мисля за тях.Щом им харесва нека го правят.
napulno sum suglasna, vseki ima pravo da izglejda kakto iska i da se durji kakto iska, nie trqbva da sme tolerantni edin kum drug :-s

impress
08-07-2006, 13:22
Абе изглеждат много натруфени според мен. Баш маникюр и педикюр.. няма смисъл. Нека пак си изглеждат добре. Ще излезе, че ще са достойна конкуренция за момичетата :)

Сравнете някой метросексуален и, да кажем, някоя метълка, която плаж не е чувала а през лятото с някакви кубинки и всички черно аа ужас. Човек ще се чуди кого да избере :mrgreen:

`Death`Whore`
08-07-2006, 13:24
А какво ти пречат хората с бяла кожа? Защо говориш лоши неща за хора, които не обичат да стоят на 40 градуса по цял ден? Човек се ражда с някакъв цвят кожа и не е длъжен да ходи на плаж.

impress
08-07-2006, 13:28
А какво ти пречат хората с бяла кожа? Защо говориш лоши неща за хора, които не обичат да стоят на 40 градуса по цял ден? Човек се ражда с някакъв цвят кожа и не е длъжен да ходи на плаж.

Права си за критиката, но просто исках да отбележа, че бялата им кожа изпъква на черните дрехи, все едно гледаш призраци. Всеки си има мнение, аз си го изказах :) Естествено, че никой не ни кара да ги гледаме, но както някой от тях в лицето ще обиждат стиловете които аз харесвам, каквото повикало, такова се обадило.

Пък ходенето на плаж е полезно :) И каква ще е такава тази кожа, че да изгори на слънцето дори и с плажно мляко, тя да не е направена от пясък. За такива хора се препоръчва първо седене на плажа 40 минути.. както и да е.

Айде че много оффтопик стана.

`Death`Whore`
08-07-2006, 13:31
Всъщност контрастът е нарочно направен. Бяло и черно е комбинация, която е невероятно красива. В днешно време наистина контрастите не са модерни и не виждам да се носят, затова хората май не са свикнали да ги виждат.

impress
08-07-2006, 13:38
Ем то направо нова тема трябва да се отвори ама нищо ;) нека пишем и малко извън сегашната.
За бялото и черното - няма спор. И в днешно време виждаме хора с черни и с бели дрехи в комбинация.
Относно метъл стайла - нека сме обективни. Това е стил, който е съществувал преди сигурно майка ми да се е родила. Метъл-дискотеки не се срещат толкова често (в моя град пък такова нещо няма), всичко е яко чалга и техно. И между двете крайности тук-таме да се сложат рап и поп. Причината явно е, че чалгата и техното са сравнителни нови стилове и просто това е модата сега.

Заговаряйки за модата, метросексуалните определено имат нещо като усет към модата. Аз като момче не следя чак толкова, важното е да се харесвам а не да нося нещо, което всички носят и мислят, че е хубаво. Всички сме чели "Новите дрехи на царя".

In4iTu_
08-07-2006, 15:34
Против такива "мъже" съм...Да, хубаво е един мъж да се поддържа, но ходенето на маникюр, педикюр и т.н. е малко прекалено [-(

Eclipse_bb
08-07-2006, 19:20
Метросексуалната култура, ако може да се претендира, че има такава, може да се отчете като разкрепостяване на мъжете. Твърдо "за" съм за всяко действие или проява с подобен ефект.
Подкрепям метро стила, но възприемам едно от по-особените му тълкувания - за мен метросексуалните мъже са новия туп сноби - бягат от масовото и не се страхуват да направят това, което желаят. И аз донякъде се виждам като такъв, така че подкрепата ми е логична.

П.С. Хората с бледа кожа имат вид на болнави и анемични според мен. Не се засягайте, не целя да обидя никого.

cosmo`chick
08-07-2006, 20:45
mi mn sa si sladki spored men.+ tva s tqh moje da si govori6 za kozmetika,shoping i vsqkvi tam aksesoari ..men li4no mn me radvat.imam edin priqtel,koito e metro,mn si go obi4kam.adskoto lice e. :D:D

`Death`Whore`
08-07-2006, 20:52
Всъщност метъл има от най-много 30 години, даже по-малко, преди това е имало рок...и стилът на рокерите тогава е бил доста гейски и цветен.

ycMuBkaTa
08-07-2006, 20:55
Нещо не ме привлича тоя тип визия и поведение...Аз лично не бих търпяла такъв "мъж" до себе си.

`Death`Whore`
08-07-2006, 21:00
Сетих се за един въпрос - ако една жена се облича с мъжки дрехи, не се гримира, не си прави косата и т.н., няма ли да бъде заклеймена? Еклипс, например ти, какво ще кажеш за жена, която се е измъкнала от стереотипите за жената и е разкрепостена? Само не казвай, че е различно. Абсолютно същото е. :)
И отбелязвам, че тази хипотетична жена е чистоплътна и реше косата си.

Eclipse_bb
08-07-2006, 21:05
Сетих се за един въпрос - ако една жена се облича с мъжки дрехи, не се гримира, не си прави косата и т.н., няма ли да бъде заклеймена? Еклипс, например ти, какво ще кажеш за жена, която се е измъкнала от стереотипите за жената и е разкрепостена? Само не казвай, че е различно. Абсолютно същото е. :)
И отбелязвам, че тази хипотетична жена е чистоплътна и реше косата си.

Права си, не е различно...
Лично не бих приел такава жена (няма да изляза с довода "Ако аз си правя косата, и тя трябва да си я прави" или нещо от сорта, спокс ;) )

Метросексуалните мъже поначало са си продукт на маркетинга, това няма как да го отрека.
Жената трябва да бъде жена, твърдо съм против феминистките и производните им.
Някой ще каже, че и мъжът трябва да бъде мъж, но естетическите представи за "нормално" и "красиво" търпят развитие постоянно, особено в последните 2-3 декади, не казвам, че винаги е към добро...

impress
08-07-2006, 23:34
ако една жена се облича с мъжки дрехи, не се гримира, не си прави косата и т.н., няма ли да бъде заклеймена?

Пълен ужаст.

Пък относно метъл стила целя да се поправя ;) Наистина, имах предвид рок. Пък и 30 години да са, не мисля, че са малко.. Има хора, които ги харесват - лично и аз харесвам някои метълски песни щото са много яки (даже в подписа ми съм написал част от текста на една). Но един стил на слушане понякога предполага и някакъв стил на обличане. Пък обикновено обществото е една голяма съвкупност и всички извън него са аутсайдърите, които не спазват неписаните правила на етиката. Никой не би те осъдил, че си скъсан, надърпан, дали жена ще се облича в мъжки дрехи.. по-точно би те осъдило обществото, на заклеймяване....

miloto_girl_4e
08-11-2006, 16:52
Аз лично нямам нищо против метросексуалните..
Окей, ходят на козметик, маникюр, педикюр, солариум.., но какво от това? Ако имат време, пари и има харесва, не прекаляват, правят го добре и умерено какво лошо? Аз лично предпочитам мъж с оформени вежди, отколкото мъж с една вежда ...
Предпочитам обезкосмен мъж(ако щете навсякъде), отколкото мъж с косми по гърБа :shock:
Предпочитам да са му оформени ноктите, отколкото нагризани, начупени и пожълтели ..
Е, вярно е, че на мъжете им е по-лесно да не полагат чаааак толкова грижи за себе си и не смятат да стигат по-далеч от това да се бръснат и да си слагат евентуално малко гел на косата и за това са "против" хората, които не ги мързи да се грижат за себе си ....

Eclipse_bb
08-11-2006, 18:40
miloto_girl-4e, принципно в понятието "метросексуал" са заложени доходи доста над средните, така че това дали имат пари отпада. Освен това, стига да има желание, човек винаги намира време за себе си 8)

Resident_Evil
08-11-2006, 19:46
"Извинете може ли да пробвам онази розова блузка с пайетите?О, съжелявам, тя била мъжка......" - сами си вадете изводите.Не не са мои думи, по принцип не си падам по такива блузки, друга тема.

Блаа педераси отсякъде.Ся обезкосмяват се, добре, наистина е мн по хубаво с гладка хубава кожа.Скубят си веждите - ммм абе може и без тва да мине, ма като искат ся....Маникюр, педикюр - приближават се към понятието педераси, фризьор(изрусяват се с ена линия през косата и там прическа "Петел" ли там кФото е..." - ОМГ, е сори ама тва не мога да го приема за МЪЖ.
МЪЖ => МЪЖественост
ЖЕНА => ЖЕНственост

Е те определено не са МЪЖествени, ами обратното....
Но ся секи си праи квот иска, аз не мога да ги съдя, просто си изказвам мнението, отвратително е!!!

А относно метъла, ми харесвам я тая музика, слушам си я, но тва не значи че хода с кубинки през лятото, а обожавам морето и водата изобщо.И не, под понятието метъл не разбирам ЛП, те са бози.Слушам си траш, дет и алтернатив.И си реша косата и се грижа за външния ми вид.Сичко си зависи от човека, и то до мн по-голяма степен от това каква музика слуша ;)

Eclipse_bb
08-11-2006, 19:49
Като за начало си неграмотен/а, освен това бъркаш "метросексуалните" с разните позьорчета...

Resident_Evil
08-11-2006, 19:54
Добре, аре опиши ми как изглежда един метеросексуален мъж(хм) и там сичките неща дето ги прави за външния си вид.

christina_aguilera
08-11-2006, 19:57
abe nqma losho edin myj da e sueten,primerno da poddyrja higiena,da se obli4a normalno(v myjki drehi,razbira se),da hodi na frizior i t.n.,ama tva s manikiurite i pedikiurite ve4e e malko prekaleno.sashto i tva s rozovite bluzki hahha,az moq priqtel vse go byzikam da si vzeme takava :smt005 :smt005 :smt005

Eclipse_bb
08-11-2006, 20:01
Офффффф... ами имах едно мнение в началото на темата, но все пак...
НЕ Е важно как изглежда, няма някакви рамки. Метро културата, ако може да се твърди, че има такава, по-скоро съвкупност от различни възгледи и резултат от разкрепостяването на хората (и мъжете в частност) и маркетинговите действия на компаниите.
Като цяло метросексуалите са снобите на новия век. Основното при "тях" е, че се подчиняват единствено и само на това, което искат, без значение какво ще помислят за него околните, без значение дали се отнася до външен вид или постъпки.
За да си метросексуален, трябва да имаш натрупен определен критичен обем знания, не може някой малоумник или недорасляк на 16 да казва "аз съм метросексуален", не върви просто. Метро мъжете са рожби на големия град - там има много повече възможности, могат да се правят и съответно харчат повече пари, там са най-добрите заведения, магазини и т.н. Метросексуалните мъже обикновено са с доходи доста над средните.
Не обичам да се повтарям, но повечето от нещата тук съм ги казал в първата страничка.

П.С. Не мога да разбера що за малоумен човек би съдил за някого по цвета на ризата му?! :evil:

`Death`Whore`
08-11-2006, 21:12
А ако видиш мен - през лятото с черни дрехи и бял грим на очите и устните, няма ли да ме съдиш по вида ми?

Eclipse_bb
08-11-2006, 21:15
`Death`Whore`, аз не съм човек, който съди за другите по вида им.
Изхиждам от това, че правя каквото ми харесва и очаквам от другите да правят същото. Не плащам данък "Обществено мнение" и очаквам от другите същото.
С три думи - странен човек съм.

BroKeN^DreAmZ`f
08-11-2006, 22:23
Ами стига да не е прекалено не ме дразни.....в крайна сметка всеки си има право н избор, а и тва просто е модерно в момента....а всяка мода отшумява :-D (дано само да не стане по зле)

Resident_Evil
08-12-2006, 09:17
И кФо, като стане модерно да ходим голи по улиците вие ше го правите ли?"Ма то така е модерно, кво ся ни се чудиш??"

strange__
08-12-2006, 09:47
Нз не ми пречат,но не бих искала приятелят ми да е такъв :wink:

Eclipse_bb
08-12-2006, 19:26
И кФо, като стане модерно да ходим голи по улиците вие ше го правите ли?"Ма то така е модерно, кво ся ни се чудиш??"

Ъъъъъъъ... нящо имаш проблем със задклавиатурното устройство, тоест ТИ имаш проблем, вероятно разстройство на функциите на мозъка или липсата на такъв...
НАПИСАХ, ЧЕ МЕТРОСЕКСУАЛНИТЕ СА СНОБИ, А "СНОБ" ЗНАЧИ ЧОВЕК, КОЙТО БЯГА ОТ МАСОВОТО, ОТ "МОДЕРНОТО".
Е*ати, ти от детскат градина ли пишеш????
Замисли се малко преди следващия шитав пост, за да не се излагаш.

П.С. Това го приеми като приятелски съвет - инвестирай в тълковен речни, гарантирам ти, че вложените пари ще се изплатят :evil:

Resident_Evil
08-12-2006, 19:51
По дяволите ти ТЪП ЛИ СИ ИЛИ ДА!!!!Това мое мнение се отнасяше до -

Ами стига да не е прекалено не ме дразни.....в крайна сметка всеки си има право н избор, а и тва просто е модерно в момента....а всяка мода отшумява :-D (дано само да не стане по зле)
И точка по въпроса, мненията ни се разминават нямам намерение да споря.Плямпай си кФото щеш, толква и ми дреме.Не съм аз човека, с който да се заяждаш.

Eclipse_bb
08-12-2006, 19:59
... точка по въпроса, мненията ни се разминават нямам намерение да споря.Плямпай си кФото щеш, толква и ми дреме.Не съм аз човека, с който да се заяждаш.[/b]

В спора се ражда истината и няма с кого другиго да се заяждам :lol: :lol: :lol: :twisted:

Iru
08-13-2006, 11:24
НАПИСАХ, ЧЕ МЕТРОСЕКСУАЛНИТЕ СА СНОБИ, А "СНОБ" ЗНАЧИ ЧОВЕК, КОЙТО БЯГА ОТ МАСОВОТО, ОТ "МОДЕРНОТО".
П.С. Това го приеми като приятелски съвет - инвестирай в тълковен речни, гарантирам ти, че вложените пари ще се изплатят :evil:

Интересно тълкуване на понятието "сноб". Още повече, че в тълковния речник, който пламенно препоръчваш, определението е следното: "Човек с бедни духовни интереси и неблагороден произход, който се стреми да изглежда като аристократ или интелектуалец." Сноб = sans nobilite, което, преведено от френски, означава "без благородна кръв". Да напишеш такава очевидна грешка толкова уверено, при това с ГЛАВНИ БУКВИ, за мен не подлежи на коментар. Като не си уверен в нещо, защо не направиш справка? Грешка - ти СИ уверен, което е по-лошо..."Този, който пита, е глупак за пет минути, този, който никога не пита, винаги си остава глупак".
Но, хайде, няма да се заяждам. Не виждам смисъл. Който иска, нека си пише подобни глупости с главни букви, който иска - да си му вярва...
По темата..."Един мъж, за да е мъж на място, трябва да е висок", "Момиче с широки дрехи?! Какво момиче е това", "Мъж с дълга коса? Това е отблъскващо, твърде женствено, за какъв се мисли, мръсен-не-къпещ се-мазен-алкохолизиран-метъл (например) ?", "Една жена трябва да е жена, иначе не е жена"...за какво са всичките тези рамки и ограничения? Ако някой иска да е метросексуален - нека е метросексуален; ако една жена не се увлича по слагането на грим и не носи типично женски дрехи, ако е избрала да е такава - какво значение има кой ще я заклейми като отрицание на женствеността? Какво е по-важно - човек да се чувства добре в кожата си, или да отговаря на някакви норми за външен вид и поведение от страх да не би да излезе "ненормален" в очите на другите? Стандарти за облекло, за тегло, за височина, за маниери, за разбирания и философия дори - за какво са? За да се чувства човек част от група? За да може да си позволи да оплюва тези, които не са като него? Според мен е по-добре да се гледа човекът, а не опаковката му. С форумен пример - смятам, че е по-добре да не се захваща човек с някоя пропусната запетая в дадено мнение или с една-две сгрешени откъм правописа думи, когато не може да намери аргументи.

luschka
08-13-2006, 13:10
Някои са готини, но други прекаляват с метросексуалността си, ако мога така да се изразя :D

sl1ck3r
08-13-2006, 15:47
Някои са готини, но други прекаляват с метросексуалността си, ако мога така да се изразя :D
tochno...s moq selski mantalitet moga dakaja che prekalqvat sus pedalskite izpalnieniq...shtot vsichko si ima granica ama na tfa granicata e predi da pochne..pochne li veche nqma spirane...izpederastqva muja v...tozi koito predi e bil takuv

BroKeN^DreAmZ`f
08-13-2006, 20:50
И кФо, като стане модерно да ходим голи по улиците вие ше го правите ли?"Ма то така е модерно, кво ся ни се чудиш??"Е аз няма да го напрая.....ама съм убедена че много хора ще го направят. То по тая твойта логика дай ся да тръгнем голи и боси щото не е модерно, само да не сме като другите. Верно тъпо е сички да с еднакви, ама щом на един човек му харесва да е като останалите нека бъде.....колкото и да го оплюваме и т.н. нищо няма да се промени, всеки прай тва дет на него му е кеф и останалите хич не го е**ват. Щом тва да е модерен го кара да се чувства добре, кво по-хубаво....нали се пак секи иска да му е добре:!: :!: :!: