- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- kakvo mislite za metroseksualnite muje
prosto mi e lubopitno![]()
e vie ste![]()
Ще ме нападнат всички, но мисля, че не са мъже. Като че ли да попиташ "Какво мислите за мъжете, които не са мъжествени". Аз съм жена и не правя и 1/5 от нещата, които правят те - козметик, педикюр и т.н.
e ima razlika mejdu tva da si metroseksualen i da si sueten nali se se6ta6...nai qkoto mom4e koeto poznavam e super suetno i hodi na kozmetik pravi si kola maski skube si vejdite..ii tva ne mu pre4i da bude super supe rheteroseksualen taka da se kaje...puk i ne namiram ni6to lo6o v suetata, stiga da e v umereni koli4estva razbira se
a po temata ...emiii metro/bi ima li arzlika...vse e kofti
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
метросексуалните правят доста излишни неща. за какво му е на един мъж да ходи на маникюр/педикюр или да си лакира ноктите? но... те си знаят. щом им се губи време и пари...
Ти май не схващаш разликата между хомо и метросексуален. Твоят приятел е метросексуален и никой не говори за хомосексуалисти.Първоначално написано от Sophie
Първоначално написано от `Death`Whore`
kude po to4no v posta mi vijda6 da sum pisala ne6to za homoseksualen?? heteroseksualen v smisul takuv 4e pove4eto hora svurzvat edno ugajda6to si mom4e..primerno da si pravi manikiur ili daaa hodi na..epilaciq primerno ili nz az s homoseksualnostta...demek kat kajat awee tva gei4e
razlikata q pravq spokoino
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
podkrepqqqm a i nz struva mi se dosta geisko ...Първоначално написано от Lake_bodom
ne6to ne mi dopadatkato 4e li v tqh nqma ni6to majestveno
![]()
spored men nqma ni6to lo6o v tova edno mom4e da se griji za svoqta van6nost,razbira se vsi4ko s mqrkata si,vse pak trqbva da si zapazi majestvenostta![]()
upstova bqh az
Не виждам нищо лошо в това човек да се грижи за външния си вид.
Според мен няма нищо лошо едно момче да ходи на козметик и да се поддържа в добър вид.![]()
s cqloto si uvajenie i v trezveno s1stoqnie zaqvqvam,4e tova NE e za podigravka![]()
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
Няма кво да мисля за тях.Щом им харесва нека го правят.
napulno sum suglasna, vseki ima pravo da izglejda kakto iska i da se durji kakto iska, nie trqbva da sme tolerantni edin kum drugПървоначално написано от niGGa
![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Абе изглеждат много натруфени според мен. Баш маникюр и педикюр.. няма смисъл. Нека пак си изглеждат добре. Ще излезе, че ще са достойна конкуренция за момичетата
Сравнете някой метросексуален и, да кажем, някоя метълка, която плаж не е чувала а през лятото с някакви кубинки и всички черно аа ужас. Човек ще се чуди кого да избере![]()
Don't you cry tonight, there's a heaven above you, baby!
А какво ти пречат хората с бяла кожа? Защо говориш лоши неща за хора, които не обичат да стоят на 40 градуса по цял ден? Човек се ражда с някакъв цвят кожа и не е длъжен да ходи на плаж.
Права си за критиката, но просто исках да отбележа, че бялата им кожа изпъква на черните дрехи, все едно гледаш призраци. Всеки си има мнение, аз си го изказахПървоначално написано от `Death`Whore`
Естествено, че никой не ни кара да ги гледаме, но както някой от тях в лицето ще обиждат стиловете които аз харесвам, каквото повикало, такова се обадило.
Пък ходенето на плаж е полезноИ каква ще е такава тази кожа, че да изгори на слънцето дори и с плажно мляко, тя да не е направена от пясък. За такива хора се препоръчва първо седене на плажа 40 минути.. както и да е.
Айде че много оффтопик стана.
Всъщност контрастът е нарочно направен. Бяло и черно е комбинация, която е невероятно красива. В днешно време наистина контрастите не са модерни и не виждам да се носят, затова хората май не са свикнали да ги виждат.
Ем то направо нова тема трябва да се отвори ама нищонека пишем и малко извън сегашната.
За бялото и черното - няма спор. И в днешно време виждаме хора с черни и с бели дрехи в комбинация.
Относно метъл стайла - нека сме обективни. Това е стил, който е съществувал преди сигурно майка ми да се е родила. Метъл-дискотеки не се срещат толкова често (в моя град пък такова нещо няма), всичко е яко чалга и техно. И между двете крайности тук-таме да се сложат рап и поп. Причината явно е, че чалгата и техното са сравнителни нови стилове и просто това е модата сега.
Заговаряйки за модата, метросексуалните определено имат нещо като усет към модата. Аз като момче не следя чак толкова, важното е да се харесвам а не да нося нещо, което всички носят и мислят, че е хубаво. Всички сме чели "Новите дрехи на царя".
Против такива "мъже" съм...Да, хубаво е един мъж да се поддържа, но ходенето на маникюр, педикюр и т.н. е малко прекалено![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Метросексуалната култура, ако може да се претендира, че има такава, може да се отчете като разкрепостяване на мъжете. Твърдо "за" съм за всяко действие или проява с подобен ефект.
Подкрепям метро стила, но възприемам едно от по-особените му тълкувания - за мен метросексуалните мъже са новия туп сноби - бягат от масовото и не се страхуват да направят това, което желаят. И аз донякъде се виждам като такъв, така че подкрепата ми е логична.
П.С. Хората с бледа кожа имат вид на болнави и анемични според мен. Не се засягайте, не целя да обидя никого.
The more I see, the more I know.
The more I know, the less I understand...
mi mn sa si sladki spored men.+ tva s tqh moje da si govori6 za kozmetika,shoping i vsqkvi tam aksesoari ..men li4no mn me radvat.imam edin priqtel,koito e metro,mn si go obi4kam.adskoto lice e.![]()
Всъщност метъл има от най-много 30 години, даже по-малко, преди това е имало рок...и стилът на рокерите тогава е бил доста гейски и цветен.