PDA

View Full Version : Napravih li gre6ka?

maily
08-02-2006, 11:53
Zdr!Uf naskoro stana ne6to koeto preobarna jivota mi nadolu s glavata-vse edno sko4ih s bundji,samo 4e skoka be6e priqten!Predi okolo 7mes. zapo4nax da si lafq(4atq) s edno mom4e,ot moq klas i ot duma na duma,vs ve4er stanaxme nai dobri priqteli!I taka vsi4ko si be6e normalno-samo fr,dokato predi okolko mesec i polovina edna ve4er se skaraxme i v tozi moment edna luda lubov plamna mejdu nas!Predi 2sedmici toi mi predloji i az kazax DA!!!Mn sam 6tastliva vsi4ko e super,samo 4e ima edno "NO"!Ne napravih li gre6ka kato kazax Da?!Kazax na nai dobrata mi fr tq taka me izgleda vse edno sam ubila nqkoi... :( Nikoi ne me podkrepq,osven tova mom4e!Ami ako ne6to stane i se razdelim kvo staa s priqtelstvoto ni???Molq vi otgovorete mi za6toto sam mn ot4aqna,VLUBENa i...

sexy_macka
08-02-2006, 11:57
явну приятелите ти имат нещо против връзката ви,погови с тях и ги попитай какъв е проблема...но мисля,че каквото и да ти кажем сега е трябвало да помислиш преди да кажеш "да",защото сега дори и да скъсаш с това момче може би той ще се почувства предаден...

Lorraine
08-02-2006, 12:02
Според мен би могло да си останете приятели..ама знам ли :-k .Ми какво ти пука кой подкрепя връзката ви?Важното е че се обичате,не би трябвало нищо друго да има значение поне според мен.Не се влияй от хорското мнение,можеш да сгрешиш [-X

Mike-Jones
08-02-2006, 12:08
az ne vijdam problem

iiirish
08-02-2006, 12:46
щом се обичате това би трябвало да ви стига. и защо изобщо мислиш за това какво ще стане като скъсате?! ако държиш истинки на него няма да мислиш за раздяла! това момче те обича и подкрепя! какво повече искаш?! :-#

mai4et0
08-02-2006, 13:47
abe macka 6e ti zadam samo 1 vapros....OBI4A6 LI GO?!ako go obi4a6 i toi te obi4a bori se za tova koeto ima6.priqtelite sa edni ot nai vajnite hora v jivota no ako sa ti istinski priqteli i vijdat 4e si 6tastliva s tozi 4ovek nikoga nqma da ti kajat ni6to protiv vrazkata ti.radvaite se na lubovta si i ne misli za skasvaneto.6tom tova mom4e te pravi 6tastliva ne moje tvoeto "DA" da e gre6ka!!! :smt007 <-- ako izglejdate taka kogato ste zaedno zna4i sveta e tvoi :)))

IKisseDAGirL
08-02-2006, 15:59
не си направила грешка
защо всички си мислят, че връзката задължително проваля всичко и че любов м/у приятели не трябва да има, не мога да разбера.. не е ли мн по-добре да обичаш някого, когото вече добре познаваш и можеш да разчиташ на него, отколкото да си несигурна в човека до себе си? :?
нз, но лично аз не мога да си представя връзка без известна доза приятелство в нея :roll:

koalka
08-02-2006, 16:25
Ккаво те интересуват другите?Важни сте вие двамата.Обичайте се и бъдете щастливи.

luda`flirtajika
08-02-2006, 16:34
Zdr!Uf naskoro stana ne6to koeto preobarna jivota mi nadolu s glavata-vse edno sko4ih s bundji,samo 4e skoka be6e priqten!Predi okolo 7mes. zapo4nax da si lafq(4atq) s edno mom4e,ot moq klas i ot duma na duma,vs ve4er stanaxme nai dobri priqteli!I taka vsi4ko si be6e normalno-samo fr,dokato predi okolko mesec i polovina edna ve4er se skaraxme i v tozi moment edna luda lubov plamna mejdu nas!Predi 2sedmici toi mi predloji i az kazax DA!!!Mn sam 6tastliva vsi4ko e super,samo 4e ima edno "NO"!Ne napravih li gre6ka kato kazax Da?!Kazax na nai dobrata mi fr tq taka me izgleda vse edno sam ubila nqkoi... :( Nikoi ne me podkrepq,osven tova mom4e!Ami ako ne6to stane i se razdelim kvo staa s priqtelstvoto ni???Molq vi otgovorete mi za6toto sam mn ot4aqna,VLUBENa i...

predi vreme v edna tema kazah neshto i sega shte go povtorq:
DA NE TI PUKA OT MNENIETO NA DRUGITE-te ne jiveesh za tqh nito te za teb-da ti puka ednistveno za teb :) ti si go haresala-to iteb -vlubeni ste-s NEGO SHTE SI BUDESH da ne ti puka

Samsara`f`
08-02-2006, 17:18
Ot opit 6te ti kaja Ne slu6ai drudite ne se saobrazqvai s tqh vajna si ti i tvoite 4ustva a 6tom sa spodeleni tova e prosto prekrasno!

Axxxel
08-02-2006, 17:35
Тази е поредната тема, която затвърждава мнението ми, че неможе да има искрено приятелство между момче и момиче...все някога един от двамата се влюбва в другия...неизбежно е...

LP_girl_14
08-02-2006, 18:59
Щом се обичате ,проблем няма! Защо ще слушаш другите?Щастливи сте,хубаво ви е заедно няма защо да плащаш данък хорско мнение.не мисли за раздяла,след като няма почва тя да се осъщастви.Бъдете си заедно и се посвещавайте изцяло един на друг.Не си вкарвай черни мисли в главата,след като всичко е розово :wink:

BeBencEto
08-02-2006, 19:43
Тази е поредната тема, която затвърждава мнението ми, че неможе да има искрено приятелство между момче и момиче...все някога един от двамата се влюбва в другия...неизбежно е...
ima az ne sum suglasna s teb...ima priqtelstvo i to mnogo iskrenno mejdu momche i momiche..no q ima i tazi veroqtnost da se vliubqt edin v drug....no tq e malka...kato kaje nqkoi vliubih se v nai-dobriq si priqtel primerno..nali se seshtash primerno che dadenoto momi4e(primerno) si e postavilo za cel da vlezne v kompaniqta i da go ima dadeniqt chovek za po blizuk po tozi nachin da stigne do nego....i tezi chatove i ekstri vsichko e zashtoto edin ot dvamata si e postavil za cel da se sbliji s drugiq za da moje da deistva....taka che....ima istinsko priqtelstvo mejdu momche i momiche..no tova e priqtelstvoto koeto ne e porodeno ot nadejdata za sblijavane!

BebeTooOoo
08-02-2006, 20:19
щом се обичате това би трябвало да ви стига. и защо изобщо мислиш за това какво ще стане като скъсате?! ако държиш истинки на него няма да мислиш за раздяла! това момче те обича и подкрепя! какво повече искаш?! :-#
suglasna sum

Obitax
08-02-2006, 20:26
6tom Toi te obi4a i Ti go obi4a6 se obi4aite i da ne vi puka za drugite

kpucu_
08-02-2006, 20:27
awe dusha ako si go obi4ka6 hi4 da ne ti puka ot ni6to( dali 6te se skarate skoro,kakvo 6te stane i t.n.) Nali v momenta si shtastliva s nego.Kakuv e problema i zashto se nervirash izlishno ? Karai da varvi i si izjivqvai sladkite momenti s nego :)

Axxxel
08-03-2006, 01:57
ima az ne sum suglasna s teb...ima priqtelstvo i to mnogo iskrenno mejdu momche i momiche..no q ima i tazi veroqtnost da se vliubqt edin v drug....no tq e malka...kato kaje nqkoi vliubih se v nai-dobriq si priqtel primerno..nali se seshtash primerno che dadenoto momi4e(primerno) si e postavilo za cel da vlezne v kompaniqta i da go ima dadeniqt chovek za po blizuk po tozi nachin da stigne do nego....i tezi chatove i ekstri vsichko e zashtoto edin ot dvamata si e postavil za cel da se sbliji s drugiq za da moje da deistva....taka che....ima istinsko priqtelstvo mejdu momche i momiche..no tova e priqtelstvoto koeto ne e porodeno ot nadejdata za sblijavane!
Няма такива филми...всяко едно "Най-добро" приятелство рано или късно се променя...един от двамата се влюбва...просто се поразрови из форума...чак главата ще те заболи.Не е вярно, че противоположностите се привличат...привличат се, но много за кратко...събират се такива, каквито имат много общи интереси.А момче и момиче най-добри приятели обикновено са точно такива...няма, ама НЯМА начин в един от двамата да не се появат чувства.Друг е въпроса дали ще си ги покаже или ще си ги таи и само ще споделя в подобни форуми...

NaI_MiLi4KaTa
08-03-2006, 02:08
Мисля, че понякога си заслужава да рискуваш :lol:

sanuvam
08-03-2006, 08:46
Pusta jenska zavist ... ako naistina ste mn blizki s nego toi moje da ti bade mn po-golqm priqtel ot tazi tvoq "nai-dobra" priqtelka...tai che sme edinodushni :) Sami trqbva da se podkrepqte... Uspeh i s lubofta :))

BeBcHeTo
08-03-2006, 09:17
Za mene ne si napraila nikfa gre6ka

Сънчо
08-03-2006, 09:20
Не виждам проблема в цялата работа. Явно другите имат нещо против или просто завиждат. Да не ти пука!