View Full Version : cici
obi4ate li da stiskate cicite na priqtelkata si ili ne6to ot toq sort
ili da gi smu4ete...............
:roll:
Охх не питай,тва ми е болната тема,и за моя огромна радост приятелката ми си има мн доволни цици,обичам да ги мачкам,стискам,галя и естествено да и смуча зърната,а за капак обичам да заспивам с ръка върху едната ъ гърда,абе откачена работа :)
Обичам гърдите на момичето ми ама предпочитам да ги барам нежно така се изразя, за да доставя кеф не само на себе си а и на момичето разбира се и да смуча зърната, но предпочитам да казвам на циците, гърди защото това е изкуство :)
DaDdY_BoY
08-02-2006, 13:13
Обичам гърдите на момичето ми ама предпочитам да ги барам нежно така се изразя, за да доставя кеф не само на себе си а и на момчето разбира се и да смуча зърната, но предпочитам да казвам на циците, гърди защото това е изкуство :)
emi to gore-dolu i az taka.... :)))
Обичам гърдите на момичето ми ама предпочитам да ги барам нежно така се изразя, за да доставя кеф не само на себе си а и на момчето разбира се и да смуча зърната, но предпочитам да казвам на циците, гърди защото това е изкуство :)
разбира се това е правописна грешка но е забавно :)
Обичам гърдите на момичето ми ама предпочитам да ги барам нежно така се изразя, за да доставя кеф не само на себе си а и на момчето разбира се и да смуча зърната [/u]
хахахахахахахаха ахахаххахахахахахаа ахаххахахахахахаахх оле добре де :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Леле голям съм балък простете :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
хахахахахахахаха ахахаххахахахахахаа ахаххахахахахахаахх оле добре де :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Леле голям съм балък простете :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
ощя ми е смешно ама по хубаво си редактираи поста...не че е лошо да позабавляваш хората :) :-D
Klizmata
08-02-2006, 16:06
mi pove4eto mom4eta go pravqt no otkude da znae6 na momi4eto kakvo mu e.e na pove4eto im e priqtno no ima i takiva na koito ne im e.
Mike-Jones
08-02-2006, 19:57
Леле голям съм балък простете :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 aaxxaaxxaxaaxaxxaaxaxa =D> ax =D> ax =D> ax =D>
xaaaxaxxaxaxaa..... ludnica
po temata : e ne , ne mi haresva , nali sum muj ?
обичам да ги стискам докато не се пръснат
особено обичам да стиска циците на бремените жени докато не се пръснат и на всягаде се разхвърчи кръв и прясно мляко :twisted: :twisted:
PLAMENKO
08-03-2006, 11:13
ми Ка мислиш тИ ?
Охх не питай,тва ми е болната тема,и за моя огромна радост приятелката ми си има мн доволни цици,обичам да ги мачкам,стискам,галя и естествено да и смуча зърната,а за капак обичам да заспивам с ръка върху едната ъ гърда,абе откачена работа :)
su6toto
[quote=doky]Охх не питай,тва ми е болната тема,и за моя огромна радост приятелката ми си има мн доволни цици,обичам да ги мачкам,стискам,галя и естествено да и смуча зърната,а за капак обичам да заспивам с ръка върху едната ъ гърда,абе откачена работа :)
su6toto mnogo obi4am golemi cici
Хаха що за тъп върпос :lol: Не ще стоя и ще ги гледам... :smt120
`Death`Whore`
08-03-2006, 15:22
Не ги мачкайте прекалено силно...особено ако не е по време на секс. Смукането е много гадно също.
tva e qko da ti barat gardite da gi stiskat da gi smu4at ama da ne stane taka 4e nai nakraq tva da ne sa ciciami da stanat v rolqta na testo ne trqbva da se prekalqva s tiq raboti
обичам да ги стискам докато не се пръснат
особено обичам да стиска циците на бремените жени докато не се пръснат и на всягаде се разхвърчи кръв и прясно мляко :twisted: :twisted:
hahahaaha
haha
[quote=doky]Охх не питай,тва ми е болната тема,и за моя огромна радост приятелката ми си има мн доволни цици,обичам да ги мачкам,стискам,галя и естествено да и смуча зърната,а за капак обичам да заспивам с ръка върху едната ъ гърда,абе откачена работа :)
su6toto mnogo obi4am golemi cici
Ем баш големи не приятелката ми има и според мен са перфектни, нито обичам да са големи нито пък съвсем да няма, средна работа, важното е да се събират точно в ръката за мен това е перфектно ръката
The Fallen Angel
08-03-2006, 20:12
Приятелката ми има сравнително големи гърди абе аз не се оплаквам тя си ми ги дава :oops: 8) O:)
macka123
08-03-2006, 21:40
е едва ли има момче което да не обича!
както и момиче!
е едва ли има момче което да не обича!
както и момиче!
a ima momi4eta koito ne obi4at da ima ma4kat cicite az poznavam dosta takiva :mrgreen:
Не ги мачкайте прекалено силно...особено ако не е по време на секс. Смукането е много гадно също.
точно когато не правя секс най-обичам да мачкам цици когато има някакви дрехи по тях а не напълно голи не е толкова интерсено