View Full Version : kak re6ihte da pravite sex
Momi4eta q kajete vie kak se navihte da pravite sex pyrviq pyt.Az neznam kak stava.Mom4etata li vi ubediha ili vie sami poiskahte?
И двамата бяхме съгласни и много го искахме,защото се обичаме.
Sexapilna_kukla
08-02-2006, 17:32
Kak stava li-ami elementarno e-prosto trqbva da sreshtnesh podhodqshtiq chovek,da pochuvstvash,che naistina go iskash i togava go pravish,a ne da go napravish po "prinuda"-primerno toi samo da ti povtarq,che go iska,che ako ne go napravite znachi ne go obichash i vsqkakvi takiva gluposti i ti po tozi nachin da se pochuvstvash zadaljena i da legnesh s nego,ne stava taka-to trqbva da si ti doide otvutre bez da te karat :wink:
Тя беше опитна аз не, помолих я да ме заведе в познанията на секса и тя с любов отговори да и така :)
mil4eto_
08-02-2006, 18:13
И аз,и той искахме и просто се случи :)
Silence^
08-02-2006, 18:43
emi hodihme ot mnogo vreme i si imahme mnogo doverie i prosto edin put se razgoreshtihme poveche... nali znaesh kakvo sledva sled mnogo strastni celuvki :lol:
ne znam kak go iskat momichetata , ama ti si na 14 :evil:
q vzemi se krotni
Ice_Queen
08-02-2006, 19:08
И при нас така !
Mike-Jones
08-02-2006, 19:53
emi hodihme ot mnogo vreme i si imahme mnogo doverie i prosto edin put se razgoreshtihme poveche... nali znaesh kakvo sledva sled mnogo strastni celuvki :lol: da ama i korema moje taka da naduesh
emi hodihme ot mnogo vreme i si imahme mnogo doverie i prosto edin put se razgoreshtihme poveche... nali znaesh kakvo sledva sled mnogo strastni celuvki :lol:
не кво следва ?!
и аз незнам как се навих ....ама със сигурност не е било на сила
ЗАВЪРЗАХ И РЪЦЕТЕ И КРАКАТА, ЗАПУПИХ И УСТАТА (ОТПУПВАХ Е ТОГАВА КОГАТО ТРЯБВАПЕ ДА СИ ВКАРВАМ ЧЛЕНА ТАМ)
И ТАКА РЕШИХМЕ ДА ПРАВИМ СЕКС
krem4et0
08-03-2006, 09:03
ами ходехме с гаджето си година и половина и бяхме решили точно,когато става това на 8 март да го направим на вилата му,но така се стекоха обстоятелствата,че тогава там имаше хора.за това 3 дни по-късно отидох му на гости,вечеряхме,гледахме филми и правихме за първи път секс.беше си планувано и просто знаехме,че трябва да се случи.Никога не ме е натискал или навивал-просто го искахме и ни писна да се натискаме пред входа,а после да си лягаме неудволетворени!
NeBrEjNo
08-03-2006, 09:16
еми като си в'любен :smt007 иска6 да си по-близо с л'юбимия си и просто то си е желание и си идва от само себе си .... голямо привли4ане бе6е./и още е де;)
Night_Knight
08-03-2006, 09:54
Momi4eta q kajete vie kak se navihte da pravite sex pyrviq pyt.Az neznam kak stava.Mom4etata li vi ubediha ili vie sami poiskahte?
Момичето ме убеди. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Emotional_Decay
08-03-2006, 10:54
Нищо не съм решавала...просто ми се прииска,а на моя човек му имах пълно доверие и така...Последва продължение на обичайната забивка..
Kotetoto
08-03-2006, 15:24
Mi pri men stana mnogo gadno,toi dori ne mi beshe gadje i si poiska,a az bqh piqna i..........sega mnogo sajalqvam,no...stanaloto stanalo........ :oops:
emi ne stava eii taka da si kaje6 utre ili dnes ili tam nqma zn koga 6e si napravq sefteto s nqkoi to idva taka spontanno bez nikoi da te obejdava i bez ti da si go planuvala.....prosto v edin moment sama napada6..pone pri men stana taka de
bebeto_16
03-05-2007, 16:48
mom4etata sa mno sramejlivi ,gadjeto mi iska6e ot mnogo vreme no ne si go kazva6e dokato ne my predlojih i stana :smt008 ](*,)
mom4eto poiska :-D se pak sme momi4eta nali trqq se praim na nedostapni :smt005
malka_sladuranka
03-05-2007, 18:41
Една хубава лятна сутрин се събудих и си казах "Днес е денят" и тъй като имах приятел от 6 месеца, просто го направихме.
И двамата го поискахме, ама аз първа. :lol: Все пак той ми каза, когато се почувствам готова и наистина го пожелая.
LSD^Lady
03-05-2007, 18:52
Еми мен много ме беше страх първия път , и с моя приятел той тогава беше в казарма и беше отпуска и заминахме в друг град в негов приятел и там се надрусах с екстази и го направихме :) Беше незабравимо ..... ;)
My_Infernal_Majesty
03-05-2007, 19:03
Не сме го решили. :lol: :lol: :lol: :lol:
Биха ме по главата и ми викат ... "прави бе мърльо прави бе!"
Ами бях на 14 някаде, запознах ме се тръгнах ме и след една седмица той ми вика да сме били пробвали секс и аз без никакво колебание му викам добре кажи кога и тъй стана после го прайхме още няколко пъти и той ме заряза къде ми е бил акала тогава незнам
bulgarche
03-05-2007, 21:46
Az si poiskah :smt016
И ти дадоха, нали? :D
Обичата не е опрадвания да правиш секс
Тя беше опитна аз не, помолих я да ме заведе в познанията на секса и тя с любов отговори да и така :)
И при мен се получи нещо такова :)
И двамата го поискахме, ама аз първа. :lol: Все пак той ми каза, когато се почувствам готова и наистина го пожелая.
Твоя случай го чухме вече
Аз все още не сам правил ,но има време... ;) :P
teodora_12
03-05-2007, 22:27
Ами направих го на НГ. Тогава с едно момче бе по общо желание , ама аз не бях много сигурна, защото бях малко пила (много малко). За съжаление след това не го и видях. :(