PDA

View Full Version : ЛЯТО Е - КЪДЕ ЩЕ ХОДИТЕ НА ПОЧИВКА? :)

Lorein
08-04-2006, 11:08
Кажете къде ще ходите на почивка - море/планина или и на двете.
Кажете курорта и хотел/станция/бунгало, където ще нощувате.
Ходили ли сте преди там? Харесва ли ви?
Колко ще стоите?
Какво др правите освен да киснете в басейн или морето? :lol:

Е, вие сте... Ще напиша и за себе си след няколко ваши пост-а.

П.П Sorry, ако вече има такава тема...

>>ZLOBI4KA<<
08-04-2006, 12:05
Кажете къде ще ходите на почивка - море/планина или и на двете. На планина вече бях. Ще заминавам на моренце в Гърция O:)
Ходили ли сте преди там? Харесва ли ви? - Да. Ходила съм, но като бях мн малка(около 7 годишна) и не помня всичко, но все пак учудващо мн неща
Колко ще стоите? - 8-10 дни :-D
Какво др правите освен да киснете в басейн или морето? - Ще обиколя възможно най-мн места, ще снимааааам мн мн мн ..... и куп др неща. Мн съм се надъхала и като отида ще се размажа 8) Има мн неща, които искам да направя ;) и чакам с нетърпение да заминаааа

piFka_LP
08-04-2006, 12:19
Кажете къде ще ходите на почивка - МОРЕ
Кажете курорта и хотел/станция/бунгало, където ще нощувате. АЛБЕНА
Ходили ли сте преди там? Харесва ли ви? ДА ХОДИЛА СЪМ И Е МНОЗГО ЯКО :mrgreen:
Колко ще стоите? ОКОЛО 5 ДЕНА
Какво др правите освен да киснете в басейн или морето?АМИ ХОДИМ ПО ДИСКОТЕКИ РАЗХОЖДАМЕ СЕ ПО БРЕГА НА МОРЕТО СЯ ЗА ДРУГО НЕМОГА ДА СЕ СЕТЯ :)

yomadedi
08-04-2006, 13:00
Кажете къде ще ходите на почивка - море/планина или и на двете.-Ами ще ходя на моренце
Кажете курорта и хотел/станция/бунгало, където ще нощувате.-Ами курорта е св.Константин и елена,Хотелът е Рубин
Ходили ли сте преди там? Харесва ли ви?-Мдам ходила съм и преди и имам супер яки спомени
Колко ще стоите? 8-10 дена...повече не издържам
Какво др правите освен да киснете в басейн или морето? :lol:-ще се мотая около там...и ще играя волейбол "І

kristini4ka
08-04-2006, 13:07
Еми аз вече ходих на море-в Приморско.И не мисля че ще ходя пак тази година... А ще ходя средата на септември в Париж ма тва не знам дали се брои

BeBencEto
08-04-2006, 14:19
az veche hodih na vilata(to planina se vodi) i bqh za edin mesec tam....a inache iskah i na more ama sled toq 7mi klas nqmat nashte pari..ama ne e golqma zaguba az tam mnogo qchko si prekarah :-)

lilito{P}
08-05-2006, 12:32
Аз вече бях на почивка в Гърция. На о. Тасос, на полуостров Халкидики и в Солун. Плажа беше на 200 метра от хотела, но до там отидох само 1 път повечето време бях на басейна. Но мисля и по нашето черноморие да отида за няколко дни... Утре заминавам на къмпинг за 2 дена с приятеля ми и още 1 момиче и момче... И така ще си правим цяло лято почивки ...

SeXyTo_f
08-05-2006, 18:08
ще бъде на лагер в Созопол...в няква станция или хотел....нз кво е до плажа било близко...ще бъда 10 дена там...ми нз кво ще правя...ама ще бъде супер гадно! ще има мн. тъпи хора...и мисля че това ще е гадна "почивка..."

MimityYy
08-05-2006, 18:52
utre otivam na po4ivka v zlatni pqsaci

maybelline
08-07-2006, 21:09
Аз нямам възможност д отида на море или планина,но ходя на басейн и съм за 1 седмица в друг град(при всички познати,с които живях 13 години).

In4iTu_
08-07-2006, 21:26
Кажете къде ще ходите на почивка - море/планина или и на двете Ами ходих на планина.
Кажете курорта и хотел/станция/бунгало, където ще нощувате. Амм в Банско беше в хотел... Олимп май ...не съм мн. сигурна.
Ходили ли сте преди там? Бях ходила в Банско, но с нашите. Този път бях с приятели..
Харесва ли ви Да, хареса ми..определно..
Колко ще стоите? Амм беше за една седмица
Какво др правите освен да киснете в басейн или морето? Ами...много луди купончета ставаха вечер, а през деня се мотахме из града..а единият път изкачвахме някакъв връх...

naia
08-08-2006, 10:11
Кажете къде ще ходите на почивка - море/планина или и на двете. -На море./Созопол/
Кажете курорта и хотел/станция/бунгало, където ще нощувате. -Апартамент
Ходили ли сте преди там? Харесва ли ви? -Не съм.
Колко ще стоите? -5 дена най- малко
Какво др правите освен да киснете в басейн или морето?-Ще си прекарам страшно яко със приятелят ми...ще пробваме различни работи там...

MaCeTo_
08-09-2006, 22:11
Никой ли няма да идва в Несебър на гости? :lol:
:-s Иначе по темата аз целогодишно съм си на почивка...морско чедо :-D

Eimi_{}
08-10-2006, 08:10
Аз бях на почивка в Созопол за една седмица в хотел "Арена",точно на 5 метра от централния плаж.Да ходила съм,като бях на 6! :D Определено ми хареса!!!! :D

niGGa
08-10-2006, 11:02
Кажете къде ще ходите на почивка - море/планина или и на двете. Море
Кажете курорта и хотел/станция/бунгало, където ще нощувате. Нямам си на представа.Някаква станция мисля че е.
Ходили ли сте преди там? Харесва ли ви? Не, за първи път.
Колко ще стоите? 10 дни и 9 нощи :lol:
Какво др правите освен да киснете в басейн или морето? хаха, какво не правя...

EnJoY ThE LoVe
08-10-2006, 11:05
Ami az hodih ve4e na slun4ev brqg. :D A na 23 trugvam za Instabul na Formula 1 :lol:

miloto_girl_4e
08-10-2006, 14:11
Кажете къде ще ходите на почивка - море/планина или и на двете :arrow: вече бях на планина, в сряда заминавам на море, значи и на двете :mrgreen:
Кажете курорта и хотел/станция/бунгало, където ще нощувате :arrow: на планина бях на Пирин, спахме в хижа Синаница, а на море ще съм на Приморско в хотел Черноморец :)
Ходили ли сте преди там? Харесва ли ви? :arrow: Бях там миналата година и не е лошо :wink:
Колко ще стоите? :arrow: 10 дена :?
Какво др правите освен да киснете в басейн или морето? :arrow: Как какво ... яко дискотеки, клубчета, заведения и така :mrgreen:

08-11-2006, 08:38
az ve4e xodix na 4ernomorec za 9 dni
a ti ot nesebur xodi6 li na diskoteka playboy

one_more_minute
08-11-2006, 09:21
Бяхме с компанията в Царево и беше яко - минахме и през Лозенец и Китен. Бунгалата ни бяха на пътя за Нестинарка. Беше готино, много дискотеки не видяхме, обачи си прекарахме супер :) Ааааа как ми се ходи пак.. :D

CrazyWitch
08-11-2006, 21:03
У дома пред компа :)

fuck_you_baby
08-12-2006, 15:57
mi az 6te hodq na more samo 4e nz o6te kade.nqkade za okolo sedmica.
daje utre zaminavam :lol:

ProstoAz
08-12-2006, 16:13
Кажете къде ще ходите на почивка - море/планина или и на двете. - На море.
Кажете курорта и хотел/станция/бунгало, където ще нощувате. - Поморие при една приятелка, която лятото дава къщата си под наем (доста е голяма).
Ходили ли сте преди там? Харесва ли ви? - Да, като много малка съм ходила и нямам кой знае какви спомени, но мисля, че не е лошо и че ще си прекараме добре. :)
Колко ще стоите? - 8 дни.
Какво др правите освен да киснете в басейн или морето? :lol: - Кръчми, дискотеки, белот на плажа...

ista
08-14-2006, 22:59
леле... аз бях на най-лудото море тая година! за пъри път с приятли на море. в Равда. и за първи път там отидох. е*а ти морето беше. пък и бях единствено момиче, така че това беше бонус. иначе... биваше си го морето. освен, че висях на плажа или във водата се занимавах с любимия ми спорт - да забивам гаджета (да се похваля - четири на брой за десет дена! добре, де... последното беше само натискане:)), да снимам, да се опознавам отблизо с Крумчо и... май само това:))

Mims
08-15-2006, 08:01
аз ще ходя на Равда малко ми е гадно, защото ще съм с родителите си но поне ще сме с приятелско семейство, преди не съм ходила, ще стоим 5 дена. :)

ista
08-15-2006, 09:04
аз ще ходя на Равда малко ми е гадно, защото ще съм с родителите си но поне ще сме с приятелско семейство, преди не съм ходила, ще стоим 5 дена. :)

първо - моля те намали си картинката на аватара, защото е огромна и така... за Равда - там е хубаво, но наистина става скучно ако седиш доста време, като мене. и плажа на самата Равда е ужасен. препоръчвам ти този, кото е нагоре към Несебър - там няма едно камъче, пясъка е страхотен, а има и разни импровизирани заливчета за малки деца... абе, Равда е супер!

Juicy_Lucy
08-15-2006, 11:45
Аз ще ходя в Несебър в началото на септември с доста приятели.Надявам се времето да е хубаво :-D

Сънчо
08-15-2006, 14:03
Еми ще ходя в неделята заминавам на моренце в Сарафово... На лагерче за 10 дена.. надявам се да си изкарам хубаво :mrgreen:

Lorein
08-21-2006, 19:21
На седми тръгнахме с наще на море ( Ахтопол ) за 7 дена. Хотела ни се казваше "Ескада" и много ми хареса. Беше точно до плажа, но до гадния плаж. Имаше един друг, но дотам с колата... Както и да е... След това на 14 направо от морето тръгнахме за планина. Бяхме в Огняново( на 8 км от Гоце Делчев). Тамм бяхме в една много готина вила. Казваше се "Рай" ( точно до хотел "Петрелийски" ). Много ми хареса и там. И там стояхме 7 дена, като неделя се върнахме в Русе. Просто се ПРЕБИХМЕ от път. Общо сме изминали 1600 км :shock: От морето за планината пътувахме 6 часа, а от там до Русе 7ч. 8-[ Иначе на мене лично повече ми харесва да ходя на планина, тъй като самото море не ми харесва - водата в повечето случаи е мръсна, пълна с лигави водорасли, дори и при нас имаше раци... Попринцип това не изглежда СТРАШНо, но аз изпитвам някакъв ужас от таквизи работи :lol: ХиХиХ :roll: А както някой по-горе писа - карти на плажа, заведения и така... :-)

Sarabi
08-22-2006, 14:16
Еми аз от началото на август си почивам,докато пиша домашни по испански :roll: Ваканция-хората си гледат кефа,излизат,забавляват се,а аз си седя мирно и тихо и УЧА!
Не че няма да си компенсирам изгубеното време през годината,де :lol: То всичко си има цена.
И няма да ходя на почивка никъде...даже и при бабето ми :|

AnnGi
08-22-2006, 20:37
Кажете къде ще ходите на почивка - море/планина или и на двете.Море в Ахтопол.На планина вече бях
Кажете курорта и хотел/станция/бунгало, където ще нощувате.Ахтопол в квартира която ще търсим на място не е запазена стаята
Ходили ли сте преди там? Харесва ли ви?Ходила съм 5 години Много е хубаво
Колко ще стоите?10 дена
Какво др правите освен да киснете в басейн или морето? :lol:Ще се разхождам ще купувам ще се снимам Имам една приятелка там с която ще се виждамеЩе се кефа и така......

Е, вие сте... Ще напиша и за себе си след няколко ваши пост-а.

П.П Sorry, ако вече има такава тема...

guns`n`roses{f}
08-23-2006, 23:10
Кажете къде ще ходите на почивка - море/планина или и на двете.
:arrow: първо бях на море за 10 дена в Варна после бях малко на планина за 5 дена.
Кажете курорта и хотел/станция/бунгало, където ще нощувате.
Ходили ли сте преди там? Харесва ли ви?
:arrow: на хотел
Какво др правите освен да киснете в басейн или морето? :arrow: ходих на диско,на разходки абе мн яко беше :D

iiirish
08-24-2006, 07:23
вече ходих с нашите на планина за 3 дена. и веднъж с приятели на море.
днес отново заминавам на море с приятеля ми и още трима близки авери. ще бъдем в шкорпиловци за няколко дена на хотел. за жалост последното ми море за това лято :(

sun4e
08-24-2006, 09:00
Кажете къде ще ходите на почивка - море/планина или и на двете. :arrow: ходих вече на море
Кажете курорта и хотел/станция/бунгало, където ще нощувате. :arrow: в Обзор бях на квартира със самост. санитарен възел
Ходили ли сте преди там? Харесва ли ви? :arrow: дааааааа ходила съм и мноо ми харесва :D
Колко ще стоите? :arrow: за 6 дена
Какво др правите освен да киснете в басейн или морето? :arrow: дискотеки заведения плажен болейбол :D