.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

ЛЯТО Е - КЪДЕ ЩЕ ХОДИТЕ НА ПОЧИВКА? :)

Кажете къде ще ходите на почивка - море/планина или и на двете.
    Кажете курорта и хотел/станция/бунгало, където ще нощувате.
    Ходили ли сте преди там? Харесва ли ви?
    Колко ще стоите?
    Какво др правите освен да киснете в басейн или морето?

Е, вие сте... Ще напиша и за себе си след няколко ваши пост-а.

П.П Sorry, ако вече има такава тема...

Повече от фен
    Град
    ПЛОВДИВ
    Кажете къде ще ходите на почивка - море/планина или и на двете. На планина вече бях. Ще заминавам на моренце в Гърция
    Ходили ли сте преди там? Харесва ли ви? - Да. Ходила съм, но като бях мн малка(около 7 годишна) и не помня всичко, но все пак учудващо мн неща
    Колко ще стоите? - 8-10 дни
    Какво др правите освен да киснете в басейн или морето? - Ще обиколя възможно най-мн места, ще снимааааам мн мн мн ..... и куп др неща. Мн съм се надъхала и като отида ще се размажа Има мн неща, които искам да направя и чакам с нетърпение да заминаааа
    So hold me when I'm here
    right me when I'm wrong
    hold me when I'm scared
    and love me when I'm gone...

Супер фен
    Град
    до тебе...
    Кажете къде ще ходите на почивка - МОРЕ
    Кажете курорта и хотел/станция/бунгало, където ще нощувате. АЛБЕНА
    Ходили ли сте преди там? Харесва ли ви? ДА ХОДИЛА СЪМ И Е МНОЗГО ЯКО
    Колко ще стоите? ОКОЛО 5 ДЕНА
    Какво др правите освен да киснете в басейн или морето?АМИ ХОДИМ ПО ДИСКОТЕКИ РАЗХОЖДАМЕ СЕ ПО БРЕГА НА МОРЕТО СЯ ЗА ДРУГО НЕМОГА ДА СЕ СЕТЯ
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Град
    Somewhere in the clouds...

Re: ЛЯТО Е - КЪДЕ ЩЕ ХОДИТЕ НА ПОЧИВКА? :)

Кажете къде ще ходите на почивка - море/планина или и на двете.-Ами ще ходя на моренце
    Кажете курорта и хотел/станция/бунгало, където ще нощувате.-Ами курорта е св.Константин и елена,Хотелът е Рубин
    Ходили ли сте преди там? Харесва ли ви?-Мдам ходила съм и преди и имам супер яки спомени
    Колко ще стоите? 8-10 дена...повече не издържам
    Какво др правите освен да киснете в басейн или морето? -ще се мотая около там...и ще играя волейбол "І
    Then every time I turn around
    And you're nowhere to be found
    I know I got a long, long way to go
    Before I can say goodbye to you
    Oh, I got a long, long way I know
    Before I can say goodbye to all I ever knew

Еми аз вече ходих на море-в Приморско.И не мисля че ще ходя пак тази година... А ще ходя средата на септември в Париж ма тва не знам дали се брои
    По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    az veche hodih na vilata(to planina se vodi) i bqh za edin mesec tam....a inache iskah i na more ama sled toq 7mi klas nqmat nashte pari..ama ne e golqma zaguba az tam mnogo qchko si prekarah

Повече от фен Аватара на lilito{P}
    Град
    "Бора-Бора"
    Аз вече бях на почивка в Гърция. На о. Тасос, на полуостров Халкидики и в Солун. Плажа беше на 200 метра от хотела, но до там отидох само 1 път повечето време бях на басейна. Но мисля и по нашето черноморие да отида за няколко дни... Утре заминавам на къмпинг за 2 дена с приятеля ми и още 1 момиче и момче... И така ще си правим цяло лято почивки ...

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    ще бъде на лагер в Созопол...в няква станция или хотел....нз кво е до плажа било близко...ще бъда 10 дена там...ми нз кво ще правя...ама ще бъде супер гадно! ще има мн. тъпи хора...и мисля че това ще е гадна "почивка..."

Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas
    utre otivam na po4ivka v zlatni pqsaci

Супер фен Аватара на maybelline
    Аз нямам възможност д отида на море или планина,но ходя на басейн и съм за 1 седмица в друг град(при всички познати,с които живях 13 години).

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна

Кажете къде ще ходите на почивка - море/планина или и на двете Ами ходих на планина.
    Кажете курорта и хотел/станция/бунгало, където ще нощувате. Амм в Банско беше в хотел... Олимп май ...не съм мн. сигурна.
    Ходили ли сте преди там? Бях ходила в Банско, но с нашите. Този път бях с приятели..
    Харесва ли ви Да, хареса ми..определно..
    Колко ще стоите? Амм беше за една седмица
    Какво др правите освен да киснете в басейн или морето? Ами...много луди купончета ставаха вечер, а през деня се мотахме из града..а единият път изкачвахме някакъв връх...
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    Кажете къде ще ходите на почивка - море/планина или и на двете. -На море./Созопол/
    Кажете курорта и хотел/станция/бунгало, където ще нощувате. -Апартамент
    Ходили ли сте преди там? Харесва ли ви? -Не съм.
    Колко ще стоите? -5 дена най- малко
    Какво др правите освен да киснете в басейн или морето?-Ще си прекарам страшно яко със приятелят ми...ще пробваме различни работи там...

Фен
    Град
    вкъщи
    Никой ли няма да идва в Несебър на гости?
    Иначе по темата аз целогодишно съм си на почивка...морско чедо

Аз бях на почивка в Созопол за една седмица в хотел "Арена",точно на 5 метра от централния плаж.Да ходила съм,като бях на 6! Определено ми хареса!!!!
    Baby,please!You know that i loved you...But you didnt....now i dont care about you!Just go away...

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Кажете къде ще ходите на почивка - море/планина или и на двете. Море
    Кажете курорта и хотел/станция/бунгало, където ще нощувате. Нямам си на представа.Някаква станция мисля че е.
    Ходили ли сте преди там? Харесва ли ви? Не, за първи път.
    Колко ще стоите? 10 дни и 9 нощи
    Какво др правите освен да киснете в басейн или морето? хаха, какво не правя...

Ami az hodih ve4e na slun4ev brqg. A na 23 trugvam za Instabul na Formula 1

Българска паста за зъби "Поморин" - укрепва косъма на четката.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Кажете къде ще ходите на почивка - море/планина или и на двете вече бях на планина, в сряда заминавам на море, значи и на двете
    Кажете курорта и хотел/станция/бунгало, където ще нощувате на планина бях на Пирин, спахме в хижа Синаница, а на море ще съм на Приморско в хотел Черноморец
    Ходили ли сте преди там? Харесва ли ви? Бях там миналата година и не е лошо
    Колко ще стоите? 10 дена
    Какво др правите освен да киснете в басейн или морето? Как какво ... яко дискотеки, клубчета, заведения и така
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Guest
    az ve4e xodix na 4ernomorec za 9 dni
    a ti ot nesebur xodi6 li na diskoteka playboy

Бяхме с компанията в Царево и беше яко - минахме и през Лозенец и Китен. Бунгалата ни бяха на пътя за Нестинарка. Беше готино, много дискотеки не видяхме, обачи си прекарахме супер Ааааа как ми се ходи пак..
    WE'RE NOT LEADING

У дома пред компа

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Повече от фен
    mi az 6te hodq na more samo 4e nz o6te kade.nqkade za okolo sedmica.
    daje utre zaminavam
    Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach

Кажете къде ще ходите на почивка - море/планина или и на двете. - На море.
    Кажете курорта и хотел/станция/бунгало, където ще нощувате. - Поморие при една приятелка, която лятото дава къщата си под наем (доста е голяма).
    Ходили ли сте преди там? Харесва ли ви? - Да, като много малка съм ходила и нямам кой знае какви спомени, но мисля, че не е лошо и че ще си прекараме добре.
    Колко ще стоите? - 8 дни.
    Какво др правите освен да киснете в басейн или морето? - Кръчми, дискотеки, белот на плажа...

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    леле... аз бях на най-лудото море тая година! за пъри път с приятли на море. в Равда. и за първи път там отидох. е*а ти морето беше. пък и бях единствено момиче, така че това беше бонус. иначе... биваше си го морето. освен, че висях на плажа или във водата се занимавах с любимия ми спорт - да забивам гаджета (да се похваля - четири на брой за десет дена! добре, де... последното беше само натискане), да снимам, да се опознавам отблизо с Крумчо и... май само това)
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

аз ще ходя на Равда малко ми е гадно, защото ще съм с родителите си но поне ще сме с приятелско семейство, преди не съм ходила, ще стоим 5 дена.

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    Цитирай Първоначално написано от Mims
    аз ще ходя на Равда малко ми е гадно, защото ще съм с родителите си но поне ще сме с приятелско семейство, преди не съм ходила, ще стоим 5 дена.
    първо - моля те намали си картинката на аватара, защото е огромна и така... за Равда - там е хубаво, но наистина става скучно ако седиш доста време, като мене. и плажа на самата Равда е ужасен. препоръчвам ти този, кото е нагоре към Несебър - там няма едно камъче, пясъка е страхотен, а има и разни импровизирани заливчета за малки деца... абе, Равда е супер!
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си