View Full Version : Свършвам много бързо
На 16 години съм и от 2 седмици вече не съм девствен първя път с моята приятелка свърших за ~4 минути това нормално ли е забелязах, че не е много доволна и страшно се здухах :-# ! Кажете ми колко време е нормално за да може и тя да свърши и двамата сме доволни.
Благодаря ви много!
Е щом е първи път споко не е страшно трябваше да продължиш втори рунд 2 часа нямаше да ти стигнат :), иначе, почваш от начало малко игра лижиш е към 15-25 мин и почваш 20 мин бавно и после 69 да я довършиш и тя теб смятам, че това може да свърши работа :)
П.П
Друга възможна причина е че си бил превъзбуден или не си се изхвърлял от отдавна :)
Както и че си си мислил за секс по време на секс номера е да не мислиш за нищо просто се отдаваш на момента
15-20min predi akta,udari edna burza,malko ili mnogo 6te se zabavi sledva6tata eqkulaciq zaradi tova ;-)
The Fallen Angel
08-04-2006, 11:48
Най-важното е да се отдадете на мига момичето овича докато се прави секс да се гали и да и се повтаря че я овичаш просто няма да се притесняваш все пак тогава ти е бил първия път след това вече всичко ще си е нормално ;-) [/b][/u]
Ми първия път е по-бързо, щом свършиш не спираш, дай пак, до втория път, ако не е задоволена дай до трятия и си готов.
7-15 минути ако дадеш воля на тялото си. Било ти е първи път много си бил възбуден тоест 4 е нормално. Ако е било без презерватив пък е съвсем нормално. От тук нататък за да не се сдухваш последвай съвета на Тупак Маняка или просто се научи да контролираш еякулацията си. Звучи трудно, трудно е но ще свикнеш :)