.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Свършвам много бързо

На 16 години съм и от 2 седмици вече не съм девствен първя път с моята приятелка свърших за ~4 минути това нормално ли е забелязах, че не е много доволна и страшно се здухах ! Кажете ми колко време е нормално за да може и тя да свърши и двамата сме доволни.
    Благодаря ви много!

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Е щом е първи път споко не е страшно трябваше да продължиш втори рунд 2 часа нямаше да ти стигнат , иначе, почваш от начало малко игра лижиш е към 15-25 мин и почваш 20 мин бавно и после 69 да я довършиш и тя теб смятам, че това може да свърши работа

П.П

Друга възможна причина е че си бил превъзбуден или не си се изхвърлял от отдавна
    Както и че си си мислил за секс по време на секс номера е да не мислиш за нищо просто се отдаваш на момента
    R.I.P to PAC :/
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

Guest
    15-20min predi akta,udari edna burza,malko ili mnogo 6te se zabavi sledva6tata eqkulaciq zaradi tova

Най-важното е да се отдадете на мига момичето овича докато се прави секс да се гали и да и се повтаря че я овичаш просто няма да се притесняваш все пак тогава ти е бил първия път след това вече всичко ще си е нормално [/b][/u]

Guest
    Ми първия път е по-бързо, щом свършиш не спираш, дай пак, до втория път, ако не е задоволена дай до трятия и си готов.

Повече от фен
    7-15 минути ако дадеш воля на тялото си. Било ти е първи път много си бил възбуден тоест 4 е нормално. Ако е било без презерватив пък е съвсем нормално. От тук нататък за да не се сдухваш последвай съвета на Тупак Маняка или просто се научи да контролираш еякулацията си. Звучи трудно, трудно е но ще свикнеш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си