View Full Version : Кола маската и болката
Днес ходих но кола маска за първи път и ми махнаха мустачките и ми оформиха веждите.Да ви кажа не болеше толкова,не съм пищяла.Искам да кажа на всички,които се притесняват да отидат,да го направят.Не боли,и ако човека,който ви прави кола маската си разбира от работата,после много ще се харесате.Успех и не се страхувайте! :wink:
А на триъгълника?Боли ли поне след кола маската.. кожата ?
ThePainIsReaL
08-04-2006, 19:56
Боли , но не е нетърпимо. Свиква се щом до сега ГЪК не съм казала . А относно кожата , на мен в последно време ми става червена и ме боли малко , но минава след 5-6 дена :? . Но преди не съм имала този проблем . Само помня първия път , че се бях уплашила заради едни точици , ама се махнаха на 2рия ден . Така че споки .
kristini4ka
08-04-2006, 20:35
И мен много ме е страх на триъгълника да не би да боли много... аве...
ThePainIsReaL
08-04-2006, 20:38
Кажи ми с какво си ги махала преди това , за да ти кажа колко г/д ще те боли ?
Въобще ползвала ли си кола маска за някоя част от тялото си преди това ?
Е,болката е първите няколко пъти.После вече пак те боли ама някак си свикваш.Но значение има и колко са дълги космите-колкото по-дълги толкова повече ще пищиш!
аааа, на оная раута коламаска повече НЕ!!!
ужасно еее...болкатааааааааа...добр е, че ми бяха прекалено къси космите и не можа да ми ги махне всичките, иначе да съм умряла сигурно...а и след това боли...ходех все едно са ми го набили десетина негри едновременно :smt010 поне така мисля, че съм изглеждала отстрани....та повече НЕ
kristini4ka
08-05-2006, 13:58
Кажи ми с какво си ги махала преди това , за да ти кажа колко г/д ще те боли ?
Въобще ползвала ли си кола маска за някоя част от тялото си преди това ?Ходила съм на кола маска за крака подмишници и са искам да се пробвам на триъгълника ма ме е страх...
Аз първия път като ходих за триъгълника на кола си мислех, че ще е някаква неописуема болка- тъй като до момента само се бях бръснала отдолу....но не е така...козметичката на първото ходене ми махна по-голямата част от космите,но не всички, за да не ми се "стресира" кожата, а втория път всички....просто трябва психически да се настоиш!Не е никак страшно :wink:
Боли , но не е нетърпимо. Свиква се щом до сега ГЪК не съм казала . А относно кожата , на мен в последно време ми става червена и ме боли малко , но минава след 5-6 дена :? . Но преди не съм имала този проблем . Само помня първия път , че се бях уплашила заради едни точици , ама се махнаха на 2рия ден . Така че споки . Еееееее,5-6 дена?Моите крака ги епилирам.Почервеняват,обач е аз си купих дезодорант Dove и като си напръскам кожата се оправя. :wink: