Влез

View Full Version : аз сьм страшно ревнива и незнам как да спра да го ревнувам

vivi_an
08-05-2006, 08:06
аз сьм страшно ревнива и незнам как да спра да го ревнувам без каквато и да било при4ина е да наистина тои е готин кара страшна кола но и много ме оби4а и го опдлудявам като по4на да го ревнувам(в ло6ия смисьл на думата)

Ani_girl
08-05-2006, 09:47
macka revnosta e srashno losho ne6to revnosta e bolsest 4ovek revnuva ne za6toto obi4a a za6toto iska da e obi4an .znaesh li revnuvai go nqla losho vuv tova no ne go pokazvai tolkova mnogo spokoino 6tom kazvash 4e te obi4a zna4i e taka ako ti go e dokazal radvai se na tova i ne pokazvai revnosta si tolkova mnogo za6toto 6te go zagubish !!

`Death`Whore`
08-05-2006, 09:48
А лошо ли е човек да иска да е обичан? Да го е страх?

Ani_girl
08-05-2006, 09:52
А лошо ли е човек да иска да е обичан? Да го е страх?

ne e losho da iska da e obi4an no spored men e egoisti4no da go revnuva tolkova mnogo mojebi bez pri4ina .strah ot kakvo ot tova 4e moje da go zagubi ta nali tq sama kaza 4e toi q obi4a kakuv e problema ????

prosto e mnogo revniva a revnosta ubiva 4ustavata !

`Death`Whore`
08-05-2006, 09:55
Понякога хората са били наранени, когато са вярвали на човека, и затова ревнуват адски много. Казвам го от личен опит. Приятелят И ако я обича, ще я приеме такава.

Master_88
08-05-2006, 10:33
Опитай се да овладееш ревността си,иначе само ще навреди на връзката ви. Ако ти е спечелил и оправдал доверието,няма смисъл да се измъчваш с ревност

Ani_girl
08-05-2006, 10:37
Death`Whore SMQTAM 4E REVNOSTA NE MOJE DA SE PRIEME ZA6TOTO ZADUSHAVA EDIN 4OVEK A AKO SI NQMAT DORI I MALKA VQRA VRUSKATA 6TE SE RAZRUSHI V TOVA MOGA DA TE OBEDQ .NQMA SMISAL DA DAVAME POVE4E MNENIQ DA OSTAVIM I DRUGITE DA SI DADUT MNENIETO AKO ISKASH DA GOVORIME PO TAIQ TEMA MI PI6I LI4NI SUOB6TENIQ!

`Death`Whore`
08-05-2006, 10:42
Лични съобщения по този начин не пиша. И не ми крещи!

Obitax
08-05-2006, 10:46
Pile trqbva6e da po4ne6 s hubavata kola za da mi se izqsni polojenieto predi da pro4eta post-a ti .

Mike-Jones
08-05-2006, 11:03
ei kurvi4ke moje da xodish da sa ebesh v xubavata kola ebati neshtasnicata

IdiOtKa
08-05-2006, 11:28
аз сьм страшно ревнива и незнам как да спра да го ревнувам без каквато и да било при4ина е да наистина тои е готин кара страшна кола но и много ме оби4а и го опдлудявам като по4на да го ревнувам(в ло6ия смисьл на думата)
да е само при мисълта че може да загубиш колата в която се возиш .... не ти е за него а за лукса които ти предлага ....и като кажеш че не е така ще ти кажа че не си права защото ако ти пукаше за пича вобще нямаше да казваш че има

кара страшна кола ...просто си го кажи ...няма нищо срамно в тва ... !

Abi
08-05-2006, 11:59
Да ревнуваш си е човешко, но когато прекалиш просто си убиваш връзката.
А относно колата, ами така като чета какво си написала, се замислям дали щеше да е същото, ако я нямаше страхотната кола.

skate_warrior
08-05-2006, 12:02
поредната тъпа шундра :smt021 :smt097 :smt075

IdiOtKa
08-05-2006, 13:41
поредната тъпа шундра :smt021 :smt097 :smt075
вярно е ! ](*,)

Paduan`
08-05-2006, 13:56
pff .. s mnogo gotina kola
abeeeeeeeeeeeeeeee prosto skate_warrior e prav

VIVIAN!!!
08-05-2006, 22:10
да е само при мисълта че може да загубиш колата в която се возиш .... не ти е за него а за лукса които ти предлага ....и като кажеш че не е така ще ти кажа че не си права защото ако ти пукаше за пича вобще нямаше да казваш че има

samo da ti kaja 4e 4ovek ako go ima toq luks prez celiq si jivot ne mu obru6ta vnimanie putvo az imam vsi4ko ot koeto se nuujdaq i to neidva ot priqtelq mi vtoro ti qvno si finasela 6to misli6 i qvno sudi6 po sebe si ...nesum pisala za da subujdam intrigi a prosto za suvet....hubavata kola q dobavih za6toto ku4ki kato teb samo tova gledat ...a i sa tvoe info kato se vlubih v nego neznaeh 4e ima kola ;)

IdiOtKa
08-06-2006, 08:22
е разбира се че ще кажеш че колата не е важна ....тооо просто бива и да си кажеш че е ...ама както и да е ...

pixie
08-06-2006, 08:28
"Той е готин кара страшна кола" ](*,) хахахахахах :lol: :lol: :lol:

IdiOtKa
08-06-2006, 08:33
и после кажете че не изглежда тъпо маина ...

navits
08-06-2006, 09:37

samo da ti kaja 4e 4ovek ako go ima toq luks prez celiq si jivot ne mu obru6ta vnimanie putvo az imam vsi4ko ot koeto se nuujdaq i to neidva ot priqtelq mi vtoro ti qvno si finasela 6to misli6 i qvno sudi6 po sebe si ...nesum pisala za da subujdam intrigi a prosto za suvet....hubavata kola q dobavih za6toto ku4ki kato teb samo tova gledat ...a i sa tvoe info kato se vlubih v nego neznaeh 4e ima kola ;)

off ma ti si mn zadrustena 1-vo iskash suvet a posle obijdash horata :smt097

sega 4ui moq suvet otidi na psihiatur :smt097 :smt019
sega mai ti si ku.kata

LoRinSeR
08-06-2006, 09:43
Death`Whore SMQTAM 4E REVNOSTA NE MOJE DA SE PRIEME ZA6TOTO ZADUSHAVA EDIN 4OVEK A AKO SI NQMAT DORI I MALKA VQRA VRUSKATA 6TE SE RAZRUSHI V TOVA MOGA DA TE OBEDQ .NQMA SMISAL DA DAVAME POVE4E MNENIQ DA OSTAVIM I DRUGITE DA SI DADUT MNENIETO AKO ISKASH DA GOVORIME PO TAIQ TEMA MI PI6I LI4NI SUOB6TENIQ!

Тай как ти говори Виолетке ;-) Когато човек обича, значи и ревнува. Едното върви ръка за ръка с другото :wink:

LoRinSeR
08-06-2006, 09:45
pff .. s mnogo gotina kola
abeeeeeeeeeeeeeeee prosto skate_warrior e prav

Е какво като има кола ??? Повечето хора имат автомобил. Ми и моята кола е готина за моите разбирания ...

`Death`Whore`
08-06-2006, 09:46
Ако не обръщаше внимание на материалното, нямаше да споменеш, че има кола. Май не знаеш значението на израза.

Лоринзър, а аз обичам да чета в рейсовете. И в кола ми става лошо. :(

LoRinSeR
08-06-2006, 09:51
Ако не обръщаше внимание на материалното, нямаше да споменеш, че има кола. Май не знаеш значението на израза.

Лоринзър, а аз обичам да чета в рейсовете. И в кола ми става лошо. :(

Аз не обръщам внимание на материалното! Аз не съм се возил цял живот в кола. Не съм казал нищо за градския транспорт, но виж предпочитам да карам кола отколкото 70ст. за билет :mrgreen:
.

`Death`Whore`
08-06-2006, 09:52
ЕЕ, да...но когато мама дава пари за карта, е оферта. :) ИИи първата част на поста ми не беше към теб, а към авторката на темата.

LoRinSeR
08-06-2006, 09:53
ЕЕ, да...но когато мама дава пари за карта, е оферта. :) ИИи първата част на поста ми не беше към теб, а към авторката на темата.

Извинявай. Ами на мен пък баща ми ми дава половина пари за гориво и при мен е оферта ... Приятен ден !

Paduan`
08-06-2006, 09:58
Е какво като има кола ??? Повечето хора имат автомобил. Ми и моята кола е готина за моите разбирания ...

LoRinSeR ... ha - nqma nishto losho choveka da ima kola , az skoro shte si vzimam , ne tova e temata obache . Loshoto e che "kuklichki" kato taq gi e strah da zagubqt tva da se vozqt v Mercedes , a ne da zagubqt toq deto q kara taq kola . ot tova se vuzmushtavam ;-)

LoRinSeR
08-06-2006, 10:19

LoRinSeR ... ha - nqma nishto losho choveka da ima kola , az skoro shte si vzimam , ne tova e temata obache . Loshoto e che "kuklichki" kato taq gi e strah da zagubqt tva da se vozqt v Mercedes , a ne da zagubqt toq deto q kara taq kola . ot tova se vuzmushtavam ;-)

Имам една Алфа за продаване, ако те интересува.

Paduan`
08-06-2006, 10:30
xmmm LoRinSer za kakva alfa stava vupros , i za kakvi pari
kaji mi tam kilometri , godina , zabelejki ?
po princip ne sum dovolen ot italianskite koli - dosta priateli si vzeha fiat-i - punto , bravo ... ne sa dovolni hich
amaa nishto de kaji za kakvo stava vupros :)

neigbour
08-06-2006, 10:31
Малееееееееее колко сте злеееееееееее!!!
Тука на чат го обърнахте :twisted:
Няма ли админи и модератори тука веее :?:
Пълна анархия и само обиташки мнения :evil:

LoRinSeR
08-06-2006, 10:40
xmmm LoRinSer za kakva alfa stava vupros , i za kakvi pari
kaji mi tam kilometri , godina , zabelejki ?
po princip ne sum dovolen ot italianskite koli - dosta priateli si vzeha fiat-i - punto , bravo ... ne sa dovolni hich
amaa nishto de kaji za kakvo stava vupros :)

Данни:
Дата на производство - януари 1993 г.
Тип двигател - Бензинов
Мощност (к.с.) - 110 к.с.
Скоростна кутия - Ръчна
Категория - Хечбек
Пробег - 130000 км
Цвят - Светло сив

Особености:
4(5) Врати
Аларма
Бордови компютър
Газова уредба
Ел. Стъкла
Застраховка
Лети джанти
Металик
Стерео уредба
Центр. заключване
Шибедах
Климатик

Цената е 2000лв

Просто седи пред блока и не върши никумо работа. Баща ми кара ауди, а аз една Алфа 156. Но 33-ката е резачка. Аз съм фен на Алфа Ромео. Можеш да дойдеш да я видиш покараш и т.н

Снимка: http://img135.imageshack.us/my.php?image=111509792134244561pk8.jpg

adDicTeD`tO`yOu
08-06-2006, 10:49
Ми и аз съм много ревнива ама се опитвам да не го показвам...все пак той ти има доверие/предполагам/тря и ти да се опиташ да му вярваш...колкото и да е готин и сичкото му там...ти все пак си започнала нещо с тоя човек...а и в една връзка доверието е най-важно!

PleasureSeeker
08-06-2006, 10:50
Здържай се малко...имай му доверие...явно момчето найстина държи на теб щом се дразни от ревността ти

Tempestjuji
08-06-2006, 15:32
mi.. imai mu doverie..ako mu imash doverie 6te znae6 che nqma za kakvo da go revnuvash..

Paduan`
08-06-2006, 17:23
mmm nikak ne e zle , ako neshtata sa realni(kilometrite nai-veche)
osobeno za tazi cena
problema e che ne sum ot sofia .. ama skoro ako ne izlezne neshto moje i da doida , che veche otkacham :cry:

Heartbreaker
08-06-2006, 18:29
Ревност = Любов

Klizmata
08-06-2006, 18:36
Ti prosto go revnuva6 za6toto ne mu vqrva6 toi nakraq 6e go razbere tova 6e ti tegli edna maina i tova e taka 4e ti preporu4vam da spre6 za6toto ako tvoeto gadje koeto ima kola predpolagam e golf 3 shvane ne6tata 6e te otreje kato indiqnec krenvir6 s tomahavka.....

ViViAn {}
08-06-2006, 21:43
ne vsu6tnost ve4e nqmam problem s revnosta...razbrah mnogo ne6ta koito neznae6 do sega...blagodarq na edna 4ast ot horata izrazili mnenieto vuv formata na suvet i na drugata koqto samo kulne6e...no kakto i da e ... vajnoto e 4e vseki si izkaza menieto ... az li4no sum dovolna,a na teq koito zavijdat nemoga da im pomogna sus ni6to a osven EMM NAMERETE SI NQKOI KATO MOQ ;) da si go obi4ate da si vi obi4a i da si jiveete jivota po sevuzmojni na4ini...taka.. moga samo da vi pojelaq uspeh i mnogo LUBOV takava kato na6ata s priqtelq mi :)

vivkata"vivian&quo
08-06-2006, 21:45
naistina ponqkoga ti trqbva malko svetlinka v tunela za da produlji6 napred ;)

CrazyWitch
08-06-2006, 21:56
Нямаше нужда да намесваш колата му. Явно това ти е напвайло впечатление и си мислиш, че ти като си ми забелязала колата всички други момичета ще го правят.