.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40
    vivi_an
    Guest

аз сьм страшно ревнива и незнам как да спра да го ревнувам

аз сьм страшно ревнива и незнам как да спра да го ревнувам без каквато и да било при4ина е да наистина тои е готин кара страшна кола но и много ме оби4а и го опдлудявам като по4на да го ревнувам(в ло6ия смисьл на думата)

Повече от фен
    Град
    gr. Sofia
    macka revnosta e srashno losho ne6to revnosta e bolsest 4ovek revnuva ne za6toto obi4a a za6toto iska da e obi4an .znaesh li revnuvai go nqla losho vuv tova no ne go pokazvai tolkova mnogo spokoino 6tom kazvash 4e te obi4a zna4i e taka ako ti go e dokazal radvai se na tova i ne pokazvai revnosta si tolkova mnogo za6toto 6te go zagubish !!

Мега фен
    А лошо ли е човек да иска да е обичан? Да го е страх?

Повече от фен
    Град
    gr. Sofia
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    А лошо ли е човек да иска да е обичан? Да го е страх?

ne e losho da iska da e obi4an no spored men e egoisti4no da go revnuva tolkova mnogo mojebi bez pri4ina .strah ot kakvo ot tova 4e moje da go zagubi ta nali tq sama kaza 4e toi q obi4a kakuv e problema ????

prosto e mnogo revniva a revnosta ubiva 4ustavata !

Мега фен
    Понякога хората са били наранени, когато са вярвали на човека, и затова ревнуват адски много. Казвам го от личен опит. Приятелят И ако я обича, ще я приеме такава.

Супер фен
    Опитай се да овладееш ревността си,иначе само ще навреди на връзката ви. Ако ти е спечелил и оправдал доверието,няма смисъл да се измъчваш с ревност

Повече от фен
    Град
    gr. Sofia
    Death`Whore SMQTAM 4E REVNOSTA NE MOJE DA SE PRIEME ZA6TOTO ZADUSHAVA EDIN 4OVEK A AKO SI NQMAT DORI I MALKA VQRA VRUSKATA 6TE SE RAZRUSHI V TOVA MOGA DA TE OBEDQ .NQMA SMISAL DA DAVAME POVE4E MNENIQ DA OSTAVIM I DRUGITE DA SI DADUT MNENIETO AKO ISKASH DA GOVORIME PO TAIQ TEMA MI PI6I LI4NI SUOB6TENIQ!

Мега фен
    Лични съобщения по този начин не пиша. И не ми крещи!

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    Pile trqbva6e da po4ne6 s hubavata kola za da mi se izqsni polojenieto predi da pro4eta post-a ti .
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Голям фен
    Град
    Memphis
    ei kurvi4ke moje da xodish da sa ebesh v xubavata kola ebati neshtasnicata
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Супер фен
    Град
    HeLL ..

Re: аз сьм страшно ревнива и незнам как да спра да го ревнув

Цитирай Първоначално написано от vivi_an
    аз сьм страшно ревнива и незнам как да спра да го ревнувам без каквато и да било при4ина е да наистина тои е готин кара страшна кола но и много ме оби4а и го опдлудявам като по4на да го ревнувам(в ло6ия смисьл на думата)
    да е само при мисълта че може да загубиш колата в която се возиш .... не ти е за него а за лукса които ти предлага ....и като кажеш че не е така ще ти кажа че не си права защото ако ти пукаше за пича вобще нямаше да казваш че има
    кара страшна кола
    ...просто си го кажи ...няма нищо срамно в тва ... !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Да ревнуваш си е човешко, но когато прекалиш просто си убиваш връзката.
    А относно колата, ами така като чета какво си написала, се замислям дали щеше да е същото, ако я нямаше страхотната кола.
    Усмихвайте се - утре ще бъде по-зле.

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    поредната тъпа шундра

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от skate_warrior
    поредната тъпа шундра
    вярно е !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Повече от фен
    Град
    Out Of Space
    pff .. s mnogo gotina kola
    abeeeeeeeeeeeeeeee prosto skate_warrior e prav

Yupeeee !

VIVIAN!!!
    Guest

Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    да е само при мисълта че може да загубиш колата в която се возиш .... не ти е за него а за лукса които ти предлага ....и като кажеш че не е така ще ти кажа че не си права защото ако ти пукаше за пича вобще нямаше да казваш че има
    кара страшна кола

samo da ti kaja 4e 4ovek ako go ima toq luks prez celiq si jivot ne mu obru6ta vnimanie putvo az imam vsi4ko ot koeto se nuujdaq i to neidva ot priqtelq mi vtoro ti qvno si finasela 6to misli6 i qvno sudi6 po sebe si ...nesum pisala za da subujdam intrigi a prosto za suvet....hubavata kola q dobavih za6toto ku4ki kato teb samo tova gledat ...a i sa tvoe info kato se vlubih v nego neznaeh 4e ima kola

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    е разбира се че ще кажеш че колата не е важна ....тооо просто бива и да си кажеш че е ...ама както и да е ...

"Той е готин кара страшна кола" хахахахахах
    He Is The Poison And The Antidote

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    и после кажете че не изглежда тъпо маина ...

Повече от фен
    Град
    PaRkOuR CiTy

Цитирай Първоначално написано от VIVIAN!!!
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    кара страшна кола

samo da ti kaja 4e 4ovek ako go ima toq luks prez celiq si jivot ne mu obru6ta vnimanie putvo az imam vsi4ko ot koeto se nuujdaq i to neidva ot priqtelq mi vtoro ti qvno si finasela 6to misli6 i qvno sudi6 po sebe si ...nesum pisala za da subujdam intrigi a prosto za suvet....hubavata kola q dobavih za6toto ku4ki kato teb samo tova gledat ...a i sa tvoe info kato se vlubih v nego neznaeh 4e ima kola
    off ma ti si mn zadrustena 1-vo iskash suvet a posle obijdash horata

sega 4ui moq suvet otidi na psihiatur
    sega mai ti si ku.kata

Цитирай Първоначално написано от Ani_girl
    Death`Whore SMQTAM 4E REVNOSTA NE MOJE DA SE PRIEME ZA6TOTO ZADUSHAVA EDIN 4OVEK A AKO SI NQMAT DORI I MALKA VQRA VRUSKATA 6TE SE RAZRUSHI V TOVA MOGA DA TE OBEDQ .NQMA SMISAL DA DAVAME POVE4E MNENIQ DA OSTAVIM I DRUGITE DA SI DADUT MNENIETO AKO ISKASH DA GOVORIME PO TAIQ TEMA MI PI6I LI4NI SUOB6TENIQ!
    Тай как ти говори Виолетке Когато човек обича, значи и ревнува. Едното върви ръка за ръка с другото
    2т. забрана за ползване на профил

Цитирай Първоначално написано от Paduan`
    pff .. s mnogo gotina kola
    abeeeeeeeeeeeeeeee prosto skate_warrior e prav

Е какво като има кола ??? Повечето хора имат автомобил. Ми и моята кола е готина за моите разбирания ...

Мега фен
    Ако не обръщаше внимание на материалното, нямаше да споменеш, че има кола. Май не знаеш значението на израза.

Лоринзър, а аз обичам да чета в рейсовете. И в кола ми става лошо.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Ако не обръщаше внимание на материалното, нямаше да споменеш, че има кола. Май не знаеш значението на израза.

Лоринзър, а аз обичам да чета в рейсовете. И в кола ми става лошо.

Аз не обръщам внимание на материалното! Аз не съм се возил цял живот в кола. Не съм казал нищо за градския транспорт, но виж предпочитам да карам кола отколкото 70ст. за билет
    .

Мега фен
    ЕЕ, да...но когато мама дава пари за карта, е оферта. ИИи първата част на поста ми не беше към теб, а към авторката на темата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си