View Full Version : Реве ми се
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
BaHk0`CeKcA
08-05-2006, 17:07
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Добре темата е убийствена ... Ся кажи за кво ти се реве сподели малко ?!?
kristini4ka
И на мене и то много :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
CrazyWitch
Нещо по-подробно по темата, ако може за да седнем да обсъдим. [-o<
те толкова много неща незнам откдъе да почна а и нямам мотивацията да почвам нищо дори не ми се говори с никой не ми се яде не ми се пие не ми се излзиа....незнам защо аз ли съм толкова тъп....
BaHk0`CeKcA
08-05-2006, 17:09
И двете споделете за кво ви се реве ... ?!?
kristini4ka
08-05-2006, 17:10
те толкова много неща незнам откдъе да почна а и нямам мотивацията да почвам нищо дори не ми се говори с никой не ми се яде не ми се пие не ми се излзиа....незнам защо аз ли съм толкова тъп....същото чувствам и аз :cry: :cry: :cry: :cry:
аз съм момче...ако иам значение
BaHk0`CeKcA
08-05-2006, 17:12
те толкова много неща незнам откдъе да почна а и нямам мотивацията да почвам нищо дори не ми се говори с никой не ми се яде не ми се пие не ми се излзиа....незнам защо аз ли съм толкова тъп....
Заради момче е личи си ... СПодели малко .. споко :) Ще оспокояваме окоряваме с квото можем !?!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
CVETELLINA
08-05-2006, 18:11
ееееее кви са тия филми,тия ревове....не трябва така...всички имаме любовни мъки,ако става на въпрос и на мен ми се плаче... :smt012 ама в един момент се осъзнаваш и виждаш,че вече няма смисъл...със сълзи нищо няма да върнеш!!По-добре е в такива моменти човек да събере сили и да се стегне и да покаже на този,който го е наранил,че и без него живота продължава...трудно е наистина,но в крайна сметка по-добре е да си продължи живота,отколкото да се бори за нещо минало и изгубено..
freaky_FK
08-05-2006, 19:39
are vsichki da sedneme i da reveme......ami aide ne!q se smeite vsichki i tva.jivotut e tvarde kratuk za da si gubime vremeto v tva da tursime kurpichki da trime sulzi i sopoli...
BaHk0`CeKcA
08-05-2006, 19:47
хаха мен пък ми е мноо смешно... няма време за тъга по момичета/момчета... :) [-X 8-[
CrazyWitch
08-05-2006, 19:51
Ем, в такъв случай ние с какво може да ти помогнем?:|
PRI MEN SA6TO E TAKA ZARADI EDNO MOM4E :? ](*,) :cry:
anitka_555
08-05-2006, 20:31
qvno ne samo na men mi e kofti :cry: :smt010 :|
До тука разбрах, че 2-ма, 3-ма имат някакви проблеми, ама не им се говорело...тц тц тц...какво чакате...някаква специална покана ли???Или може би да е в писмен вид в 3 екземпляра :lol: .Дайте по същество...
`Death`Whore`
08-05-2006, 20:45
Аз пък уж нямам проблеми, но все ме избива на депресия.
Ех тва депресирано поколение :?
freaky_FK
08-05-2006, 22:03
az kato kazah vsicchki da reveme se sheguvah,nedeite da se depresirate,to verno che toploto vreme ni bugva i az se chustvam kato ohliuv ma gledam da ne se trevoja tolkoz,haide vsichki deto vi e tajno burzo klikvaite na fun fun fun i se posmeite
mnogomili4kata-sf
08-05-2006, 22:08
Пак ме разби! :mrgreen:
Ама в интерес на истината забелязвам,че тия хората,дето сме с най-малки проблеми,най-мн ни хваща депресията...нещо такова се получава
Ice_Kiss
08-06-2006, 11:39
Пак ме разби! :mrgreen:
Ама в интерес на истината забелязвам,че тия хората,дето сме с най-малки проблеми,най-мн ни хваща депресията...нещо такова се получава
Подкрепям и аз съм така
На мен пък не ми се реве! :mrgreen: Много ми е веселко даже!
White_Shadow
08-06-2006, 11:52
Така айде сега си кажете защо ви се реве и къф е проблема че да седнем да го обсъдим.
Ако темата е за хора,които искат да кажат че им се реве и не им се обеснява Що-не намиран смисъл :smt017 :smt017 :smt017
luda`flirtajika
08-06-2006, 11:58
Заради момче е личи си ... СПодели малко .. споко :) Ще оспокояваме окоряваме с квото можем !?!
:D:D:D awe toi kaza,4e e mom4e a ne 4e e zaradi mom4e :P
mi6ka_barelinka
08-06-2006, 20:38
Nqma smisal ot rev teglimy edna maina i gotovo mom4eta ima mn ne e samo edno 4e da si zaslujava da se reve pak i bez tova te mai ne pla4at mn mn za nas
Lady_Chocolate
08-06-2006, 21:17
Добре де това е интересно това е една от най-безмислените теми, но повярвайте, ако споделите ще ви е много по-леко. Щом не искате да споделяте за кво е тая тема. Да разберем,че има нещастни хора на тоя свят. Повярвайте знаем... Не трябва да се криете в себе си защото така все повече ще се депресирате и ще пазите болката за себе си, а повярвайте това не е никък добре. Аз съм преживяла много такива дни. Но се научих да ценя това, което имам, защото утре вече може да го няма. Да живея на пълни обороти защото в един миг всичко свършва. Живота ни представя всякакви трудности, но трябва да съумеем да ги преодолем и да живеем както наистина заслужаваме. Всеки си има 1000 проблеми, но както казват хората смеем се през сълзи. Животът е хубаво нещо, но всичко хубаво свършва....
научих се да ценя това, което имам, защото утре вече може да го няма. Да живея на пълни обороти защото в един миг всичко свършва. Живота ни представя всякакви трудности, но трябва да съумеем да ги преодолем и да живеем както наистина заслужаваме.
CVETELLINA
08-06-2006, 22:14
Nqma smisal ot rev teglimy edna maina i gotovo mom4eta ima mn ne e samo edno 4e da si zaslujava da se reve pak i bez tova te mai ne pla4at mn mn za nasмм мисля,че автора на темата е момче де..поне той така каза :-D