View Full Version : Според вас нормално ли е?
SlyN4o`f
08-05-2006, 18:23
Значи искам да споделя:)!Познавам момиче ,което скоро ще навърши 16!Преди няколко седмици обстоятелствата се ст3коха така че имах открит разговор с нея и да ви кажа чесно останах потресена!Значи тя наскро скъса с приятеля си ,които е на 28 !Ходиха година,година и половина!Добре наистина голяма разлика 14 год. ,но да кавем че го приемам!Продължихме да говорим(с нас имаше още едно момиче)и жъпросното момиче си призна че е правила секс за първи път на 13!Добре и с това се премирих!:)Но следващото нещо ,което чух направоме ме остави без думи!Цитирам"Можете ли да си представите сега аз ходя с някакво си момченце-македонец на 18 год !Ужас та то е още дете!"При тези думи аз я попитах "Добре а ти с колко одишен искаш да ходиш?"Отговорът беше-30 и нагоре!
Не знам аз ли съм консервативен човек или...Как мислите Вие това нормално ли е !Нормално ли е едно 16 год. момиче да ходи с мъже ,копито могат да и са й бащи? :smt017
CaRaMeL4eTo
08-05-2006, 18:26
emi az nemislq ,4e e normalno daje ako me pitash si e napravo gnusno, no kakfo da se pravi ima gi vsqkakvi :-#
_crazy_baby_
08-05-2006, 18:27
ne ne e normalno i ti predlagam daje da ne izlizash s takiva za po edno kafe poznavam edna kurva deto e na 13 i hodi s shefa na maika si i q ebe za pari prosto si nameri svqsno momi4e ne se zanimavai s takiva kurvetini !!!! ne nikak normalno no tova e kakvo da se pravi izvraten svqtt
`Death`Whore`
08-05-2006, 18:27
Явно и аз съм изостанала и консервативна.
ГОСТЕНИН
08-05-2006, 18:30
А бе може просто да и смърди путката ! :smt007
Значи искам да споделя:)!Познавам момиче ,което скоро ще навърши 16!Преди няколко седмици обстоятелствата се ст3коха така че имах открит разговор с нея и да ви кажа чесно останах потресена!Значи тя наскро скъса с приятеля си ,които е на 28 !Ходиха година,година и половина!Добре наистина голяма разлика 14 год. ,но да кавем че го приемам!Продължихме да говорим(с нас имаше още едно момиче)и жъпросното момиче си призна че е правила секс за първи път на 13!Добре и с това се премирих!:)Но следващото нещо ,което чух направоме ме остави без думи!Цитирам"Можете ли да си представите сега аз ходя с някакво си момченце-македонец на 18 год !Ужас та то е още дете!"При тези думи аз я попитах "Добре а ти с колко одишен искаш да ходиш?"Отговорът беше-30 и нагоре!
Не знам аз ли съм консервативен човек или...Как мислите Вие това нормално ли е !Нормално ли е едно 16 год. момиче да ходи с мъже ,копито могат да и са й бащи? :smt017
deeeeeee as sa iskorah ve kva e taz ???? za mene ne e normalno ma tova si e neino mnenie koto iska da prai
еми нали се сещаш че 30 годишните имат коли апартаменти и така нататака ... а 17-18 годишните не ... аи нали се сещаш че е много по лесно един 25-30 годишен да спи с някоя 15-16 отколкото с тези на неговата възраст с една дума твоята фр е кажи речи ...курва .. ](*,)
kaka0155
08-05-2006, 21:48
Явно и аз съм изостанала и консервативна.
VECHE e normalno
VECHE e anormalno , ako v edna vruzka lubovta dviji neshtata :shock:
Slyncho , ne znam ot kakvo si potresena - za 1vi put li chuvash takova neshto ?!
shtoto az ne .. tva si e veche ejednevie
P.S. ne se chudi zashto na momichetata im e izleznalo losho ime :mrgreen:
Тая просто не е наред с главата!Прави се на много голяма и на много важна като излиза с мъже.Супер отваратително е да правиш секс на 13 и 100 процента съм сигурна,че не е била готова,защото сигурно тя това твърди,а я е отворил някой батко на 28.Незнам как те приемат за нормално да ходят с 14 гдишна пикла.Това наистина не е нормално.
otvrat #-o :-& za jalost ve4e mn gi ima takiva 4ak da se 4udi6 koi e po zle 30 godi6niq dart pergi6in s deteto ili glupavoto momi4ence koeto se zanimava s nabori na tatko si
thirteen
08-06-2006, 10:51
Естествено,че не е нормално.Глупачки.
PleasureSeeker
08-06-2006, 10:54
За Любовта нямало граници...но не върви да ходиш с толкова по-големи от теб...
BaHk0`CeKcA
08-06-2006, 10:56
А въх кажи на тая твоя приятелка да спре малко американските филми ... щот тука българина не е милярдер ;) ски напрао ме заби тва момиче в земята ... за ква са помисли за ... БЕЗ КОМЕНТАР!!!НЯМАМ ДУМИ!!!
adDicTeD`tO`yOu
08-06-2006, 10:59
Блаа...тая не е наред...как ша е нормално бе на нея и има нещо и ще е хубуу да говори с някой дето разбира...а и теа хора за женена тя ша ходи с тях кой знае кфи са им намеренията пфу...
Ice_Queen
08-06-2006, 11:54
еми нали се сещаш че 30 годишните имат коли апартаменти и така нататака ... а 17-18 годишните не ... аи нали се сещаш че е много по лесно един 25-30 годишен да спи с някоя 15-16 отколкото с тези на неговата възраст с една дума твоята фр е кажи речи ...курва .. ](*,)
Тъжно,но факт!
Тъжно,но факт!
=D>
ragingbull
08-06-2006, 12:48
ami ne e normalno...vse pak edin 25-30 godi6en nqma ko da ravi s edna devoika na 16 ili 17 osven sex.....vse pak rano ili kusno tozi na 30 6te se osuznae 4e trqbva da se jeni, da ima deca, semeistvo i edva li 6te 4aka malkoto momi4ence da porastne......i skoro ne ostav ni6to z na6ata teengirl osven razdqla, muka i sulzi.....ne znam daje kakvo tursqt 4i4kovcite na 30 v edno momi4e.....a ako iskat samo sex...zna4i sa nekudurni da go pravqt sas jena na svoqta vuzrast....prosto sa nekudurni da si izprosqt...... :-k :-k :-k :-k
ne ne e normalno i ti predlagam daje da ne izlizash s takiva za po edno kafe poznavam edna k***a deto e na 13 i hodi s shefa na maika si i q ebe za pari prosto si nameri svqsno momi4e ne se zanimavai s takiva kurvetini !!!! ne nikak normalno no tova e kakvo da se pravi izvraten svqtt
Е това беше по-брутално и от темата, а сега за нея, ем какво се учудваш какво ли не видяхме в тоя форум
SlyN4o`f
08-06-2006, 15:39
Искам само да кажа ,че не случайно написах ,че е моя позната и ,че обстоятелствата бяха такива ,че попаднах в този разговор!ПРИЯТЕЛКА-в никакъв случай!Пуснах тази тема просто да провера и ващо мнение и се радвам ,че съвпада с моето!Наистина живеем в време в ,което тези случаи стават все по-чести!Но ние нищо не можем да направим!Да гнусно е ,противно е ...НО това е !!! :-s
Heartbreaker
08-06-2006, 18:25
Абе писна ми от курви нз защо ма вие момичетата се искате по-големи ае 1-2 години резбирам ама тва е прекалено що не тръгнете с некои 80 годишни дедовци с бастуна може направо да ви разпори.
Klizmata
08-06-2006, 18:34
Tova se prosto edni malki kurvi4ki koito se navurtat okolo bogati kopeleta koito imat kinti i vsqkakvi ekstri e teq kurvi4ki malki posle stavat golemi kurvi i tehnite priqteli se okazvat svodnici i gi pra6tat na maika si v putkata da prostituirat.Ama tova da im e za urok 6e im eba maikata na teq kurvenski iz4adiq a pa toq luv4eto vseki si ima svoe mnenie da ma pi4 ne e normalno kogato maika ti e bila na 14 da e hodila s muj na 30 i da e pravila sex s nego ako e taka zna4i ba6ta ti e mnogo murtav ve4e.....Ne budi tolkova hitur 6toto 6e vidi6 du6terq ti kato stane na 15 i kato zapo4ne da izliza s hora stari kolkoto tebe dali 6e kaje6 togava mi da q ebat kvo mi puka obzalagam se 4e nqma da go kaje6 naliiiiiii....A hitreco....
лично според мен 30годишния няма ама абсолютно никакви чувства към някое 15-16-17 годишна курвичка ..просто тои я вози с колата казваи хубави неща тя му вярва и я ебе без проблем ... много ясно че едно 16-17 годишна курвичка ше газарее с вапросния чичко пред приятелките си неосъзнаваики колко жалко изглежда и още по дуре за чичкото той ще я лъже тя ще му вярва ..но се пак един уважаващ себеси и точен пич(малко странно се вразва тая дума в случая но караи) ще ходи с някоя на неговата възраст а не с някви пикли ,но дали е точно така ще кажат по възрасните тук ...
И се пак като се замислиш ...евала му на чичкото той си е тарикат вобще не го ебава .... и жалко за радителите на момичето ..то просто си е натурално малумно ...
е тва праи чалгата с хората !
Klizmata
08-06-2006, 19:21
Pone evala im prava a teq muje koito pravqt tova za6toto znaqt 4e ima kurvi koito za pari 6e mu lapaat kura daje i dokato si hodi po ulicata kefi me tova 4e kupuvat im ne6to ebat gi ebat gi ebat gi i nakraq gi zaebavat s otvoreni putki i s raz4ekanata ot svirki usta.Oba4e nai-qkoto e 4e 4oveka e na 30 i si e hvanal putka na 16 naprimer i toi se kefi 6toto tova e ne6to stegnata gotino mlado i az bih iskal da go pravq tova s gadnite kurvi kato pootrasna o6te s 12 godini....MRETE OT SEX KURVIIIIIIII
SlyN4o`f
08-06-2006, 19:26
Най -интересното е ,че родителите й са що годе свестни хора,а пък се познават с гаджетата й!Странно нали? :-k
але тя да не е цигънка е ..... щото ако е циганка няма кво да си лафим ... ако пък не е ....боже господи .... ](*,) ](*,) ](*,)
SlyN4o`f
08-06-2006, 19:35
Ами не е!ИМа много сладко братче и маика й много ме кефи ама... ](*,)
Luciferian
08-06-2006, 19:35
Има такива тенденции, особено напоследък... Ако жената е над 18 години - тогава никой не може да и дава акъл с какъв да ходи, защото е ясно осъзната личност, пълнолетна и живее собствен живот. Дори и партньорът и да е на 40 или повече - нейна си работа.
Но едно 15-16 годишно момиче.... с 15 години по-голям... не мисля, че е нормално.
але нали се сещате що една 30 годишна жена се жени за 60-70 годишен дядо ... сички се сещате що ...
](*,) ](*,)
teen_girl4e
08-06-2006, 19:39
ako pod ''hodi'' razbira6 da e gadje s nego i da pravqt sex ne e normalno no za priqtelstvo nqma graanici kazvam go za6toto i moito gadje revnuva 4e izlizam s edin pi4 koito e na 30 no m/u nas nqma ni6to pove4e
Luciferian
08-06-2006, 19:44
ako pod ''hodi'' razbira6 da e gadje s nego i da pravqt sex ne e normalno no za priqtelstvo nqma graanici kazvam go za6toto i moito gadje revnuva 4e izlizam s edin pi4 koito e na 30 no m/u nas nqma ni6to pove4e
Тук си права! =D> =D> =D>
Но от темата мисля, че става ясно, че се говори за гаджета, а не за приятели.
CrazyWitch
08-06-2006, 19:48
Педофилия ;-) Бе ко да я мислим. Иска си го.. !
SlyN4o`f
08-06-2006, 19:54
Няма нищо лошо да дружиш с по-възрастни но...И аз имам приятел на 35 и тои ме има като по-малка сестра!И знаете ли понеже с него излизаме и с жена му също и таз моля ти се ми вика(жъпросното момиче!) Вие да не х0дите!!!А аз й казвам нали че той е възрастен ,че си има жена ,а тя"ми какжо като си имажена?!" ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
:shock: с две думи-пълна ку.ва :smt097
Luciferian
08-06-2006, 20:00
:shock: с две думи-пълна ку.ва :smt097
Коя е курва? Я дай определение за курва, да видим...
blqaaa...to taf si e gnusto brq horaaaa :smt011 :smt011 :smt011 ....pylna prostotiq pyk tfa momi4eto moi se kaje 4e e pylna kurva (mnooo ma tfarqt takia)